zakochanie 21.12.10, 21:00 Co zakładacie na Wigilię? Stawiacie na elegancję czy na luz? Spódnica, sukienka czy spodnie? Jakaś biżuteria, dodatki? Jak wyglądają wasze wigilijne zestawy? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurricane. Re: Wigilijna moda 21.12.10, 21:05 spodnie , koszule (może jednak ubiore) i wszystko ;d bez żadnych dodatków Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Wigilijna moda 23.12.10, 21:01 waham się ale ; 1. niebieskie jeansy , czarny golfik , pasek i naszyjnik 2. legginsy czarne , sódniczka mini jeansowa , czarny golfik , pasek i naszyjnik Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Wigilijna moda 21.12.10, 21:06 zwykle ubieram jakieś ubrania siostry. elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee LUDZIE! 21.12.10, 21:12 czy dla was w święta chodzi już tylko o ładne ciuchy? gów.no wiecie. niezwykle dojrzałe kotki, a może czas pomyśleć o tym, co w święta naprawdę istotne? durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie bizzbee 21.12.10, 21:23 nie bulwersuj się tak, bo złość piękności szkodzi. jak ci nie pasuje, nie musisz wcale się udzielać. kochaniutka, nie będziesz mnie pouczać, bo jestem już wystarczająco duża, żeby znać wartości świąt. widocznie nie zrozumiałaś przeznaczenia tego wątku. no cóż, iq dzisiejszej młodzieży daje wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: bizzbee 21.12.10, 21:30 mam swoje zdanie, więc się udzielam. wcale nie mam zamiaru Cię pouczać. Nie wiem jak duża jesteś, ale ja rownież znam wartości świąt. a poziom mojej inteligencji nie Tobie oceniać, Skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Wigilijna moda 21.12.10, 21:13 spódniczka (taka firankowata oo taka o , biała bluzka i wisiorek czarne serduszko, które nosze już od bardzo dawna na srebrnym łańcuszku Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Wigilijna moda 21.12.10, 21:15 Ubiorę się pewnie tak samo jak jutro na wigilię w szkole. Czarne spodnie, białą koszul. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Wigilijna moda 23.12.10, 17:51 W Wigilię siedzę w domu, tylko z rodzicami, siostrą i bratem więc stroić się nie będę.. Tylko w Boże Narodzenie już bardziej, ale i tak założę- jeansy, turkusową bluzę. A w II dzień Świąt- jadę do babci to będę musiała się wystroić. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Wigilijna moda 21.12.10, 21:16 Niee wiem. To dla mnie nie istotne. Mogę nawet worek na kartofle założyć abym dobrze i miło spędzała Wigilię razem z rodziną! Ostatnio pytacie o coraz głupsze rzeczy! ;// Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Wigilijna moda 21.12.10, 21:20 normalnie -.- czarne spodnie, czarna koszulka, moze jakis sweter, a do kosciola plasz i glany . no Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Wigilijna moda 21.12.10, 22:29 sukienka albo jakiś ładny sweterek... co to za różnica? W ten najpiękniejszy wieczór w roku nie muszę wyglądać idealnie by go dobrze spędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Wigilijna moda 21.12.10, 22:33 nie wiem pewnie mama mi bedzie sie kazała ubrać elegancko wiec pożycze coś od siostry Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Wigilijna moda 21.12.10, 22:33 ubieram się normalnie. Nie sądzę, że moi rodzice i brat oczekują, że nałożę białą sukienkę z komunii. pewnie dżinsy, sweterek i skarpetki :d Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Wigilijna moda 21.12.10, 22:34 na wigilię klasową zakładam białą bluzkę i normalny szary sweter na to, a na wigilię do cioci zakładam spódnicę, zimową bluzkę z choinkami, śniegiem i domkami i na to rozpinany kardigan c; Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Wigilijna moda 21.12.10, 22:35 ee?ja się zawsze normalnie ubieram : o Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Wigilijna moda 21.12.10, 22:39 Nie idę na klasową wigilię ,ale jeśli chodzi o tą w domu to - koszula niebieska w kratę z paskiem, dżinsy rurki. Tak trochę na luzie, tak trochę naturalnie. (: Odpowiedz Link Zgłoś
vesper. Re:Wigilijna moda 22.12.10, 15:25 Ubiorę się w karpia. Śniło mi się, że ubrałam się w koszulkę Metalliki i spódnicę z wysokim stanem. :x ale coś mi się nie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re:Wigilijna moda 22.12.10, 16:42 hm, karp. bardzo oryginalny strój ;o. pozdrawiam cieplutko, Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re:Wigilijna moda 23.12.10, 21:30 elegancja przez całe święta.to wyjątkowy czas i tak mam zamiar się czyć. Spódnica-a jeżeli spodnie to na kant. najlepiej jakaś koszula lub bluzka. biżuteria obowiązkowa Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Na pewno nie ma luzie! 23.12.10, 17:26 NA luzie to się można do szkoły ubierać! Ja w wigilię ubieram się zawsze elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres no tak jak zwykle 23.12.10, 17:31 po co mam się stroić ? ; d spodnie , t-shirt Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 23.12.10, 17:34 Luz&Elegancja Pewnie założę, czarne, jeansowe spodnie, białą koszulę i kamizelkę, albo jakąś wygodną sukienkę (Chociaż nienawidzę sukienek i spódnic wszelakiego rodzaju, ale to Wigilia. ) Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Wigilijna moda 23.12.10, 17:38 Mam dwie koncepcję. Jedna to sukienka z lata, a pod nią czarny golf, problem w tym, czy się w nią jeszcze zmieszczę XD. Druga to dość elegancka spódnica i ten golf. Jeśli chodzi o biżuterię, to założę bransoletkę charm i zegarek, który dostanę jutro po choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. :) 23.12.10, 17:56 na luzie ? - nie. ubieram się w spódnicę, maluje jutro paznokcie, może jakąś biżuterie narzucę ;d buty na koturnie, i tak tam.;d w skrócie: na wigilie ubiorę się tak,że na inne okazje nie ubrałabym się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie @frutella_xd 23.12.10, 20:09 droga frutellko, otóż ja w jakże ten magiczny i radosny dzień zakładam granatową, falbankową spódnicę z wysokim stanem, czarny top oraz mój mega aksamitno-mięciutki żółty, rozpinany sweterek, niebiesko-granatową apaszkę i do tego ciepłe czarne rajstopki. z biżuterii to pewnie założę tylko pierścionek z dużym oczkiem, żeby nie zrobić chaosu. psiuknę jakimiś perfumami i będzie bardzo elegancko ;x. a no i paznokcie pomaluję na bardzo jaśniutki mleczny kolor. fajnie to wygląda na wieszaku, mam nadzieję, że będzie równie dobrze na mnie xD. eh, jutro czeka mnie wyjazd na Wigilię do rodzinki w płocku, który zajmie mi jakieś 2 godziny jazdy więc muszę sobie naładować mój 'sprzęt grający'. papatki ;x pozdrawiam cieplutko, Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 ^^ 23.12.10, 17:48 jutro mam zamiar założyć czarne (z tych grubszych) rajstopy, czarną bluzkę a na to taką sukienkę czarną w kratkę taką podchodząca pod bordowy z różwym a jak na pasterke to spodnie i jak najcieplej Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wigilijna moda 23.12.10, 17:58 Ja zakładam czarne spodnie i taką fajną dosyć elegancką koszulę. Do tego jakieś bransoletki i naszyjnik... Odpowiedz Link Zgłoś
wunia a więc. 23.12.10, 20:38 jest to wyjątkowy czas, więc włożę równie wyjątkową sukienkę. ciągle noszę tylko spodnie i teraz chciałam wyglądać nieco inaczej otóż ubiorę albo taką ładną (^^) zieloną z takim no... eee.. 'golfem' xD do szyi lub inną, równie ładną, ale nie wiem jak ja opisac. w każdym razie w sukienkę/ wunia Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 a więc.. 23.12.10, 21:34 u mnie, zazwyczaj przyjeżdża dalsza rodzina (kuzynowie, wujkowie, dziadkowie itd), więc nie wypadałoby ubrać sie na luzie. Dlatego ubieram się zawsze elegancko, choć nie czuję się dobrze w tych ciuchach, ale na ten jeden dzień się poświęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 24.12.10, 08:21 zwyczajnie się ubiorę.. tak jak do szkoły: czarne rurki, czerwona koszula w kratkę i jakaś biżuteria.. wystarczy . to tylko rodzina przyjeżdża, nie musze sie stroić.. wielkie halo . Odpowiedz Link Zgłoś