Dodaj do ulubionych

Wpadka w szkole :D

• keejsza Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 13:39
      zdarzylo sie ;D
    • piratka13 Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 16:56
      raz do nauczyciela powiedziałam ,żeby przeczytał książkę nimfomanki to sie może czegoś nauczy i cała klasa brecha a ja burak (wiem ,że to było brzydko z mojej strony ,ale ja tak mam ) albo było coś ,że do naszej miejscowości przyjechał Kaczyński i na wosie koleś się coś zapytał a ja powiedziałam ,że przyjechał by nam dobrze zrobić ,to też moja durna klasa w breche wpadła ,zboczeńce ,nie wiem co sobie pomyślały big_grin głupie ale było tego wiecej wink
    • martussiaaa Ehem ... 27.12.10, 17:03
      Nauczycielka mnie zapytała od polskiego , nie wiem o co . W myślach nuciłam sb piosenki Gagi i ja nagle : Poker Face .
    • miastowa. Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 17:06
      no pewnie ale mam na to wyjebane i się tak nie przejmuję

np

ostatnio na macie : facet coś to mnie mówił i kumpela jednocześnie b.słuchałam kumpeli ale i tak nie zrozumiałam i wydałam ryja ; cooooo ? a ten facet to mnie trochę kultury .

wiele tego było surprised
    • limetka Ohh dużo tego !! 27.12.10, 17:15
      No ale oczywiście wszystkiego nie pamiętam ! xD Ahh ta moja słaba pamięć... big_grin
      Mam bardzo fajną panią od geografii..ostatnio opowiadała nam, że bardzo fajnie znać jest łacine.. ja zafascynowana tematem zupełnie rozkojarzona zadałam Pani takie oto pytanie : a umie pani powiedzieć alfabet po łacińsku ? xD Taaa oczywiście cała klasa pokładała się ze śmiechu.. a ja biedna dopiero po jakimś czasie zorientowałam się jaką gafe strzeliłam..

pewnego dnia kochana Pani od geografii wzięła mnie do odpowiedzi.. Byłam strasznie zestresowana. Cała się pociłam bo geografia coś słabo mi wchodzi big_grin Pani zadała mi banalne pytanie.. Wskazała na mapie pewien punkt i kazała mi odpowiedzieć co to za kraj. Więc ja zestresowana próbuje cokolwiek odczytać.. Uradowana wykrzyknęłam na calą klasę ORZYM!!
      Przed nazwą rzym widniała wielka kropka którą wziełam za literkę O xD....
      • klaudynka553 Re: Ohh dużo tego !! 27.12.10, 17:22
        ja mam różne z gościem od wf który mnie nie nawidzi i omija jak ognia ;p

ale mój kolega miał raz tak
        na angliku babka coś się go pytała oczywiście po angielsku akurat wtedy sie zamyślił i na pytanie odpowiedział tam taram tam tam
      • kontrastowa Re: Ohh dużo tego !! 29.12.10, 09:12
        limetka - tak zlewam z tej drugiej wpadki twojej ; DD
        ' orzym ' xDD
    • shewerewolf ` 27.12.10, 17:22
      Raz nauczyciel się tak ironicznie pyta: "To gdzie w końcu ci Polacy przegrali z krzyżakami?" To ja z identyczną ironią odpowiedziałam: "Pod Grunwaldem" Miało być to oczywiście w żartach ponieważ pytanie było nie logiczne. Ale nauczyciel zaczął się śmiać, nie wiem czy zrozumiał mój sarkazm czy nie. Czy śmiał się ze mnie czy z żartu... Do dziś mnie to nurtuje. sciana
    • chizuru_ Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 17:43
      było coś takiego: nauczyciel tłumaczy jakieś strasznie skomplikowane rzeczy przez bodajże 10 minut. w końcu pyta: wszystko jasne?
      - taak - odpowiadam za całą klasę, jak zwykle.
      - no to powtórz.
      - ee. zapomniałam....
      ojojojojoj ^^
      jak zapomnieć? normalnie. po jakimś czasie samo się zapomina.
    • meggi_13 Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 17:47
      ja raz na polskim byłam pytana i babka mówi żeby powiedziała coś o takim jednym wierszu(nie pamiętam jakim) no to ja mówię napisał go ten i ten, mówi o tym i o tym i że jest napisany jako trzynastozgłoskowiec. tylko że w ogóle nie byłam przygotowana i zapomniałam tego słowa. i tak stoję i mówie 'trzynasto, trzynasto, trzynasto' caaały czas próbując sobie przypomnieć co to za słoowo XD a babka w końcu 'a powiedz mi coś innego o nim' XD
    • michaelmontana Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 18:21
      Taaa
      Na geografii że nasza ' wieś ' jest aglomeracją big_grinD
    • kontrastowa Re: Wpadka w szkole :D 27.12.10, 19:26
      mieliśmy ( nie zdała po raz 4 xd ) koleżanke , która twierdziła, że rok ma 10 miesięcy . xd
      albo pani się pyta kumpla ' Jakie Święta się zbliżają teraz ' a on taki zamyślony i wgl, nie wiedział o co chodzi i : ' yy, Wielkanoc ' ? { był wtedy listopad } xdd i taki śmiech wszyscy ^^

było jeszcze takie coś na fizyce , haah taka beeka jest na niej zawsze ^^
      1# Kto w TYM roku dostał nagrodę nobla /? ' yy , Maria Składowska Curie ! ' xdd
      2# ' Jak myślicie, kanibalizm występuje na całym świecie ? ' - ' ale chodzi o wysysanie mózgu ? ' XDDD

albo na biologii :
      coś tam kumpela o seksie zaczęła gadać .
      - Ola , nie rozmawiamy o takich rzeczach teraz. Po lekcjach możecie się umówić i pogadać o tym.
      - w praktyce ((( ;

dużo tego ^^
    • nadja_ w cholerę tego było ;D 29.12.10, 00:25
    • fionaa Re: Wpadka w szkole :D 29.12.10, 01:46
      Wychowawczyni kazała mi na lekcji dzwonić do chorej koleżanki żeby zapytać się czy jedzie na wycieczkę, czy mamy szukac kogos innego. I powiedziała, że zapyta się mamy na to ja jej powiedziałam, żeby do mnie zadzwoniła jak sie zapyta. A wtedy pani mi mówi powiedz zeby ci wysłała sms-a. A ja do koleżanki przez telefon: zadzwon mi smsem wink

Albo pisalam zabawne cytaty nauczycieli jeden to zobaczyl i przez 3 lata sie ze mnie nabijał wink
    • linda Re: Wpadka w szkole :D 29.12.10, 01:57
      Taak xD Nauczyciel od angielskiego pytała się czy pozwalamy swoim zwierzakom wchodzić na kanapy itd. a ja odpowiadam

- taak ! pozwalam , a gdy śmierdzi i mnie wkurza to wale go i schodzi xD

No niby nic , ale można to dwuznacznie zrozumieć smile
      Miałam też wpadki innej kategorii , ale nie powiem bo zrobię z siebie idiotkę. Jedynie możesz nie przejmować się tym.....olać po prostu.
    • iska1998 Re: Wpadka w szkole :D 29.12.10, 09:15
      ostatnio:
      ksiądz na religii mówi najpierw o kółku, na które musi chodzić parę osób w tym ja,ale ja nie chodzę bo bym nie miała na nic czasutongue_outi mówi że ma nadzieję że wszyscy przyjdą a po chwili
      -Oliwia przyjdzie
      (a ja zdziwiona bo mu przecież powiedziałam parę razy że nie będę chodzić) mówię,,ale ja nie mogę''
      -do biurka, rozda kartki(i jeszcze podły uśmiech na twarzyconfused)
      no i potem cała klasa miała ze mnie beqe ale ja się też śmiałam i mi to wisi także się nie przejmujkisskiss
    • demi45 Re: Wpadka w szkole :D 30.12.10, 11:28
      ja kiedyś miałam wszyscy się witaliśmy z nauczycielem [ na stojąco] wszyscy już usiedli a ja jeszcze stałam albo witaliśmy się z nauczycielem , siadaliśmy też chciałam usiąść ale krzesło było wsunięte a ja spadłam na podłogę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka