smile. 26.12.10, 11:49 Czy macie jakieś sylwestrowe piosenki bez których impreza nie mogłaby się odbyć ? :] Drogie kotkowiczki, czekam na odpowiedzi. smile. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileyyyyy1998 Re: Sylwestrowe kawałki. : ) 26.12.10, 11:58 taaaaaa teraz chyba takich Rihanna only girl Katy Perry Last friday night Firework Shakira Waka waka i Loca Ta piosenka Pitbulla z Usherem zaczyna sie coś tam(tytuł) DJ Black Eyed Peas the time Odpowiedz Link Zgłoś
lolla107 Re: Sylwestrowe kawałki. : ) 26.12.10, 12:04 black eyed peas - Pump it . Świetna piosenka. Katty Perry - Firework, California girls, Shakira - Waka waka. Loca loca Cascada może być . Nie wiem. Wszystko co skoczne się nadaje . Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x . 26.12.10, 12:04 nie mam pomysłu, ale słucham teraz kesha - we who we R. akurat ona też jest dobra na sylwka Odpowiedz Link Zgłoś
jbzmierzch Tutaj!!! 26.12.10, 18:47 Koniecznie zaopatrz się w muzę Davida Guetta ! Takie kawałki jak Gettin Over You, Commander , Memories , Only Girl , One Love i inne! Jest niesamowity, strasznie skoczne i nadające energii tej pozytywnej oczywiście Poza tym, Shakira.Jak zauważyliśmy , jest na topie.Kawałki takie jak Loca , Waka Waka , Did It Again, She Wolf. To jest hit Co tu jeszcze.. Rihanna! Już wspomniane Only Girl , Rude Boy , What's My Name. No i polecam We Speak No Americano - może głupkoate , ale nakręca. Katty Perry! Pełna pozytywnej energii Firework , California Girls , Teenage Dream. Enrique Iglesias, Nicole Scherzinger - Heartbeat No i w tytm roku mieliśmy dwa wspaniałe duety. Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie B.O.B & Hayley Williams - Airplanes Mam nadzieję , że pomogłam.Nie zapomnij o swoich ulubionych kawałkach.Wypytaj znajomych.Niech każdy usłyszy to co lubi Odpowiedz Link Zgłoś