taylorfan 12.12.10, 18:54 no więc , kotki , tak jak w temacie . A jak nie czytacie książek , bo np. nie lubicie , to co robicie w te zimowe wieczory ? : p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uchiha Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 18:59 wszystkie książki Meg Cabot i ogólnie książki dla nastolatek o dorastaniu;D Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek29 Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:04 Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zacmienie, Przed Świtem, wszystkie części Harrego Pottera, Strzeżcie się chłopcy...oj nie chce mi się wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:07 Ostatnio zainteresowałam się thrillerami psychologicznymi. Polecam Ciężar milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
freeze_ Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 19.12.10, 14:40 to proste- wszystkie części Harrego Pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:06 seria niefortunnych zdarzeń - lemony schnicket Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:10 sorka miało być snicket Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:06 wszystkie części sagi zmierzch ( szczególnie zaćmienie ) + jakieś doobre inne książki... może nie wyraziłam sie jasno co do tych "innych ksiązek" ale naprawde nie wiem co tu napisać, czytałam i czytam wiele wpaniałych książek, polecam Naznaczoną i Świat nocy ( wszystkie części) Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:07 Ulubiona? 'Zachowaj spokój' Harlan Coben. Jedna z 7, których przeczytałam w ciągu życia. Nie cierpię czytać. Co robię? To. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka001 Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:08 biografia Michaela Jacksona . Nic narazie do czytania nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:11 Nostalgia Aioła, Bez mojej zgody, trylogia Magiczny Krąg, Flawia de Luce. Odpowiedz Link Zgłoś
jill17 re 12.12.10, 19:11 'księżyc yakuzy' - najlepsza jaką dotąd przeczytałam a było ich sporo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 12.12.10, 19:27 Rysiek, Ballada o dziwnym zespole, Dżem – Kilka niedopowiedzianych słów, Biała i czarna legenda Ryszarda Riedla, I Wciąż Ją Kocham, Ostatnia Piosenka, List w Butelce, Pamiętnik, Szczęściarz, Wszystko jest możliwe, Czynnik Miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: . 12.12.10, 19:31 nie mam ulubionej x tak szczerze to nie czytam ksiązek . ale jak juz too coś o jakies gwieezdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
helvi Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:42 Trylogia Dary Anioła poprostu kocham Mechaniczny anioł Upadli i Udręka Nefilim i Lewiatan czyli seria Upadli Szeptem Błękitnokrwiści Wszystko to sf Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:49 Szeptem Dary Anioła Dziewczyny z Hex Hall Dom Nocy Błękitnokrwiści ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
swetasna Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 19.12.10, 14:32 Upadli i udręka choć jeszcze nie czytałam szeptem bezsennik Odpowiedz Link Zgłoś
kolusia1997 Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 19:50 W zimowe wieczorki...siedzi sie przed kompem lub TV Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 12.12.10, 21:04 hm. książki Paula Coelho'a i Nicholasa Sparks'a lubię wszelki o II wojnie światowej, młodzieżowe Odpowiedz Link Zgłoś
meinecoon Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 14.12.10, 04:59 Za wcześnie na stwierdzenie, czy to ulubiona książka czy nie, bo dopiero co ją przeczytałem, ale "Bóg. Życie i twórczość" Szymka Hołowni zrobił na mnie na prawdę piorunujące wrażenie. Facet wczuł się w napisanie biografii Boga, wyobraźcie to sobie. Świetny tytuł filozoficznie podchodzący to tematu świata i religii. Idealna na długie wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 14.12.10, 20:25 thrillery psychologiczne , powieści psychologiczne , obyczajowe , o nastolatkach , horrory , kryminały albo takie o wampirach . najbardziej kocham Sagę Zmierzch , wracam do niej naprawdę często Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 19.12.10, 14:07 Mam dużo ulubionych książek Standardowo Harry Potter, potem 'Trylogia Czarnego Maga' Trudi Canavan xd, jeszcze Wiedźmin Sapkowskiego xd Niestety gustuję w fantastyce xd Jeszcze Ostatni elf jakieś tam autorki jest super Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_ Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 19.12.10, 14:17 Szeptem i Saga Zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug . 19.12.10, 14:33 miasteczko salem, to, harry potter, cmętaż dla zwieżąt... Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 19.12.10, 14:41 obecnie czytam Pamiętnik Narkomanki. jest świetny c; Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1403 Re: Ulubione książki - PISAĆ : D 21.12.10, 20:41 "Pamietnik Pauli" to książka typowo dla nastolatek o dorastaniu. Czytałam, jest naprawdę wciągająca i bardzo łatwo się czyta. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś