selena_ 03.12.10, 15:53 Jakie znacie świąteczne piosenki śpiewane przez gwiazdy np. Miley Cyrus, Britney Spears , Maiah Carey...itd. Uwielbiam świąteczne piosenki znam kilka ale podzielcie się ze mną waszymi piosenkami Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandarynka15 Proszę! 03.12.10, 15:59 Miley Cyrus - All i want for christmas is you Miley Cyrus - Santa claus is coming to town Miley Cyrus - Rockin' around the christmas tree Britney Spears - My only wish Mariah Carey - All i want for christmas is you Mariah Carey - Oh Santa! Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Proszę! 03.12.10, 16:17 szczerze , to nieznam. a posłuchała bym z chęcią. : ppp Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: Ktoś jeszcze zna ???? 03.12.10, 16:21 jeśli chodzi o Miley to te są jej jedynymi piosenkami świątecznymi Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 03.12.10, 16:21 dean martin - let it snow. <3 jak ja to uwielbiam. to jest z tej reklamy , z kawą. no , ale najlepsze : wham - last christmas. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
untouchable Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 16:33 Wiele gwiazd takich jak właśnie Miley Cyrus. Ashley Tisdale, Demi Lovato...ma swoje wersje bardzo znanych świątecznych piosenek, a niektóre z kolei mają własne świąteczne piosenki. Demi Lovato "Wonderful Christmas Time" Aly and AJ-"Greatest time of Year" Aly & AJ- "Jingle Bell Rock" Taylor Swift-"Christmas must be something more" Kelly Clarkson "My Grown Up Christmas List" Selena Gomez "Winter Wonderland" Taylor Swift "Santa Baby" Hilary Duff "Santa Claus Lane" Taylor Swift "Christmas when you were mine" Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 16:45 Have Yourself a Merry little Christmas-Demi Lovato www.youtube.com/watch?v=u7KMdICf8ro&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 znam kilka Miley Cyrus... 03.12.10, 20:50 all i want for christmas is you www.youtube.com/watch?v=8YCFZcxeXho Santa claus is commin'to town www.youtube.com/user/94mentosik#p/u/4/owkuD4KjtDk rocking around the christmas tree www.youtube.com/user/94mentosik#p/u/3/CxO43kSufCM Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 16:36 last christmas - ashley tisdale ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweetona Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 17:01 Last Christmas w wykonaniu Cascady jest bardzo fajne posłuchaj. www.youtube.com/watch?v=YXJ5a56dP98 Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a John Lennon & Yoko Ono - Happy X-Mas (War is Over) 03.12.10, 20:40 Iron Maiden - Another rock and roll christmas Queen - Thank God it's Christmas U2 - Christmas (Baby Please Come Home) The Killers – A Great Big Sled The Killers – Don’t Shoot Me Santa Smashing Pumpkins – Christmastime Blink-182 – I Won’t Be Home for Christmas Linkin Park – My December Red Hot Chili Peppers – Deck the Halls Paul McCartney - Wonderful Christmas Time i jest tego wiele wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a oopss 03.12.10, 20:48 nie przeczytałam dokładnie wy tu o Britnej a ja z Iron Maiden wyskakuje ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
groszekx3 S. Gomez- Winter Wonderland...i jeszcze... 03.12.10, 20:48 Miley Cyrus- Santa Claus Is Coming To Town Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 20:55 W ostatnich latach powstało wiele coverów piosenki Wham - Last Christmas. Moja ulubiona wersja jest śpiewana przez Hilary Duff. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ;> 03.12.10, 21:06 dla mnie świąt nie ma bez All I want for Christmas is you w wykonaniu My Chemical Romance. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 21:15 last christmas w wersji ashley tisdale , cascady i hillary duff jest fajne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Świąteczne piosenki ? 03.12.10, 21:39 Lady Pank jest supeer ! [i] jak byłam mała to mama mi je puszczała do snu i w zimie żeśmy zawsze słuchały. Lady Pank - "Miejsce przy stole" lub "święta , święta " Bo z tego co widzę to nie ma nigdzie innych piosenek , a dużo ich naprawdę było. Ania Szarmach - Coraz bliżej Święta - ( piosenka z reklamy , którą każdy zna jak Kevina samego w domu xd ) Jest jeszcze Gosia Andrzejewicz - Magia Świąt - ale tego raczej słuchała nie bd. Wsumie nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś