cookie18 Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 10:04 1. Imię: Justyna 2. Kolor włosów: ciemny Blond. 3. Kolor oczu: szaro-zielone 4.Obecny wzrost: 155 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie : ) 6. Znak zodiaku: ryby ! 7. Obecny wiek: nie podam XD 8. Rodzeństwo: Ola inaczej aleksandra 9. Wiek rodzeństwa: ola 18 10. Miejsce zamieszkania: Polska : ) 11. Tatuaże/piercing: 3 kolczyki XD 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Magda , Milena 13. Chłopak/dziewczyna: brak XD 14. Rodzaj pocałunku: cmokaśny XD 15. Hobby: ogladanie chirurgów , rolki , komp , TV itp XD 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: ani to ani to XD 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: ja nie mam , mama ma i tata ma 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: wole być punktualna , ale czasem też sie spóźniam 19. Masz prace?: raczej nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Oczywiście : ) 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Może nie kochałam ale byłam tą osobą zauroczona 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie pamiętam , ale chyba ta 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie : ) 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: jeszcze nie myślałam o ślubie , mam jeszcze masakrycznie dużo czasu 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Aktualnie nie : ) 26. Czy chcesz mieć dzieci?: oczywiście : ) ULUBIONE: 27. Pokój: zwykły , telewizor , szafki itp 28. Rodzaj muzyki: Pop , hip-hop , ram reggae 29. Piosenka: dużo ich : ) 30. Wspomnienie: jakieś jest 31. Dzień tygodnia: Sobota ! 32. Kolor: Czarny, biały, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: mgiełki , i inne 34. Kwiat: Róża i tulipan 35. Miesiąc: lipieec i marzec 36. Gazeta: Bravo . CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś cos: kupiłam czapkę ale nie w ciągu ostatnich 48 godzin 39. Źle się czułeś (fizycznie): No troche 40. Śpiewałeś: Tak : ) 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak XD 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie : ) 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie : C 44. Ruszyłeś się: Tak : ) 45. Miałeś poważną rozmowę: tak 46. Piłeś/paliłes: wodę XD 47. Przytuliłeś kogoś: taaaaaaak 48. Pocałowałeś kogoś: taaaaak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: taaaaaak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nieeeee W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: chirurg 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem , może w nowym jorku albo nad morzem 53. Czy chcesz mieć dzieci: taaaaaaaak 54. Jeżeli tak, ile: dwójkę :D 55. Jak byś je nazwał: chłopca - oskar dziewczynke - maja , dagmara , tamara albo jeszcze inaczej :D TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi :D 57. Długopis/ołówek: Długopis : ) 58. Wanilia/czekolada: czekolada :* 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek :*:-* 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone : ) 61. Ciemny/jasny: Ciemny XD 62. Róża/lilia: Róża , ale lilia też ładna i fajna :D 63. McDonalds/Burger King: McDonalds : ) 64. Sandały/buty: przecież sandały to buty XD 65. CD/kaseta: CD : ) 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy :DXD ULUBIONE: 68. Jedzenie : kebab , pizza , frytki , spaghetti , lasagne sprite i pepsi :* <3 69. Zespół: nie wiem : ) 70. Film: duużo ich :D 71. Program telewizyjny: fox life , mtv , canal + , canal +fllm , hbo , hbo 2 , hbo comedy :D 72. Napój: sprite , Pepsi albo tymbark - jabłko brzoskwinia , brzoskwinia pomarańcz . 73. Temat do rozmowy: <3<3<3<3<3 73. Nauczyciel: żaden :D 74. Rodzaj sklepu: ciucharnia :D 75. Stacja radiowa: RMF maxxx 76. Książka: nie lubie czytać :D 77. Święto: Boże Narodzenie i moje urodziny ! :* 78. Sport: rolki , rower :) 79. Fast Food: McDonalds i KFC : D 80. Kolor do ubierania: czarny , biały , fioletowy . 81. Liczba: 18 82. Smak Lodów: czekoladowy orzechowy toffi :D CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: taaaaaaaaaaaak :D 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście :D 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie : ) 86. Miałeś problemy z policja: Nie XD 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką :) 88. Złamałeś kość: skręciłam :D 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak :D 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie XD 91. Byłeś w szpitalu: Tak :D 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak :D 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie XD 94. Miałeś samochodu: co XD ? 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza ! XD 96. Paliłeś: Tak :D 97. Piłeś: Tak :D 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: oczywiście XD 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne XD 100. Co robiłeś wczoraj : byłam z koleżankami , siedziałam na kompie , TV . 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję , komp :D 102. Co będziesz robić jutro: szkołA XD ;/ 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy :D 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy :D 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: bede leżała :D RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kanapka :D 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda :D 108. Piosenka, którą słyszałeś : RY23 - czekając na cud 109. Program jaki oglądałeś: Fox life a obecnie HBO 110. Osoba, którą widziałeś: Mama :D 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: nie pamiętam, zazwyczaj ja dzwonieD: 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: koleżanka :D 113. Osoba, którą przytulałeś: mama : * Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 10:35 1. Imię: Dominika. 2. Kolor włosów: Ciemny brąz. 3. Kolor oczu: Piwne. 4.Obecny wzrost: 158/159 cm tak mniej więcej 5. Okulary/szkła kontaktowe: Na szczęście nie;D 6. Znak zodiaku: Skorpion 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: Ola, Karolka i Julka 9. Wiek rodzeństwa: 14, 9, 8 10. Miejsce zamieszkania: Rzeszów 11. Tatuaże/piercing: Tatuaże niee, raz henny tylko miałam. Mam dod. kolczyk w prawym uchu 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Gaba, taka najlepsza;D 13. Chłopak/dziewczyna: hm... aktualnie brak 14. Rodzaj pocałunku: Szczerze mówiąc, to nie jestem pewna. 15. Hobby: eksperymenty chemiczne xd uwielbiam; słuchanie muzyki, kocham;D, pisanie opowiadań, też uwielbiam 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: hmm... zależy kim się otaczam 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: ja i samochód xd omg 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: he zawsze na czas 19. Masz prace?: nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Do pewnego czasu, jestem typem samotnika, domatora, lubię sobie posiedzieć, napisać jakieś opowiadanie, posłuchać muzyki - w samotności 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Zdarzyło się, tak myślę 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Dwa, trzy razy 23. Czy jesteś teraz samotny?: Zależy co masz na myśli 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie;] 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie wiem, chyba tak, ale wolałabym najpierw cywilny 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Chciałabym mieć synka, ale się boję ULUBIONE: 27. Pokój: w sam raz;D 28. Rodzaj muzyki: Rock\m/ 29. Piosenka: Kings of Leon - Pyro (aktualnie katuję, ale ogólnie baaardzo dużo;D) 30. Wspomnienie: hmm... wciąż pamiętam piosenkę, która leciała w radiu, gdy jechaliśmy z rodzicami nad Solinę 10 lat temu xd 3 dni temu słyszałam ją w radiu ;D 31. Dzień tygodnia: nie mam ulubionego 32. Kolor: Czarny, biały, szary 33. Perfum albo woda kolońska: Love Dance 34. Kwiat: Storczyk, czerwona róża 35. Miesiąc: Listopad, kwiecień i grudzień (szczególnie końcówka - święta) 36. Gazeta: Party, Show CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Prawie 38. Kupiłeś cos: ser biały, żółty, masło i rybę xd 39. Źle się czułeś (fizycznie): bolała mnie głowa i brzuch 40. Śpiewałeś: tak, ale wolałabym się nie przyznawać co xd 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: tak 46. Piłeś/paliłes: wodę jak zwykle xd nie palę, nie! 47. Przytuliłeś kogoś: mamę w szpitalu 48. Pocałowałeś kogoś: mamę w policzek 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem... może analityk (chemia) 52. Gdzie będziesz żył: na pewno w mieście;D 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: dwoje 55. Jak byś je nazwał: jeśli córka, to Marysia, jeśli synka, to Jasiek (Jan) albo Franek TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Nie pijam 57. Długopis/ołówek: ee pióro xd 58. Wanilia/czekolada: czekolada xd 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie, bo może to zrobić też przyjaciółka, czy ktoś z rodziny 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: blee żadne 64. Sandały/buty: sandały to buty xd ja kocham wszystkie ładne, oryginalne buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: ja tam jestem nie za bogata, a szczęśliwa ULUBIONE: 68. Jedzenie: a ja wiem;p 69. Zespół: Kings of Leon<3 70. Film: Jestem Legendą 71. Program telewizyjny: ee nie mam 72. Napój: woda mineralna, sok jabłko mięta 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: babka od chemii 74. Rodzaj sklepu: haha nie wiem xd 75. Stacja radiowa: Eska ROCK 76. Książka: różne, ale najbardziej chyba "Skrzywdzona" 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: siatka 79. Fast Food: żaden 80. Kolor do ubierania: Czarny, szary, biały 81. Liczba: 21 82. Smak Lodów: a ja wiem CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: jeszcze nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie pamiętam, czy wgl xd 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policja: haha nie do końca 87. Okradłeś kogoś: bez przesady 88. Złamałeś kość: nie, tylko powybijałam prawie wszystkie palce u dłoni 89. Zasnąłeś na lekcji: prawie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: no jak się urodziłam xd potem jak rozcięłam czoło o stół w wieku trzech lat, bo się dziecku zachciało na obcasach chodzić, co zostało do dziś xd i 3 lata temu miałam wycinany wyrostek 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: w policzek ta;D 93. Zgubiłeś się na wakacjach: haha 4 lata temu w hotelu w Zakopanem xd 94. Miałeś samochodu: nie rozumiem pytania xd ale jeśli chodzi o wypadek, to tak, gdyby nie tata, to już byśmy nie żyli;[ 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: kiedyś starsza, ale już nie 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: czasem 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: odwiedziłam mamę w szpitalu, byłam w sklepie 101. Co robiłeś dzisiaj: wstałam, ubrałam się, zjadłam śniadanie, oglądam TV i odpawiadam na te pytania 102. Co będziesz robić jutro: pójdę do szkoły xd 103. Co robisz w tym tygodniu: łoo dużo 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: j.w. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: pójdę do kościoła RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: płatki z mlekiem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: Kult - Artyści 109. Program jaki oglądałeś: TVN Stylel 110. Osoba, którą widziałeś: tata, siostry 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: j.w. 113. Osoba, którą przytulałeś: mama Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 11:04 1. Imię: Kinga. 2. Kolor włosów: Brąz. 3. Kolor oczu: Piwne/Zielone. 4.Obecny wzrost: 162 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie. 6. Znak zodiaku: Bliźnięta. 7. Obecny wiek: 13 8. Rodzeństwo: Nie mam. 9. Wiek rodzeństwa: ---- 10. Miejsce zamieszkania: Wielkopolska. 11. Tatuaże/piercing: Nie mam. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Paulina. 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam. 14. Rodzaj pocałunku: ?? 15. Hobby: Muzyka. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Pół na pół, jednak raczej ściany. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Raczej punktualna. 19. Masz prace?: Nie, 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Tak. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Teraz to nie, ale w przyszłości to tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak. ULUBIONE: 27. Pokój: nie chce mi się opisywać. 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: Nie mam raczej ulubionych. 30. Wspomnienie: Dużo ich. 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: Niebieski. 33. Perfum albo woda kolońska: Różne. 34. Kwiat: Konwalia. 35. Miesiąc: Kwiecień, Grudzień. 36. Gazeta: Bravo. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Tak. 38. Kupiłeś cos: 2 bluzuki i koszule. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie. 40. Śpiewałeś: Nie. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Chce być psychologiem albo dziennikarką. 52. Gdzie będziesz żył: Za granicą chciałabym. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak. 54. Jeżeli tak, ile: Jedno lub dwa. 55. Jak byś je nazwał: Dziewczynka: Julia. Chłopak: Nikodem. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: M&M's. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Szczęściwy&biedny. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Frytki. 69. Zespół: Nie mam. 70. Film: Dużo ich. 71. Program telewizyjny: Top Model. 72. Napój: Coca Cola, Fanta. 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: Pani od muzyki. 74. Rodzaj sklepu: ? 75. Stacja radiowa: Nie słucham radia. 76. Książka: Saga: Zaćmienie, Szeptem, Ever Nieśmiertelni. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Koszykówka, ewentualnie siatkówka. 79. Fast Food: McDonalds. 80. Kolor do ubierania: Czarny, fioletowy, ewentualnie biały. 81. Liczba: 3. 82. Smak Lodów: Czekoladowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Raz szamponetką. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Raz. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Tak. 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Nie, 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nie. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Nie. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach i spotkałam się ze znajomymi. 101. Co robiłeś dzisiaj: Byłam z psem i aktualnie jestem na necie. 102. Co będziesz robić jutro: Na pewno pójdę do szkoły. 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy, nie chce mi się wymieniać. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Poczytam strony plotkarskie i zabiorę się za czytanie lektury. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Merci. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Sok. 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Rude Boy" 109. Program jaki oglądałeś: Nie pamiętam, chyba TVN. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Koleżanka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Kolega. 113. Osoba, którą przytulałeś: Pies. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 11:10 to pytania do pele mele sciagałam je kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 11:12 1. Imię: Aśka 2. Kolor włosów: Blond 3. Kolor oczu: Niebieskie 4.Obecny wzrost:[ i] Nie wiem[/i] 5. Okulary/szkła kontaktowe: Ni mam na szczęście 6. Znak zodiaku: Wodnik 7. Obecny wiek: 15 8. Rodzeństwo: tak mam brata 9. Wiek rodzeństwa:młodszy 10. Miejsce zamieszkania: nie ważne 11. Tatuaże/piercing: aktualnie nie mam ale mam zamiar mieć 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam dwie przyjaciółki 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: 15. Hobby: muzyka, taniec 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy od sytuacji 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Oczywiście, że tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie, chyba nie 22. Czy płakałaś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nigdy 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nieee 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Niee 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: duży 28. Rodzaj muzyki: Pop, Rock 29. Piosenka: Wiele 30. Wspomnienie: Dużo 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Fioletowy, czarn- obecnie, ale się zmieniają co jakiś czas 33. Perfum albo woda kolońska: Dużo 34. Kwiat: Róże 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: BRAVO, POPCORN CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakalas: Nie 38. Kupiłaś cos: kolczyki... 39. Źle się czułaś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałaś: Tak 41. Powiedziałaś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałaś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Tak 43. Poznałaś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłaś się: Tak 45. Miałaś poważną rozmowę: Nie 46. Piłaś/paliłas: Piłam herbate..hehe 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Aktorka 52. Gdzie będziesz żył: USA 53. Czy chcesz mieć dzieci: Nie za bardzo 54. Jeżeli tak, ile: Jedno 55. Jak byś je nazwała: Nie wiem tego jeszcze TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czeko, czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny:Ani to ani to, wole być bogata i szczęśliwa ULUBIONE: > 68. Jedzenie: Spaghetti > 69. Zespół: Linkin Park- rządzi! > 70. Film: Zmierzch > 71. Program telewizyjny: MTV > 72. Napój: Pepsi 73. Temat do rozmowy: dużo 73. Nauczyciel: żal żaden 74. Rodzaj sklepu: H&M 75. Stacja radiowa: Eska 76. Książka: nie lubie czytac 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Piłka Nożna 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: Dużo 81. Liczba: nie mam, kiedyś była 6 ale taraz żadna 82. Smak Lodów: Pistacjowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałaś włosy: nie 84. Wdałaś się w bójkę (ile razy): Nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałaś kość: Tak 89. Zasnąłaś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Swój niee 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Zależy co 98. Uważałaś, ze jesteś atrakcyjna: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach i na imininach 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Pójde do szkoły 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Będe się cieszyła, że dotrwałam do końca hehe RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO Z dzisiejszego dnia 106. Rzecz, którą jadłeś: Kanapki, na śniadaniko 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Herbatke 108. Piosenka, którą słyszałeś: Lady Gagi hehe 109. Program jaki oglądałeś: MTV 110. Osoba, którą widziałeś: Brata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Na razie nikt 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Nikogo Hura kniec Odpowiedz Link Zgłoś
kasik. Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 11:42 Aa, lubię takie pierdoły 1. Imię: Kasia 2. Kolor włosów: Brąz 3. Kolor oczu: Piwne 4.Obecny wzrost: 173 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie noszę, choć przyznaję, że powinnam ;d 6. Znak zodiaku: Lew 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: Brak 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: Małe miasto w woj. łódzkim ;] 11. Tatuaże/piercing: Planuję 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Sylwia & Ania & Miśka 13. Chłopak/dziewczyna: Brak 14. Rodzaj pocałunku: yy... słodki? ;d 15. Hobby: Śpiew, muzyka, książki, Afryka, historia 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Przeważnie centrum ;] 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: osobowym, tatusiowym 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Staram się być punktualna, bo sama nie lubię spóźnialskich 19. Masz prace?: Tak, ciężko pracuję umysłowo, szkoła mnie wykańcza. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: No jasne! 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Pewnie, że tak ;d Żeby to raz! 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak, raz mi się zdarzyło. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Ee tam, kiedyś wezmę ;] 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak, za jakieś 10 lat. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Owszem. ULUBIONE: 27. Pokój: MÓJ ;] 28. Rodzaj muzyki: Rock 29. Piosenka: Ojeej, strasznie tego dużo. Chwilowo "You make it real". 30. Wspomnienie: Głównie wakacyjne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, szary, granatowy 33. Perfum albo woda kolońska: Kate Moss - Kate, Avril Lavigne - Forbidden Rose, Puma - Animagical 34. Kwiat: Róża 35. Miesiąc: Lipiec, sierpień, grudzień 36. Gazeta: National Geographic Traveler, Glamour, Joy, Avanti CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie przypominam sobie 38. Kupiłeś cos: Taa, frytki i książkę 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Mhm 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Chyba można to tak nazwać ;d 46. Piłeś/paliłes: Wodę ;] 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Taak, to taki mój sposób na nudę ;d W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Dziennikarka, redaktor (może i naczelna?) jakiegoś magazynu podróżniczego 52. Gdzie będziesz żył: W Krakowie i kilka razy w roku będę wyjeżdżać do Afryki. 53. Czy chcesz mieć dzieci: Oczywiście 54. Jeżeli tak, ile: Dwójeczkę 55. Jak byś je nazwał: Syn - Aleksander, Córka - Dagmara TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolaadaa 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Jasny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Straszne pytanie, nie potrafię udzielić odpowiedzi ;d ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza, tortilla, sałatka grecka 69. Zespół: Skunk Anansie, Incubus, Hey, happysad 70. Film: 'Forest Gump', 'Zielona Mila', 'Leon Zawodowiec', 'Sweeney Todd: Demoniczny golibrona z Fleet Street', 'Edward Nożycoręki', 'Iluzjonista', 'Kontakt', 'Sam', 'Harry Potter', 'Szansa na sukces', 'Nostalgia Anioła', 'Bez mojej zgody', 'Efekt motyla' 71. Program telewizyjny: You Can Dance, Tap Madl 72. Napój: Woda, Pepsi 73. Temat do rozmowy: o wszystkim i o niczym! Takie pitolenie trzy po trzy ;d 73. Nauczyciel: wychowawca, nauczycielka od historii, chemii, nauczyciel od polskiego 74. Rodzaj sklepu: Empik i jakieś sieciówki z ubraniami 75. Stacja radiowa: Trójka 76. Książka: Trylogia "Igrzyska Śmierci", "Harry Potter", "Roswell", "Gone:Zniknęli", "Saga Zmierzch", Trylogia "Brzydcy", "Drugie życie Bree Tanner", "Biała Masajka" 77. Święto: Wigilia, Boże Narodzenie 78. Sport: pływanie, siatkówka 79. Fast Food: generalnie cały McDonald's i tortilla z miejscowego baru, mniam. 80. Kolor do ubierania: Różny, różny, przeróżny 81. Liczba: 7 82. Smak Lodów: Straciatella, banan, arbuz, kinder-niespodzianka, ciasteczko CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: tylko "szamponetkowałam" 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nigdy xd 85. Zostałeś w domu w sobotę: Kiedyś pewnie tak, choć moi rodzice są strasznymi domatorami. 86. Miałeś problemy z policja: Raz w życiu mnie spisali za jazdę na rowerze bez karty ;d 87. Okradłeś kogoś: Nigdy w życiu! 88. Złamałeś kość: Raz 89. Zasnąłeś na lekcji: Chyba mi się nie zdarzyło xd 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie! 91. Byłeś w szpitalu: Żadnych operacji nie miałam, jeśli o to chodzi, ale nogę mi w gips wsadzali w szpitalu, no i zaraz po urodzeniu, co jest logiczne. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak cmok cmok, to nie raz ;d 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Chyba niee. 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Tak, kiedyś chciałam być starsza, ale byłam wtedy młoda i głupia. 96. Paliłeś: Kiedyś tam, dawno i nieprawda. 97. Piłeś: Hahaha, no co Ty tato -.- 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Czasem mi się zdarza ;d 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam w bibliotece, u dziadków, czytałam. 101. Co robiłeś dzisiaj: Zjadłam śniadanie, rozmawiałam przez telefon, obijam się. 102. Co będziesz robić jutro: pójdę grzecznie do szkoły, napiszę sprawdzian z niemieckiego i biologii, następnie udam się na chór. 103. Co robisz w tym tygodniu: Prawie cały przeleżałam w łóżku z chorobą -.- 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Nie pamiętam xd 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Będę żyła długo i szczęśliwie. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Sałatkę 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Kakao 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Love is hard" 109. Program jaki oglądałeś: Dzień dobry TVN 110. Osoba, którą widziałeś: Mami 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Ciotunia 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Mami 113. Osoba, którą przytulałeś: Mami Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 11:50 1. Imię: Adrianna. 2. Kolor włosów: Blond, ale chcę przefarbować na rudo. ;P 3. Kolor oczu: Zielone. 4.Obecny wzrost: 176 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary, ale tylko do czytania. 6. Znak zodiaku: Waga 7. Obecny wiek: 15 skończone 8. Rodzeństwo: brat, Janek 9. Wiek rodzeństwa: 16 msc 10. Miejsce zamieszkania: Łódź 11. Tatuaże/piercing: brak. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Emila x3, Ola, Julia 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: hę? 15. Hobby: gra na pianinie, ogólnie muzyka, rysowanie. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany?: raz jedno, raz drugie. ;P 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Audi. =3 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy jakich... tylko wśród przyjaciół i to w skromnym gronie. ;D 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak, nawet teraz. :< 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: mhm. 23. Czy jesteś teraz samotny?: taa. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: jeśli zalegalizują śluby dla par homoseksualnych, to tak. ;D 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie. ULUBIONE: 27. Pokój: mój. ciepły, ciemny i przytulny. 28. Rodzaj muzyki: j-rock, rock, metal... 29. Piosenka: trudno wybrać jakąś konkretną... :C 30. Wspomnienie: nie do opisania. ;P 31. Dzień tygodnia: Niedziela 32. Kolor: Czarny, magenta (kolor ścian w pokoju ) i kobalt. 33. Perfum albo woda kolońska: brak, nie psikam się takimi rzeczami. 34. Kwiat: narcyz 35. Miesiąc: październik. 36. Gazeta: nie czytam gazet, tylko książki CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: o dziwo! nie. xD 38. Kupiłeś cos: nie. :< 39. Źle się czułeś (fizycznie): taa, chora byłam. :< 40. Śpiewałeś: jasne 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak. ^^ 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: nie. 44. Ruszyłeś się: raczeej. -.- 45. Miałeś poważną rozmowę: nie. 46. Piłeś/paliłes: nie. 47. Przytuliłeś kogoś: tak. 48. Pocałowałeś kogoś: tak. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: lekarz, prawnik. 52. Gdzie będziesz żył: w jakimś wieeelkim mieście, gdzie bd tylko małym trybikiem i nikt nie będzie na mnie zwracać uwagi. ^^ 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie. 54. Jeżeli tak, ile: połowę. xD nie, zero. 55. Jak byś je nazwał: jeśli już, ostatecznie, to chłopca i nazwałabym go Romeo TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi. 57. Długopis/ołówek: ołówek. 58. Wanilia/czekolada: czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone. 61. Ciemny/jasny: ciemny, 62. Róża/lilia: lilia. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: kaseta. ;P 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i nieszczęśliwy ;P bo co mi po szczęściu jeżeli kasy nie mam? O.o ULUBIONE: 68. Jedzenie: pomidorowa. 69. Zespół: Sunrise Avenue. 70. Film: HP 71. Program telewizyjny: nie oglądam tv 72. Napój: woda. 73. Temat do rozmowy: seks. 73. Nauczyciel: wszyscy nauczyciele u mnie w sql to idioci. 74. Rodzaj sklepu: księgarnia i z meeega ciuchami. ;P 75. Stacja radiowa: nie słucham radia. 76. Książka: Tunele, HP, Piękne Istoty, Dom na krańcu świata, Cień Wiatru, Marina... mogłabym tak cały dzień. 77. Święto: nie obchodzę żadnych świąt, w przeciwieństwie do rodziny... 78. Sport: nartyyy <33 79. Fast Food: nie lubię fastfoodów. :< 80. Kolor do ubierania: czarny. 81. Liczba: 53, 22 ^^ 82. Smak Lodów: karmelowy, waniliowy, czekoladowy, sorbet truskawkowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: szamponetką, na rudo. ;P nawet fajnie wyszło. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): zero. 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak. 86. Miałeś problemy z policja: tak. 87. Okradłeś kogoś: nie kradnę :< 88. Złamałeś kość: uuu. wiele razy. 89. Zasnąłeś na lekcji: prawie... xD 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: ta, jak się urodziłam. ;P 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie. 94. Miałeś samochodu: ta. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: taa. 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: taaaaak. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: ... 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: ... 100. Co robiłeś wczoraj: spałam do 16. 101. Co robiłeś dzisiaj: słuchałam muzyki. 102. Co będziesz robić jutro: pójdę na recital fortepianowy <33 103. Co robisz w tym tygodniu: maasa rzeczy, aż żyć się odechciewa. :< 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: też dużo... 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: odpocznę i poczytam książkę ^^ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kanapka z nutellą xD 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok malinowy. 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Heaven Tonight" HIM 109. Program jaki oglądałeś: - 110. Osoba, którą widziałeś: mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mama. xD 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: - 113. Osoba, którą przytulałeś: brat. x3 Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 12:18 1. Imię: Wiktoria 2. Kolor włosów: taki rudy brąz 3. Kolor oczu: Piwne 4.Obecny wzrost: nie wiem 5. Okulary/szkła kontaktowe: noszę szkła 6. Znak zodiaku: skorpion 7. Obecny wiek: 13 8. Rodzeństwo: brat Michał 9. Wiek rodzeństwa 10 lat 10. Miejsce zamieszkania: niewane... 11. Tatuaże/piercing: niee 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Emma, Tośka i Ada 13. Chłopak/dziewczyna: taak 14. Rodzaj pocałunku: ... 15. Hobby: muzyka, pisanie, aktorstwo 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: różniee > 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: sama oczywiście nie mam, ale mama ma Seata Alteę a tata Forda Mondeo 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: spóźniam się 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zwykle pośród ludzi ale czasem wolę być sama 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Myślałam, że nie mam szans, ale jednak jest inaczej 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: niee 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie wiem jeszcze 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie ULUBIONE: 27. Pokój: opisać mam? Nie chce mi się... 28. Rodzaj muzyki: Rock i grunge 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: tajemnica 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, fioletowy, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: rożnie 34. Kwiat: orchidea 35. Miesiąc: lipiec 36. Gazeta: twist i 13 CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: czapke, szalik, rękawiczki, 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: piłam pepsi light xD 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: będę aktorką, albo pisarką 52. Gdzie będziesz żył: Nad morzem 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie 54. Jeżeli tak, ile: zero 55. Jak byś je nazwał: ... TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: sandały to nie buty? 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: nie wiem... ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza i wszystko zawierające kofeinę 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: dużo tego... 71. Program telewizyjny: nie mam 72. Napój: Pepsi light, albo kawa 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: pani od angola 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia i z ciuhami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: dużo tego 77. Święto: Boże Narodzenie i Sylwester 78. Sport: kosz i noga 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny, czerwony, fioletowy i szary 81. Liczba: 4 82. Smak Lodów: różnie CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie > 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): sporo xD 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Niee 88. Złamałeś kość: raz 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że rodzinę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza 96. Paliłeś: próbowałam - ochyda 97. Piłeś: tak, pepsi xD 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: taa 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: chyba taak 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na spacerze i zakupach 101. Co robiłeś dzisiaj: malowałam 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Zjem coś RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Płatki 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Kawa 108. Piosenka, którą słyszałeś: If I had You 109. Program jaki oglądałeś: Fashion TV 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Kolega 113. Osoba, którą przytulałeś: nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 13:45 1. Imię: Klaudia 2. Kolor włosów: ciemny Blond. 3. Kolor oczu: szaroniebieskie. 4.Obecny wzrost: 1,73 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: byk 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: brat 9. Wiek rodzeństwa: 5 lat 10. Miejsce zamieszkania: P******* 11. Tatuaże/piercing: nie, ale planuję to pierwsze 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Marta 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: ... 15. Hobby: muzyka, książki, film etc nie mam spektakularnego hobby 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?:pomiędzy 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: mojej mamy ;p 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?:raczej się spóźniam, ale staram się to poprawić 19. Masz prace?: Nie, ale chciałabym coś dorywczo znaleźć 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy jakich 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie wiem co to miłość 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak, ale nie miało to nic wspólnego z zauroczeniem etc. 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie zależy mi na razie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie wiem 26. Czy chcesz mieć dzieci?: na razie nie bardzo ULUBIONE: 27. Pokój: mój pokój! nie wiem o co chodzi ;p 28. Rodzaj muzyki: rock, punk rock, blues, reggae..... 29. Piosenka: nie mam 30. Wspomnienie: hm... 31. Dzień tygodnia: różnie ;p 32. Kolor: niebieski, biały, czarny, szary, beżowy i parę 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam 34. Kwiat: Róża, żółty tulipan 35. Miesiąc: lipiec 36. Gazeta: Vogue, ELLE, Glamour etc 21 wiek i parę takich naukowych i politycznych CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak 38. Kupiłeś coś: tak 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłeś: piłam, ale nie alkohol 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: tak 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: prawnik, doradca prawny, tłumacz, pierwsza kobieta prezydent, pisarka... 52. Gdzie będziesz żył: Barcelona, NYC, Paryż, Warszawa kub Kraków haha 53. Czy chcesz mieć dzieci: patrz punkt 26 54. Jeżeli tak, ile: . 55. Jak byś je nazwał: . TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: ołówek 58. Wanilia/czekolada: czekolada, ale kocham połączenie obu 59. Przytulenie/pocałunek: nie wiem 60. Światło włączone/wyłączone: przygaszone ;p 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: sandały to te buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: m&m's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: hm... ULUBIONE: 68. Jedzenie: nie mam 69. Zespół: tylko jeden? w życiu! 70. Film: kurczę dużo ich jest 71. Program telewizyjny: patrz wyżej 72. Napój: woda, sok grejpfrutowy 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: Z WOSu i polskiego 74. Rodzaj sklepu: księgarnia, ubrania, dziwne rzeczy, muzyczny 75. Stacja radiowa: RMF fm 76. Książka: nie mam jednej 77. Święto: Halloween, a z polskich to Boże Narodzenie, ale trochę 78. Sport: raczej bierny kibic. piłka nożna i siatkówka, jeżeli chodzi o to pierwsze to od dziecka jestem cule 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: różne, raczej ciemne i stonowane kolory 81. Liczba: nie mam 82. Smak Lodów: zależy od humoru i ochoty ;] CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): raczej nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: jasne, że tak 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: tak, ale była dzieckiem ;p 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: czasem mało brakowało 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: jako pacjent? tylko po moich narodzinach 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: zależy o jaki rodzaj pocałunku chodzi 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: czasem 96. Paliłeś: nie! ohyda! 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach, oglądałam film 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję, spałam, czytałam 102. Co będziesz robić jutro: pójdę do szkoły 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nic specjalnego 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: pójdę zjeść obiad ;p RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: jogurt 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: GNR Since I dont have you! <3 109. Program jaki oglądałeś: MTV 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: jw 113. Osoba, którą przytulałeś: brat Odpowiedz Link Zgłoś
candy_out Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 14:16 1. Imię: Magda 2. Kolor włosów: Ciemny blond 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: Nie wiem ;p 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: panna 7. Obecny wiek:12 8. Rodzeństwo: siostra ewa 9. Wiek rodzeństwa:14 lat 10. Miejsce zamieszkania: 11. Tatuaże/piercing: kolczyk w chsząstrze 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Lola , wera , agnes , łysy, nowak 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pfff! Hahaaha xd 15. Hobby: Jazda na deskorolce, muzyka, gitara 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: O_o. Centrum, zawsze centrum ;> 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: czasami sie spóźniam 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans:Moze mam szanse i go nie kocham tylko mi sie podoba 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: Coś ty! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: taaa , bo nie wezme bd stara cyccata kocia mam -.- 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Obecnie nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: zólte sciany i łużko i szafa i plakaty 28. Rodzaj muzyki: metal ,hard rock , reggae 29. Piosenka: Nazareth-love hurts 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: piatek 32. Kolor: Czarny 33. Perfum albo woda kolońska:wcale mam przysznic i szampon i mydło , starczy 34. Kwiat: goździki 35. Miesiąc: maj 36. Gazeta: NIE MAM! CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: koszule w krate 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: nie 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Hah xd Spite 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być:taa W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: byle zdala od tego zadupia 53. Czy chcesz mieć dzieci: Średnioooo 54. Jeżeli tak, ile: nie wiem 55. Jak byś je nazwał: nie mysle o tym TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada xd! 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: ememensy 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny:szczęśliwy biedny ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza , spagetti 69. Zespółużoo! 70. Film: Oszukać przeznaczenie 3 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Pepsi 73. Temat do rozmowy: zaraz wymyśle ;p 73. Nauczyciel: Fuuuj! 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami , muzyczny 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: szaptem 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda na deskorolce i pływanie , piłka nozna 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny 81. Liczba: 9 82. Smak Lodów: czekoladowy i mi etowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy:tak 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: tak 4 razy 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach i sie nudzilam 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję siedze na kompie muzy słucham i cwicze gre na gitarze 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: gumy rozpuszczalne 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: mleko czekoladaowe 108. Piosenka, którą słyszałeś: metallica - dirty window 109. Program jaki oglądałeś: mtv 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: tata 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: 113 pytań i 113 odpowiedzi xd 05.12.10, 14:42 1. Imię: Miśka 2. Kolor włosów: brąz 3. Kolor oczu: szary? 4.Obecny wzrost: nie wiem 5. Okulary/szkła kontaktowe: oba xD 6. Znak zodiaku: rak 7. Obecny wiek: 14 lateeeek 8. Rodzeństwo: tak, brat 9. Wiek rodzeństwa: 21 lateeeek 10. Miejsce zamieszkania: dom xD 11. Tatuaże/piercing: nie mam 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: może mam, może nie 13. Chłopak/dziewczyna: obecnie nie 14. Rodzaj pocałunku: - 15. Hobby: granie na komputerze, czytanie CIEKAWYCH książek 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: podpieram ściany 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie mam samochodu... 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: czasami tak, czasami nie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak, przez brata xD 23. Czy jesteś teraz samotny?: taaaaak 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: bo ja wiem... 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie teraz, kiedyś tak xD 26. Czy chcesz mieć dzieci?: kiedyś może tak... ULUBIONE: 27. Pokój: -.- ulubiony pokój? 28. Rodzaj muzyki: pop/rock 29. Piosenka: dużoooo 30. Wspomnienie: teraz nie wiem 31. Dzień tygodnia: piątek 32. Kolor: niebieski 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam 34. Kwiat: róża lub tulipan 35. Miesiąc: lipiec! 36. Gazeta: nie kupuje CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałaś: nie 38. Kupiłeś coś: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak 40. Śpiewałeś: tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak xD 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: no raczej... 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłeś: tak, piłam herbatkę xD 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nieee... W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: jeszcze nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: skąd mam wiedzieć? 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: nie wiem 55. Jak byś je nazwał: -.- nie lubię takich pytań... nie wiem TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola 57. Długopis/ołówek: ołówek 58. Wanilia/czekolada: czekolada! 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: róża 63. McDonalds/Burger King: KFC xD 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczęśliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy xD ULUBIONE: 68. Jedzenie: spaghetti 69. Zespół: Kult i The Beatles 70. Film: wszystkie części HP 71. Program telewizyjny: Comedy Central 72. Napój: coca-cola 73. Temat do rozmowy: muzyka 73. Nauczyciel: -.- 74. Rodzaj sklepu: ze słodyczami xD 75. Stacja radiowa: - 76. Książka: wszystkie części HP i "Zapomniany ogród" 77. Święto: Boże Narodzenie i moje urodziny 78. Sport: - 79. Fast Food: nie wiem 80. Kolor do ubierania: czarny, granatowy, siwy 81. Liczba: - 82. Smak Lodów: czekoladowe, truskawkowe <mniam> CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: NEVER!!!!! 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): raczej nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policją: nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: tak 89. Zasnąłeś na lekcji: nie, ale było blisko... 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: mamę, babcię - w policzek 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: oba xD 96. Paliłeś: nie!!! i nie zamierzam... 97. Piłeś: tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak 100. Co robiłeś wczoraj: odsypiałam, siedziałam przed kompem i oglądałam telewizję xD 101. Co robiłeś dzisiaj: to samo co wczoraj xD 102. Co będziesz robić jutro: pójdę do szkoły x| 103. Co robisz w tym tygodniu: w tym tygodniu byłam na wycieczce i tydzień się kończy xD 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nie pamiętam 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: obejrzę serial RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: chipsy 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: Shakira "Loca" 109. Program jaki oglądałeś: Comedy Central 110. Osoba, którą widziałeś: mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: tata 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: mama 113. Osoba, którą przytulałeś: nie wiem koniec? ufffff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 14:43 1. Imię: Klaudia 2. Kolor włosów: brązowe 3. Kolor oczu: brązowe 4.Obecny wzrost: około 165 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: a, no mam ;D 6. Znak zodiaku: Lew 7. Obecny wiek: hot14 8. Rodzeństwo: nie posiadam ;d 9. Wiek rodzeństwa: nie, nie. 10. Miejsce zamieszkania: nie powiem ! ;D 11. Tatuaże/piercing: nie posiadam ; p 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: o, posiadam. ;D 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: słitaśny, o. 15. Hobby: jakiegoś określonego hobby to nie mam 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: w centrum. ;D 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie mam pojęcia. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna. 19. Masz prace?: niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: taak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: niee. 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie, nie, nie ! ;D 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie. najwyżej zostanę starą panną. ;D 25. Czy chcesz wziąć ślub?: raczej tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak. ULUBIONE: 27. Pokój: mój. 28. Rodzaj muzyki:pop, hip hop, reggae, czasem rock 29. Piosenka: mam na prawdę dużo . 30. Wspomnienie: mnóstwo jest takich ;D 31. Dzień tygodnia: środa, piątek i sobota 32. Kolor: fioletowy, niebieski, różowy, czerwony, czarny 33. Perfum albo woda kolońska: chupa chups ( takie różowe ), adidas fruity rhythm 34. Kwiat: tulipan 35. Miesiąc: czerwiec, lipiec, sierpień 36. Gazeta: rzadko czytam CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie 38. Kupiłeś cos: pierścionek ;D 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie 40. Śpiewałeś: taaaak ;D 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak, mojemu psu. ;D 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: niee 43. Poznałeś kogoś nowego: niee 44. Ruszyłeś się: tak 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: taak, psaa. ;D 48. Pocałowałeś kogoś: nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: można tak powiedzieć 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: mam dużo planów 52. Gdzie będziesz żył: tu gdzie teraz 53. Czy chcesz mieć dzieci: chcę, ale gdzieś dopiero za 10 lat, albo i daalej. ;D 54. Jeżeli tak, ile: dwójka 55. Jak byś je nazwał: dziewczynka - Adrianna, a chłopiec - Mateusz albo Szymon TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi 57. Długopis/ołówek: długopis 58. Wanilia/czekolada: czekoolada ! ;D 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: pff, nie wiem. bogaty i szczęśliwy, najlepsze rozwiązanie ;D ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza, pieroogi 69. Zespół: kilka jest. 70. Film: nie umiem wybrać. 71. Program telewizyjny: mam talent 72. Napój: sok jabłkowo - miętowy albo pomarańczowy, herbata różne rodzaje 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: moja wychowawczyni z podstawówki 74. Rodzaj sklepu: księgarnia i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF MXXX, eska 76. Książka: trylogia Eragona, pamiętniki wampirów, agrafka i wgl dużo tego 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: o, niee. żaden 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: czarny, fioletowy, siwy, niebieski 81. Liczba: 20, 2 82. Smak Lodów: czekoladowy ! ; D CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: niee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): niee 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: no, prawie 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: no, tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: że, tak na poważnie to nie. xD 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: noo, taak ;D 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: taak 100. Co robiłeś wczoraj: oglądałam tv 101. Co robiłeś dzisiaj: jadłam obiad 102. Co będziesz robić jutro: pójdę do szkoły -.- 103. Co robisz w tym tygodniu: praktycznie to nic. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nie paamiętam 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: wyłączę to. xd RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: obiad 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: soczek 108. Piosenka, którą słyszałeś: starguardmuffin - przyjaciel 109. Program jaki oglądałeś: TVP2 110. Osoba, którą widziałeś: tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: koleżanka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: pies <3 Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 14:55 1. Imię: Weronika 2. Kolor włosów: Jedni mi mówią że brąz, drudzy że ciemny blond;/ to coś pomiędzy xd 3. Kolor oczu: kolorowe xD 4.Obecny wzrost: 168 5. Okulary/szkła kontaktowe: powinnam, ale nie noszę xD. mam dalekowzroczność 6. Znak zodiaku: skorpion 7. Obecny wiek: 14 8. Rodzeństwo: nie mam na szczęście^^ 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: ******************... xD 11. Tatuaże/piercing: teraz nie bo mama uprzedziła że mnie zabije xd, ale na 18 na 100%! 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Hmm... Dla mnie to już nie jest przyjaźń ale - Klaudia 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: -.- 15. Hobby: muzyka, zwierzęta, fotografia 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zależy od sytuacji i nastroju xD 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zdarza mi się być przed czasem xD 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Nie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nigdy 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie, nie przewiduję ślubu. > 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie > 26. Czy chcesz mieć dzieci?: NIGDY!!! > > ULUBIONE: > 27. Pokój: błękitne ściany a na nich plakaty, niebieskie łóżko, meble miejscami niebieskie a na nich plakaty, granatowe rolety, niebieski fotel... xD itd. 28. Rodzaj muzyki: oj duuużo ;p 29. Piosenka: jo duuużo ;p 30. Wspomnienie: wakacji... 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Błękitny, fioletowy, czarny, czerwony 33. Perfum albo woda kolońska: Black Star 34. Kwiat: nie lubię kwiatków 35. Miesiąc: listopad xD 36. Gazeta: czasem te młodzieżowe szmatławce xD, a tak to polityka, newsweek xD > > CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: > 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak, często się to zdarza 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie > > W PRZYSZŁOŚCI: > 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: tłumacz, prawnik, albo coś "w polityce" xD 52. Gdzie będziesz żył: Jeśli Polska to Gdańsk albo Wawa, ale obstawiam gdzieś za granicą.. 53. Czy chcesz mieć dzieci: NIGDY!!! 54. Jeżeli tak, ile: 0!!! 55. Jak byś je nazwał: - > > TO CZY TO: > 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: - 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: normalny, po środku. > > ULUBIONE: > 68. Jedzenie: kebab, pizza i nestea 69. Zespół: My Chemical Romance 70. Film: ... 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Nestea lub Kubuś xD 73. Temat do rozmowy: szkoła XD 73. Nauczyciel: babka od angielskiego. jak na nauczycielkę jest zaje#&%*@! 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami, muzyczny 75. Stacja radiowa: Radyjko Babuni 76. Książka: nie lubię czytać, ale niech będzie HP 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: siatkówka 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: fioletowy i czarny, fioletowy i biały, coś tam z czerwonym xD 81. Liczba: 7 82. Smak Lodów: kokosowe, śmietankowe, czekoladowe > > CZY KIEDYKOLWIEK: > 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): parę razy... 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: 1 raz 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak, jak w dzieciństwie złamałam sobie rękę schodząc ze stołka0.o, oraz gdy miałam sparaliżowaną lewą część twarzy(od słońca chyba xD) 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę albo ciocię 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Tak xD 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: kiedyś żeby być starszą, a teraz chcę do podstawówki!! xD 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie wiem 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie wiem > 100. Co robiłeś wczoraj: odpoczywałam 101. Co robiłeś dzisiaj: lekcje-.- 102. Co będziesz robić jutro: pójdę do szkoły0.o 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: zrobię prasówkę na wos XD > > RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO > 106. Rzecz, którą jadłeś: zupa 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda mineralna 108. Piosenka, którą słyszałeś: MCR - All i want for christmas is you 109. Program jaki oglądałeś: - 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: - dużo tego xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 proszę baardzo . ; c // nie było tak źle . xdd. 05.12.10, 16:22 1. Imię: Laura. 2. Kolor włosów: jasny brąz. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 1.63 m. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Jeszcze czego! 6. Znak zodiaku: strzelec . 7. Obecny wiek: buuummmm 13 8. Rodzeństwo: Sandra . 9. Wiek rodzeństwa: 23 lata . 10. Miejsce zamieszkania: wielkopolska . 11. Tatuaże/piercing: nie mam xd. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Ada & Emiiś . < 33 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: ymm .. muzyka , 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: raczej centrum . 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa . 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: na lekcje punktualna a poza tym to raczej się spóźniam . xdd 19. Masz prace?: Nie . 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak . 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak . 23. Czy jesteś teraz samotny?: Coś ty! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie . 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie zastanawiałam się nad tym . 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: biurko , żółta lampka , czarne szafy , biały stolik , zielone i lekko pomarańczowe ściany . 28. Rodzaj muzyki: pop & rock . 29. Piosenka: obecnie : rihanna & eminem - love the way you lie part II . 30. Wspomnienie: wycieczkaaa . < 33 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: fioletowy chyba . 33. Perfum albo woda kolońska: wszystkie są ładne . ; ) xdd. 34. Kwiat: nie mam . 35. Miesiąc: lipiec . 36. Gazeta: chyba fun club , bravo .. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak . xdd 38. Kupiłeś coś: njee . 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie . 40. Śpiewałeś: tak . 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak . ;dd 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie . 43. Poznałeś kogoś nowego: nie . 44. Ruszyłeś się: tak . 45. Miałeś poważną rozmowę: nie . 46. Piłeś/paliłes: piłam herbatę . ; p 47. Przytuliłeś kogoś: tak . xd 48. Pocałowałeś kogoś: nie . 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak . 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem . 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem . 53. Czy chcesz mieć dzieci: hmm .. no tak . ; c 54. Jeżeli tak, ile: dwójkę raczej . 55. Jak byś je nazwał: nie wiem .. zmienia mi się . a z resztą ustalę to z mężem . : d XD. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada . 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: ja też . ; ] ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza . xd. 69. Zespół: one republic . : * 70. Film: last song . 71. Program telewizyjny: you can dance , top model . 72. Napój: ostatnio gorąca czekolada , cappuccino , herbata , kakao . 73. Temat do rozmowy: szkoła ! haah . xd. 73. Nauczyciel: nie mam . 74. Rodzaj sklepu: sklep odzieżowy , księgarnia/biblioteka , cukiernia .. ; c 75. Stacja radiowa: rmf maaax i eska . 76. Książka: ostatnia piosenka obecnie . 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: xd. 79. Fast Food: McDonalds . 80. Kolor do ubierania: czarny , szary , granatowy . 81. Liczba: 7 , 12 . 82. Smak Lodów: śmietanka , snikers . xd CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie , ale zamierzam . xdd 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): może raz .. 85. Zostałeś w domu w sobotę: njee . ;d działooo się xd. 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: jak byłam mniejsza .. xd 88. Złamałeś kość: nie , nigdy . 89. Zasnąłeś na lekcji: nie . 90. Poszedłeś do wiezienia: nie . 91. Byłeś w szpitalu: nie . 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak ale nie w usta . 93. Zgubiłeś się na wakacjach: tak . xd ale na chwilę . 94. Miałeś samochodu: nie . 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: kiedyś chyba starsza .. a teraz chcę być młodsza . 96. Paliłeś: nie . 97. Piłeś: nie . 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak . 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak . 100. Co robiłeś wczoraj: byłam na sankach . ; cc 101. Co robiłeś dzisiaj: byłam w kościele .. XD. 102. Co będziesz robić jutro: szkoła , szkoła , szkoła . ; / 103. Co robisz w tym tygodniu: nadrabiam zaległości w sql .. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nudziłam się . xdd 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: wezmę się za lekcję . xd RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: paluszki . 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata mrożona . ; - oo 108. Piosenka, którą słyszałeś: rihanna & drake - what's my name . 109. Program jaki oglądałeś: viva . 110. Osoba, którą widziałeś: mama . 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjacióółkaa . 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka . xd 113. Osoba, którą przytulałeś: mama . Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 17:25 1. Imię: Marta 2. Kolor włosów: brązowe z blond pasemkami(naturalnymi) 3. Kolor oczu: zielone 4.Obecny wzrost: 165 chyba 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie nosze 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: sis. Anka 9. Wiek rodzeństwa: 9 lat 10. Miejsce zamieszkania: wole nie pisac 11. Tatuaże/piercing: uszy 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam Klaudię 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: zonk 15. Hobby: sport rysunek muzyka itd 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: a to zależy kiedy 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie posiadam auta ale mam rower 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: to drugie zazwyczaj 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy, ale zazwyczaj to tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie zdażyło mi się 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Taaak 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nieee ;d 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Jakbym się nie miała czym martwić, ja nie wiem co jutro zjem na śniadanie a co dopiero o ślub się bede martwić 25. Czy chcesz wziąć ślub?: zonk 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak duuuużo ULUBIONE: 27. Pokój: pisać mi się nie chce ale ma byc duży i ma być w nim dużo 28. Rodzaj muzyki: właściwie to każda 29. Piosenka: Mnóstwo 30. Wspomnienie: trochę tego jest 31. Dzień tygodnia: to co wolne od sql 32. Kolor: nie mam 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam ulubionych 34. Kwiat: Róża najlepiej czerwona lub niebieska ale inne kwaitki tez lubie np wrzos albo kwiaty drzewne 35. Miesiąc: te letnie i wiosenne 36. Gazeta: Cosmopolitan CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Chyba nie ale jak coś to ze szczęścia 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie w twarz bo okazji nie miałam 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: nie pamietam 49. Kłóciłeś się z rodzicami: yyyy... nie wiem 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak haha W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Bedę robić tatuaże 52. Gdzie będziesz żył: Na pewno nie tu gdzie teraz 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: na pewno więcej jak troje 55. Jak byś je nazwał: jeszcze nie wiem, ale byłyby to jakies wyjątkowe i niespotykane imiona TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: a co za różnica? zonk 57. Długopis/ołówek: kredka 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: i jedno i drugie 60. Światło włączone/wyłączone: zalezy 61. Ciemny/jasny: zależy 62. Róża/lilia: obie 63. McDonald/Burger King: McDonald 64. Sandały/buty: przecież sandały to buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: włoskie 69. Zespół: nie mam 70. Film: nie mam 71. Program telewizyjny: dużo ich 72. Napój: herbata 73. Temat do rozmowy: wszystko właściwie 73. Nauczyciel: say what? zonk 74. Rodzaj sklepu: lubie dużo sklepów 75. Stacja radiowa: RMF FM 76. Książka: NIENAWIDZĘ CZYTAĆ 77. Święto: każde 78. Sport: wszytsko własciwie 79. Fast Food: McDonald i KFC 80. Kolor do ubierania: a ja wiem to zalezy jakie ubranie 81. Liczba: - 82. Smak Lodów: brak CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): ee..... 85. Zostałeś w domu w sobotę: noo 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: nie ale prawie gdyby nie kolezanka to bym usneła 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Miałam salmonelle 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: ależ oczywiscie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie wiem 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: i jedno i drugie ale bardziej młodsza 96. Paliłeś: nie i fuuuu 97. Piłeś: nie i fuuu 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: no oczywiscie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: hehe pewnie 100. Co robiłeś wczoraj: siedziałam w domu 101. Co robiłeś dzisiaj: siedziałam w domu 102. Co będziesz robić jutro: pójde do sql pewnie 103. Co robisz w tym tygodniu: cos tam 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: ciekawe rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nie wiem RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: tatar 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: kompot 108. Piosenka, którą słyszałeś: love the way you lie 2 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: mama albo ciocia 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: nie wiem 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: pies Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 17:57 1. Imię: Karolina 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 168 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie mam 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: piętnaście 8. Rodzeństwo: Brat 9. Wiek rodzeństwa: 20 lat 10. Miejsce zamieszkania: W bloku. 11. Tatuaże/piercing: Bak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Nie posiadam. 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: - 15. Hobby: Muzyka, spanie, jedzenie. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Te drugie, na szczęście. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam samochodu. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna. 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Eh. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Może trochę. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie. ULUBIONE: 27. Pokój: brata, bo tu mam komputer : D 28. Rodzaj muzyki: Nie ograniczam się do jednego gatunku. 29. Piosenka: - 30. Wspomnienie: Z roku temu i wakacji. 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Szary, fioletowy, błękitny. 33. Perfum albo woda kolońska: - 34. Kwiat: - 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: - CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Taaaak. 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Nie 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Haha, nie do końca :C W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: A skąd mam wiedzieć? 52. Gdzie będziesz żył: - 53. Czy chcesz mieć dzieci: Nie 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: - TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: CC 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: - 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i nieszczęśliwy. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Niezdrowe. 69. Zespół: - 70. Film: Control 71. Program telewizyjny: - 72. Napój: cappuccino 73. Temat do rozmowy: - 73. Nauczyciel: - 74. Rodzaj sklepu: - 75. Stacja radiowa: Czwórka 76. Książka: - 77. Święto: - 78. Sport: - 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Szary, fioletowy, czarny, biały. 81. Liczba: - 82. Smak Lodów: - CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Tak. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: Nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: W usta przyjaciółkę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Tak 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Zdarzyło mi się kiedyś. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak. 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na sankach! 101. Co robiłeś dzisiaj: Marzłam na dworze. 102. Co będziesz robić jutro: Pójdę do szkoły, na sto pro. 103. Co robisz w tym tygodniu: Uczę się dużo. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Nie pamiętam. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wezmę gorącą kąpiel. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Rogalik. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Herbata. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Get love - naive new beaters 109. Program jaki oglądałeś: mtv rocks 110. Osoba, którą widziałeś: Tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 18:04 1. Patrycja. 2. brązowy. 3. zielone. 4. 162 cm. 5. szkła kontaktowe. 6. Rak. 7. piętnaście. 8. jestem jedynaczką. 9. - 10. Tarnów. 11. Kolczyk w pępku i mam przekute uszy w kilku miejscach. 12. weronika, aśka i kuba. 13. nie mam. 14. ? 15. muzyka, siatkówka. 16. ani ani? 17. nie mam. 18. często się spóźniam. 19. nie. 20. to zależy od mojego humoru. 21. raczej nie. 22. płakałam. 23. nie. mam przyjaciół. 24. nie. 25. nie. 26. nie. 27. normalny. 28. z każdego rodzaju muzyki znajdzie się jakiś fajny zespół. 29. jest za dużo świetnych piosenek żeby mogła wybrać jedną. 30. ? 31. wtorek. 32. fioletowy, czarny, szary. 33. rexona [?] 34. irys. 35. lipiec. 36. nie czytam gazet. 37. pewnie tak. 38. skarpetki, gumy miętowe, bluzę. 39. nie. 40. tak. 41. nie. 42. nie. 43. nie. 44. tak. 45. nie. 46. tak. 47. tak. 48. nie. 49. nie. 50. nie. 51. będę psychologiem albo fotografem. 52. w Łodzi albo tu gdzie żyję. 53. nie. 54. - 55. Chłopak: Kamil albo Mateusz. Dziewczyna: Wiktoria. 56. pepsi. 57. Długopis. 58. czekolada. 59. i to i to. 60. wyłączone. 61. zależy. 62. róża. 63. ani ani. 64. buty. 65. CD. 66. M&M's 67. biedny i szczęśliwy. 68. gumy miętowe [?] 69. jest wiele wspaniałych zespołów. 70. nie mam ulubionego. 71. TLC. 72. woda. 73. ? 73[2]. pani od angielskiego, chemii i biologii. 74. księgarnia. 75. - 76. pamiętnik narkomanki. 77. boże narodzenie. 78. siatkówka. 79. brak. 80. różne mam kolory w szafie. 81. 6. 82. miętowy. 83. tak. 84. nie. 85. tak. 86. miałam. 87. nie. 88. tak. 89. tak. 90. nie. 91. tak. 92. nie. 93. nie. 94. nie. 95. nie. 96. tak. 97. tak. 98. niczego mi nie brakuje. 99. popytaj moich znajomych to ci odpowiedzą. 100. lepiłam bałwana. 101. byłam u babci. 102. nie wiem. 103. pisze test z historii. 104. nie pamiętam. 105. nie wiem jeszcze. 106. płatki. 107. mleko. 108. The Pretty reckless - nothing left to lose. 109. TLC. 110. Grzesiek. 111. mama. 112. Grzesiek. 113. mój misiek. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless ;o 05.12.10, 19:15 1. Imię: Klaudia. 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: zielone, niebieskie 4.Obecny wzrost:161 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nieee! 6. Znak zodiaku: Baran 7. Obecny wiek: 14. 8. Rodzeństwo: brat, Kamil. 9. Wiek rodzeństwa: 16 10. Miejsce zamieszkania: mazowsze. 11. Tatuaże/piercing: ........xd 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Igaa 13. Chłopak/dziewczyna: nie! 14. Rodzaj pocałunku: ...;> 15. Hobby: granie na pianinie, keybordzie, gitaarze. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: oj centrum. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Opel, Audi 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: raczej punktualna 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: .... 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie, haha 25. Czy chcesz wziąć ślub?: teraz? - nie, w przyszłości? tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nooo ULUBIONE: 27. Pokój: ojooooj, za duuużo 28. Rodzaj muzyki: Pop, r'n'b, amerykański rap i hip-hop 29. Piosenka: oj, za dużo 30. Wspomnienie: ....... 31. Dzień tygodnia: chyba sobota 32. Kolor: turkusowy, żółty, czarny 33. Perfum albo woda kolońska: heat <3 34. Kwiat: tulipan 35. Miesiąc: kwiecień, lipiec, grudzień. 36. Gazeta: glamour. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie. 38. Kupiłeś cos: bluzkę 39. Źle się czułeś (fizycznie): brzuch :< 40. Śpiewałeś: noo 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie! 43. Poznałeś kogoś nowego: nie. 44. Ruszyłeś się: noo.. 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: ...;>, co do drugiego to nie! 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: ... 49. Kłóciłeś się z rodzicami: yym, nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: dziennikarka 52. Gdzie będziesz żył: za granicą 53. Czy chcesz mieć dzieci: noo 54. Jeżeli tak, ile: dwoje 55. Jak byś je nazwał: nie zastanawiałam się na tym jeszcze. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: c c 57. Długopis/ołówek: długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolaaaaada 59. Przytulenie/pocałunek: 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: m&m's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty, szczęśliwy? xd ULUBIONE: 68. Jedzenie: nwm 69. Zespół: nwm. 70. Film: nwm.t 71. Program telewizyjny: szymcio 72. Napój: napój arbuzowy. 73. Temat do rozmowy: nwm 73. Nauczyciel: ...? 74. Rodzaj sklepu: ubraaaaaaania! 75. Stacja radiowa: rmf maxxx 76. Książka: ......? 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: nwm 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: wszystkie 81. Liczba: 4 82. Smak Lodów: mango, tiramissu, malinowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie......xd 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie............. 85. Zostałeś w domu w sobotę: noo 86. Miałeś problemy z policja: niee 87. Okradłeś kogoś: yyy...........? xd 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: ? xd 91. Byłeś w szpitalu: nie. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: taaa haha, w policzek? 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie. 94. Miałeś samochodu: ? 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nwm. 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: no . . . 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: noo, tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: to samo co w 98. 100. Co robiłeś wczoraj: impreza 101. Co robiłeś dzisiaj: tv 102. Co będziesz robić jutro: bd w szkole? 103. Co robisz w tym tygodniu: ojoooj 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: ojoooooooj 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: hyym, nwm RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: guma? 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: noo, cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Man Down" 109. Program jaki oglądałeś:mtv. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: mama. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ odp. 22.01.11, 16:15 1. Imię: weronika 2. Kolor włosów: blond 3. Kolor oczu: niebieskie 4.Obecny wzrost: 173? 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary-.- 6. Znak zodiaku: strzelec 7. Obecny wiek: rocznikowo 15 ^^ 8. Rodzeństwo: brak 9. Wiek rodzeństwa: j.w 10. Miejsce zamieszkania: średniej wielkości miasto 11. Tatuaże/piercing: brak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: hmm? 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: brak 15. Hobby: muuzyka, rysowanie, śmiech. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: raczej na uboczu 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie mam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: bardziej punktualna 19. Masz prace?: noł 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy kiedy 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nieee 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: jakoś tego nie odczuwam 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie zastanawiam się na ten temat 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie wiem 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: mały, pomarańczowe ściany, łóżko, biurko, komp etc. 28. Rodzaj muzyki: rock 29. Piosenka: wiele ich 30. Wspomnienie: z wakacji lub z dzieciństwa. 31. Dzień tygodnia: piątek popołudniu i sobota. 32. Kolor: niebieski, szary, fioletowy, czarny 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam ulubionej 34. Kwiat: niezapominajka 35. Miesiąc: maj 36. Gazeta: nie czytam CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie 38. Kupiłeś cos: taaa 39. Źle się czułeś (fizycznie): ta 40. Śpiewałeś: tia 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie 43. Poznałeś kogoś nowego: nie 44. Ruszyłeś się: tak 45. Miałeś poważną rozmowę: nie 46. Piłeś/paliłes: zalezy co/nie 47. Przytuliłeś kogoś: nie 48. Pocałowałeś kogoś: nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: taaa 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nieee W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: umm, chce podróżować, fotografować, pracować pomagając innym. 52. Gdzie będziesz żył: z miejsca na miejsce. 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie wiem 54. Jeżeli tak, ile: nie wiem 55. Jak byś je nazwał: nie wiem TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: ołówek 58. Wanilia/czekolada: Wanilia lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: m&m's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: hahaha bogata i szczęśliwa ULUBIONE: 68. Jedzenie: pomarańcze, truskawki, pizza, czekolada miętowa. 69. Zespół: 30stm. 70. Film: kilka 71. Program telewizyjny: nie oglądam tv. 72. Napój: sok wieloowocowy, cola, herbata 73. Temat do rozmowy: marzenia :3 73. Nauczyciel: pan od historii rox. !! 74. Rodzaj sklepu: empik 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska Rock 76. Książka: Marina, Harry Potter. 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: pływanie 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: fioletowy , szary. 81. Liczba: 29 82. Smak Lodów: wanilia, mięta, smerf. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: pasemka. ale juz zeszły 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: takk 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: nie, za głośno jest 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: taa 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie 94. Miałeś samochodu: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: taa! starsza chce być . 96. Paliłeś:nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie 100. Co robiłeś wczoraj: śmiałam sie 101. Co robiłeś dzisiaj: byłam na zakupach 102. Co będziesz robić jutro: oddychać 103. Co robisz w tym tygodniu: marnotrawię czas. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: duzo 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: wejede na fejsa RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kanapka 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: kings and queens 109. Program jaki oglądałeś: kocham cię polsko <rotfl> 110. Osoba, którą widziałeś: mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: babcia 113. Osoba, którą przytulałeś: pies Odpowiedz Link Zgłoś
bells101 Re: 113 pytań. xd 05.12.10, 21:42 1. Imię: Wiktoria 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 151cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: rak 7. Obecny wiek: 11 8. Rodzeństwo: Edward (brat) 9. Wiek rodzeństwa: 0,5 10. Miejsce zamieszkania: Wawa 11. Tatuaże/piercing: nie 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Madzia,Pati,Wika,Kasia, Asia 13. Chłopak/dziewczyna: -- 14. Rodzaj pocałunku: N O R M A L N Y 15. Hobby: czatowanie, zakupy, jazda konna, kino, malowanie, śpiew 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zazwyczaj centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: BMW rodziców 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zawsze 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: yhy 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: 1 lub 2 razy 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: yy...nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: jestem za młoda 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie ULUBIONE: 27. Pokój: czysty, biały i elegancki 28. Rodzaj muzyki: Pop i rock 29. Piosenka: obecnie Clint Eastwood Gorilaz 30. Wspomnienie: ) 31. Dzień tygodnia: środa 32. Kolor: Czarny i biały 33. Perfum albo woda kolońska: DKNY 34. Kwiat: Róża 35. Miesiąc: Wrzesień 36. Gazeta: Bravo i Bravo girl CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie 38. Kupiłeś cos: paluski rybne 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie 40. Śpiewałeś: tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: fotografka 52. Gdzie będziesz żył: w NY 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie 54. Jeżeli tak, ile: Jedno 55. Jak byś je nazwał: Natalia, Nicola, Izabella, Magda lub Róża +filip TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: wszystko jedno 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: oba 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny:bokaty szczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza 69. Zespół: Gorilaz Black eyed peas 70. Film:za dużo 71. Program telewizyjny: tap madl 72. Napój: cola lub Mirnda 73. Temat do rozmowy: chłopaki 73. Nauczyciel: pani od pszyrody 74. Rodzaj sklepu: ?? 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: 3maj się 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: konna jazda, koszykówka, siatkówka, uni hokej i pływanie 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: czarny, szary, biały rżowy fioletowy 81. Liczba: 13 82. Smak Lodów: czekoladowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): parę 85. Zostałeś w domu w sobotę: chyba 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: nie 88. Złamałeś kość: nigdy 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: mame 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: zależy kiedy 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: byłam na facebook 101. Co robiłeś dzisiaj:byłam na facebook 102. Co będziesz robić jutro: być na facebooku 103. Co robisz w tym tygodniu: dużo + byłam na facebooku 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy + byłam na facebooku 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: wejde na facebooka RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Tosty 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: Unwritten 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Kasia 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Kasia 113. Osoba, którą przytulałeś: siostra Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: 113 pytań. xd 06.12.10, 20:59 1. Imię: Da.. Brzydkie. 2. Kolor włosów: Ciemny brąąz.. 3. Kolor oczu: Zielone. 4.Obecny wzrost: 171cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary.. 6. Znak zodiaku: Strzelec. 7. Obecny wiek: Niedługo 14. 8. Rodzeństwo: Żałosny brat. xD'. 9. Wiek rodzeństwa: 15lat. 10. Miejsce zamieszkania: Ale że o kraj hasa.? 11. Tatuaże/piercing: Tylko 4 kolczyku w prawym uchu. Ale zamierzam mieć jeszcze kolczyka w wardze. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Marta ,Matylda. 13. Chłopak/dziewczyna: Brak. 14. Rodzaj pocałunku: . 15. Hobby: Muzyka ,Książki.. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: W centrum uwagi. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam samochodu. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna. 19. Masz prace?: Niestety nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Niestety tak.. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Owszem.. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Tak. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Niezbyt.. xD'. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie wiem ,Czy kiedykolwiek będę chciała. Małżeństwo się sypnie ,Prędzej ,Czy później.. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Obecnie nie. ULUBIONE: 27. Pokój: Nie chcę opisywać. xD. 28. Rodzaj muzyki: Metaaal. 29. Piosenka: Trudno wybrać. 30. Wspomnienie: Hm.. 31. Dzień tygodnia: Wtorek. 32. Kolor: Czarny ,Fiolet.. 33. Perfum albo woda kolońska: Playboy Play It Lovely. 34. Kwiat: Chwasty. . Nie no ,Zartuję. xD. 35. Miesiąc: Sierpień. 36. Gazeta: Nie kupuje gazet. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales:Tak. 38. Kupiłeś cos: Nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Nie. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Tak. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak. 46. Piłeś/paliłes: Ale że z tym piciem to chodzi o alkohol.? Bo jeśli tak ,To nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak.. :C. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Będę pracować ,Kupię własne mieszkanie ,I być może pojadę do Londynu. 52. Gdzie będziesz żył: Nie wiem. xD'. 53. Czy chcesz mieć dzieci: chciałabym. 54. Jeżeli tak, ile: Jedno. 55. Jak byś je nazwał: Tylko dziewczynka. Nad imieniem się jeszcze nie zastanawiałam.. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Cola. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Wanilia. 59. Przytulenie/pocałunek: ... 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: Ani jedno ,Ani drugie. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: M&M's. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego ,Hha. Ale wiadomo ,że nie można mieć wszystkiego.. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Spaghetti. 69. Zespół: Nie potrafię wybrać jednego. 70. Film: .. 71. Program telewizyjny: Brak. 72. Napój: Woda mineralna. 73. Temat do rozmowy: Nie wiem. Dużo jest.. xD. 73. Nauczyciel: Moja nauczycielka z bioli. . 74. Rodzaj sklepu: Ale że nazwa.? Czy coo..? xD"". 75. Stacja radiowa: Nie ma. 76. Książka: Dużo. Ale na pewno HP. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Roweer. 79. Fast Food: Żaden. 80. Kolor do ubierania: Czarny. 81. Liczba: 247. ". 82. Smak Lodów: Waniliowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Raz dwa pasemka ,I drugi raz szamponetką. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką. 88. Złamałeś kość: Nie.! . 89. Zasnąłeś na lekcji: Chyba nie.. : O. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie. 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza ,Tak. 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Alkohol.? Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Raaz.. Czy dwa. xD'. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: To co wyżej. 100. Co robiłeś wczoraj: Siedziałam w domu. 101. Co robiłeś dzisiaj: Byłam w szkole. 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem jeszcze. Ale pójdę do szkoły. . 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Ucieszę się. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Płatki z jogurtem. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Woda mineralna. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Wiesz ,Że nie pamiętam.? 109. Program jaki oglądałeś: TVN. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: PRzyjaciółka. xD'. Odpowiedz Link Zgłoś
bercia13 Moje odpowiedzi ;D geniaaAalne ^^ 06.12.10, 22:18 1. Bernadka 2. Blond. 3. Niebieskie. 4. z 167 cm ;p 5. Jeszcze czego! 6. Raczek ;] 7. pietnaście 8. Sylwia, Piotrek, Darek, ja i Przemek 9. Łoo boziu sie spisze ^^ Sylwia - 28, Piotrek - 27, Darek - 25, Ja - 15, Przemek - 11. 10. Posada Górna 11. nieee xD 12. Mam mniuustwo przyjaciół. 13. Yeest 14. długi, słodki i namięętny ;* 15. taaniec ;* 16. róznie to bywa ;] 17. Tata Nissankiem jeździ primera Kombi ;p 18. punktualna ;] 19. Niee 20. Pewnie ale lubie sb sama posiedziec 21. Nie w tym świecie ;p 22. tak. nie bede wyliczac ile razy... 23. a gdzież tam ! 24. niii ;p 25. ojj kiedys taak ;D 26. Kcee dwójke. ULUBIONE: 27. Fioletowe sciany i odbite na nich białe łapki 28. Rock, Pop 29. duuzo ich xD 30. wakacyjne 31. Piątek i sobota. 32. czarny, fioletowy, biały niebieski. 33. wciulla. xd 34. róza czerwona. 35. czerwiec. 36. Bravo i Popcorn xDD CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Nieee 38. Taa batona^^ 39. chor ajestem ;D 40. caały czas 41. Nie ;[ 42. szczerze, tak?;d 43. nie ;] 44. taaaaaa... 45. Nie 46. niee.. 47. misia 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. tak.;/// 50. nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. ekonomista i tancerka 52. w katowicach ;] 53. niom ;] 54. Dwójke 55. dziewczynk; wiktoria a chłopczyk kubuś TO CZY TO: 56. Pepsi 57. ołówek 58. Wanilia 59. pocałunek 60. wyłączone 61. Ciemny 62. Róża 63. McDonalds 64. Buty 65. CD 66. Skittels 67. szczesliwy&biedny ULUBIONE: 68. piizza 69. Jonas Brothers, Paramore 70. nie mam ulub. 71. vivka tvn 72. sok bananowy 73. lato ;] 73. ten który nie prACUJE ;p 74. z butami ;D 75. eska, kotek.fm 76. zmierch ;d 77. mikołajki ;d 78. rolki^^ 79. McDonalds 80. Czarny i fioletowy 81. 9 82. smietankowy ;] CZY KIEDYKOLWIEK: 83. tak 84. paare razy ;] 85. tak 86. nii 87. Nie 88. niii 89. Tak 90. Nie 91. nii;] 92. Nie!!!!!!!!!!! 93. Nie 94. Ne 95. Starsza, o tak! 96. Tak ;D 97. Tak 98. Jasne 99. Jasne 100. choooraa.. 101. nudyy 102. Nie wiem, nie mam grafiku 103. w sob chłopczyna przyjeżdża 104. Dużo rzeczy 105. pójde nyny RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. tort ;p 107. Herbata ;] 108. Decode 109. Disney Channel 110. Mama 111. Przyjaciółka 112. chłopczyna ;] 113. misioo;** DoBRANOC ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto ..i odpowiedzi 06.12.10, 22:42 1. Imię: Kasia 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Zielone 4.Obecny wzrost: 163cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: koziorożec 7. Obecny wiek: 16 (za 30 dni 17 ;p) 8. Rodzeństwo: Kamila i Krzysiek 9. Wiek rodzeństwa: Kamila - 27, Krzysiek - 26 10. Miejsce zamieszkania: . 11. Tatuaże/piercing: uszy, itp 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Róża, 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: muzyka, sport, gry, lenistwo 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: różnie bywa. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?:punktualna. 4ever and ever 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: mam przyjaciół, znajomych, rodzinę 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie, i powiem, że nie mogę się tego dnia doczekać ;p 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak. ale nie w tym wieku 26. Czy chcesz mieć dzieci?: jasne, że tak! ULUBIONE: 27. Pokój: dużo fioletu, zasłony, ściany 2kolorowe, biurko, krzesła, ława, łózko, meble 28. Rodzaj muzyki: r'n'b, rap, reagge! 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: piątek 32. Kolor: fiolet, zieleń, niebieski 33. Perfum albo woda kolońska: sporo (przeważnie z 'pumy') 34. Kwiat: orchidea 35. Miesiąc: styczeń/czerwiec/lipiec 36. Gazeta: . CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: sweterek, buty, spodnie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak 43. Poznałeś kogoś nowego: tak (nowa szkoła, nowi ludzie) 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: tak 46. Piłeś/paliłes: już dawno nie 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: tak W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: coś ze sportem 52. Gdzie będziesz żył: Nad morzem lub tu 53. Czy chcesz mieć dzieci: pewnie! 54. Jeżeli tak, ile: 2-3 55. Jak byś je nazwał: nie wiem. Paulina, Paweł... TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: CC 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada! 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, ha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: fast food! ;< 69. Zespół: róznie bywa. 70. Film: kevin sam w domu! 71. Program telewizyjny: Whose Line is it Anyway? 72. Napój: sok pomarańczowy, C-C, herbata (jabłkowa) 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: bywają fajni 74. Rodzaj sklepu: z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: jakieś psychologiczne 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: siatka, kosz, piłka nozna 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: fiolet, brąz, zieleń 81. Liczba: 9 82. Smak Lodów: czekoladowy, waniliowy, kiwi, miętowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilka 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: młodsza, starsza. 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: trochę 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: wypoczywałam. 101. Co robiłeś dzisiaj: kino, zakupy 102. Co będziesz robić jutro: szkoła, nauka 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: chleb 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok wieloowocowy 108. Piosenka, którą słyszałeś: D4D - Love Is Dangerous 109. Program jaki oglądałeś: polsat 110. Osoba, którą widziałeś: brat 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: mama Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: 113 pytań. xd 06.12.10, 22:54 1. Imię: Olka. 2. Kolor włosów: brązowy. 3. Kolor oczu: ciemny brązowy. 4.Obecny wzrost: jakieś 163 cm, może więcej. 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie mam. 6. Znak zodiaku: rak. 7. Obecny wiek: 14. 8. Rodzeństwo: mam. 9. Wiek rodzeństwa: 10 lat. 10. Miejsce zamieszkania: podkarpacie. 11. Tatuaże/piercing: mam kolczyki w uszach. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: mam przyjaciół ;> 13. Chłopak/dziewczyna: nie. 14. Rodzaj pocałunku: nie wiem o_O 15. Hobby: muzyka <3 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: po środku. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: volkswagen. tak się pisze? O_o 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: raczej spóźnialska. 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy jaki mam nastrój. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie, nie myślę o tym. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie wiem. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie wiem. ULUBIONE: 27. Pokój: mam opisać swój? nie rozumiem pytania. 28. Rodzaj muzyki: rock, czasami pop. 29. Piosenka: wszystkie Marsów. Nie potrafię wybrać. 30. Wspomnienie: z ostatnich wakacji. 31. Dzień tygodnia: sobota. 32. Kolor: Czarny, fioletowy. 33. Perfum albo woda kolońska: c-thru pearl garden. 34. Kwiat: Róża. 35. Miesiąc: lipiec. 36. Gazeta: hmm. twist. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie. 38. Kupiłeś cos: nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak, jestem chora. 40. Śpiewałeś: o taaaaaaaaaak <3 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: nie. 44. Ruszyłeś się: tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: nie. 46. Piłeś/paliłes: piłam dużo. xd 47. Przytuliłeś kogoś: chyba nie. 48. Pocałowałeś kogoś: nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: ee, tak jakby xd W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem, nie mam jeszcze pomysłu. 52. Gdzie będziesz żył: zobaczymy. 53. Czy chcesz mieć dzieci: to pyt. już było. 54. Jeżeli tak, ile: -.- 55. Jak byś je nazwał: . TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi. 57. Długopis/ołówek: długopis. 58. Wanilia/czekolada: chocolate <3 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie ; ) 60. Światło włączone/wyłączone: włączone. 61. Ciemny/jasny: ciemny. 62. Róża/lilia: róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: a sandały to nie buty? xd nie wiem, zależy od pory roku. 65. CD/kaseta: cd. 66. Skittles/M&M's: skittels <3 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy. i git. ULUBIONE: 68. Jedzenie: kurczak z ryżem. 69. Zespół: Thirty Seconds To Mars <3 70. Film: Zaćmienie. 71. Program telewizyjny: Szymon Majewski Show! <3 72. Napój: nestea albo coś takiego. 73. Temat do rozmowy: zależy. 73. Nauczyciel: hah, nie mam. 74. Rodzaj sklepu: z ubraniami. 75. Stacja radiowa: Eska Rock i BBC Radio 1 hah! xd 76. Książka: Saga 'Zmierzch'. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: pływanie, jazda na rowerze ^^ 79. Fast Food: hamburger. 80. Kolor do ubierania: nieważne jaki, ważne żeby wszystko pasowało. 81. Liczba: ni mam. 82. Smak Lodów: czekoladowy, snickers. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: szamponetką. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): tak jakby xd 85. Zostałeś w domu w sobotę: oczywiście. 86. Miałeś problemy z policja: nie. 87. Okradłeś kogoś: nie. 88. Złamałeś kość: nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: tylko, gdy się urodziłam. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: yeah ^^ 93. Zgubiłeś się na wakacjach: hm.. nie. 94. Miałeś samochodu: nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: kiedyś tak. 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: tak. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak xd 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: yeaah ;D 100. Co robiłeś wczoraj: siedziałam cały dzień w domu. 101. Co robiłeś dzisiaj: to co powyżej. 102. Co będziesz robić jutro: jak wyżej. 103. Co robisz w tym tygodniu: udaję, że się uczę. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: udawałam, że się uczę. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: pójdę spać. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: kanapki z nutellą. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: mleko. 108. Piosenka, którą słyszałeś: ojj dużo. ale z ostatnich to 30STM - 'Revenge' i 'Santa through back door', Marylin Manson - 'Sweet Dreams'. 109. Program jaki oglądałeś: Majewski na TVN <3 110. Osoba, którą widziałeś: siostra. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: nie pamiętam. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: 113 pytań. xd 07.12.10, 20:01 1. Imię: Julia 2. Kolor włosów: Ciemny Blond. 3. Kolor oczu: Niebiesko-Zielone. 4.Obecny wzrost: 161cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary 6. Znak zodiaku: Rak 7. Obecny wiek: 12 8. Rodzeństwo: Brat. 9:Wiek rodzeństwa: 18 lat 10. Miejsce zamieszkania: Augustów 11. Tatuaże/piercing: Niee. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Sandra 13. Chłopak/dziewczyna: Już niedługo xdd 14. Rodzaj pocałunku: ... 15. Hobby: Jazda konna, czytanie, rysowanie komiksów 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Raczej po środku ;p 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Niee wole przychodzić przed czasem ;p 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy jakich. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak... 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: ... 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Może kiedyś.. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem . ULUBIONE: 27. Pokój: Yyy... Pokój ?! 28. Rodzaj muzyki: Pop - Rock 29. Piosenka: Linkin Park - In Between & The Little Things Give You Away 30. Wspomnienie: Zastanawiam się. 31. Dzień tygodnia: Sobota . 32. Kolor: Pomarańczowy, Fiolet 33. Perfum albo woda kolońska: Nie mam ulubionych. 34. Kwiat: Irys 35. Miesiąc: Czerwiec 36. Gazeta: ... CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: Batonika xdd 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Nie 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Tak . W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Dziennikarka 52. Gdzie będziesz żył: Nad morzem 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak sobie 54. Jeżeli tak, ile: .... 55. Jak byś je nazwał: .... TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Ołówek 58. Wanilia/czekolada: Czekoladaa l 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: Błeee... 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: yyy ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza Hawajska- się wie. 69. Zespół: Linkin Park 70. Film: Dziennik Cwaniaczka 71. Program telewizyjny: Mam Talent! 72. Napój: Ice Tea 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: Pani od polaka - fajna jest. 74. Rodzaj sklepu: Spożywczy 75. Stacja radiowa: Eska 76. Książka: Błękitnokrwiści & Cieniem & Szeptem 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda konna 79. Fast Food: KFC 80. Kolor do ubierania: Fioletowy & Czarny 81. Liczba: 7 82. Smak Lodów: Miętowo - czekoladowe CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nigdy 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: Nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie zdażyło mi się. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie . 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Chyba.... 96. Paliłeś: Nie 97. Piłeś: Łyka xdd 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: ... 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: No. Chyba.... 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam u koleżanki. 101. Co robiłeś dzisiaj: Koleżanka była u mnie hahah xdd 102. Co będziesz robić jutro: Spontan ;p 103. Co robisz w tym tygodniu: Na pewno coś zrobię 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Byłam na sankaach i nocowałam u koleżanki. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Nic. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Kanapka. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: - 109. Program jaki oglądałeś: Detektywi hah 110. Osoba, którą widziałeś: rodzina 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mama 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: - Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: 113 pytań. xd 11.12.10, 12:51 1. Imię: Dominika 2. Kolor włosów: Ciemna czekolada ;d 3. Kolor oczu: Zielono-brązowe 4.Obecny wzrost: 159 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: nic z tych rzeczy ;p 6. Znak zodiaku: Baran 7. Obecny wiek: 1.. nie powiem ;d 8. Rodzeństwo: siostra ;d 9:Wiek rodzeństwa: 7 lat 10. Miejsce zamieszkania: Las. 11. Tatuaże/piercing: Niee. narazie ; ) 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Szymon, Maciej, Aga, Klaudia, Kamila, Ula. 13. Chłopak/dziewczyna: nie w najbliższej przyszłości. 14. Rodzaj pocałunku: ... wtf ?! 15. Hobby: motoryzacja, książki, muzyka. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: raczej centrum xd 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: opeel vectra ;d 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: ot, zależy xd 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: zależy jakich. raczej tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: żeby to raz xd 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: zależy w jakim sensie. nikt nie jest samotny. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: tak. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: oczywiście. bardzo chce. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: jasne . ULUBIONE: 27. Pokój: moja komnata tajemnic, czyli moja sypialnia ;d 28. Rodzaj muzyki: polski rap i hip hop. 29. Piosenka: O.S.T.R. - Mówiłaś mi. & Słoń - Niech płoną. & Eldo - Pożycz mi płuca. 30. Wspomnienie: hm... wakacje z kumplami ;d 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: czaarny ;d 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam ulubionych ;d 34. Kwiat: Róza. 35. Miesiąc: lipiec. 36. Gazeta: -brak- CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak. 40. Śpiewałeś: tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak xd 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak xd 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie xd 46. Piłeś/paliłes: ... nie.. 47. Przytuliłeś kogoś: ee... nie xd 48. Pocałowałeś kogoś: nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: troche. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Psycholog ;d 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem xd 53. Czy chcesz mieć dzieci: taaak ! ;d 54. Jeżeli tak, ile: 2-3 55. Jak byś je nazwał: dziewczynkę Edyta, a chłopca to nie wiem xd TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Ołówek 58. Wanilia/czekolada: Czekoladaa l 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonald 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittles 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: ... eee... żadne z tych xd ULUBIONE: 68. Jedzenie: Spaghetti, pizza, kebab xd 69. Zespół: Trzeci Wymiar ; ) 70. Film: Wywiad z Wampirem <3 71. Program telewizyjny: Co na to tato, Wojownicy ninja itd itp ;d 72. Napój: kawa. 73. Temat do rozmowy: motocykle, sny haha ;d 73. Nauczyciel: Pani od polaka i od anglika ;d 74. Rodzaj sklepu: księgarnia. 75. Stacja radiowa: -brak- 76. Książka: hm.. Wampiry z Morganville, Marina, Pamiętniki Wampirów, Błękitnokrwiści i dużo jeszcze ;d 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: akrobatyka, siata ;d 79. Fast Food: McDonald. 80. Kolor do ubierania: Czarny. 81. Liczba: 7 i 13 82. Smak Lodów: wanilia, truuskawa ;d CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: tak. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): 2. 85. Zostałeś w domu w sobotę: taa. 86. Miałeś problemy z policja: nie xd 87. Okradłeś kogoś: jasne, że nie -.- 88. Złamałeś kość: niet. 89. Zasnąłeś na lekcji: raz xd 90. Poszedłeś do wiezienia: niee. 91. Byłeś w szpitalu: nie. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: w poliko xd 93. Zgubiłeś się na wakacjach: haha. tak. ot, zabawna historia hahah 94. Miałeś samochodu: nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak xd 96. Paliłeś: niee. 97. Piłeś: nie dużo.. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: jasne -.- 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: taa. <skromny> xd 100. Co robiłeś wczoraj: leżałam w łóżku chora. 101. Co robiłeś dzisiaj: jak narazie zjadłam śniadanie... 102. Co będziesz robić jutro: ot, siedzieć xd 103. Co robisz w tym tygodniu: zaj.ebie kogoś... może się przytule xd 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: hm... co wieczór z kumplami ;d 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: zabije się ;o hahahaha RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: mleko z płatkami. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: kawa. 108. Piosenka, którą słyszałeś: O.S.T.R. - mówiłaś mi <3 ahhh ;** 109. Program jaki oglądałeś: Kardiashianowie xd 110. Osoba, którą widziałeś: siostra... 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mamaa ;d 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Twoja stara, czyli poczta głosowa xd 113. Osoba, którą przytulałeś: ostatnio... hm.. przyjaciela ;d lubie ten wątek ; * haha ;d Odpowiedz Link Zgłoś