jane_ Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 14:58 węgierski. nawet cośtam powiem. ;d angielskiego się uczę od dziecka i to prosty język. lubię go, ale niezbyt lubię się uczyć. niemiecki jest okropny. w liceum trafię albo na hiszpański, albo na francuski, mi to obojętne. włoski mi się jeszcze bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
misaki Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 16:06 rosyjski jest śmieszny, ale bardzo mi się podoba. jeszcze niemiecki. uwielbiam ten twardy akcent <3 poza tym angielski, odmiana brytyjska. i norweski, o. Odpowiedz Link Zgłoś
lula200 ^ - ^ 09.12.10, 16:11 ja angielski bo mieszkam w Angli . i to jest bardzo prosty język Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 16:14 a w sql uczę się angielskiego i rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 16:18 ja kocham angielski, hiszpański i francuski. <3 w szkole uczę się angielskiego i rosyjskiego (średnio lubię ten język, ale był do wyboru rosyjski/niemieckiecki. niemieckiego nienawidzę, więc został rosyjski). prywatnie uczę się hiszpańskiego. francuskiego nie uczę się/nie uczyłam, ale jest bardzo, bardzo ładny. w liceum pójdę na angielski + hiszpański lub francuski. nie będę kontynuowała rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka :P 09.12.10, 16:28 Angielski, bo chciałabym wyjechać w przyszłości na stałe do Anglii, lub Wielkiej Brytanii. Z resztą - angielski przyda się zawsze i wszędzie. Chciałabym się jeszcze nauczyć Francuzkiego, ale narazie nie ma szans, bo dużo nauki, zajęć dodatkowych i w ogóle trzeba się postarać, żeby mieć dobrą średnią na semestr ; p Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 16:34 Angielskiego uczę się od dziecka, więc prościzna. Teraz doszedł mi francuski i uwielbiam. Miałam do wyboru francuki i niemiecki, a że niemieckiego nie nawidzę został francais. W wakacje jadę do Paris. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 16:36 Uczę się angielskiego i pragnę rozmawiać jak przeciętny Anglik ! ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 16:37 mam identyczną sytuacje. też nie mam problemu z zapamiętaniem słówek, angielskiego uczę się dzięki avril, bo od zawsze kochałam jej piosenki. a więc żółw :d Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 17:00 angielski równiez chciałabym pojść w liceum na jezykowy i sie uczyć hiszpańskiego tylko nie wiem czy bedzie on do wyboru...wtedy bede musiała rozważać nad wyborem franca czy niemca lub rosyjskiego a za nimi wgl nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
iruka Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 17:29 angielski, którego uczę się prawie 10 lat niemiecki, miałam obawy zanim rozpoczęłam naukę, ale dzięki świetnej nauczycielce naprawdę polubiłam ten język włoski jest uroczy i, kurczę, chciałabym kiedyś opanować japoński, przynajmniej żebym mogła swobodnie czytać C: Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 17:33 ja ogólnie bardzo lubie się uczyć językó,w dosyć łatwo je przyswajam. Chciałabym kiedyś pouczyć się chińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 17:34 angielski. po prostu go lubię. chciałabym mieć angielski akcent, jest uroczy (choć czasem ciężko przez niego zrozumieć co dana osoba mówi). Odpowiedz Link Zgłoś
xxdulxx Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 17:40 Ja lubię ; Angielski i Niemiecki , ; )) - A chciałabym się uczyć Francuskiego . Chociaż podobno jest trudnym językiem . Odpowiedz Link Zgłoś
aurora161 Re: Ulubiony język ? 09.12.10, 17:45 Włoski Jak dla mnie, nie ma piękniejszego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Re: Ulubiony język ? 10.12.10, 21:14 Ja też kocham ang...! na komórce mam same piosenki po angielsku,żadnej po polsku nie mam..nie lubię za bardzo piosenek po polsku..i wgl polskich wykonawców...ale bez urazy! Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ niemiecki, fhancuski i angielski ofc. 10.12.10, 21:24 mam uczulenie na hiszpański. brr.. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Ulubiony język ? 10.12.10, 21:28 angielski. zaczęłam się niedawno uczyć francuskiego, ale jest bardzo trudny jeśli chodzi o pisownię, ale też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Ulubiony język ? 10.12.10, 21:31 j. angielski- jak dla mnie jest piękny.. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Ulubiony język ? 10.12.10, 21:46 Ang. Idzie mi nieźle. Wiem, że mi się przyda tym bardziej, że od mojego rocznika przy egzaminach będzie tak samo liczony jak polski i matma, a tego się trochę boje ;c. I miałam uczyć się Hiszpańskiego, sama, ale nie mam czasu ;o. Może jakoś w okresie świąt zacznę.. Odpowiedz Link Zgłoś
dirtydiana94 Te quiero espanol ;** 10.12.10, 21:47 Uwielbiam hiszpański uczę się go w liceum i angielski of course ;D Pragnę zostać tłumaczem przysięgłym z hiszpana ;* i mam nadzieję że się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Ulubiony język ? 10.12.10, 21:57 polski naturalnie, ale skoro pytasz o obcy to i hiszpański i angielski :d Odpowiedz Link Zgłoś