dirty 04.12.10, 10:53 to w końcu przemakają czy nie ? : > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twojaa Ja mam i jeżeli bd stać w zaspie ok 10 min to tak> 04.12.10, 14:58 Ja mam i jeżeli bd stać w zaspie ok 10 min to tak ale jak chodzisz po małych zasepkach to niee co ty Odpowiedz Link Zgłoś
martuchna125 Re: buty emu ! 04.12.10, 20:24 ja mam i mi nie przemakają . ostatnio chodziłam ciągle po śniegu i miałam z wierzchu mokre a w środku suche . jak miałam botki to tak było mi zimno w nogi a jak nałożyłam buty emu to miałam cieplutko w nogi Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla00 Re: buty emu ! 04.12.10, 10:56 nie wiem nie miałam i jak dla mnie to są najbrzydsze buty na świecie Nie radze Ci ich kupować Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 madziulla00 04.12.10, 10:59 dla mnie też sa najbardziej obrzydliwe i wieśniackie buty na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
paattii Re: madziulla00 05.12.10, 20:34 Zgadzam sie z tobą. To są ohydne buty. Ja to na nie wołam ciapciaki A co do pytania to podejrzewam, ze to zależy od tego jakie gatunkowo kupisz te ciapciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
luflee. hm. 04.12.10, 10:59 chyba zależy od materiału. mojej znajomej przemakają. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: hm. 04.12.10, 11:02 no dobrze. a pomijając kwestię czy są ładne czy nie. moim dwóm znajomym nie przemakają, ale 3 już tak. więc sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Ja mam!! 04.12.10, 11:07 Ja nie zwracam uwagi czy są ładne czy nie najważniejsze,że jest w nich ciepło... moje emu nie przemakają... Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Ja mam!! 04.12.10, 11:12 a masz oryginalne ? ; > czy takie z sieciówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka. Re: buty emu ! 04.12.10, 12:51 niby to są buty na zimę ale przemakają Odpowiedz Link Zgłoś
bull_ Re: buty emu ! 04.12.10, 11:07 no właśnie mam ten sam problem i waham się z kupnem ;c Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: buty emu ! 04.12.10, 11:13 zależy od materiału,ale przeważnie tak ,bo to nie są buty na błoto i wodę tylko jak jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia xd 04.12.10, 11:19 moje nie przemagają są mokre z zewnątrz, ale to jak każde buty ważne, że jest w nich cieplutko!! czasami tylko skarpetki są wilgotne przy palcach, ale nie mokre / btw. kosztowały 30 zł ;] Odpowiedz Link Zgłoś
monika31011 Re: buty emu ! 04.12.10, 11:25 Ja mam i przemakają, ale i tak jestem z nich zadowolona. Uwaga w nich na śniegu! Ślizkie!! Niestety. Kupiłam w c&a. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jmjblove Re: buty emu ! 04.12.10, 13:05 tylko nie kupuj podrób!!!!!!!! czyli jak z tyłu nie ma gumowego napisu EMU i podeszwa nie jest gumowa i też wygrawerowana napisem EMU Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: buty emu ! 04.12.10, 11:37 Ja mam buty emu , ale to takie zwykłe bo prawdziwe chyba ok.200 zł kosztują ja mam takie z allegro i to jeszcze z Hannah Montana no są strasznie dziecinne ... wiem koleżanki się z tego śmiały i teraz w szkole się w nich nie pokazuje , ale jestem w 6 klasie , a wyglądam jak bym chodziła do 3 xDD bo jestem strasznie mała mam chyba 143 cm wzrostu no ale wracając do tematu to jak miałam w tamtym roku w zimę wyszłam na śnieg to mi nie przemokły ja bardzo lubię buty emu są fajne i ciepłe xdd Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: buty emu ! 04.12.10, 11:40 zależy jakie kupisz. jak jakieś drogie z dobrej firmy to nie przemoknął, a jak podróbkę to przemoknął. Ja miałam z playboya takie emu ale przemakały, więc kupiłam sobie nowe. a moim zdaniem te buty są zaje.biste ; p Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: buty emu ! 04.12.10, 11:48 orginalne EMU lub UGG nie przemakaja . zwlaszcza przy odpowiednim dbaniu . ja osobiscie mam UGGi i sa przecudowne nie zamienilabym ich na inne buty Odpowiedz Link Zgłoś
jmjblove Re: buty emu ! 04.12.10, 13:04 ja zawsze na zimę mam buty EMU, są ciepłe, ładne, modne no i można je nosić w lato i w zimę, co prawda to prawda są z materiału i .. przemakają ale to nie tak że woda ci tam wchodzi tylko jest LEKKO wilgotno. Odpowiedz Link Zgłoś
jackson_julia nie 04.12.10, 13:06 jeżeli chodzi o firmówki Emu to nie, bo takie mam i na poczatku wystarczy je zaimpregnowac i są spoko nawet snieg sie do nich nie przyczepia a jezeli chodzi o podróby to pewnie ze przemakaja, bo pewnie maja podeszwe z pianki... wesołych swiąt!! Odpowiedz Link Zgłoś
adzia1517 Re: buty emu ! 04.12.10, 13:06 na śniegu nie przemakają tylko jak ze śniegu zaczymna robić się chlapa to wtedy radziła bym ci w nich nie chodzić to raczej buty na jesień albo na chłodną wiosne ale jeżeli w zimie nie ma za dużo śniegu to śmiało można w nich chodzić. wiem bo mam takie emu i mi tylko raz przemokły bo padał deszcz. myśle że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: buty emu ! 04.12.10, 13:08 moje czasem przemakają , mam 3 pary z sieciówek ( h&m , colloseum i ccc ) Odpowiedz Link Zgłoś
decode tu 04.12.10, 14:04 dawno już wyszły z mody, nie radze takich już kupować, chyba że starasz się wystylizować na mega wieśniare c; Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 emu nadal są modne kochana 09.12.10, 15:22 decode napisał(a): > dawno już wyszły z mody, > nie radze takich już kupować, > chyba że starasz się wystylizować na mega wieśniare c; może i rok temu były modniejsze ale teraz również się je nosi...i nie wyjdzie na mega wieśniare...także sorry...teraz martensy są modne i mam je ale za rok i potem w innych latach też je będę nosiła...nie trzeba cały czas podporządkowywać się modzie bo to by było dopieor wieśniactwo Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: buty emu ! 04.12.10, 14:56 ja mam takie z C&A i przemakają a takie z sieciówki nie Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: buty emu ! 04.12.10, 15:19 heh właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam je.. drogie bardzo nie było 69.90 w colloseum no zobaczymy co z tego wyniknie. dzisiaj na koncercie je wypróbuje ps . mam jasny beż. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: buty emu ! 04.12.10, 20:12 moje nie przemakaja. wystarczy tym czyms posikac Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: buty emu ! 04.12.10, 20:29 podróby - tak(wiem z doświadczenia. nie polecam ich również na lód, w ciągu godziny wywaliłam się 5 razy -.-) oryginalne - niewiem Odpowiedz Link Zgłoś