Dodaj do ulubionych

Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku?

12.12.10, 20:14
Jak wyżej wink Bo nie mogę się zdecydować, czy kupić.
Jakie są plusy a jakie minusy tego dodatku? smile
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu Świetny dodatek. 12.12.10, 20:27
      Najlepszy z wszystkich do trójki. Świetne miasto [miasto, nie mieścinka z ratuszem i dwoma sklepikami], ciuchy, wampiry... Zarąbisty. Jedyna wada to to, że mieszkania w wieżowcach są małe i nie można w nich dodawać zewnętrznych okien, drzwi itp., a na balkonach-jacuzzi. Naprawdę, warto kupić. wink
      • drakangel pytanie 12.12.10, 20:49
        a wiecie ile kosztuje the sims 3 razem z dodatkiem po zmroku?
        • mary_ @ darkangel 12.12.10, 20:57
          Nie wiem ile, ale jakbyś poszła do Empiku, to na pewno znalazłabyś te 2 części, albo oddzielnie albo razem (limitowana). wink
          • drakangel Re: mary_ 12.12.10, 21:00
            no bardzo chciałabym razem;p
            • mary_ @ darangel 12.12.10, 21:04
              allegro.pl/edycja-limitowana-the-sims-3-po-zmroku-bonus-i1354333367.html
              Tu jest, ale nie sugerowałabym się ceną, no mogą licytować też osoby, które nie mają zbyt blisko sklepu z grami itp. Chociaż sama nie wiem... Ale jest edycja limitowana, więc w empiku na pewno też jest.
              • natip11 Re: @ darangel 13.12.10, 17:17
                wczoraj byłam w empiku i o ile dobrze pamiętam to jakoś 169 zł czy coś takiego xd
                ale nie jestem pewna ;d
                • natip11 mam ! 13.12.10, 17:23
                  i jak kupisz tą edycję limitowaną, to wychodzi taniej, niż jakbyś kupowała je oddzielnie ;d
        • sim_ekspert Re: pytanie 15.12.10, 22:30
          Tak jak już wcześniej pisały 'kotkowiczki' specjalnie na święta Electronic Arts przygotowało specjalne wydanie gry The Sims 3 sprzedawanej razem z dodatkiem Po Zmroku. Koszt pakietu to ok. 160 zł. W chwili obecnej, ciężko mi znaleźć produkt w sklepach internetowych, ale w empikach go pełno smile
        • nati19love Re: pytanie 25.12.10, 09:49
          Byłam ostatnio zobaczyć i ta cena cię powali 99.99zł taniej nie kupisz nigdzie może jak ściągniesz z neta powiem ci wjakich sklepach możesz kupić Sims po zmroku w Tesco Auchan Empik a nigdzie więcej nie wiemsmilechoinkaprezentsanta
    • kara33441 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 13.12.10, 17:09
      tak!! ten dotatek jest najlepszy z 3..polecam jest supersmile
    • lily53 Mam... ;/ 13.12.10, 17:37
      ale nie uważam, żeby były jakieś specjalne. Parę godzin pograłam i już mi się znudziły. Aż mi głupio, że tyle na nie wydałam. uncertain
      • collins . 24.12.10, 08:26
        Nie pomogę Ci, gdyż nie posiadam Simsów. C:
    • natii_123 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 16.12.10, 18:29
      no dodatek jest super fajny no wampiry,gwiazdy itp......
      nie są jakieeś tragicznie drogie no ale trochę są drogie jedyny minusem po zmroku i wogóle simsów 3 to ,że jak idziesz np. do teatru to nie widzisz budynku w środku czyli wewnątrz tylko nazewnącz to jest głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jak chcesz......
    • redhead Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 17.12.10, 11:04
      Najlepszy dodatek zdecydowanie. Kupuj! Wampiry ( nie tak jak w dwójce, że krwi nie mogły pić!), fajne nowe MIASTO, celebryci, kapele, ogólnie fajnie się gra. Dostałam już w dniu premiery.tongue_out
    • miley Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 17.12.10, 11:40
      tak to najlepszy dodatek do 3
    • xxnikolaxx Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 20.12.10, 20:55
      Polecam ,
      Dostałam na urodziny z gry nie mogłam się czasem oderwać . Moja simka była osobistością i mieszkała we wieżowcu w Luksusowym Apartamencie smile.Kąpała się na dachu xDD i chodziła na imprezy była wampirem i żyła dzięki temu dość długo , .. i takie tam ^^

Wady gry :
      YYyy.. sama nie wiem ;DDD
    • monia12xd Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 22.12.10, 17:47
      wiesz co? ja mam goo i tam są wampiry, i jakieś diwy. nic specjalnego, grałam to może z kilka godz.. a teraz nudaa . ;xshock
      • pinky33 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 24.12.10, 08:00
        Mam go smile
        Kupiłam wczoraj.
        Mój kuzyn mówił że jest do d*** ponieważ nie można mieszkać w odzielnym domku tylko w wieżowcu.Owszem jest możliwość mieszkania w wieżowcu ale również są tam na obrzeżach miasta oddzielne domki i można w nich mieszkać.

Wieczorem jedziesz sobie do baru czy pubu i tanczysz jesz pijesz sok itp.
        Ja mieszkam w wierzowcu
    • katka30 ........ 25.12.10, 10:18
      ja mam je od niedawna,ale nie moge sie od nich oderwac.smialo,kupuj!
    • olcissia_1998 Warto! :D 25.12.10, 11:15
    • lovecatz5 Naprawdę warto! Ale podaję też minusy. 04.01.11, 11:11
      Naprawdę polecam ten dodatek. Mówię ci cechy i wady:

Plusy:
      -Da się mieć sima gwiazdę.
      -Można mieć karierę muzyczną, filmową lub kulinarną.
      -Można wybierać czynności w pracy lub w szkole (rozkazywać czy sim ma się obijać, ciężko pracować i td.)
      - Są nowe fryzury i ubrania.
      -Można robić więcej potraw.
      -Łatwo staje się gwiazdą.

Minusy:
      -Nie ma fryzur podobnych do gwiazd (np. nie ma fryzury podobnej do tej która ma Hannah Montana)
      -Ciężko się zarabia
    • rikia Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.01.11, 17:42
      Nie warto kupić, lepiej ściągnąć wink (wiem, wiem, pirat ze mnie)
    • pati2702 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.01.11, 18:00
      Ja mam The Sims 3 Po Zmroku i są fajne. Radzę kupić smile Można wbrać sobie samamu znak zodiaku, pragnienie życiowe itp. Jest dużo imprez i na dodatek Osobistości. I jak mówiłam radzę kupić smile Nowe ubiory i fryzury, a już w marcu The Sims 3 Średniowiecze...winkbrawo
    • adusia97 Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.01.11, 18:07
      Jest super
    • emisia1 To najlepszy dodatek 18.02.11, 22:39
      Według mnie wink
    • karola_483_th Re: Czy warto kupić The Sims 3: Po zmroku? 04.03.11, 16:17
      Poczynaj w necie to znajdziesz minusy i plusy tego dodatku. Choć nie mam tego dodatku jeszcze z tego co czytałam i słyszałam, to jest bardzo świetny dodatek. Chyba najlepszy z wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka