Dodaj do ulubionych

Będzie polską, nową gwiazdą?

14.12.10, 12:44
Ost.przeglądałam sobie YT (dość często to robię) i wyhaczyłam jedną Polkę, która ma ciekawy głosik...w USA jest tylko nastoletnich gwiazd, a u nas jedynie Ewka...moglibyśmy się w końcu zajawić kimś 'naszym', a nie Miley, Demi, JB i tak w kolko;p;p;p...
Mnie sie podobaja takie kawalki w jej wykonaniu jak:
www.youtube.com/watch?v=yQmtJBLVn50
www.youtube.com/watch?v=6dIIOVGELJ4&feature=related
www.youtube.com/watch?v=htZydE0LAVE
www.youtube.com/watch?v=XbIXHLAwwI4
Chora jestem,wiec mi sie nudzi i tak przegladam...:p...liczac ze ktos podyskutuje;p...
A wy co sadzicie?kotek powinien pisac tez o polakach a nie tylko justin, justin i justin.tongue_out
Milegotongue_out
Obserwuj wątek
    • lilow. Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 12:54
      podoba mi sie, ale to nie USA i nie wiem czy sie wybije, niestety ; x
      • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 12:55
        ale zawsze mozna pomoc...moglby kotek o niej napisac czy cos..
        • lilow. Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:01
          właśnie, właśnie tak jak kiedyś o Dali napisał ... hmm ...
          • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:03
            lilow. napisał(a):

> właśnie, właśnie tak jak kiedyś o Dali napisał ... hmm ...

O, własnie,pamietam taki watek...ale nie wiem czy to sie da jakos zaproponowac czy jak?
      • candy_out Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 15:42
        spoko nawet jest
    • currant_ . 14.12.10, 13:08
      no , głos ma ładny moim zdaniem.
      ale jak tu już napisała lilow. , Ona w Polsce nie zrobi kariery.
    • harrypotterxd Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:09
      Bardzo ładnie śpiewa ;D smile wink
      • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:11
        Moze wspolnie poprosimy kotka zeby cos o niej napisal? moze ja ktos zauwazy? nie wiem jak wy,ale ja mam dosc czytania o justinie b...a dziewczyna jest ladna, zdolna...mysle ze jakby sie nia ktos zaopiekowal to mogloby cos z tego wyjsc.
        • lilow. Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:29
          no właśnie tylko jak ? chyba, że napisać maila do redakcji czy coś !!
          • mexicano mail 14.12.10, 13:35
            redakcja_portalu@agora.pl ->tu jest mail, ale nie jestem pewna czy to ten? kurcze ja na razie wychodze, ale moze kazdy z nas napisze osobny mail? moze jak wiecej osob napisze to powazniej sie nad tym zastanowia? co myslicie?napiszemy?
            • lilow. Re: mail 14.12.10, 13:43
              ja moge napisać bez problemu, ale trzeba spradzic czy to faktyczny mail czy nie bo nigdy nie wiadomo XD
    • prasheila Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:46
      Ja nie sądzę, ale głos ma świetny. Lecz w Polsce raczej jeśli chodzi o wybicie to wydaje mi się, że raczej uda się to facetowi, ponieważ, jeśli ma ładną buźkę, spoko śpiewa, to to jest całkiem łatwe, ale trzeba tutaj coś kurczę pokombinować się i pokazać. Jak np. Bednarek w Mam Talent.
    • avril1028 Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 13:54
      ładnie śpiewa
    • mileycyrus13 Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:14
      ty przecież to piosenka Miley
      • mileycyrus13 Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 27.12.10, 20:28
        mówiłam o tej www.youtube.com/watch?v=6dIIOVGELJ4&feature=related
        ta piosenka nie jest Cheyenne Kimball
    • marsjanka115 x__x 14.12.10, 14:15
      co w niej niezwykłego ? nie podobało mi się ;p
    • selenka65 Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:18
      To jest Julia Miesiączek z my camp rock(chyba)
      a głos fajny .
    • pinky33 Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:20
      ma piękny głos wink
      Lubie takie smile
      • lilow. Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:23
        wlasnie wydawalo mi sie, ze ja znam i wlasnie to chyba Julia ;p
    • anonimowa13 ^^ Tutaj 14.12.10, 14:23
      jest świetna uwielbiam ją i jeszcze jak śpiewała w my camp rock to normalnie płakałam jak to śpiewała i mam nadzieję że zrobi wielką karierę jak Ewka a może nawet większą tylko potrzeba kogoś jej aby ją promowała le trzymam kciuki!
    • miley Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:34
      ZARAZ ZARAZ a to nie ta co była w tym konkursie camp rock co było na disney chanel tak mi się wydaje
    • mweezy . 14.12.10, 14:40
      O, Julka. O ile Disney jej pomoże, albo ona będzie na prawdę mocno walczyć o to, aby gwiazdą zostać, to owszem, może jej się uda. Już powoli zdobywa rzesze fanek, osób, które jej się podlizują, także zobaczymy.
    • mexicano ;o 14.12.10, 14:40
      Tak? ;o...nie mam disney channel wiec sie nie orientuje...napiszmy maile-ten jest dobry,bo sprawdzilam...ja juz napisalam, chcialabym zeby w polsce sie cos zmienilo,jakis szal na kogos normalnego a nie bieber i bieber;p...
    • enqu Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:47
      o kurde, niezła big_grin
      • lilow. Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 14:50
        ten polski dc jest jakby go nie bylo ... wiec nie sadze, ze jej pomoze w tym . aa to tez zaraz napisze: mx
    • natip11 . 14.12.10, 15:20
      ona przecież wygrała ten cały my camp rock 2 czy coś takiego ;d
      • natip11 poza tym kotek już o niej pisał ;p 14.12.10, 15:22
        tu masz link .
    • lays_x33 Julia Miesiączek 14.12.10, 15:27
      ona jest naprawdę niezła ;d
      wygrała już.' My Camp Rock ' , myślę ,że wystarczy tylko poczekać ,a potem sami zobaczymy ;D
    • frutella_xd Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 15:32
      Już Disney się o to postara. Mnie nie zachwyca, a świat nie potrzebuje więcej takich gwiazdeczek.
    • monik4 Ta kretynka, ona nie umie śpiewac juz lepsza miley 14.12.10, 15:48
      • mexicano Re: Ta kretynka, ona nie umie śpiewac juz lepsza 14.12.10, 18:25
        Zawiść widzę nie zna granic ^^
    • trufla Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 16:55
      Ona wygrałą MyCampRock. Cóż głos ma, ciekawe tylko czy rozwinie karierę w co szczerze wątpię. Mimo wszystko życzę powodzenia...
    • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 18:26
      A faktycznie,przeczytałam teraz te artykuły,no to widze spozniona jestem,lol^^...ale uwazam ze o niebo lepiej spiewa na zywo niz to ze studia, wiec mogliby dodac cos nowego anyway;p
      • blondi_girl Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 14.12.10, 18:47
        No, faktycznie, ma dosyć fajny i ciekawy głos.
        Ale prawda jest taka, że w Polsce bardzo ciężko coś osiągnąć. Tu trzeba mieć bogatych rodziców pracujących w branży muzycznej, żeby pokazać swój talent....
        • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 15.12.10, 12:10
          Też mi się tak wydaje...dlatego wlasnie chcialam zrobic dobry uczynek, zwlaszcza, ze okres przedswiateczny temus przyja;p;p;p;p, i poprosic kota zeby cos o naszych popisal...ale cos mi sie zdaje ze nawet tutaj nie da sie nic wskorac.sciana
    • lovelena Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 15.12.10, 12:14
      co ty masz do demi,miley, JB i tak dalej? Jak coś ci nie pasuje to ich nie słuchaj!
      • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 15.12.10, 12:18
        Oczywiście,że nic nie mam,bo lubię ich piosenki..raczej chodzi o to, że niedługo, czytając kotka, zapomnimy, że miszkamy w Polsce:p...a poza tym te osoby są już tak znane,że nic by się nei stalo jakby kotek napisal o kims naszym.
    • linda Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 15.12.10, 12:21
      Nie zrobi kariery w Polsce ! Sorry.... nie oszukujmy się. Jest wiele talentów na całym świecie . Ona ma ładny głos , ale znowu nie powalający. Chcąc się rozwijać powinna wyjechać za granicę. Widzę , że lata ciężkiej pracy nad głosem nie zmarnowały się smile. Życzę jej powodzenia wink
      • mexicano Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 15.12.10, 13:35
        linda napisał(a):

> Nie zrobi kariery w Polsce ! Sorry.... nie oszukujmy się. Jest wiele talentów n
        > a całym świecie . Ona ma ładny głos , ale znowu nie powalający. Chcąc się rozwi
        > jać powinna wyjechać za granicę. Widzę , że lata ciężkiej pracy nad głosem nie
        > zmarnowały się smile. Życzę jej powodzenia wink

Z tego co przeczytałam w wywiadzie to spiewa od 3 lat i to na dodatek sama sie uczy,bez nauczyciela. No niby tak, moze nie ma wokalu Withney Houston czy jak sie ja tam pisze, ale zadna nasza piosenkarka nie ma...no moze jedynie edyta gorniak.
    • rememberina Re: Będzie polską, nową gwiazdą? 27.12.10, 20:32
      dobra jest, serio! big_grin
    • shewerewolf ` 27.12.10, 20:33
      W wątku o jajku i kurze.
      • shewerewolf ` 27.12.10, 20:34
        To nie tu xD Ale możliwe, że ona da radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka