lexi15 22.12.10, 20:58 Chcę zmienić sieć swojego teflonu, tylko nie wiem na jaką. Co byście mi poleciły?? Zastanawiałam się na play, orange i heyah. Którą z nich wybrać?? Która jest lepsza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anonimowa13 Orange bo 23.12.10, 18:09 play jest z jednej strony fajne a tak naprawdę to nie bo moja siostra ma i narzeka a heyah to już całkiem ja mam od zawsze orange i np. we wtroek były jakieś problemyi nie można było wysyłać sms i dzownić i dali dla wszystkich w orange 30 min za to i ogólnie orange jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:02 moim zdaniem najlepsza jest orange. też jestem w orange Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:06 ja jestem w orange i jest ok Wczoraj mieli awarię, i nie mogłam dzwonić ani pisać sms-ów a dzisiaj dostałam sms'a z przeprosinami i 30 min. darmowymi do orange ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:25 Ja chciałabym zmienic na play. Teraz mam z plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi15 Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:29 Też myślę o play, ale nie mogę się zdecydować na razie ma z ery Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:31 Mam z Ery, ale zastanawiam się nad Heyah. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli ORANGE. 22.12.10, 21:38 ja mam i polecam! mi się podoba, świetne umowy, do wyboru do koloru. c; Odpowiedz Link Zgłoś
lexi15 Re: ORANGE. 22.12.10, 21:41 Dzięki, może skorzystam. Na razie najwięcej głosów ma orange Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_alex Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:39 Mam telefon w Orange. To bardzo dobra firma, szczerze polecam . Ogólnie odradzam Erę. Odpowiedz Link Zgłoś
swiiitasna Re: Sieć ;p 22.12.10, 21:46 Ja mam z orange i tam wczoraj miałam takie coś że nie mogłam esów wysyłać i za tą awarie dostałam 30 zł do wygadania Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ogarne xd albo heyah 23.12.10, 12:48 z playa masz tanio do innych ale oni mają drogo do ciebie w ogarne jest mało minut do gadania (jeżeli masz abonament) heayah jest całkiem spoko era...niee plus jest całkiem spoko ja byłam w tych wyzej wymienionych i najlepiej było w heah i ogarne. w pomarańczowych jest dobry zasięg Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Orange. 23.12.10, 17:49 Ja mam w Erze, ale jak się skończy umowa to się przenoszę do Orange, tam są najlepsze oferty. Chociaż w Erze jest lepszy zasięg. Play- niee... Ty masz tanio, ale inni mają do Cb tak drogo, że szok... Heyah- to też jest dobre. To zależy, z jakiej sieci mają znajomi i rodzina. Jeśli więcej w Orange to Orange, jeśli więcej w Heyah to Heyah. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Play 23.12.10, 18:06 Ja sama jestem w Play'u. Wcześniej byłam w Orange, ale zmiana wyszła mi na dobre, zdecydowanie nie polecam Ci Orange. Tak wgl to uwielbiam reklamy heyyah, ale o samej sieci nie wiem zbyt dużo xD Odpowiedz Link Zgłoś
idosk8 Re: Play 23.12.10, 18:08 Orange,również dziś dostałem smsa z przeprosinami za awarię i dostałem 30 min do orange Odpowiedz Link Zgłoś
martuchna125 Re: Sieć ;p 23.12.10, 18:06 ja mam z play . i się bardzo cieszę sms mam z 15 gr . Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka c; 23.12.10, 18:11 Tylko nie Heyah. PLAY jest okej, osobiście mam Orange i jestem zadowolona - ale jeśli wolisz abonament to bierz PLAY. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 36.6-nielimitowane SMS i rozmowy. 23.12.10, 18:15 PiszMów dobowy jest tylko do tych z tej tylko sieci, ale już nielimitowane SMS do wszystkich z całego Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxdulxx Orange . 23.12.10, 18:16 Sama mam od początku kiedy miałam Fona , naprawdę polecam : D Odpowiedz Link Zgłoś
chikita Re: Sieć ;p 23.12.10, 18:20 Heyah! Ja mam heyah i jestem bardzo zadowolona. Super są oferty. Ostatnio dostałam taką, że płacę ileś tam i przez 2 miesiące mam darmowe rozmowy bez limitu do WSZYSTKICH! *________________* ale nie skorzystałam, bo ja w ogóle nie gadam tylko smsy . A smsy też są darmowe do wszystkich w pakiecie . Odpowiedz Link Zgłoś