drama_queen Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 22:17 chciałabym mieszkać w Londynie, Melbourne albo Sydney. Odpowiedz Link Zgłoś
sportsnk Paris ! 27.12.10, 23:18 Jestem wierna Paryżowi. Zakochałam się w nim przed tym nawet jak tam byłam. Jeżeli przesąd o zgubieniu jakiejś rzeczy i powrocie tam się sprawdza to tam wrócę. Zgubiłam czerwone ramiączko od biustonosza nie wiem jakim cudem Nigdy nie planuje mieszkać w Skandynawii bo nienawidzę tych języków i Niemcy też odpadają. Belgia, Holandia, Austria, Ukraina, Słowacja, Serbia, Czechy, Rosja, Czarnogóra, Chorwacja itp. Azja też odpadają. Afryka też bo za gorąco. Grecja ewentualnie ale tymczasowo. Hiszpania ujdzie. Anglia nie. Może tymczasowo w USA gdzieś w klimacie zwrotnikowym albo podzwrotnikowym. Ale ogólnie FRANCJA, Paryż i lazurowe wybrzeże. A tak na marginesie będę wszędzie na świecie bo w przyszłości będę pracowała w biznesie. Więc podróże to będzie nieodłączna część mojego życia ;d amen.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdzikusxxx Re: Paris ! 27.12.10, 23:22 Jeju moim marzeniem zawsze było mieszkać w Ameryce -New York <3 . ;D niewiem tak jakos mnie tam ciągnie . Lub HIszpania -Madryt . Odpowiedz Link Zgłoś
ocenzurowanoxd Hiszpania 28.12.10, 19:52 Zakochałam się w Hiszpani a w mieście Barcelona . Ciepło , plaża , kocham tooo Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:15 najbardziej to Nowy Jork... już sobie wymarzyłam penthouse na ostatnim piętrze w drapaczu chmur na Manhattanie a jak nie to Warszawa. albo Kraków a z Twoich miast... hmm... Los Angeles - nawet, nawet, ale do NY jednak bardziej mnie ciągnie Berlin - w życiu... przez moją mamę (która jest nauczycielką jęz. niemieckiego) skutecznie odechciało mi się Niemiec ;P Norwegia - nigdy nie byłam, ale kto wie Francja - też by było fajnie, ale niestety wątpię, czy nauczyłabym się francuskiego... to dla mnie koszmar ;P Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ : D 30.12.10, 11:24 ja chciałabym zamieszkać w Londynie, Wenecji, Paryżu, lub Polsce. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:26 mi to tam rybka: kraków albo warszawa. kiedyś sobie marzyłam o paryżu lol, ale mi przeszło. węgierskiego nie dam rady się nauczyć, więc budapeszt odpada. ewentualnie moge wylądować w uk, ale to już musieliby mieć tam bardzo wielkie zapotrzebowanie na dziennikarstwo, a mój angielski musiałby być perfekcyjny. jestem realistką. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:35 Realnie: Najprawdopodobniej pójdę na studia w Poznaniu i tam też zamieszkam. U mojego brata. Nierealnie: Chciałabym w Nowym Jorku, Australii... Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:41 USA-nowy jork Francja-paryż lub Wielka brytania- Londyn i tak zapewne ,żadne z tych moich "marzeń" się niespełni Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:44 No więc tak. Mi tam pasuje życie w Polsce, no, ale jak będę dorosła i będzie szalało bezrobocie, to najpewniej wyniosłabym się do Anglii. Do Londynu, albo gdzieś tam w otoczeniu. Uwielbiam ich sposób życia, klimat, zabytki. Wszystko. Z twoich wyborów to pewnie wybrałabym Francję c; Ale jednak wolę Polskę od Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
yorks Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:45 z twoich wybrała by farancje bo mam tam rodzine a tak naserio to Austria-Wiedeń stolicy tego pięknego państwa wsumie to jezyk znam (niemiecki) ....zobaczymy jak to będzie później Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1831 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:46 Ja będę mieszkała Polska - Warszawa . Z tych twoich miejsc wybrałabym albo USA albo Francję . Odpowiedz Link Zgłoś
carrie... Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:51 , Ja to albo w : USA - New York , lub w Los Angeles ;d ale pewnie i tak w Polsce zostane Odpowiedz Link Zgłoś
fleurrebelle Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:56 pożyjemy , zobaczymy . Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 11:58 Włochy!! Byłam i tam jest super! Kocham to państwo! Ja jeżdżę do Rimini ale podobno super jest na Sycylii ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 12:00 Ja chyba pojade na 18-stkę do L.A lub New Jersey ;dd Ale w przyszłości bardzo chce mieszkać w Nowym Jorku <33 Odpowiedz Link Zgłoś
dulcemaria85 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 12:02 Meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 12:04 widzę, ze w Polsce nikt nie chce mieszkać haha, za kilkanaście lat w Naszej Polsce połowy ludzi nie bedzie hahaha ja tam nie wiem, w Polsce Warszawa np., ale na jakies wakacje na miesiąc bardzo chcialabym jechac do USA, poznac stany, miasta ahh Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Będę orginalna i powiem: 30.12.10, 12:10 W Polsce. Na wsi dokładniej xd Ale nie pójdę do takiej wiochy gdzie nic nie ma xd.Zamieszkam na wsi ale takiej gdzie jest coś zrobione. Ładne okolice ,szkoła , żeby nie było takich oznak wandalizmu xd Czyli takie miasteczko lub mniejsze miasto , ale do wielkich miast nie pojadę bo to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 12:11 Włochy lub Stanyy. Byłam tylko we Włoszech. Tamten styl życia jest świetny. Jedyne co mi się nie podobało to ruch drogowy. Mieliśmy np. problem z przejazdem (jechaliśmy busem, a na Sycylii uliczki są malutkie) to wszyscy trąbili. Straszne. Sama chciałabym mieszkać we Włoszech, ale problem z językiem. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 12:19 Kanada - Toronto Norwegia - Oslo USA - Atlanta, Dallas, Nowy Orlean.. Niemcy - Stuttgart no cóż w przyszłości wybywam do Toronto na 99% Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 13:05 Jeśli miałabym wybierać z Twoich propozycji to Norwegia bądź Niemcy, ale bardziej chciałabym zamieszkać w Hiszpanii- Madrycie lub Barcelonie Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 13:14 Oooj jest dużo miejsc... Ale najbardziej to oczywiście w Los Angeles, New York i na Florydzie xDD A takie bardziej realne to Mediolan i Paryż ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 13:08 Ja mam własną listę: * Austria - Innsbruck * UK - Londyn * USA - Nowy Jork (Manhattan) * Francja - Paryż ewentualnie Polska - Zakopane lub Darłowo Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 18:09 Francja lub UK. Paryż, marzenie, haha. jeśli Polska, to Kraków. albo gdzieś na Pomorzu. chociaż wolałabym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 30.12.10, 18:17 To nie takie proste jak się wydaje. To nie jest tak, że wybieram sobie: o w Sydney! Przypuszczam, że zależy to od miejsca, gdzie będę studiować. Liczę, że to będzie Polska, nie mam zamiaru uciekać za granicę i tak mam już wystarczająco porozbijaną po świecie rodzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 19:47 ja bym bardzo chciała zamieszka w Londynie<33 jeżdżę tam do brata i cholernie mi sie tam podoba i uwielbiam to miasto.<3 Moze tez chciałabym mieszkac w USA,albo w Hiszpani.;dd Chociaż narazie wyobrażam sobie mieszkanko w Warszawie.;P Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 19:55 Stany Zjednoczone: - Nowy JOrk -Miami - New Jersey -Los Angeles NIe wiem najchetniej kazde do miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 30.12.10, 19:59 w LA , albo w Londynie . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś