Dodaj do ulubionych

Plotki koleżanek .. -.-

13.12.10, 20:18
No więc tak. W wakacje byłam z moją koleżanką i jej rodziną , to znaczy z jej mamą, tatą i bratem . I teraz moja kolezanka z drugą kolezanką wmawiają mi , że mi się ten brat podoba. Zaprzeczam oczywiście , no bo to nieprawda. Mam swojego ukochanego i nie pragnę tego zmieniać ! A co jest przyczyną tego plotkowania ? To , że go pozdrowiłam z uśmiechem na twarzy, albo powidziałam, że spotkałam go w autobusie lub jak one o nim wspomna to ja się smieje , uśmiacham i inne bzdury.. Co od razu wskazuje na to , że ja się w nim zauroczyłam .. No i jak mozecie to piszcie jak mam to zwalczyć. Co im mówić .. ? Prosze to mnie irytuje . Dziękuje Wam z góry ;*
Obserwuj wątek
    • paulina88 Taa dzięki . 13.12.10, 20:23
      • meggi_13 Re: Taa dzięki . 13.12.10, 20:29
        że nie zmieniasz chłopaków jak rękawiczki(o ile tak nie robisz XD)
    • scarrlet Re: Plotki koleżanek .. -.- 13.12.10, 20:31
      Może podoba jej sie twoj chłopak. Nie mam pojęcia skad sie bierze w ludziach taka zawistność.
      Najlepiej nie dawaj sie sprowokować, i nie zwracaj na to uwagi. nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Kliknij proszę Klikaj i pomóż mi!
    • nastyangel . 13.12.10, 20:32
      Nie mów nic! Olej je, to że one zachowuję się jak niedojrzałe lamuski to ich strata.Są strasznie dziecinne! Zachowaj powagę i staraj się nie zwracać na nie uwagi. Przynajmniej ty jedna zachowaj się dojrzale i rozsądnie ; )
      • paulina88 No .. 13.12.10, 21:10
        Nie zmieniam chłopaków jak rękawiczki xDD I jeszcze jedno. ale jak mi mówią to wszystko to ja sie nie umiem powstrzymać i sie smieję ..
    • linda Re: Plotki koleżanek .. -.- 13.12.10, 21:15
      Też miałam taką sytuacje wink Też mnie to wkurzało i kompletnie nie wiedziałam co zrobić, co im powiedzieć. Aczkolwiek ja nie miałam nic na swoją obronę bo nie kumplowałam się z żadnym innym chłopakiem. Z tym , że ten niby mój " ukochany" sam się we mnie kochał. Nic z tym nie zrobiłam ponieważ cała ich rodzina wyjechała na wakacje a okazało się , że to nie wakacje a przeprowadzka ! Nie wiem wsumie co to było bo mieli wrócić za 2 tygodnie i nawet dali mi lalki barbi na przechowanie xd Miałam je ładnie ubrać i odnowić bo były bardzo zniszczone... Nie wiem co się stało .....Nigdy w życiu już ich nie widziałam.

Co do rady - może wytłumacz im na spokojnie to co nam.
      • paulina88 Re: Plotki koleżanek .. -.- 13.12.10, 21:34
        Próbuję przy każdej okazji, gdy wspominają o tym , alecz nie mogą tego pojąć ! WE dodatku to już druga taka sytuacja bo wcześniej się so nich nie odzywałam i wtedy mówiły, że ja się zakochałam w panu od geografii i też nic nie mówiłam bo po prostu się nie odzywałam to taka jakby gra i mi wypominają to wiecznie..nie wiem ------,------
    • majson Re: Plotki koleżanek .. -.- 14.12.10, 17:30
      nie martw się ja mam gorzej ^.^
      Bo chodzę z bratem mojej koleżanki o 2 lata starszym i cała moja klasa, tej siostry tego chłopaka i mojego chłopaka ciągle coś gadają :l
      3 klasy na mnie i na niego no to fajnie.
      Tak że się nie przejmuj kiss Albo jak się wściekniesz to powiedź im po prostu że ty go nie kochasz i że to wnerwia jak to mówią a to nie prawda itd....
      • paulina88 Re: Plotki koleżanek .. -.- 14.12.10, 21:49
        Matko wspólczuję ci... No bo u Ciebie gada prawie cała szkoła , a u mnie tylko dziewczyny niby.. Ale nadal mnie to denerwuje ... No , a jeśli to sie rozniesie ?! No jeśli to on się o tym dowie , no przeciez sobie pomyśli, że już go nie kocham .. A to nie prawda.. ! Chociaz to chyba łatwe by nie było bo ja dopiero gimnazjum to nie dotrze tak sztbko.. Oby w ogóle..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka