Dodaj do ulubionych

Wybielanie zębów pomocyyyy !!!!

16.12.10, 08:43
Blend-a-med Whitestrips

Może któraś z was urzywała juz te paski i powie mi czy są skuteczne

plis odpowiadajsie

z góry dzieki kisskiss
piwo
Obserwuj wątek
    • ghastly Re: Wybielanie zębów pomocyyyy !!!! 16.12.10, 08:55
      Może troszku działa, ale nie za bardzo w każdym razie. Zęby będą nieznacznie bielsze, ale ja tam większej różnicy u siebie nie widzę.
    • nikawika Re: Wybielanie zębów pomocyyyy !!!! 16.12.10, 10:02
      używałam . xd
      hmm, no są niezłe, ale już używałam lepszych . xd
      w każdym razie, na początek są okej. xd
      • asia0012 Re: Wybielanie zębów pomocyyyy !!!! 16.12.10, 10:16
        ja do wybielenia używałam Białą perłę smile to nie jest pasta tylko taki żal i nakłada się na zęby smile i po dwóch tygodniach naprawdę jest wielka różnica smile więc naprawdę na to , opłaca się zainwestować kiss
    • miley Re: Wybielanie zębów pomocyyyy !!!! 16.12.10, 10:14
      ja używałam i działa ale jak myjesz przynajmniej 3 razy dziennie
    • stupiddreamx3 Re: Wybielanie zębów pomocyyyy !!!! 16.12.10, 10:54
      honorata-skarbek.com - właśnie ona zaczęła używać tych pasków i dzień po dniu bd opisywała swoje odczucia, wrażenia więc zapraszam do czytania bloga : )
      • szatynka. ... 16.12.10, 11:02
        zgadzam się z poprzednią użytkowniczką, na twoim miejscu zainwestowałabym z białą perłę, mam koleżankę która tego używała, nie pełną kurację, były dwie tubki a ona użyła jednej, a i tak widać bardzo dużą różnicę .
    • magy10041996 Re: Wybielanie zębów pomocyyyy !!!! 16.12.10, 11:23
      Ja prubowałam i u mnie to nie za bardzo podziałało
      • scarrlet Odnośnie Białej perły 16.12.10, 16:44
        Działa naprawdę, ale trzeba porządnie odcisnąć szczękę, żeby żel dobrze przywierał. Ja po jednym opakowaniu miałam zęby bialutkie jak śnieg. Dosłownie od każdego zbierałam komplementy na temat moich zębów. Przestając ejj używać, i efekt dalej sie utrzymuje przez ok pół roku, ale ząbki już nie są tak olśniewająco białe. Trzeba co jakiś czas przyjemniej co poł roku, powtarzając kurację. Ale efekty są rewelacyjne, więc polecam wypróbować
        Proszę zagłosuj na mnie smile Klikaj i pomóż mi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka