Dodaj do ulubionych

The Pretty Reckless

15.12.10, 19:54
Hejka ... ;D

Mam do Was drogie kociaki pytanie ... co sądzicie o zespole The Pretty Reckless i wokalistce Taylor Momsen. ;D
Tu chciałabym porozmawiać o twórczości tego zespołu, wokalu Tay, skandalach, występach itd. ;P
Ja osobiście uwielbiam ich twórczość jak i samą Taylor. Wiem jak się zachowuje, co robi, jak się wypowiada ... no ale kurczę uwielbiam ją. Ok, w niektórych sprawach przegina i to ostro. Ale podziwiam jej niezależność i oryginalność, cieszę się, że chcę przełamać bariery. Wcześniej idolką była Miley Cyrus, teraz ONA. Ja 100 razy wolę ostrą blondynę, która nie udaje niewinności.

Czekam na Wasze opinie !! ;**

PS. Takiego samego wątku o TPR, nie znalazłam tylko o nowych piosenkach. XD
Obserwuj wątek
    • kararock Re: The Pretty Reckless 15.12.10, 20:58
      ja ich dopiero poznaje, ale jestem pod wielkim wrażeniem ich twórczości bardzo podoba mi się głos Taylor jest całkiem orginalny inny te wszystkie, które non stop słychać w radiu cóż teledysk "just tonight" nie za bardzo mi sie podobał jest jak dla mnie troszkę... dziwny, ale za to piosenka jest cudna
      nie wiecie może czy ich płytę można dostać w Polsce? bardzo mi na tym zależy
      całuski
      kararock kiss
      • ash_14 Re: The Pretty Reckless 15.12.10, 21:06
        Puścili by Tay w radiu ... ;P
        A płyta zapewne na allegro. xd
        • kararock Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 21:36
          ok dzięki zaraz poszukam wink
      • dosia321 Re: The Pretty Reckless 17.12.10, 14:09
        płyta w Polsce nie została wydanacrying( n
    • zlababa Re: The Pretty Reckless 15.12.10, 23:05
      shit podrabiający sie pod rocka ;\
    • natzal Lubię ją 15.12.10, 23:20
      Ma fajne piosenki ^^ Make me wanna die, Just Tonight, Zombie i My Medicine są najlepsze x) Jej wypowiedzi są zabawne, nie powiem xd
    • patuskaa Re: The Pretty Reckless 15.12.10, 23:58
      uwielbiam taylor i jej muzykę kiss
      • ash_14 Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 20:36
        Podrabiają rocka ?? Hmm ... nie sądze.
        • jenny. Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 20:45
          popieram jedną z moich poprzedniczek. TPR wcale nie grają rocka można to nazwać "rock udający pop" A co do samej Taylor uważam iż orginalna nie jest kolejna dziewczynka która zdobywa sławe opowieściach o wibratorze.
          • jenny. Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 20:46
            sorry źle napisałam miało być "pop udający rock"*
            • hilary_fanka Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 20:56
              Też ich lubię. Mają wspaniałą płytę,a Taylor naprawdę świetnie śpiewa na żywo. Kiedy widze ją w tym czarnym makijażu, i dużym jak na jej wiek dekolcie, nabieram wątpliwości, a gdy zaczyna śpiewać...zapominam o tym. wink
            • kitty_emo jestem na NIE. 16.12.10, 20:58
              ... jeśli chodzi o Taylor to zdecydowanie nie pasuje mi jej styl ubierania się na dzi*kę . piosenek jej nie znam po za 'make me wanna die', jest całkiem niezła. a zespół ? jak każdy inny . generalnie jestem na nie, aczkolwiek zdarza mi się słuchać w/w piosenki .
    • g_o_s_i_a Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 20:54
      The Pretty Reckless obecnie staje się dla mnie jednym z ulubionych. To wokal Taylor tak porusza do głębi, no ma dziewczyna głos, co tu dużo mówić. Twórczość też jest niczego sobie, dobre brzmienie i mocny wokal - to jest to, co sobie bardzo cenię w zespołach. Nie jakieś zawodzenie, czy coś. Dla zespołu - wielki plus.
    • g_o_s_i_a Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 20:54
      The Pretty Reckless obecnie staje się dla mnie jednym z ulubionych. To wokal Taylor tak porusza do głębi, no ma dziewczyna głos, co tu dużo mówić. Twórczość też jest niczego sobie, dobre brzmienie i mocny wokal - to jest to, co sobie bardzo cenię w zespołach. Nie jakieś zawodzenie, czy coś. Dla zespołu - wielki plus.
      • queen_ Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 21:01
        sama założyłam taki wątek jakieś mies. temu -.-'
    • bellacullenx w 100% się zgadzam :) 16.12.10, 21:05
      nic dodać nic ująć, od TPR jestem uzależniona i słucham ich muzyki cały czas...
      a skandale Tay mi nie przeszkadzają, ona nie udaje zbuntowanej- ona taka jest!
    • lilow. Re: The Pretty Reckless 16.12.10, 21:10
      uwielbiam to serce, a głos Tay to matko BOSKI! Jednak co do jej zachowania typu pokazywanie biustu, dziwne teksty to nie za bardzo mi sie podobały, powinna sie pohamować, ale cóż ...
    • dosia321 Kocham<3 17.12.10, 14:08
      Uwielbiam ją !!!! i ten jej głos!! A piosenki zajebiste mają ^^
      • ash_14 Re: Kocham<3 17.12.10, 20:12
        Mnie się bardzo podoba zachowanie Tay w stosunku do fanów na dowód dwa filmiki:
        www.youtube.com/watch?v=pP2ovO08pv8&feature=player_embedded
        www.youtube.com/watch?v=T1zArUGhtSk&feature=player_embedded
        • opaopa Re: Kocham<3 18.12.10, 15:08
          jeśli macie Twittera, "podpiszcie" się --> twitition.com/rwg7n jest to prośba o koncert w Polsce (;
    • mweezy . 18.12.10, 15:12
      Lubię ich muzykę, podoba mi się styl i wygląd Taylor. To tyle na ten temat.
    • ciapolka szczerze? 18.12.10, 15:18
      zachowuje sie jak tania dz##ka. gdyby była taka odważna to by powiedziała prosto w oczy co sądzi o niektórych ludziach, a że chce mieć jak największy rozgłos plotkuje za plecami, pokazuje biust na konertach, a że ma 17 lat to chodzi ubrana jak striptizerka. po co ona w ogóle cos zakłada? gdyby nic nie założyła nie było by widać różnicy. zresztą... jak nawet ubliża swoim rodzicom za ich plecami to pozderki dla niej.
      jak ona będzie dalej tak postępować to skończy na prochach, w burdelu z dziećmi.

tylko patrzeć jak za 20/30 lat wychodzi z torbą na głowie, bo się wstydzi pokazywać.
    • xklaudekx Re: The Pretty Reckless 18.12.10, 15:19
      o_O
      uwieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbiam ich! i ją też wink
      przynajmniej jest sobą, nie udaje niewiniątka. nie jest fałszywa, a takich ludzi jest teraz rzadko... choć nie wiem, czy niektórych rzeczy nie robi po to, aby ściągnąć na siebie więcej uwagi.
      ale i tak ich lubię!! ^^
      • norrmalna Re: The Pretty Reckless 18.12.10, 15:35
        Zaczne od tego, ze strasznie wkurza mnie przekraslanie tego zespolu tylko dlatego, ze tam spiewa Taylor, ktora szokuje zachowanie, wygladem etc.

Mi tez sie zbytnio nie podoba jej styl, jest odemnie tylko rok strarsza, ale ja nie wyobrazam sobie, zebym mogla chodzic tak ubrana/rozebrana po ulicy. Ale coz, Ameryka, inne standardy. Jej wypowiedzi sa kontorwersyjne, ale czesto ma racje.

A teraz najwazniejsze, muzyka: jej glos, serce piosenki serce, moglabym sluchac ich plyty godzinami. Co wazne Taylor na zywo spiewa rownie dobrze.

Reasumujac, choc nie do konca podoba mi sie jej styl i tak uwielbiam jej zespol. Pamietajcie, piosenkarke powinno sie oceniac po muzyce, a nie po sposobie bycia.

• moniss_ Re: The Pretty Reckless 18.12.10, 15:45
      lubię ich piosenki ,ale wokalistki już niee..
      wkurza i ostro przegina ,można wyrażać swoje zdanie ale nie w taki sposób, a co ubierania ,to szkoda gadać ,niech się ona zacznie hamować czy coś..
    • cosmiclove Re: The Pretty Reckless 22.12.10, 19:04
      muzyka wpada w ucho. taylor nie lubię, chociaż w pewnym sensie ją rozumiem.
    • hayley28 Re: The Pretty Reckless 22.12.10, 19:10
      TPR to mój drugi ulubiony zespół. Sądze o nim to samo co ty smile
    • trufla Re: The Pretty Reckless 22.12.10, 20:24
      Przede wszystkim podobają mi się ich teksty są bardzo głębokie, przemawiają do ludzi i tutaj wielki szacunek dla Taylor i tych, któzy pomagają jej je pisać. Głos Taylor też bardzo mi się podoba...
      • frosting The Pretty Reckless 23.12.10, 11:17
        są mi obojętni, nie słucham ich .
    • pannaesi Re: The Pretty Reckless 23.12.10, 20:38
      Generanie, nigdy nie przepadałam za panną Momsen. Co nie oznacza, iż skreślam od razu zespół. Może nie tworzą muzyki szczególnie odkrywczej, teksty też nie promieniują głębią, ale przyjemnie jest posłuchać od czasu do czasu. Taylor ma całkiem sympatyczny głos, z pewnym pazurem...No i "Nothing Left to Lose" kojarzy mi się wyjątkowo cudowne a zarazem boleśnie...
    • violet_ Re: The Pretty Reckless 01.02.11, 11:17
      może być. najbardziej lubię nothing left to lose, my medicine i jeden fragment w miss nothing.
      • l.o.v.e Re: The Pretty Reckless 23.04.11, 19:54
        Uwielbiam, The Pretty Reckless.
        I Taylor.
        I tak, kocham jej styl.
        Podziwiam ją.
    • lace Re: The Pretty Reckless 24.04.11, 12:30
      Muzyka mi się podoba. Na pewno styl Taylor i wypowiedzi są kontrowersyjne. Do jej stylu nic nie mam, ale z niektórymi wypowiedziami przegina, a czasami nawet odnoszę wrażenie, że robi to pod publikę... Jedno jest pewne. Nie jest to kolejna słodka nastoletnia gwiazdka.
    • mejbelajn. Re: The Pretty Reckless 24.04.11, 12:35
      Taylor jest bardzo ładna, a ubiera się i maluje jak podrzędna dziwka. No, ale jej sprawa. Głos ma wg mnie świetny, a piosenki TPR uwielbiam.. Mają moc : ).
    • savannah95 Re: The Pretty Reckless 27.04.11, 22:04
      Szczerze mówiąc interesuje mnie zespół, a nie jego wokalistka tak, więc moim zdaniem The Pretty Reckless odwala kawał dobrej roboty ich muzyka jest świetna, a nie które kawałki są naprawdę niezłe i tyle na temat. Mam pewną wiadomość do kotowiczek którym nie pasuje ta muzyka zmartwię was kochane, ale The Pretty Reckless gra Rocka. Tylko nie wyjeżdżajcie mi tu z legendami Rocka i takie tam w stylu "nie znasz się" itp. bo nie zdaje mi się chyba, że wy oceniacie wokalistkę jako osobę, a nie muzykę tego zespołu.
      • aneta9am Re: The Pretty Reckless 27.04.11, 22:47
        Dokładnie! The pretty reckless robią naprawdę dobrą muzykę. Jeżeli interesują was zapraszam na bloga o zepsole the-pretty-reckless-poland.blog.onet.pl/ smile)
    • e.m.m.a taki dziecięcy rock. 28.04.11, 14:34
      sama "Tay" zachowuje się jak rozpuszczone dziecko, które buntuje się rodzicom na każdym kroku. myśli, że jest mroczna i tajemnicza, a tu psikus, no niestety. muzyka, tak jak już napisałam rock dla nastolatek, które próbują być niezależne. trochę gitary, perkusji, podkręcić basy i muzyka Miley brzmiałaby tak samo.
    • simple. Re: The Pretty Reckless 03.05.11, 21:00
      Za nią nie przepadam ale ich piosenki lubię bardzo nawet ;D
    • estera102 Re: The Pretty Reckless 03.05.11, 21:21
      fajni są i lubię taylor a jej wypowiedzi mi nie przeszkadzają . i tak dla wiadomości rock to bardzo szeroko pojęty rodzaj muzyki a pretty reckless wpisują się w niego . czasem posłucham sobie ich piosenek ale to nie mój styl smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka