pinky33 25.12.10, 14:10 Czy istnieje kod na cenzurę do The sims 3? wole kąpać sima BEZ kratek! Jesli znacie to napiszcie mi dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliis . 25.12.10, 20:58 co ty chcesz niby oglądać ? wiem, że taki jest bo kiedyś widziałam w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 25.12.10, 21:04 Łatka jest potrzebna, kodu chyba nie ma. [url=http://www.cdaction.pl/news-6846/the-sims-3--na-golasa.html]Tutaj.[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
urumi123 Re: ` 03.09.11, 17:07 nie chce mi sie czytac odpowiedzi ale na to nie ma kodu.<br /> trzeba jakiś mod lub łatkę pobrać ale niestety ci w tym nie pomogę bo ja nadal nie umiem modów instalować do simsów 3 .<br /> <br /> A co do pytania po co jej to... Co się tak dziwicie?! To denerwujące! Simowie i tak nie mają narządów płciowych ani sutków więc nie jest to nic złego a np gdy kręci się film lub robi zdjęcia pod prysznicem twarzy simów to cenzura przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Kod na cenzure 25.12.10, 21:07 hehehehehe xD nie noo, chyba nie ma xD Odpowiedz Link Zgłoś
quadesha Re: . 27.12.10, 13:02 Jest. To nie jest kod ale mod i go trzeba do The Sims 3 wgrac. Brat znalazł. Ale nie wiem gdzie. Co tam oglądac.. Odpowiedz Link Zgłoś
desire Re: Kod na cenzure 29.12.10, 15:29 w the sims czy the sims 2 coś było bo kiedyś to wypróbowałam. obecnie nie mam żadnych simsów i w najbliższym czasie ich nie będę miała więc ci nie pomogę! ; / Po za tym tam nie ma nic ciekawego, simy są jak ken i barbi nic nie mają! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Tu masz kod:* 23.01.11, 22:57 intprop censorgridsize 0 - usuwa cenzurę - zanlazłam na zapytaj, jest do the sims 2, ale w 3 tez pewnie bd działać Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Niektórzy nie zrozumieli autorki. 23.01.11, 23:00 Ona właśnie chce, żeby była ta zasłona części intymnych, że sie tak dziwnie wyraże xd Odpowiedz Link Zgłoś
takajedynaaga Re: Kod na cenzure 24.01.11, 18:16 pinky33 napisał(a): > Czy istnieje kod na cenzurę do The sims 3? > wole kąpać sima BEZ kratek! > > Jesli znacie to napiszcie mi > dzięki ja widziałam jakiś mod na stronce modnesimsy.pl bo kodu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kod na cenzure 24.01.11, 18:22 hahahah jaasnee ! czy aby tylko na kąpiel ? xD .... Nie no ok.... jest taki kod bo kiedyś go widziałam , ale nie działał ;// Odpowiedz Link Zgłoś
demi45 Re: Kod na cenzure 08.02.11, 13:27 a na co ci one są jak lalki !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
simsowa_pani Re: Kod na cenzure 30.09.11, 14:56 Wpisz w googlach "The sims 3 cenzura mod" i pobierz Odpowiedz Link Zgłoś
riri5love Re: Kod na cenzure 30.08.12, 22:45 Istnieje taki kod tylko nie iem jak sie nazywa a po za tym simy bez cenzury nie wyglądają super. wejdz w wyszukiwarke lub youtube i tak bedziesz miala simy bez cenzury (nic specjalnego) Odpowiedz Link Zgłoś