seneka4 Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 14:46 1. Imię: Sandra 2. Kolor włosów: Naturalne ciemny blond ,aktualnie czarne. 3. Kolor oczu: niebiesko-szare 4.Obecny wzrost: 166 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie posiadam. 6. Znak zodiaku: skorpion. 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: Igor ;* 9. Wiek rodzeństwa: 19. 10. Miejsce zamieszkania: G-ce, Pl. 11. Tatuaże/piercing: W przyszłym tygodniu robię monroe. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Igła ,Iwona ,Kasia, Martyna, Ania i Ala. 13. Chłopak/dziewczyna: na razie nie mam. ;> 14. Rodzaj pocałunku: to sekret. ;d 15. Hobby: Pływanie ,rysowanie ,malowanie ,make-up, fryzjerstwo, gry komputerowe, moda, muzyka. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: określiłabym się raczej jako 'cicha woda co brzegi rwie' ;D 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Fordem 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: zazwyczaj się spóźniam. ;d 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: - 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie. (: 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie ,nigdy. ;D 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak ,ale za 10 lat. ;D 26. Czy chcesz mieć dzieci?: bardzo. co najmniej dwójkę. ULUBIONE: 27. Pokój: - 28. Rodzaj muzyki: trance ,hardstyle ,soul. 29. Piosenka: Sash - Raindrops 30. Wspomnienie: - 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: różowy i biały. ;D 33. Perfum albo woda kolońska: - 34. Kwiat: czerwona róża. 35. Miesiąc: lipiec. ;D 36. Gazeta: Cosmpolitan i Joy. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie 40. Śpiewałeś: nie 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: trochę tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: nie/tak ,palę. 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: w policzek. ;d 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: - W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: fryzjerka ,stylistka. 52. Gdzie będziesz żył: w Norwegii. 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak ;* 54. Jeżeli tak, ile: 2-4. 55. Jak byś je nazwał: jak chłopiec to; Kamil jak dziewczynka to Magda. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi 57. Długopis/ołówek: długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy ,wiadomka. ;D ULUBIONE: 68. Jedzenie: Kebab. ;D i tortilla z Mc. 69. Zespół: - 70. Film: Requiem dla snu. 71. Program telewizyjny: - 72. Napój: Mountew dew 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: - 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami. 75. Stacja radiowa: - 76. Książka: Saga o Ludziach Lodu (47 tomów) 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: pływanie ,rowery i piłka nożna. 79. Fast Food: Kebab 80. Kolor do ubierania: biały ,różowy ,niebieski ,czarny. 81. Liczba: 4 82. Smak Lodów: karmelowy. ;d CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: ile razy. ;d 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): tak 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policja: tak 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: tak 89. Zasnąłeś na lekcji: tak 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak xD 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: yhym. ;D 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach 101. Co robiłeś dzisiaj: byłam na wagarach. ;d 102. Co będziesz robić jutro: nie mam pojęcia. 103. Co robisz w tym tygodniu: - 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: - 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: obejrzę coś. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: obiad. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Rihanna ,,Only Girl'' 109. Program jaki oglądałeś: - 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: kumpela ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Tu 03.12.10, 14:47 1. Imię: Ala 2. Kolor włosów: bardzo, bardzo ciemnobrązowe 3. Kolor oczu: brązowe 4.Obecny wzrost: 170 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: wodnik 7. Obecny wiek: 12 8. Rodzeństwo: Ada 9. Wiek rodzeństwa: 5 10. Miejsce zamieszkania: hm... zapomniałam 11. Tatuaże/piercing: nie, nie lubie 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Ewa, Sandra, Jagoda, Klaudia, Zuza 13. Chłopak/dziewczyna: nie mam 14. Rodzaj pocałunku: 15. Hobby: muzyka, książki 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: nie wiem 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: raczej punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nigdy 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać? ściany pomarańczowe, podłoga z drewna, biurko, szafa, regał, wersalka, krzesło, lampa i coś w rodzaju pufy 28. Rodzaj muzyki: Rock 29. Piosenka: Paramore-Hallelujah 30. Wspomnienie: ooooooooo 31. Dzień tygodnia: poniedziałek 32. Kolor: lubię wszystkie oprócz brązowego 33. Perfum albo woda kolońska: 34. Kwiat: tulipan 35. Miesiąc: wrzesień 36. Gazeta: Fun Club CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak ( jestem chora) 40. Śpiewałeś: nie 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: pełno soku malinowego 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: w Bieszczadach 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie 54. Jeżeli tak, ile: 55. Jak byś je nazwał: TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: nie wiem ULUBIONE: 68. Jedzenie: czekolada 69. Zespół: Paramore 70. Film: Harry Potter 71. Program telewizyjny: 72. Napój: sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: pan od wf-u 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami 75. Stacja radiowa: 76. Książka: m. in. Harry Potter 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: bieganie, 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: nie wiem 81. Liczba: 8 82. Smak Lodów: orzechowy i cytrynowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): o dużo 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: jeszcze nigdy nie byłam w szpitalu 89. Zasnąłeś na lekcji: Takjakby 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: eni 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak 100. Co robiłeś wczoraj: nic ciekawego 101. Co robiłeś dzisiaj: spałam 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś:czekolada 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok malinowy 108. Piosenka, którą słyszałeś: żadną 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel i TVN Style 110. Osoba, którą widziałeś: Mama, siostra 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mama Przyjaciółki 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 14:49 1. Imię: Wiktoria 2. Kolor włosów: Ciemny brąz 3. Kolor oczu: Zielone 4.Obecny wzrost: 165 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie 6. Znak zodiaku: Wodnik 7. Obecny wiek: 13 8. Rodzeństwo: Nie mam 9. Wiek rodzeństwa: Nie mam 10. Miejsce zamieszkania: Okolice Poznania 11. Tatuaże/piercing: Dwie podstawowe dziurki w uszach 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Paulina 13. Chłopak/dziewczyna: Ja jestem dziewczyna, ale wolę chłopaków 14. Rodzaj pocałunku: Romantyczny 15. Hobby: Muzyka, aktorstwo, fotografia, moda 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Nie lubię tańczyć ale w towarzystwie zawsze wszystkich rozśmieszam, gadam 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zawsze przed czasem 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy od humoru 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie mam chłopaka, ale towarzystwa mam dużo 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Dwójkę ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać? Fioletowo-żółte ściany, czerwone fotele, granatowe meble 28. Rodzaj muzyki: Metal symfoniczny, muzyka alternatywna 29. Piosenka: Aktualnie Within Tempetation - All i need, sleeperstar - i was wrong, lykke li - possibility, adrew belle - in my veins 30. Wspomnienie: Nie rozumiem pytania 31. Dzień tygodnia: Piątek, sobota 32. Kolor: Czarny, brązowy, popielaty 33. Perfum albo woda kolońska: Aktualnie mam hanne montane różową xd 34. Kwiat: Róża 35. Miesiąc: Luty 36. Gazeta: Bravo, glamour, hot, elle, joy, wiele CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Nuciłam 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Wypiłam zupę 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Coś związane z modą lub aktorstwem 52. Gdzie będziesz żył: W Poznaniu lub za granicą USA 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: Dwójkę 55. Jak byś je nazwał: Dziewczynkę nazwałabym Magda, a chłopca Alex, Miłosz TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Wanilia lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: Wszystkie zupy, kurczak w sosie curry, wiele 69. Zespół: Coldplay 70. Film: Saga Zmierzch 71. Program telewizyjny: Top Model, Szymon Majewski Show 72. Napój: Fresh kiwi, mango 73. Temat do rozmowy: Lubię gadać o modzie 73. Nauczyciel: Nie 74. Rodzaj sklepu: Tylko z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: Zmierzch, Dary Anioła 77. Święto: Boże Narodzenie, Walentynki, Mikołajki 78. Sport: Nienawidzę sportu, może trochę narty 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny, brązowy, popielaty 81. Liczba: 5 82. Smak Lodów: Orzechowe, truskawkowe, waniliowe, cytrynowe i wszelkiego rodzaju sorbety CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nigdy 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie, chyba, że wzięłam od mamy kasę, ciuchy czy coś ale to nic 88. Złamałeś kość: Nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: W odwiedzinach, i gdy się rodziłam 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Rodzinę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Co ? 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza - 15 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak 100. Co robiłeś wczoraj: W szkole, w domu 101. Co robiłeś dzisiaj: Wróciłam ze szkoły, teraz komputer 102. Co będziesz robić jutro: Obejrzę VD i będę odpoczywać 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Nie pamiętam, głównie szkoła 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wejdę na stronę VD RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Zupa nuddle bekonowa 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Wodę mineralną 108. Piosenka, którą słyszałeś: Oglądam tv i słyszę jakąś piosenkę JONASÓW 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: Myszka 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Nikt 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Tata 113. Osoba, którą przytulałeś: Wiele Odpowiedz Link Zgłoś
kara16 Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 16:51 1. Imię: Karolina 2. Kolor włosów: Ciemny blond 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 169 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Szkła kontaktowe 6. Znak zodiaku: Koziorożec 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: starszy brat - Beniamin ja tam go b.lubię 9. Wiek rodzeństwa: 21 lat 10. Miejsce zamieszkania: w-wa 11. Tatuaże/piercing: nieee 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Karolina i Kamila 13. Chłopak/dziewczyna: prawie 14. Rodzaj pocałunku: Normalny 15. Hobby: Taniec, biby, z EKIPĄ na dworze 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Pewnie, że centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: 2 toyoty Corolle (rocznik 1998 i 2009) 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna raczej 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. Ja się nie daję 23. Czy jesteś teraz samotny?: W życiu! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. Znam swoją wartość heh 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Chce kiedyś tam... 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak. 2. Parkę najlepiej tak jak ja i mój brat. Wiem, że wtedy zawsze weselej. ULUBIONE: 27. Pokój: nie chce mi się pisać 28. Rodzaj muzyki: Dance, techno, rock i troche popu 29. Piosenka: Adam Lambert-If I had you i Rihanna i David Guetta-Whos that chick 30. Wspomnienie: Zawsze cudne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Fiolet, niebieski, czarny 33. Perfum albo woda kolońska: Cascada- Miracle 34. Kwiat: Nie wiem może być róża biała 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: Nie mam CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: lizak, baton, pączek, picie 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak, gardłooo 40. Śpiewałeś: Oczywiście 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Chyba do psa xd 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Piłam, nie palę...zal mi tych co palą 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Pieskowi buziaka dałam 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak jakby W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: A kto to wie... 52. Gdzie będziesz żył: W Warszawie. Nie wyjadę 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: 2 55. Jak byś je nazwał: Syna chyba Oliwier, a córkę nie wiem. Liczę na męża.... TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekoladakooooocham 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Szczęśliwy i biedny ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza 69. Zespół: Paramore, Happysad 70. Film: Saga Zmierzch, Przebudzenie 71. Program telewizyjny: Mam talent 72. Napój: Fanta, soki 73. Temat do rozmowy: wszystko 73. Nauczyciel: Od wf-u jest świetna 74. Rodzaj sklepu: Cukiernia i z ciuchami 75. Stacja radiowa: Eska i Rmf maxxx 76. Książka: Zmierzch 77. Święto: Sylwek 78. Sport: Jazda na nartach, rolki 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: Czarny, fioletowy i niebieski 81. Liczba: 16 82. Smak Lodów: Czekolada biała, bananwoy, kokosowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Chyba nigdy 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: Nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Prawie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Tak 94. Miałeś samochodu: Tak 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Tak 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: No ba... 100. Co robiłeś wczoraj: Kułam do fizy żeby zagrożenia nie mieć udało się! 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Paznokcie 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Też dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wejdę na fejsa RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Makaron z ketchupem hahaha 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Herbata owocowa 108. Piosenka, którą słyszałeś: Duck Sauce-Barbra Streisand 109. Program jaki oglądałeś: TVN 110. Osoba, którą widziałeś: Cała klasa 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Mama 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Koleżanka 113. Osoba, którą przytulałeś: Brat i koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 16:55 1. Imię: Alicja 2. Kolor włosów: Brąz 3. Kolor oczu: Piwne 4.Obecny wzrost: 168 5. Okulary/szkła kontaktowe: Never! 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: 14 ;] 8. Rodzeństwo: 4 9. Wiek rodzeństwa: za duzo do pisania 10. Miejsce zamieszkania: LWA 11. Tatuaże/piercing:Brak ;P 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Elutka.♥ 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: w policzek 15. Hobby: muzyka, rysunnki, TANIEC <3 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: ani to ,ani to drugie 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Prawka nie mam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna ;] 19. Masz prace?: niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: yhy^^ 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Może.. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: sekrecik 23. Czy jesteś teraz samotny?: yyy 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: NIE!! 25. Czy chcesz wziąć ślub?: W dalekiej przyszłości..x3 26. Czy chcesz mieć dzieci?: YES.♥ ULUBIONE: 27. Pokój: Mam,cudowny♥ 28. Rodzaj muzyki: Każdy .;P 29. Piosenka: Eminem&Rihanna-Love the way you lie 30. Wspomnienie: 31. Dzień tygodnia: Poniedziałek 32. Kolor: Czarny, zielony,niebieski 33. Perfum albo woda kolońska: ;* nazwa ? 34. Kwiat: ?! 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: nie kupuję.. ;\ CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: kurtkę. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak ;P 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Nie ;D 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nie wiem.. 52. Gdzie będziesz żył: Na bezludnej wyspie; ) 53. Czy chcesz mieć dzieci: dwójkę. 55. Jak byś je nazwał: Alex-chłopak, Maja-dziewczynka TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: coca-cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czeko,czeko <3 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: MM 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: owoce i słodycze XD 69. Zespół: Paramore.. 70. Film: brak ulubionego 71. Program telewizyjny: MTV 72. Napój: Cola ;P 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: żę co,proszę ?! 74. Rodzaj sklepu: Z ubraniami! 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: Nie powiem.. 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: rower,koszykówka 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny i czerwony, fioletowy i biały 81. Liczba: 6 82. Smak Lodów: czekoladowy i cytrynowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie! ;P 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: nie,nie,nie ;} 88. Złamałeś kość: nie ^^ 89. Zasnąłeś na lekcji: no,raz ;P 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: nje c(; 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: never.;P 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: tak,ale mleko. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: średnio 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: a nie ?^^ 100. Co robiłeś wczoraj: byłam w szkole 101. Co robiłeś dzisiaj: byłam w szkole ;P 102. Co będziesz robić jutro: idę na zakupy ^^ 103. Co robisz w tym tygodniu: chodzę do szkoły;\ 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: byłam w szkole; P 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: kliknę przycisk"wyślij" RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: jabłko. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: cherbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: You belong with me.. 109. Program jaki oglądałeś: MTV 110. Osoba, którą widziałeś: siostra 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: ? ;P 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: secret! 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt^^ tyle ? freszcie! ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Chyba pobiłaś rekord w ilości pytań;) 03.12.10, 17:04 1.Alexis 2.Czarne,chociaż rozjaśniam na brązowe 3.Niebieskie(noszę soczewki zmieniające kolor na brązowy) 4.172 cm 5.Mam soczewki zmieniające kolor oczów 6.Strzelec 7.Jutro 14 lat 8.Nie mam 9.- 10.Miasteczko pod Krakowem 11.Nie mam 12.To Jenny i Julia 13.Nie mam,i dobrze 14.Nie rozumiem pytania.Nie całowałam się jeszcze... 15.Gra na gitarze i fortepianie,pisanie piosenek,zwierzęta,rysowanie 16.Według mnie to drugie,ale wszyscy mówią,że to pierwsze... 17.Dostałabym na urodziny lamborghini,tyle,że nie chciałam... 18.Punktualna 19.Kiedyś miałam.Obecnie,całe szczęście,nie 20.Niezbyt 21.Nie,nie byłam zakochana 22.Z powodu śmierci mojego dziadka i przyjaciela,ale nie o to ci chyba chodzi 23.Nie 24.Nigdy nie wezmę ślubu i zdania nie zmieniam łatwo 25.Nie 26.Nie mogę... 27.Mój pokój?To jest łóżko,biurko,telewizor,laptop,stolik nocny,fotele,szafki na książki,gitara,dywan,lustro,dużo fotografii,taki stolik do kawy,balkon,wejście do garderoby i łazienki. 28.Rock,Heavy Metal 29.Nie wybiorę ulubionej.Kocham wszystkie tak samo! 30.Chwile spędzone z moim dziadkiem i przyjacielem... 31.Czy ja wiem?Chyba sobota 32.Czarny,czerwony,fioletowy 33.Najbardziej to takie mocniejsze,np.Dolce&Gabbana,albo Channel,podobają mi się też Gucci,chociaż nie bardzo na mnie pachną 34.Czerwona i czarna róża 35.Czerwiec i grudzień 36.Lubię czytać Vogue 37.Tak 38.Dużo tego jest!Ubrania,płyta,książka,kosmetyki itp. 39.Tak 40.Nie 41.Nie 42.Nie 43.Tak 44.Tak 45.Tak 46.Latte małe na śniadanie 47.Nie 48.Nie 49.Tak 50.Tak 51.Przejmę po rodzicach firmę 52.W NY 53.Bardzo! 54.Jedną córeczkę 55.Dziewczynkę Nirvana.Wiem,pomysłowa jestem,ale po prostu mam taki sentyment do tego zespołu,że nie mogłabym inaczej 56.Pepsi 57.Długopis 58.Czekolada 59.Przytulenie 60.Wyłączone 61.Ciemny 62.Róża 63.Nie jadam w takich syfach 64.Buty 65.CD 66.Skittles 67.Mam już serdecznie dość bogatych i nieszczęśliwych!Biedny i szczęśliwy 68.Sałatki,najlepsze są lekkie bez majonezu 69.Nie potrafię wybrać 70.Ring i Titanic 71.Podobało mi się Top Model i Mam Talent 72.Herbata mrożona 73.Różne 74.Pan od matematyki jest całkiem spoko 75.Nie słucham radia 76.Zmierzch,Dolina Szkieletów,Pamiętniki Wampirów 77.Boże Narodzenie 78.Bieganie,taniec i pływanie 79.Nie jadam w takich syfach! 80.Czarny,fioletowy,biały,beże,czerwony 81.11 82.Nie jem lodów,mam nietolerancję laktozy 83.Tak,miałam w zeszłym roku pofarbowane na blond,a teraz rozjaśniam na brązowe 84.Nie 85.Tak i to wiele razy! 86.Nie 87.Nie 88.Raz w nodze 89.Tak 90.Nie 91.Byłam,jak miałam 11 lat z powodu anoreksji 92.Nie,chyba,że w policzek,np.babcię 93.Tak,ale często się gubię i zwyczajnie pytam ludzi o drogę 94.Nie mam swoje prywatnego.Rodzice mają 95.Młodsza 96.Nie 97.Nie 98.Nie 99.Czasem,ale rzadko 100.Aa,byłam gdzieś tam na podwórku,w sklepie,restauracji,ogólnie na mieście 101.To samo,co wyżej 102.Będą moje urodziny 103.Mnóstwo różnych rzeczy 104.Dużo rzeczy 105.Powiem,,Nareszcie"! 106.Czekolada toffi 107.Sok pomarańczowy 108.Fear of the dark-Iron Maiden 109.ABC 110.Babcia 111.Tata 112.Do nikogo 113.Śliczny piesek mojej babci Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Czarne róże nie istnieją w naturze... 04.12.10, 17:54 Aż się zrymowało! Miło. Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 17:30 1. Imię: Angelika. 2. Kolor włosów: Ciemny brąz 3. Kolor oczu: Zielono-piwne. 4.Obecny wzrost: 158 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie. 6. Znak zodiaku: Koziorożec. 7. Obecny wiek: Prawie 13. 8. Rodzeństwo: Brak. 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: Mój dom. ^^ 11. Tatuaże/piercing: Nie. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Asia. <3 13. Chłopak/dziewczyna: Brak. 14. Rodzaj pocałunku: Eee.. o.O 15. Hobby: Fotografia, słuchanie muzyki. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: W centrum uwagi. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Reno Laguna. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: W miarę punktualna. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Uwielbiam. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Taaak. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie, raczej nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak. ULUBIONE: 27. Pokój: Zwykły. Panuje w nim wieczny bałagan. 28. Rodzaj muzyki: Rock, rock alternatywny. 29. Piosenka: Duuuuuuuuuużo ich. 30. Wspomnienie: Chodzi o najlepsze wspomnienie? Dużo takich. 31. Dzień tygodnia: Piątek i sobota. 32. Kolor: Czarny, niebieski. 33. Perfum albo woda kolońska: Dużo. 34. Kwiat: Nie mam. 35. Miesiąc: Styczeń, czerwiec, lipiec, sierpień, grudzień. 36. Gazeta: Bravo, Popcorn, Bravo Girl, Twist. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: Batonika. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak. 46. Piłeś/paliłes: Tak, Pysia. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Będę fotografem. 52. Gdzie będziesz żył: Tu gdzie teraz, albo w Warszawie. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Dwójkę. 55. Jak byś je nazwał: Chłopiec : Mateusz, Michał, albo Filip. Dziewczynka : Alicja albo Magda. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: To i to. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittels. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty albo biedny i szczęśliwy. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Spaghetti, gołąbki w sosie pomidorowym. 69. Zespół: 30 Seconds to Mars. <3 70. Film: Saga Zmierzch, Requiem dla snu, Angus, stringi i przytulanki. 71. Program telewizyjny: Nie mam. 72. Napój: Lipton, tymbark, woda mineralna, herbata granulowana. 73. Temat do rozmowy: Nie mam. 73. Nauczyciel: Babka od matmy. 74. Rodzaj sklepu: Z ciuchami. 75. Stacja radiowa: Rmf Maxx, Radio Eska. 76. Książka: Saga Zmierzch. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Siatkówka. 79. Fast Food: McDonalds. 80. Kolor do ubierania: Czarny. 81. Liczba: 1, 12, 26. 82. Smak Lodów: Czekoladowy i smerfowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nie liczę tego. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: Eee.. nie? o.O 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Mamę i przyjaciółkę, ale w policzek. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza. 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Tak. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Tak. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tak. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w domu. 101. Co robiłeś dzisiaj: Byłam w szkole. 102. Co będziesz robić jutro: Zapewne czytać książkę i słuchać muzy. 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Poszukam innego wątku. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Pestki słonecznika. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Pysio. 108. Piosenka, którą słyszałeś: 30stm - Was It A Dream. 109. Program jaki oglądałeś: FoxLife. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: Mama. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightwoman Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 17:47 1. Imię: Ewa 2. Kolor włosów: Bardzo ciemny brąz 3. Kolor oczu: brąz 4.Obecny wzrost: 175 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: wodnik 7. Obecny wiek: 12 8. Rodzeństwo: brat Piotrek 9. Wiek rodzeństwa: 9 10. Miejsce zamieszkania: Opole, ale to już kwestia czasu 11. Tatuaże/piercing: nie 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Ala, Kasia i to koniec 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: z miłości 15. Hobby: muza, książki, matma 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: podpieram ściany (tak mi się zdaje) 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Ford (auto taty) 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: nie 19. Masz prace?: nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: to zależy kogo 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: TAK 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie wydaje mi się 23. Czy jesteś teraz samotny?: a w jakim sensie? 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: tak 25. Czy chcesz wziąć ślub?: ? 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: beznadziejny 28. Rodzaj muzyki: ROCK 29. Piosenka: dużo 30. Wspomnienie: niektóre nawet nawet 31. Dzień tygodnia: czwartek 32. Kolor: róż 33. Perfum albo woda kolońska: perfum 34. Kwiat: Różyczka 35. Miesiąc: Styczeń? Maj? 36. Gazeta: Fun Club CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): zakwasy po zawodach 40. Śpiewałeś: Troszkę tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Niebardzo 44. Ruszyłeś się:tak 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: soczek jabłkowy (Ewa lubi!) 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Tak, ale kogoś z rodziny 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: TAK W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Coś co jest związane z matematyką 52. Gdzie będziesz żył: Nad morzem algo w górach 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: Dwoje albo troje 55. Jak byś je nazwał: Tosia Michał i Zosia TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Cola 57. Długopis/ołówek: Ołówek 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: róża 63. McDonalds/Burger King: McDonald's > 64. Sandały/buty: Buty > 65. CD/kaseta: CD > 66. Skittles/M&M's: Skittels > 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: szczęśliwy i biedny > ULUBIONE: > > 68. Jedzenie: Hamburger > 69. Zespół: PARAMORE > 70. Film: Harry Potter > 71. Program telewizyjny: Mam talent? > 72. Napój: sok jabłkowy > 73. Temat do rozmowy: chłopaki (ale tylko z przyjaciółką) > 73. Nauczyciel: wychowawca, pani od matmy > 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia, zabawkowy (może już jestem za duża, ale kocham zbawki) > 75. Stacja radiowa: Radio Zet > 76. Książka: Harry Potter > 77. Święto: Boże Narodzenie > 78. Sport: Jazda na deskorolce i surfing > 79. Fast Food: McDonalds > 80. Kolor do ubierania: żółty, różowy, ... > 81. Liczba: 8 > 82. Smak Lodów: grapefruitowy, cytrynowy, ... > > CZY KIEDYKOLWIEK: > > 83. Farbowałeś włosy: nie > 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie pamiętam > 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak > 86. Miałeś problemy z policja: Nie > 87. Okradłeś kogoś: Nie > 88. Złamałeś kość: nie > 89. Zasnąłeś na lekcji: nie > 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie > 91. Byłeś w szpitalu: > 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię > 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie przypominam sobie > 94. Miałaś samochod: Nie > 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: młodsza > 96. Paliłeś: nie > 97. Piłeś: dużo soku > 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie > 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak > > 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w szkole > 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję > 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem > 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy > 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy > 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nie wiem > > RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO > > 106. Rzecz, którą jadłeś: mięsko kurczaka z ryżem > 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok jabłkowy > 108. Piosenka, którą słyszałeś: EWAkuacja > 109. Program jaki oglądałeś: TVP1 > 110. Osoba, którą widziałeś: Brat > 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: nikt > 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt > 113. Osoba, którą przytulałeś: Mama albo kolerzanki Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Z deka dużo c; 03.12.10, 18:07 1. Imię: Dominika. 2. Kolor włosów: Brąz. 3. Kolor oczu: Zielone. 4.Obecny wzrost: 175 - 176 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary jedynie do nauki. 6. Znak zodiaku: Lew. 7. Obecny wiek: 15. 8. Rodzeństwo: Płci męskiej c;. 9. Wiek rodzeństwa: 11. 10. Miejsce zamieszkania: Gdzieś tam na północy. 11. Tatuaże/piercing: Noł. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Martyna. 13. Chłopak/dziewczyna: Nie. 14. Rodzaj pocałunku: Aha? 15. Hobby: Fotografia. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Ani to, ani to raczej. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: No chyba raczej nie ja. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna. 19. Masz prace?: Noł. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Czasem. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Raczej nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Osamotniony nie zawsze oznacza samotny. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, że nigdy nie weźmiesz ślubu?: Matko, co mnie to na dzień dzisiejszy obchodzi? 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie wiem. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Jak wyżej. ULUBIONE: 27. Pokój: Panele drewniane, wszystkie meble z drewna i jasne panele na ścianach i suficie. Biurko, ława, fotel oraz ogromne łóżko. 28. Rodzaj muzyki: Różny. 29. Piosenka: W życiu jednej nie wybiorę. 30. Wspomnienie: Z dzieciństwa. 31. Dzień tygodnia: Piątek/sobota. 32. Kolor: Czarny i biały. 33. Perfum albo woda kolońska: Różnie, zależy. 34. Kwiat: Konwalia i frezja. 35. Miesiąc: Sierpień i grudzień. 36. Gazeta: Mhm, no to najprędzej o modzie. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak. 38. Kupiłeś cos: Raczej nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie pamiętam. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Sok. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: W policzek to owszem. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Kto to wie. 52. Gdzie będziesz żył: Skąd mam wiedzieć? 53. Czy chcesz mieć dzieci: Nie wiem. 54. Jeżeli tak, ile: Pięćdziesiąt sześć. 55. Jak byś je nazwał: Gdyby już to chyba Aurelia i Adam. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittels. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Szczęśliwy i biedny. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Nie wiem. 69. Zespół: PATD! 70. Film: Zapowiedź. 71. Program telewizyjny: Brak. 72. Napój: Nestea cytrynowa. 73. Temat do rozmowy: Filozoficzny. 73. Nauczyciel: Polonistka. 74. Rodzaj sklepu: Książki, tylko tam <3. 75. Stacja radiowa: Obojętnie. 76. Książka: Nie wiem, pełno. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Piłka ręczna. 79. Fast Food: McDonalds i KFC. 80. Kolor do ubierania: Czarny. 81. Liczba: 3 i 13. 82. Smak Lodów: Wanilia. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Noł 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Noł. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewka. 86. Miałeś problemy z policja: Noł. 87. Okradłeś kogoś: Noł. 88. Złamałeś kość: Noł. 89. Zasnąłeś na lekcji: Noł. 90. Poszedłeś do wiezienia: Noł. 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Zapalenie opon mózgowych, zwichnięcie rzepki, dwa razy palce wybite [po 2 razie następne 14 to mamusia opatrywała], przyjście na świat i to chyba wszystko. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Noł. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Noł. 94. Miałeś samochodu: Noł. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Młodsza. 96. Paliłeś: Noł. 97. Piłeś: Spróbowałam od rodziców i tyle. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nie wiem. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Tja. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w szpitalu bodajże. 101. Co robiłeś dzisiaj: Pisałam próbne testy z języka obcego. 102. Co będziesz robić jutro: Lekcje. 103. Co robisz w tym tygodniu: Zaliczam sprawdziany. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Wszystko co należało do mojego obowiązku. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Niby co? RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Jogurt. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda mineralna. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Nie wiem. 109. Program jaki oglądałeś: Nie oglądałam nic. 110. Osoba, którą widziałeś: Wujek. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Kolega. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nie lubię dzwonić. 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka. Uhuu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 18:17 1. Imię: Zuzanna 2. Kolor włosów: Brąz 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 160 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Jeszcze czego! 6. Znak zodiaku: Skorpion 7. Obecny wiek: 14 8. Rodzeństwo: żałosne rodzeństwo raczej - Bartek & Kuba 9. Wiek rodzeństwa: 5 lat i 10 lat 10. Miejsce zamieszkania: Leszno ♥ koło . Wawy .♥ 11. Tatuaże/piercing: Tatuaż z henny robię sobie często w wakacje 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Agata ♥ 13. Chłopak/dziewczyna: nie posiadam 14. Rodzaj pocałunku: usta usta 15. Hobby: siedzenie na kąpie , spotkanie z przyjaciółmi , jazda na rolkach i łyżwach ♥ 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Centrum, zawsze centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Nienawidzę się spóźniać -,- , zawsze jestem dużo przez czasem :] 19. Masz prace?: Niee xd 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie 22. Czy płakałaś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak :< 23. Czy jesteś teraz samotny?: nigdy nie jestem samotna ;] 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: na razie nie wyślę o tym ;P 25. Czy chcesz wziąć ślub?: oczywiście . 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: tzn .? 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: dużoo 30. Wspomnienie: takie zajebiste 31. Dzień tygodnia: Piątek 32. Kolor: Czarny, biały, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: Dużooooo 34. Kwiat: Róża czarna , czerwona , różowa 35. Miesiąc: lipiec ♥ 36. Gazeta: Avanti , bravo ♥ CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: kanapkę , lizaka . 39. Źle się czułeś (fizycznie): nieeeeee 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': yess 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: taaak :< 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: wiesz , nie xd 45. Miałeś poważną rozmowę: pełną uśmiechu 46. Piłeś/paliłes: wodę ♥ 47. Przytuliłeś kogoś: taaak 48. Pocałowałeś kogoś: tak ♥ 49. Kłóciłeś się z rodzicami: taaak , mamą -,- 50. Marzyłaś o osobie, z którą nie możesz być: taak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: hmm . nie wiem xd 52. Gdzie będziesz żył: w Warszawie ♥ 53. Czy chcesz mieć dzieci: taak 54. Jeżeli tak, ile: dwoje , troje ♥ 55. Jak byś je nazwał: jakby dziewczynką to mogły by być to imiona : Michalina ♥ , Julia ♥ , Maria ♥ , a jak chłopiec to : Kamil ♥ , Mateusz ♥ , Alex ♥ TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: nic :< 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekoladaaaa 59. Przytulenie/pocałunek: to zależy 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Różaaaaaaaaaa 63. McDonalds/Burger King: McDonalds ;] 64. Sandały/buty: Buty ;] 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels xd 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty , szczęśliwy . ULUBIONE: 68. Jedzenie: żelki ♥ 69. Zespół: hmmmm. 70. Film: nie wiem xd 71. Program telewizyjny: mvt 72. Napój: woda , nestea 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: śmerdzą 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami xd 75. Stacja radiowa: eska ♥ 76. Książka: nie lubie czytać :< 77. Święto: Boże Narodzenie ♥ 78. Sport: Jazda na deskorolce i surfing 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny , fioletowy i biały 81. Liczba: 5 82. Smak Lodów: awokado , capucino , czekolada , truskawka ♥ CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałaś włosy: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;] 84. Wdałaś się w bójkę (ile razy): uhuhuhu 85. Zostałaś w domu w sobotę: nie xd 86. Miałaś problemy z policja: Nie xd 87. Okradłaś kogoś: nie xd 88. Złamałaś kość: nie ;] 89. Zasnełaś na lekcji: nie . 90. Poszedłaś do wiezienia: jasne , żeby Cię odwiedzić , pamiętasz . ? 91. Byłaś w szpitalu: nie :< 92. Pocałowałaś kogoś tej samej płci: tak , ale nie usta usta 93. Zgubiłaś się na wakacjach: tak xd 94. Miałś samochodu: nie :< 95. Pragnęłaś być starszy/młodszy: nie 96. Paliłaś: nie ! 97. Piłaś: taaaak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: noo xd 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: no a nie . ? 100. Co robiłeś wczoraj: w szkole xd 101. Co robiłeś dzisiaj: szkoła , kompa 102. Co będziesz robić jutro: siedzieć 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy xd 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nareszcie koniec RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: batona xd 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: wode xd 108. Piosenka, którą słyszałeś: hot gril . 109. Program jaki oglądałeś: cn . xd 110. Osoba, którą widziałeś: brata i jego kolegę 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mama xd 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: em , nie wiem . 113. Osoba, którą przytulałeś: eee . Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: 113 pytań. xd 30.12.10, 20:34 1.Ewa 2.Brąz 3.Zielone.<3 4.170 cm 5.Okulary 6.Byk 7.15 8.Brat-Grzesiek.<3 9.28 10.Leszno k.Wa-wy. 11.Nie. 12.Agata<3 Kasia<3 13.Tak. 14.Normalny. 15.Taniec<3 i Siatkówka<3 16.Centrum. 17.Nie posiadam 18.Punktualna zawsze. 19.Nie. 20.Tak. 21.Nie 22.Tak... 23.Nie. 24.Nie 25.W przyszłości. 26.Tak. 27.Ładny.;d 28.Pop,Hip Hop 29.Trochę ich jest;d 30.Dużo ich. 31.Piątek,Sobota.;d 32.Żółty,czerwony i biały. 33.Trochę ich jest.;d 34.Róża 35.Czerwiec,Grudzień. 36.Bravo,Twist,Dziewczyna. 37.Nie 38.Tak.Czapkę.;P 39.Tak.Bolał brzuch i ramię.;/ 40.Tak.;d 41.Tak. 42.Nie. 43.Nie 44.Tak. 45.Nie. 46.Wodę. 47.Tak.<3 48.Tak.<3 49.Em..nie. 50.Nie,bo nie mam takiej. 51.Będę dziennikarką. 52.W Warszawie lub w Londynie. 53.Tak. 54.Dwójka. 55.dziewczynka:Amelia,Julia lub Izabella. a chłopieciotrek,Grześ lub Igor. 56.Cola 57.Długopis 58.wanilia<3 59.Oba<3 ;] 60.Wyłączone. 61.Ciemny. 62.Obie<3 63.Mac.;P 64.Buty. 65.CD 66.M&M's 67.- 68.Pizza,kebab.<3 69.Nie mam. 70.Zmierzch<3 Pamiętniki Wampirów.<3 71.TVN. 72.Woda,Tymbark<3 73.Różne. 74.z ciuchami.;P 75.Eska, 76.saga Zmierzch i Romeo i Julia. 77.Boże Narodzenie.<3 78.Siatka<3 79.KFC i Mac. 80.Biały,szary,czarny,żółty. 81.9,14,24 82.kokosowe,truskawka,waniliowe,pistacja,miętowe<333 83.Nie. 84.Hmm..chyba raz. 85.Tak. 86.Nie. 87.Nie. 88.Nie. 89.Tak. 90.Nie. 91.Nie. 92.Ale że tak jak się całują pary to nie. 93.nie. 94.Nie. 95.Tak. 96.Tak. 97.Nie. 98.Nom.;P 99.Tak. 100.byłam w Wa-wie. 101.W domu żegnałam brata 102.Tańczyć,śpiewać na koncercie. 103.Nic ciekawego. 104.Święta były.;d 105.Jak miło..;d 106.Paluszki. 107.Wodę. 108.Fajną.;d 109.Żaden. 110.Rodzice. 111.Piotrek<3 112.Nie dzwoniłam. 113.Brat.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
martusia2277 113 pytań. xd 30.12.10, 20:41 1.Marta 2.Blond 3.Niebieski 4.169 5.Jasne 6.Rak 7.14 8.Bartosz 9.12 10.Leszno <3 11.Nie ma mowy 12.Kasia Jagoda Daria Karolina ) 13.Jeszcze czego. 14.Buziaczek 15.Słuchanie muzyki,spotkania z przyjaciółmi,jeżdżenie na rolkach i łyżwach. 16.Centrum ** 17.Nie mam prawo jazdy 18.Chce byc punktualna,ale moja mamusia ma z tym problem wiec zawsze sie spóźniam 19.Moja praca to SZKOŁA. ;/ 20.Jasne 21.Nie 22.Jasne ;// 23.Mam przyjaciół * 24.Nie myśle o tym ) 25.No jasne P 26.Takk <3 27.Nie rozumiem. Ale koloru różowo-fioletowego mały 28.Pop 29.Omg. nie chce pisac duzooo ) 30.Różne 31.Piątek * 32.Fioletowy,Niebieski,Zielony. Ogólnie jasne ) 33.Różne ) 34.Róża,Tulipan 35.Lipiec 36.Bravo * 37.Tak 38.Niee 39.Niee 40.Tak 41.Tak 42.Niee 43.Niee 44.Jestem z kamienie i sie nie ruszam 45.Tak ) 46.Oranżadę 47.Tak 48.Nie 49.Nie 50.Tak 51.Nie wiem 52.Gdzies w okolicach Warszawy 53.Tak 54.Troje,Dwoje ) 55.Julia,Blanka,Alina Maciek,Mateusz,Piotr,Paweł 56.Cola * 57.To i to 58.Czekolada ^^ 59.To i to :] 60.Włączone. * 61.Jasny <3 62.Róża 63.McDonalds ;] 64.Buty. 65.CD 66.To i to P 67.Szczęśliwy,Bogaty ) 68.Frytki 69.Dużo 70.Nie pamietam 71.TVN ) 72.Woda Oranżada * 73.Nie wiem. 74.- 75.Eska <3 76.Pamiętnik Cathy 77.Boże Narodzenie 78.Siatkówka,Rolki i łyżwy ** 79.McDonalds i KFC 80.Fioletowy,Niebieski 81.7 82.Malinka <33333 83.Niee 84.Niee * 85.Tak 86.Niee :] 87.Niee :)) 88.Niee 89.Niee 90.Niee 91.Niee 92.Tak 93.Tak 94.Niee 95.Niee 96.Niee 97.Tak :D 98.Tak :> 99.Tak :) 100.Siedziałam w domciu :D 101.Sprzątałam :(( 102.SYLWESTER <33333 103.Nic xd 104.Nic :D 105.Uff. 106.Batona. :) 107.Wode :D 108.Dłoń :)) 109.TVN :) 110.Brat :D 111.Nie mam telefonu,zepsuty :(( 112.Zepsuty telefon :(( 113.Mamusia ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 18:17 1. Imię: Wera 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 170 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: niet 6. Znak zodiaku: Wodnik 7. Obecny wiek: tralalala 8. Rodzeństwo: brat i siorka 9. Wiek rodzeństwa: 4 i 22 10. Miejsce zamieszkania: G-A 11. Tatuaże/piercing: kolcztyk 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mery, Ptyś, Jula, Zuza 13. Chłopak/dziewczyna: jeszcze brak 14. Rodzaj pocałunku: francuski 15. Hobby: muzyka, taniec, jazda na rolkach i rowerze 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: O_o. Centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale jeżdżę siostry, szwagra, rodziców, wuja, szwagra siostry, teściów siostry itd. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Być może 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: o tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: mam przyjaciół, rodzine 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: czasem. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: raczej tak ULUBIONE: 27. Pokój: wszystko. 28. Rodzaj muzyki: Pop, R'n'B, Hip-hop, rap 29. Piosenka: wieleee 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, różowy, niebieski, fioletowy 33. Perfum albo woda kolońska: wiele 34. Kwiat: storczyk, kankadeska, róża, tulipan itd. 35. Miesiąc: wszystkie 36. Gazeta: różne CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: tak 46. Piłeś/paliłes: Wodę piłam 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Prawnik 52. Gdzie będziesz żył: 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: dwa 55. Jak byś je nazwał: Dziewczynki; Nadia, Antosia, Judytka, Ada, Karolina, Natalia, Asia. Chłopca: Dawid, Bartek, Szymon, Kuba. (do wyboru) TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: to i to 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: To i to, 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: nie mogę zdecydować 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Szczęśliwy, ale pięniedzy pod dostatkiem ULUBIONE: 68. Jedzenie: Makaron Penne z kawałkami piersi z kurczaka z brokułami i serem, w sosie śmietanowo-serowym. 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: Wszystkie Bollywood i kilka innych 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Woda jabłkowa 73. Temat do rozmowy: różne są 73. Nauczyciel: Niektórzy są spoko 74. Rodzaj sklepu: Odzieżowy, obuwniczy 75. Stacja radiowa: RMF FM 76. Książka: "Pamiętnik księżniczki" - wszystkie części. 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda na rowerze i rolkach, siatkówka 79. Fast Food: McDonalds, Pizzerie. 80. Kolor do ubierania: Czarny, różowy, niebieski, fioletowy 81. Liczba: 7 82. Smak Lodów: toffi, orzechowy, czekoladowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: 1 raz 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Zapalenie naczyń krwionośnych 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: chyba nie. 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: byłam w szkole 101. Co robiłeś dzisiaj: miałam próby 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nic. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Bułka z serkiem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda jabłkowa 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Loca" 109. Program jaki oglądałeś: żaden l 110. Osoba, którą widziałeś: Siorka 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Mery 113. Osoba, którą przytulałeś: Kolega xDD Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la 113 odpowiedzi :PP 03.12.10, 18:18 1. Imię: Ola. 2. Kolor włosów: Jasny brąz / ciemny blond 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 150 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okularki. 6. Znak zodiaku: Waga. 7. Obecny wiek: 11 lat 8. Rodzeństwo: Brat Szymon. 9. Wiek rodzeństwa: 9 lat. 10. Miejsce zamieszkania: Kolbuszowa. 11. Tatuaże/piercing: Nie e. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Justyna. 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam. 14. Rodzaj pocałunku: Ymm... Nie wiem xD 15. Hobby: Taniec, MUZYKA. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Centrum, raczej centrum. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Passat lub BMW. Zależy czy z tatą czy z mamą. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Jasne. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie... (?) 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Teraz? W pokoju - tak! W domu - nie... 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Raczej. Heh... Jeszcze mi daleko do takich spraw. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak. Nie chcę zostać starą panną. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem... Raczej tak. Ale jeszcze nie teraz oczywiście! Haha. ULUBIONE: 27. Pokój: Emm... Nie do końca rozumiem, więc zrobię to tak: Mój pokój z grubsza wygląda tak: głupi pokój, dzielony z bratem jeszcze do Świąt Bożego Narodzenia, z pomarańczowymi ścianami , komputer, biurko, krzesło rozklekotane, bo stare jak świat, dywan (coś pod beż) itd... 28. Rodzaj muzyki: ROCK, pop 29. Piosenka: Tak naj to chyba Vergessene Kinder... 30. Wspomnienie: Z wakacji w Berlinie... :') 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: Fioletowy, czarny. 33. Perfum albo woda kolońska: Nie mam ulu. 34. Kwiat: Nwm... 35. Miesiąc: Grudzień, wrzesień, sierpień. 36. Gazeta: Program TV... Hah. Teraz rzadko kupuję cos jak Bravo, Popcorn itp. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Tak, ale ze śmiechu! Haha. 38. Kupiłeś coś: nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Nie! 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak... 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak, nawet o dwóch. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Jeszcze się do końca nie zdecydowałam... 52. Gdzie będziesz żył: W Berlinie... No, w każdym razie w Niemczech. (tj. chciałabym) 53. Czy chcesz mieć dzieci: Raczej tak. 54. Jeżeli tak, ile: Heh, 2 lub 3. 55. Jak byś je nazwał: Chłopaka może Łukasz lub Witek, dziewczynki - Gabrysia lub Emilia... (?) Nie wiem jeszcze do końca. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi. 57. Długopis/ołówek: Ołówek. 58. Wanilia/czekolada: Nie wiem... Czeko chyba... 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: Żadne! 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Oba. Heh. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Najlepiej to i bogaty i szczęśliwy, ale jeśli tak to szczęśliwy i biedny. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Spaghetti. 69. Zespół: Tokio Hotel. <3 70. Film: Duuuużo, ale naj to chyba Zielona Mila i Nostalgia Anioła. 71. Program telewizyjny: Viva Mjuzik Kłiiiiz (?) Nie wiem... 72. Napój: Napój owoce leśne czy coś podobnego. 73. Temat do rozmowy: TH heh 73. Nauczyciel: Plastyczka! Ona jest prze świetna! Ostatnio powiedziała, że ona nie krzyczy tylko się drze! 74. Rodzaj sklepu: Nie wiem... -.- 75. Stacja radiowa: Eska Rock. 76. Książka: Nie wiem... Ania z ZW (?) 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Nie lubię sportów! xD 79. Fast Food: Żaden! 80. Kolor do ubierania: Czarny. 81. Liczba: 483. 82. Smak Lodów: Czeko albo śmietankowe hehe albo tzw. "Smerfowy" Haha xD CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie. Co nie znaczy, że nie chcę. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilka. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie! Nigdy! 88. Złamałeś kość: Nigdy, ale chciałabym poczuć jak to jest. Hahaha. Wiem, że jestem dziwna. 89. Zasnąłeś na lekcji: Przysypiałam raz. Heh. A duchem śpię na każdej. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Dwa razy. Jak się urodziłam. Hah i jeszcze raz, ale nie bd wszystkich w to wtajemniczać. xD 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza. Taaaak! 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Czasem, ale nie, że atrakcyjna, ale ładna. xD 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne. 100. Co robiłeś wczoraj: To co zwykle - byłam w szkole,wróciłam itd... 101. Co robiłeś dzisiaj: Pisałam z przyjaciółką dialog na ang... 102. Co będziesz robić jutro: Nwm... Rano pójdę na tańce, potem wrócę i chyba bd siedziała na kompie... 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Kiedy co się skończy? RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Rybaa. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Sok pomarańcz. 108. Piosenka, którą słyszałeś: "1000 Meere" . 109. Program jaki oglądałeś: Wczoraj Vivę... 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Mama. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Mama. ;D 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 18:36 1. Imię: Marta. 2. Kolor włosów: Brunetka. 3. Kolor oczu: Zielone. 4.Obecny wzrost: 150 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary, ale od czasu do czasu noszę też soczewki - jestem krótkowidzem. 6. Znak zodiaku: Lew. 7. Obecny wiek: 14. 8. Rodzeństwo: Jestem jedynaczką. 10. Miejsce zamieszkania: Lubin. 11. Tatuaże/piercing: Miałam kolczyk w pępku. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Przyjaciółka - Dominika; przyjaciel - Kordian. 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam. 14. Rodzaj pocałunku: Francuski. 15. Hobby: Śpiew, taniec, książki, nauki ścisłe, np. matematyka, biologia, chemia. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: W centrum uwagi oczywiście. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Range rover, opel - znajomych. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna, aczkolwiek zdarza mi się spóźnić. 19. Masz prace?: Jeśli szkoła to praca, to mam. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie, zazwyczaj z wzajemnością. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak, wiele razy. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie, właściwie to mam plan co i jak. Haha. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak, trójkę. ULUBIONE: 27. Pokój: Błękitne ściany i dwa wielkie lustra po obu stronach. Meble, etc. 28. Rodzaj muzyki: Pop, rock, techno, rap. 29. Piosenka: Aktualnie: Nelly - Just a dream. 30. Wspomnienie: Kiedyś gdy byłam mała zatrzasnęłam się w popsutej lodówce. 31. Dzień tygodnia: Piątek. 32. Kolor: Czarny, biały, szary. 33. Perfum albo woda kolońska: Około 30. ;o 34. Kwiat: Tulipan. 35. Miesiąc: Sierpień. 36. Gazeta: "BRAVO", "Dziewczyna", "TWIST", "PARTY", "SHOW". CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak. 38. Kupiłeś coś: Tak, TWIX'a. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak. 46. Piłeś/paliłeś: Jeśli chodzi o używki, to nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Będę projektować wnętrza. 52. Gdzie będziesz żył: Niemcy, Francja. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Trójkę. 55. Jak byś je nazwał: Fabian, Justin, Honor. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca-Cola Light. 57. Długopis/ołówek: Ołówek. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulanie. 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone. 61. Ciemny/jasny: Jasny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Sandały. 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty i nieszczęśliwy. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Naleśniki, zupa pomidorowa, sałatka pekińska. 69. Zespół: Paramore. 70. Film: "Walk to remember" 71. Program telewizyjny: Top Model, haha. 72. Napój: Pepsi albo sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowy: Moda. 73. Nauczyciel: Pani od matematyki. <3 74. Rodzaj sklepu: RESERVED. 75. Stacja radiowa: Eska. 76. Książka: "Mały książę" 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Nienawidzę sportu. 79. Fast Food: Frytki. 80. Kolor do ubierania: Biały, szary, czarny. 81. Liczba: 16 82. Smak Lodów: Czekoladowy, Toffi. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak, na wycięciu wyrostka robaczkowego. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Tak. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Nie. 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Cały czas tak myślę. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Cały czas tak myślę. 100. Co robiłeś wczoraj: Uczyłam się na kartkówkę z geografii. LOL 101. Co robiłeś dzisiaj: Piłam piwo karmelowe. 102. Co będziesz robić jutro: Skąd mam wiedzieć? 103. Co robisz w tym tygodniu: Głównie się uczę. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Uczyłam się. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Nie wiem. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Frytki. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Piwo karmelowe. LOL 108. Piosenka, którą słyszałeś: Ashley Tisdale - Masquarade. [?] 109. Program jaki oglądałeś: Top Model. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Ania. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Dominika. 113. Osoba, którą przytulałeś: Kordian. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ja pierdo.le ale dużo do pisania... 03.12.10, 19:31 1. Imię: Kaśka 2. Kolor włosów: brąz. 3. Kolor oczu: orzechowy. 4.Obecny wzrost: dużoooo - 173 cm ;p 5. Okulary/szkła kontaktowe: tylko do oglądania tv i pisania z tablicy 6. Znak zodiaku: panna 7. Obecny wiek: buuummmm 13 8. Rodzeństwo: Zgredek - Olka 9. Wiek rodzeństwa: 19lat 10. Miejsce zamieszkania: zadupie 11. Tatuaże/piercing: nie, ale w przyszłości bd. miała na kostce napis 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: przyjaciółka : Aśka przyjaciel - .... nieważne i tak nie chcesz wiedzieć 13. Chłopak/dziewczyna: nie odpowiem na to pytanie 14. Rodzaj pocałunku: ja pie... jaki moze być pocałunek?! NORMALNY 15. Hobby: muzyka, paramore,30 secunds to mars,muzyka, czekolada, żelki 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: po środku 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: różnie 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: raczej 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak.... 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: różnie bywa... 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie .obok mnie siedzi debil (moja koleżanka) xd 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?:yyy? nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: raczej 26. Czy chcesz mieć dzieci?: no ku... ja mam dopiero 13 lat! ULUBIONE: 27. Pokój: ściany żółte, duze szafy, 2 giga plakaty na 67 cm x 1m 28. Rodzaj muzyki: rock alternatywny, rock-pop, pop-punk, rock 29. Piosenka: Paramore - wolna : The only exception, z szybszych : Ignorance, Misery Buisness. 30 stm - From Yesterday 30. Wspomnienie: a różne bywają 31. Dzień tygodnia: dupa jasia...... ene due rike fake - sobota xd 32. Kolor: pomarańczowy 33. Perfum albo woda kolońska: aktualnie: Light Blue dolce gabana (chyba ta firma xd) 34. Kwiat: Tulipan 35. Miesiąc: Styczeń i Sierpień 36. Gazeta: Popcorn (okazjonalinie jak jest coś ciekawego) CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: żarcie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: yyy? 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: ... 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: boze masz durne pytania ... nawet jeśli to co? W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: dostane nagrode nobla a tak na serio to jeszcze nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: napeno nie tam gdzie teraz 53. Czy chcesz mieć dzieci: raczej tak 54. Jeżeli tak, ile: nie myślałam nad tym 55. Jak byś je nazwał: zależy TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: KFC 64. Sandały/buty: trampki 65. CD/kaseta: dvd.. no dobra płyta cd 66. Skittles/M&M's:Lecą w kulki ^^ 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: szczerze? szczęśliwa i normalna ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pierogi, naleśniki 69. Zespół: 2 - Paramore i 30 stm 70. Film: aktualnie: azyl 71. Program telewizyjny: Tap Madl, Ycd 72. Napój: Herbata 73. Temat do rozmowy: yyy? 73. Nauczyciel: pani od religi xdd pozdro dla pani P............ 74. Rodzaj sklepu: cropp town, 75. Stacja radiowa: radio centrum (lublin), radio kolor (warszawa) 76. Książka: dużo 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: łyżwy, siatkówka 79. Fast Food: KFC 80. Kolor do ubierania: Żółty i szary, czarny i zółty 81. Liczba: 12 82. Smak Lodów: nie mam CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście ... albo kiladziesiąt 85. Zostałeś w domu w sobotę: yyy? tak z kumpelami robiłyśmy koczowanie w moim pokoju, bo starych nie było a w kuchni coś się zwalilo ze stołu... jak się później okazało była to miska a zwalił ją podmuch wiatru xd 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu:tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nie 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: redsa ale to się chyba nie liczy 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: bez komentarza 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: jak wyżej 100. Co robiłeś wczoraj: boże może jeszcze w punktach napisać? 101. Co robiłeś dzisiaj: oglądałam film 102. Co będziesz robić jutro: jak wyżej 103. Co robisz w tym tygodniu: oglądam filmy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: obejrze film RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kisiel 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok 108. Piosenka, którą słyszałeś: ''Careful'' 109. Program jaki oglądałeś: TVN 110. Osoba, którą widziałeś: Koleżanka 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Koleżanka 113. Osoba, którą przytulałeś: Tata Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 19:38 1. Magda 2. blond 3. niebieskie 4. ok. 160 cm 5. nie 6. waga 7. 17 8. siostra - Karolina 9. 11 lat 10. KnO 11. nie 12. Justyna 13. nie 14. ??? 15. muzyka 16. zależy 17. - 18. różnie 19. nie 20. zależy od samopoczucia 21. - 22. nie 23. nie 24. nie 25. nie wiem 26. nie wiem 27. zwyczajny nie chce mi sie opisywać 28. pop, rock 29. nie potrafie wybrać jednej 30. duzo tego jest 31. sobota 32. czarny, biały, niebieski 33. nie wiem rózne 34. róza 35. lipiec 36. bravo 37. nie 38. tak 39. tak 40. tak 41. nie 42. nie 43. nie 44. tak 45. nie 46. tak cole 47. nie 48. nie 49. nie 50. nie 51. jeszcze nie wiem ale bedzie to raczej związane z j. angielskim może będę nauczycielką angielskiego 52. nie wiem 53. nie wiem 54. - 55. - 56. cola 57. ołówek 58. czekolada 59. przytulenie 60. włączone 61. jasny 62. róża 63. mcdonalds 64. buty 65. cd 66. m&m's 67. nie wiem 68. pizza 69. różne 70. lubie wiele filmów 71. you can dance i mam talent 72. cola 73. nie wiem 73. właściwie to lubie wszystkich nauczycieli z mojej szkoły wiem że to dziwne 74. różne 75. open.fm 76. wszystkie części harry'ego pottera 77. wigilia 78. nie lubie uprawiać sportu ale za to uwielbiam oglądać 79. mcdonalds 80. wszystkie 81. 4 82. czekoladowy i śmietankowy 83. nie 84. nie 85. tak 86. nie 87. nie 88. nie 89. tak 90. nie 91. tak 92. nie 93. nie 94. nie 95. tak 96. nie 97. tak 98. nie mnie oceniać 99. patrz pkt. 98 100. różne rzeczy 101. różne rzeczy 102. różne rzeczy 103. różne rzeczy 104. różne rzeczy 105. będę czytać książke i słuchać muzyki 106. chipsy 107. cola 108. nie pamiętam 109. nie pamiętam 110. mama 111. nikt 112. nikt 113. nikt Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: 113 pytań. xd 03.12.10, 20:11 1. Imię: Anka. 2. Kolor włosów: Ciemny blond. 3. Kolor oczu: Zielony. 4.Obecny wzrost: 172 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie. 6. Znak zodiaku: Skorpion. 7. Obecny wiek: 14. 8. Rodzeństwo: brat Mikołaj. 9. Wiek rodzeństwa: 5 lat. 10. Miejsce zamieszkania: Dukla. 11. Tatuaże/piercing: Nie. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Kasia, Frania / Arek, Wojtek 13. Chłopak/dziewczyna: Tak. 14. Rodzaj pocałunku: Francuski. 15. Hobby: Siatkówka, Języki Obce. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Centrum uwagi. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie posiadam. Ojciec - Opel Astra II 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zależy kiedy. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak, niestety. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Teraz nie, ale później pewnie tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak. ULUBIONE: 27. Pokój: Kolorowy z różnymi dodatkami. 28. Rodzaj muzyki: Rock. 29. Piosenka: Hunter - Kiedy Umieram 30. Wspomnienie: Zima! 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: Czarny, Szary, Fioletowy. 33. Perfum albo woda kolońska: Strasznie mi się podoba jeden zapach dla mężczyzn - La Rive Red Line. 34. Kwiat: Róża czarna. 35. Miesiąc: Lipiec. 36. Gazeta: Nie mam. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak. 38. Kupiłeś cos: Bułkę, sok. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak. 46. Piłeś/paliłes: Nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Tak. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Lekarz. 52. Gdzie będziesz żył: W górach. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Conajmniej 3. 55. Jak byś je nazwał: Dziewczyna - Ewelina, Justyna, Emilia. Chłopiec - Marcin, Rafał, Michał. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: McDonald's. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittels. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: - ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza. 69. Zespół: Hunter, Coma. 70. Film: Kac Vegas. 71. Program telewizyjny: HBO. 72. Napój: Pepsi. 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: J.Lis! 74. Rodzaj sklepu: Obuwniczy. 75. Stacja radiowa: Eska. 76. Książka: "Ćpun" 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Siatkówka. 79. Fast Food: McDonald's i KFC. 80. Kolor do ubierania: Czarny, biały, fioletowy. 81. Liczba: 20. 82. Smak Lodów: Cytrynowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: W czasie narodzin oraz gdy miałam wstrząs mózgu. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Nie. 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Tak. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Ujdzie. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Ujdzie. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w szkole. 101. Co robiłeś dzisiaj: Szkoła. 102. Co będziesz robić jutro: Trening. 103. Co robisz w tym tygodniu: - 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: - 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Nic. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Budyń Czekoladowy. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola. 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Kiedy Umieram" 109. Program jaki oglądałeś: TVP2 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Michał. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Michał. 113. Osoba, którą przytulałeś: Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 12:25 1. Imię: daria 2. Kolor włosów: popielaty blond lub jasny brąz 3. Kolor oczu: piwne 4.Obecny wzrost: 166 :c 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie mam 6. Znak zodiaku: ryby 7. Obecny wiek: 14 8. Rodzeństwo: brat 9. Wiek rodzeństwa: 10 10. Miejsce zamieszkania: za poznaniem. nie napiszę nazwy, bo i tak nikt nie wiedziałby gdzie to jest 11. Tatuaże/piercing: dwie dziurki w uszach 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: ala 2x, kasia, adaś, julia, marta 13. Chłopak/dziewczyna: jestem singlem ;q 14. Rodzaj pocałunku: delikatny (?) 15. Hobby: muzyka, telewizja, pisanie opowiadań 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy. ale wolę "podpierać ściany" 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: takim fajnym ;3 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: nie. ja i praca? ;q 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: tak, nie chcę być starą panną 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: fioletowy i przytulny 28. Rodzaj muzyki: rock, country, pop 29. Piosenka: prawie że nieskończoność 30. Wspomnienie: z wakacji 31. Dzień tygodnia: sobota 32. Kolor: czarny, fioletowy, zielony 33. Perfum albo woda kolońska: wiele 34. Kwiat: bratki, haha 35. Miesiąc: lipiec 36. Gazeta: - CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: hm.. chyba nie 38. Kupiłeś cos: chipsy 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak, głowa mnie bolała 40. Śpiewałeś: oczywiście 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': po angielsku, jak śpiewałam ; ] 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: tak 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: piłam soczek 47. Przytuliłeś kogoś: kota 48. Pocałowałeś kogoś: kota ; ] 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak troszkę 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: jeszcze nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: 2 lub 3 55. Jak byś je nazwał: amelia, julia, alicja, krystian TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: coca cola 57. Długopis/ołówek: wszystko mi jedno 58. Wanilia/czekolada: czekolada! 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: jasny 62. Róża/lilia: róża 63. McDonalds/Burger King: mcdonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny:bogaty i nieszczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: spaghetti, ryba, pizza 69. Zespół: głównie my chemical romance 70. Film: szkoła uczuć 71. Program telewizyjny: dużo 72. Napój: wszelkie gazowane, 100% jabłkowy 73. Temat do rozmowy: pogoda xd 73. Nauczyciel: pan od geografii rządzi 74. Rodzaj sklepu: cukiernia, z ciuchami 75. Stacja radiowa: eska 76. Książka: mały książę 77. Święto: Boże narodzenie 78. Sport: what? 79. Fast Food: mcdonald 80. Kolor do ubierania: zależy 81. Liczba: 8 82. Smak Lodów: truskawkowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: niestety, nie 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie przypominam sobie 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak, młodsza 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: zdarza się 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: zdarza się 100. Co robiłeś wczoraj: byłam u spowiedzi 101. Co robiłeś dzisiaj: przeklinałam komputer 102. Co będziesz robić jutro: uczyć się 103. Co robisz w tym tygodniu: wiele 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: wiele 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: pójdę z powrotem do łóżka RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: rogala z szynką 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata z cytryną 108. Piosenka, którą słyszałeś: taylor swift - last kiss 109. Program jaki oglądałeś: 4funtv 110. Osoba, którą widziałeś: brata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: alicja 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: brak środków na koncie 113. Osoba, którą przytulałeś: kot Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarzona_evka 113 pytań..xD 04.12.10, 12:56 1. Imię: Evka 2. Kolor włosów: Ciemny Blond 3. Kolor oczu: Brązowe 4.Obecny wzrost: 158 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie...xD 6. Znak zodiaku: Ryba 7. Obecny wiek: prawie 14 xd 8. Rodzeństwo: Wkurzający brat: Kamil 9. Wiek rodzeństwa: Kamil- 8 lat 10. Miejsce zamieszkania: Okolice Krk 11. Tatuaże/piercing: -- 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Paula;* 13. Chłopak/dziewczyna: Yeah;* Oczywiście 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: Za dużo żeby wymieniać..xD 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Raczej centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Wiecznie spóźniona...xD 19. Masz prace?: Niee..xD 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Oczywiście 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak.. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Oj dużo razy... 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: eee... nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie spieszy mi się do tego...xd 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Do tego też mi się nie spieszy<lol> ULUBIONE: 27. Pokój: Ściany czerwono-pomarańczowo, żółte, drzwi całe w plakatach 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: Obecie Mike Posner: cooler than me i Bruno Mars: Just the way you are 30. Wspomnienie: xD 31. Dzień tygodnia: Że ulubiony? To wtorek 32. Kolor: Zielony, niebieski, fioletowy 33. Perfum albo woda kolońska: Takie sweet 34. Kwiat: Różnie...xD 35. Miesiąc: Ulubiony to lipiec 36. Gazeta: Dziewczyna, Twist, Bravo, CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak 38. Kupiłeś cos: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: tak 46. Piłeś/paliłes: Nie...xD 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie wiem jak to możliwe ale nie...xD 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nie zastanawiam się nad tym jeszcze 52. Gdzie będziesz żył: Za granicą 53. Czy chcesz mieć dzieci: ^^ 54. Jeżeli tak, ile: troje? 55. Jak byś je nazwał: Nie wiem jeszcze...xD TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Olówek 58. Wanilia/czekolada: Wanilia dużo lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Głupie...xD Nie potrafie odpowiedzieć ULUBIONE: 68. Jedzenie: Kebab, pizza, cola, zapiekanka. lody 69. Zespół: Wolę pojedyńczych wokalistów 70. Filmaga zmierzchu 71. Program telewizyjny: Nie wiemxD 72. Napój: Pepsi, cola, tymbark, herbatka...xD 73. Temat do rozmowy: Boy's 73. Nauczyciel: Żaden, wszyscy to debile...xD 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: Za dużo ich..xD 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Nie wiem 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: Czarny, zielony fioletowy 81. Liczba: 5,3 82. Smak Lodów: Malaga, wanilia, jabłko CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): O boshe... nie umiem tego policzyć...xD Za dużo tego było<lol> 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: Jeszcze nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Kiedyś... Jak się urodziłam i potem chyba jeszcze raz 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Tak... jestem zdolna do wszystkiego 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: No może troche... 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne że tak 100. Co robiłeś wczoraj: Łaziłam z chłopakiem po parku...xD 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję, siedziałam na kompie 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Snickers 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: We not speak Americano 109. Program jaki oglądałeś: Polsat? 110. Osoba, którą widziałeś: Brat 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Jakaś baba..xD 113. Osoba, którą przytulałeś:Chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_ Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 13:31 1. Imię: Aa. 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 165 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie mam. 6. Znak zodiaku: Byk 7. Obecny wiek: 13 8. Rodzeństwo: Nie mam. 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: Polska 11. Tatuaże/piercing: Nie mam. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Kamila < 3 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Co? xd 15. Hobby: Muzyka, książki, fotografia 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Nie wiem. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna ; ) 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Jasne. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Czy ja wiem? xd 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Kiedyś tak. ULUBIONE: 27. Pokój: No niebieskie ściany, łóżko, komputer, szafy itd. 28. Rodzaj muzyki: Rock, Pop. < 3 29. Piosenka: Trudno wybrać. 30. Wspomnienie: Fajne. 31. Dzień tygodnia: sobota 32. Kolor: fioletowy, niebieski, czarny 33. Perfum albo woda kolońska: dużo. 34. Kwiat: nie wiem. 35. Miesiąc: Grudzień. 36. Gazeta: Nie kupuje gazet. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak! W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Jeszcze nie wiem, ale najprawdopodobniej będę tłumaczem. ; ) 52. Gdzie będziesz żył: Nie wiem 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: Jedno. 55. Jak byś je nazwał: Tylko dziewczynkę bym chciała mieć Julkę lub Wiktorie, nie moge się zdecydować. xd TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza. xd 69. Zespół: Nie mam tego jedynego. 70. Film: Nie mam. 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Nestea 73. Temat do rozmowy: Nie wiem 73. Nauczyciel: Nie mam. 74. Rodzaj sklepu: ciuchowy. 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: Szeptem, Saga Zmierzch. 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Siatkówka. 79. Fast Food: Nie lubię wgl. 80. Kolor do ubierania: Czarny, fioletowy, biały, szary 81. Liczba: Nie wiem. 82. Smak Lodów: Czekoladowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Raczej nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Kiedyś byłam, ale to dawno, jak byłam mała. xd 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w szkole. xd 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Spotkam się z przyjaciółką. < 3 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Tost z serem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Wode 108. Piosenka, którą słyszałeś: Fly Away. 109. Program jaki oglądałeś: Mtv. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Koleżanka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółke. Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 14:06 1. Dominika. 2. blond. 3. niebieskie. 4. nie wiem O_O 5. nie mam. 6. panna. 7. 14. 8. nie mam. 9. - 10. tajnie strzeżone. 11. chce mieć tatuaż, ale to w bardzo dalekiej przyszłości 12. patrycja 13. brak. 14. żaden? 15. śpiew, gra na gitarze akustycznej i elektrycznej, występowanie itp. 16. oczywiście, że w centrum. 17. nie interesują mnie samochody. 18. spóźniam się. 19. nie, ale chce szukać w wakacje. 20. tak. 21. tak. 22. tak. 23. tak. 24. tak. 25. tak.. kiedyś xD 26. tak. 27. biały pokój, miejsce na gitary, płyty poprzyklejane do żyrandola. 28. rock. 29. goo goo dolls - iris. 30. fajne? 31. sobota. 32. czarny i fiolet. 33. nie mam O_O 34. nie mam. 35. chyba sierpień. 36. bravo. 37. nie. 38. nie. 39. nie. 40. tak. 41. nie. 42. nie. 43. nie. 44. tak. 45. nie. 46. tak. sok. 47. nie. 48. nie. 49. nie. 50. tak. 51. gitarzystka. 52.w trasie 53. nie wiem. 54. a skąd mam wiedzieć, skoro o tym nie myśle. 55. - 56. nie wiedze różnicy xD 57. długopis. 58. czekolada. 59. przytulenie. 60. wyłączone. 61. ciemny. 62. lilia. 63. ani jedno, ani drugie. 64. a sandały to nie buty? XD 65. cd. 66. ani jedno, ani drugie. 67. średnio bogaty, ale szczęśliwy 68. spagetti. 69. paramore, nirvana, flyleaf, 30 seconds to mars, the runaways. 70. requiem dla snu, the runaways, skazany na bluesa. 71. nie mam. 72. woda. 73. zespół. 74. pani od muzyki <3 75. eska rock. 76. intruz. 77. nie mam. 78. nie lubie sportu. 79. nie lubie fast foodów O_O 80. czarny, fioletowy, szary. 81. 7. 82. nie mam. 83. szamponetką. 84. nie. staram się unikać. 85. no. 86. nie. 87. nigdy. 88. nie. 89. nie. 90. nie. 91. tak. 92. tak. xD 93. nie. 94. nie. 95. nie. 96. nie. 97. tak. 98. nie. 99. nie. 100. byłam na maratonie humanistycznym. 101. oglądałam tv. 102. ide do kościoła. 103. dużo tego. serio chcecie sie zanudzić? 104. jeszcze więcej rzeczy niż w tym tygodniu, ale boje się, że zaśniecie. 105. uf xD 106. kinderka. 107. hrbata. 108. 'closer to the edge' 109. polsat. 110. mama. 111. nie pamiętam. 112. przyjaciółka. 113. nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 14:33 1. Imię: Sandra 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 152 5. Okulary/szkła kontaktowe:nie 6. Znak zodiaku: Ryby 7. Obecny wiek: dum dum dum dum 12 8. Rodzeństwo: nie mam 9. Wiek rodzeństwa: 10. Miejsce zamieszkania: Ełk 11. Tatuaże/piercing: przekute uszy 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Daria i Klaudia 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: nie wiem 15. Hobby: muzyka 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: raczej punktualna 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?:tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: taa. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak ze śmiechu jak chłopacy z klasy się wygłupiali 23. Czy jesteś teraz samotny?: tak 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Ja nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: normalny 28. Rodzaj muzyki: Pop i rock 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: Z wczorajszego turnieju 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, biały, fiolet 33. Perfum albo woda kolońska: sama nie wiem 34. Kwiat: Róża 35. Miesiąc: Grudzeiń albo luty 36. Gazeta: bravo CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś cos: picie xD 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: no nie wiem 43. Poznałeś kogoś nowego: tak 44. Ruszyłeś się: Tak xD 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: - 47. Przytuliłeś kogoś: Nie ale chciała bym xD 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie, chyba W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Prawnik 52. Gdzie będziesz żył:w Polsce 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie wiem 54. Jeżeli tak, ile: nie wiem 55. Jak byś je nazwał: nie weim TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: ołówek 58. Wanilia/czekolada: CZEKOLADA 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: no nie wiem ULUBIONE: 68. Jedzenie: frytki i pepsi w puszce. 69. Zespół: dużo tego 70. Film: nie wiem 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: cola 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: facet od histy 74. Rodzaj sklepu: 75. Stacja radiowa: RMF FM 76. Książka: teksciarz 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: siata 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny , fioletowy i biały 81. Liczba: 5,6 i 12 82. Smak Lodów: czekolada i truskawka CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilka razy 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: raz 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza 96. Paliłeś:nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: no nie wiem 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: byłam na turnieju siaty 101. Co robiłeś dzisiaj: siedziałam na komixxach 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: se pujdę RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kanapki 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: "like a G6" 109. Program jaki oglądałeś: nick 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: łojciec xD 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 15:03 1. Imię: nela. 2. Kolor włosów: ciemny brąz. 3. Kolor oczu: brązowe. 4.Obecny wzrost: 160,5 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie mam. 6. Znak zodiaku: wodnik. 7. Obecny wiek: coś około 14. 8. Rodzeństwo: młodszy braciszek, miłosz. 9. Wiek rodzeństwa: 10 lat, okres buntu. 10. Miejsce zamieszkania: lbn. 11. Tatuaże/piercing: nie. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: mam. ale oni nie czytają kici. :d 13. Chłopak/dziewczyna: nie posiada. 14. Rodzaj pocałunku: 15. Hobby: leniuchowanie, muzyka, narty, zakłady, zmienianie rzeczywistości. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy gdzie. ale staram się o centrum. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: ja robię za tylne siedzenia. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: równo z dzwonkiem. ale tak to raczej nie. 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: kocham. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: chyba jak każda dziewczyna. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: raczej nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: w swoim czasie, tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: noo. ULUBIONE : 27. Pokój: mój syf. <3 28. Rodzaj muzyki: indie rock, elektronika i alternatywa i dużo gitary. 29. Piosenka: a nawet piosenki. 30. Wspomnienie: mam ich dużo, ale lubię je zamykać w pudłach, bo są tylko dla mnie. 31. Dzień tygodnia: piątek 14:30. 32. Kolor: granatowy. 33. Perfum albo woda kolońska: gwen stefanie : harajuku lovers 'music'. 34. Kwiat: niezapominajki. 35. Miesiąc: luty, listopad. 36. Gazeta: machina, angora, wprost. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie. 38. Kupiłeś cos: poduszkę i świeczki. 39. Źle się czułeś (fizycznie): katar. 40. Śpiewałeś: nie. Fałszowałaś : tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak, ale to nie tak. :q 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: raczej nie. 44. Ruszyłeś się: tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: nie. 46. Piłeś/paliłes: wodę. 47. Przytuliłeś kogoś: tak. 48. Pocałowałeś kogoś: nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: wyjątkowo nie. XD W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: się zobaczy. na pewno chcę robić to, czego nie będę żałować w przyszłości. 52. Gdzie będziesz żył: w mieście. 53. Czy chcesz mieć dzieci: byłoo. 54. Jeżeli tak, ile: siedem. albo trójkę, nie mniej. 55. Jak byś je nazwał: chłopiec : aleksander, piotr, paweł. dziewczynka : sasza, alicja, zosia, magdalena. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: coca-cola. 57. Długopis/ołówek: długopis. 58. Wanilia/czekolada: czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: nie wiem. 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone. 61. Ciemny/jasny: ciemny. 62. Róża/lilia: lilia. 63. McDonalds/Burger King: mcdonalds. 64. Sandały/buty: buty. 65. CD/kaseta: kasety są epickie. nie mogę się zdecydować. :d 66. Skittles/M&M's: m&m's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: i tak źle, i tak niedobrze. ULUBIONE: 68. Jedzenie: sałatka wszelkiego rodzaju. 69. Zespół: nie mam jedynego, każdy jest inny i na swój sposób wyjątkowy. 70. Film: the simpsons : film, mała miss słoneczko, john lennon : imagine, yellow submarine, 500 dni miłości. 71. Program telewizyjny: nie oglądam zbytnio telewizji, jest okupywana przez brata. 72. Napój: sok grejpfrutowy. 73. Temat do rozmowy: o wszystkim i każdym. 73. Nauczyciel: pani od chemii. 74. Rodzaj sklepu: antykwariat, muzyczny, a w połączeniu : empik. 75. Stacja radiowa: roxy, eska rock. 76. Książka: woody allen 'obrona szaleństwa', małgorzata musierowicz 'opium w rosole'. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: narty w każdej odsłonie. 79. Fast Food: jak już to makdonaldzik. 80. Kolor do ubierania: różne, byle sie nie gryzły. 81. Liczba: 19. 82. Smak Lodów: piernikowe i biała czekolada. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): sporo. 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak. 86. Miałeś problemy z policja: nie. 87. Okradłeś kogoś: nie. chociaż raz w przedszkolu zabrałam laleczkę lego, wiem, mam kryminalną przeszłość. 88. Złamałeś kość: nie. zwichnęłam. 89. Zasnąłeś na lekcji: no... 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: tak. *niewykryte zapalenie oskrzeli, prawie płuc* 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: tak, hihi. 94. Miałeś samochodu: nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: starsza, ciągle. 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny : nie wiem. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie wiem. ogólnie, raczej o tym nie myślę. 100. Co robiłeś wczoraj: nudziłam się w plazie i robiłam wieś z bratem w home&you. 101. Co robiłeś dzisiaj: byłam na zbiórce, sprzątałam, rozmawiałam. 102. Co będziesz robić jutro: po kościele się pomyśli. 103. Co robisz w tym tygodniu: kosmos. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: przypał. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: odetchnę z ulgą i pośmieje się z tych, którzy odpowiadają właśnie na czwarte pytanie. XD RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: ciastko owsiane. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda. 108. Piosenka, którą słyszałeś: klaxons 'as above, so below'. 109. Program jaki oglądałeś: vh1, czekam na TLSP. 110. Osoba, którą widziałeś: mama, tata, brat, ula, jadźka, justyna, ewelina, tośka, ania, proboszcz, pani od ciastek. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: oldzia. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: oldzia. 113. Osoba, którą przytulałeś : w moim śnie, to chyba ściskałam simona albo ringo. :q Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 18:35 1.martyna. 2.brąz. 3.zielonoszare. 4.171 albo 172 cm. 5.noszę okulary w domu jak pamiętam. 6.baran. 7.15 lat. 8.brat michał. 9.3 lata. 10.kraków. 11.mam kolczyki w uszach i to tyle. 12.nie mam jednej. 13.brak. 14.nie rozumiem? 15.muzyka, pisanie, czytanie. 16.różnie. nie lubię być specjalnie w centrum uwagi, ale za szarą myszkę też się nie uważam. 17.nie mam samochodu. 18.raczej się spóźniam. albo inaczej-nie potrafię się wyrobić na czas. 19.nie. 20.zależy od humoru. 21.nie, jeszcze w nikim nie byłam nigdy zakochana. 22.że przez chłopaka? nie. 23.nie. 24.nie planuję brać ślubu. 25.raczej nie. 26.nie. 27.różowe (-.-) ściany, szafa, półki, biurko, łóżko, komputer, tv, wieża, tablica korkowa. 28.według last.fm: rock, alternative, indie, alternative rock. no i się zgadza. 29.tu. 30.coke live music festival 2010, koncert muse. 31.piątek. ale od momentu kiedy kończą się lekcje. 32.czerwony, fioletowy, czarny. 33.ojezu nie wiem. 34.tulipan. 35.lipiec. 36.teraz rock chyba. ale często mnie wkurza. 37.jeżeli już to ze śmiechu : > 38.spodnie na allegro. 39.tak, chciało mi się spać. 40.tak. 41.tak. 42.nie. 43.nie. 44.nie, tkwiłam w bezruchu 48 godzin hahaha. oczywiście, że się ruszyłam. 45.nie. 46.piłam, ale nie alkohol. 47.wirtualnie ;d 48.j.w. 49.z mamą. 50.tak. 51.chcę być psychologiem albo dziennikarką. 52.chcę nadal mieszkać w krk. 53.nie, nie lubię dzieci na dłuższą metę. 54.ale jeżeli miałabym już mieć to najwyżej jedno. 55.um, nie wiem. dla dziewczynki mi się najbardziej ania podoba, a dla chłopca tomek. 56.coca cola. 57.długopis. 58.czekolada. 59.przytulenie. tak jestem dziwna. 60.wyłączone. 61.ciemny. 62.róża. 63.mcdonald. 64.a sandały to nie buty? 65.cd. 66.nie wiem, kocham i to, i to. 67.szczęśliwy i biedny to chyba logiczne. 68.wszystko co jest z serem jest moim ulubionym jedzeniem. 69.muse. 70.nie umiem wybrać jednego. 71.tap madl, młahahahaha. 72.cola i sprite. 73.kocham rozmowy o moim najukochańszym zespole-muse <3 74.musi być rodzaj? bo ja mam ulubione sklepy-empik i flo. 75.antyradio. 76.harry potter. 77.boże narodzenie. 78.omg, koszykówka chyba, ale ja nienawidzę sportu. 79.kfc i mcdonald. 80.czarny, ale moja mama się denerwuje jak chodzę ubrana cała na czarno. 81.10 82.truskawkowe. 83.tak, dwa razy. 84.nie, nie umiem się bić. 85.pf, żeby to raz. 86.nie. 87.jak byłam mała to zabrałam kiedyś mamie z 2 złote jak wychodziłam na pole. 88.nie. 89.tak, raz. 90.nie. 91.tak. 92.raz. ale trudno to nazwać wielkim pocałunkiem, to było zwykłe cmoknięcie koleżanki w usta. 93.nie przypominam sobie. 94.nie. 95.tak. 96.tak. 97.tak. 98.nie. 99.myślę, że raczej tak. 100.najpierw byłam w szkole, potem w kościele na pierwszym piątku by w końcu siedzieć na kompie do 2 w nocy. 101.nic ciekawego. 102.to co zwykle w niedziele. 103.piszę próbne testy między innymi czego się cholernie boję. 104.żyłam. 105.wyślę ten post. 106.łazanki. 107.sok pomarańczowy. 108.a może być ta, którą słucham teraz? to 'shine acoustic' muse. 109.mtv rocks. 110.brat. 111.koleżanka. 112.ta sama koleżanka. 113.brat. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: 113 pytań. xd 04.12.10, 22:00 1. Imię: Karolina 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 173 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: bliźnięta 7. Obecny wiek: 14 8. Rodzeństwo: dwóch braci 9. Wiek rodzeństwa: 6 lat i 10 miesićcy 10. Miejsce zamieszkania: .... 11. Tatuaże/piercing: nie 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Miranda i Sonia 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: nie mam określonego rodzaju 15. Hobby: ... 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'? różnie. zależy kiedy. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: własnego nie posiadam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: staram się być punktualna 19. Masz prace?: nie. szkołę 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: niekoniecznie. Zależy z jakimi. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie. Nie kochałam. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: jasne. 23. Czy jesteś teraz samotny?: zależy co się przez to rozumie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: tak. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Jeżeli znalazłabym tego jedynego. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Na dana chwilę NIE!!!!! ULUBIONE: 27. Pokój: normalny 28. Rodzaj muzyki: rock, pop, jazz, 29. Piosenka: wiele 30. Wspomnienie: różne 31. Dzień tygodnia: piątek 32. Kolor: biały, czarny, miętowy, pudrowy, szary, błękitny, granatowy, beżowy 33. Perfumy albo woda kolońska: różne 34. Kwiat: nie wiem w sumie 35. Miesiąc: Grudzień 36. Gazeta: Elle, Glamour CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: taaaak 38. Kupiłeś cos: nie. w środę 39. Źle się czułeś (fizycznie): chyba tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: piłam. sok 47. Przytuliłeś kogoś: Nie przypominam sobie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: będę lekarzem lub prawnikiem, ale to tylko plany. 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie planuje 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: Wiele imion mi się podoba. Coś nietypowego. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulanie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: zależy czego 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittles 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: szczęśliwy i biedny, choć nie chcę być biedna ULUBIONE: 68. Jedzenie: frytki z serem, pizza ze szpinakiem, nachosy z sosem serowym <3 69. Zespół: happysad, hey, paramore, the beatles, strachy na lachy 70. Film: Śniadanie u Tiffany'ego 71. Program telewizyjny: tvn, mtv, disney channel 72. Napój: wolę herbatę 73. Temat do rozmowy: różny 73. Nauczyciel: sympatyczny, rozumiejący ucznia 74. Rodzaj sklepu: z ubraniami i biżuterią 75. Stacja radiowa: trójka, eska rock 76. Książka: Igrzyska Śmierci 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: wolę ćwiczenia na rózne partie ciała 79. Fast Food: KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny, biały, granatowy, fioletowo i pudrowy 81. Liczba: 13 82. Smak Lodów: cytrynowy, truskawkowy, śmietankowy, waniliowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: jasne 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: tak 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: tak. Jak byłam mała, ale to tak na 20 sekund 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak 96. Paliłeś: tak 97. Piłeś: tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak 100. Co robiłeś wczoraj: czytałam 101. Co robiłeś dzisiaj: czytałam i oglądałam tv. 102. Co będziesz robić jutro: uczyć się 103. Co robisz w tym tygodniu: uczę się i idę do kosmetyczki 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: uczyłam się i byłam u lekarza 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: czekam na film RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: ciastka 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok mojej babci 108. Piosenka, którą słyszałeś: Branda - Brodka 109. Program jaki oglądałeś: fashion tv i tvn 110. Osoba, którą widziałeś: mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Sonia lub Miranda 113. Osoba, którą przytulałeś: mama, przyjaciółka lub brat Odpowiedz Link Zgłoś
andzius163 Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 09:33 1. Imię: angelika. 2. Kolor włosów: ciemny blond. 3. Kolor oczu: zielone. 4.Obecny wzrost: 170 centymetrów. 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie noszę. 6. Znak zodiaku: ryba. 7. Obecny wiek: 13 lat. 8. Rodzeństwo: siostra klaudia. 9. Wiek rodzeństwa: 4 lata. 10. Miejsce zamieszkania: cieszyn. 11. Tatuaże/piercing: trzy dziurki w prawym uchu, jedna w lewym. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: przyjaciółki - natalia i magda. 13. Chłopak/dziewczyna: nie mam. 14. Rodzaj pocałunku: normalny. 15. Hobby: muzyka, fotografowanie. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie mam samochodu, rodzice mają volkswagena passata. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna. 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak. ULUBIONE: Pokój: dużo plakatów. 28. Rodzaj muzyki: rap. 29. Piosenka: nie mam ulubionej. 30. Wspomnienie: z wakacji... 31. Dzień tygodnia: wszystkie dni tygodnia, oprócz wtorku i czwartku. 32. Kolor: czarny, czerwony. 33. Perfum albo woda kolońska: dużo. 34. Kwiat: róża. 35. Miesiąc: marzec (urodzinki ;*), czerwiec, lipiec, sierpień i grudzień. 36. Gazeta: nie mam ulubionej. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie. 38. Kupiłeś cos: nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie. 40. Śpiewałeś: tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: nie. 44. Ruszyłeś się: tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: nie. 46. Piłeś/paliłes: nie. 47. Przytuliłeś kogoś: tak, kota i psa. 48. Pocałowałeś kogoś: nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem. 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem. 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak. 54. Jeżeli tak, ile: hmm, nie wiem. 55. Jak byś je nazwał: dla dziewczynki: iza, justyna, iwona. dla chłopca: marcin, tomek, seweryn. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: coca-cola. 57. Długopis/ołówek: długopis. 58. Wanilia/czekolada: czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone. 61. Ciemny/jasny: jasny. 62. Róża/lilia: róża. 63. McDonalds/Burger King: mcdonalds. 64. Sandały/buty: buty. 65. CD/kaseta: cd. 66. Skittles/M&M's: m&m's. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: szczęśliwy&biedny. ULUBIONE: 68. Jedzenie: fast food. 69. Zespół: nie mam. 70. Film: titanic. 71. Program telewizyjny: mam talent! 72. Napój: ice tea. 73. Temat do rozmowy: szkoła. 73. Nauczyciel: pani od wfu ;* 74. Rodzaj sklepu: obuwniczy, odzieżowy. 75. Stacja radiowa: rmf fm. 76. Książka: pamiętnik narkomanki. 77. Święto: boże narodzenie. 78. Sport: piłka ręczna, koszykówka. 79. Fast Food: hamburger. 80. Kolor do ubierania: różnie. 81. Liczba: 11. 82. Smak Lodów: śmietankowy, truskawkowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak. 86. Miałeś problemy z policja: tak. 87. Okradłeś kogoś: nie. 88. Złamałeś kość: tak. 89. Zasnąłeś na lekcji: tak. 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: tak (jak się urodziłam i na operację). 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie. 94. Miałeś samochodu: nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak. 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: tak. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak. 100. Co robiłeś wczoraj: leżałam. 101. Co robiłeś dzisiaj: nic takiego. 102. Co będziesz robić jutro: MOŻE do szkoły pójdę. 103. Co robisz w tym tygodniu: nie wiem. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: dużo. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nic. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: tosty z serem. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata. 108. Piosenka, którą słyszałeś: abradab - emisja spalin. 109. Program jaki oglądałeś: skoki narciarskie. 110. Osoba, którą widziałeś: mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: kotek. Odpowiedz Link Zgłoś
lautnerowa Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 10:20 1. Imię: Marta. 2. Kolor włosów: Brąz. 3. Kolor oczu: Brązowe. 4.Obecny wzrost: Coś koło 1.65 ;D 5. Okulary/szkła kontaktowe: Powinnam nosić okulary ale nie nosze ;D 6. Znak zodiaku: Byk 7. Obecny wiek: 15 8. Rodzeństwo: żałosne rodzeństwo raczej - brak 9. Wiek rodzeństwa: Wiktoria - - Odpowiedz Link Zgłoś