gronka 12.12.10, 20:14 Jak wyżej Bo nie mogę się zdecydować, czy kupić. Jakie są plusy a jakie minusy tego dodatku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemampomyslu Świetny dodatek. 12.12.10, 20:27 Najlepszy z wszystkich do trójki. Świetne miasto [miasto, nie mieścinka z ratuszem i dwoma sklepikami], ciuchy, wampiry... Zarąbisty. Jedyna wada to to, że mieszkania w wieżowcach są małe i nie można w nich dodawać zewnętrznych okien, drzwi itp., a na balkonach-jacuzzi. Naprawdę, warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel pytanie 12.12.10, 20:49 a wiecie ile kosztuje the sims 3 razem z dodatkiem po zmroku? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ @ darkangel 12.12.10, 20:57 Nie wiem ile, ale jakbyś poszła do Empiku, to na pewno znalazłabyś te 2 części, albo oddzielnie albo razem (limitowana). Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ @ darangel 12.12.10, 21:04 allegro.pl/edycja-limitowana-the-sims-3-po-zmroku-bonus-i1354333367.html Tu jest, ale nie sugerowałabym się ceną, no mogą licytować też osoby, które nie mają zbyt blisko sklepu z grami itp. Chociaż sama nie wiem... Ale jest edycja limitowana, więc w empiku na pewno też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: @ darangel 13.12.10, 17:17 wczoraj byłam w empiku i o ile dobrze pamiętam to jakoś 169 zł czy coś takiego xd ale nie jestem pewna ;d Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 mam ! 13.12.10, 17:23 i jak kupisz tą edycję limitowaną, to wychodzi taniej, niż jakbyś kupowała je oddzielnie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sim_ekspert Re: pytanie 15.12.10, 22:30 Tak jak już wcześniej pisały 'kotkowiczki' specjalnie na święta Electronic Arts przygotowało specjalne wydanie gry The Sims 3 sprzedawanej razem z dodatkiem Po Zmroku. Koszt pakietu to ok. 160 zł. W chwili obecnej, ciężko mi znaleźć produkt w sklepach internetowych, ale w empikach go pełno Odpowiedz Link Zgłoś
nati19love Re: pytanie 25.12.10, 09:49 Byłam ostatnio zobaczyć i ta cena cię powali 99.99zł taniej nie kupisz nigdzie może jak ściągniesz z neta powiem ci wjakich sklepach możesz kupić Sims po zmroku w Tesco Auchan Empik a nigdzie więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 13.12.10, 17:09 tak!! ten dotatek jest najlepszy z 3..polecam jest super Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 Mam... ;/ 13.12.10, 17:37 ale nie uważam, żeby były jakieś specjalne. Parę godzin pograłam i już mi się znudziły. Aż mi głupio, że tyle na nie wydałam. Odpowiedz Link Zgłoś
natii_123 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 16.12.10, 18:29 no dodatek jest super fajny no wampiry,gwiazdy itp...... nie są jakieeś tragicznie drogie no ale trochę są drogie jedyny minusem po zmroku i wogóle simsów 3 to ,że jak idziesz np. do teatru to nie widzisz budynku w środku czyli wewnątrz tylko nazewnącz to jest głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jak chcesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 17.12.10, 11:04 Najlepszy dodatek zdecydowanie. Kupuj! Wampiry ( nie tak jak w dwójce, że krwi nie mogły pić!), fajne nowe MIASTO, celebryci, kapele, ogólnie fajnie się gra. Dostałam już w dniu premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 17.12.10, 11:40 tak to najlepszy dodatek do 3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxnikolaxx Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 20.12.10, 20:55 Polecam , Dostałam na urodziny z gry nie mogłam się czasem oderwać . Moja simka była osobistością i mieszkała we wieżowcu w Luksusowym Apartamencie .Kąpała się na dachu xDD i chodziła na imprezy była wampirem i żyła dzięki temu dość długo , .. i takie tam ^^ Wady gry : YYyy.. sama nie wiem ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 22.12.10, 17:47 wiesz co? ja mam goo i tam są wampiry, i jakieś diwy. nic specjalnego, grałam to może z kilka godz.. a teraz nudaa . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 24.12.10, 08:00 Mam go Kupiłam wczoraj. Mój kuzyn mówił że jest do d*** ponieważ nie można mieszkać w odzielnym domku tylko w wieżowcu.Owszem jest możliwość mieszkania w wieżowcu ale również są tam na obrzeżach miasta oddzielne domki i można w nich mieszkać. Wieczorem jedziesz sobie do baru czy pubu i tanczysz jesz pijesz sok itp. Ja mieszkam w wierzowcu Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 ........ 25.12.10, 10:18 ja mam je od niedawna,ale nie moge sie od nich oderwac.smialo,kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
lovecatz5 Naprawdę warto! Ale podaję też minusy. 04.01.11, 11:11 Naprawdę polecam ten dodatek. Mówię ci cechy i wady: Plusy: -Da się mieć sima gwiazdę. -Można mieć karierę muzyczną, filmową lub kulinarną. -Można wybierać czynności w pracy lub w szkole (rozkazywać czy sim ma się obijać, ciężko pracować i td.) - Są nowe fryzury i ubrania. -Można robić więcej potraw. -Łatwo staje się gwiazdą. Minusy: -Nie ma fryzur podobnych do gwiazd (np. nie ma fryzury podobnej do tej która ma Hannah Montana) -Ciężko się zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
rikia Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.01.11, 17:42 Nie warto kupić, lepiej ściągnąć (wiem, wiem, pirat ze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pati2702 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.01.11, 18:00 Ja mam The Sims 3 Po Zmroku i są fajne. Radzę kupić Można wbrać sobie samamu znak zodiaku, pragnienie życiowe itp. Jest dużo imprez i na dodatek Osobistości. I jak mówiłam radzę kupić Nowe ubiory i fryzury, a już w marcu The Sims 3 Średniowiecze... Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.03.11, 16:17 Poczynaj w necie to znajdziesz minusy i plusy tego dodatku. Choć nie mam tego dodatku jeszcze z tego co czytałam i słyszałam, to jest bardzo świetny dodatek. Chyba najlepszy z wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś