Dodaj do ulubionych

Szamponetka - help ;]

30.12.10, 15:27
Kupiłam sobie szamponetkę <tu> i boję się, że wyjdzie mi jakiś niestworzony kolor ;D Mam brązowe włosy <mniej wiecej takiego koloru> ;D Jak myślicie? Będzie widać trochę czerwonego albo chociaż coś rudego ? Wyjdzie coś ładnego? ;D

I jeszcze jedno pytanie - jakbym chciała mieć takie trochę rudawe to jaką szamponetkę polecacie? Próbował ktoś ? ;D

Z góry dziękuję, bo to dla mnie ważne, nie chcę się zmasakrować na Sylwka ;D
Obserwuj wątek
    • shewerewolf ` 30.12.10, 15:35
      Powinno wyjść ładnie. wink W przeciwnym razie wyjdzie Ci matowy ciemno czerwony włos. uncertain Ale powinno być dobrze.
      • demiii nie martw się ;) 30.12.10, 15:43
        Na pewno będzie ładnie, chociaż kolor nie będzie intensywny. Sama wiesz, szamponetki nie są takie mocne. uncertain
      • azi1002 Trzeba było się zastanowić... 30.12.10, 16:02
        ... a dopiero potem kupować.
        I nie "Sylwek" tylko Sylwester.
    • pudel Re: Szamponetka - help ;] 30.12.10, 15:36
      da rade
      • morelka227 Ja próbowałam ;) 30.12.10, 15:39
        Spoko, będzie dobrze. Mi wyszedł ciemny rudy. Ładny kolor. Nie martw się smile
    • kara4454 Re: Szamponetka - help ;] 30.12.10, 15:53
      szczerze mówiąc to wątpie ale warto spróbować
    • wampirzyca1995 Re: Szamponetka - help ;] 30.12.10, 15:56
      Ja próbowałam szamponetek i szczerze mówiąc to jest nic nie warte. Jestem blondynką nie za bardzo jasną, chciałam żeby moje włosy były jaśniejsze. Nic z tego nie wyszło, jedyne co było widać to blask który utrzymał się do pierwszego mysia włosówtongue_out. Czy wyjdzie to zależy też pewnie od włosówwink
      Życzę szczęścia! Niech Ci wyjdzie ładny koloreksmirk
    • allexz Re: Szamponetka - help ;] 30.12.10, 16:09
      palette? oww. one się tak szybko nie zmyją i strasznie niszczą włosy tzn no wszystkie niszczą, ale palette bardziej. a co do tego czy wyjdzie..powinno wyjść ale oczywiście ciemniejszy niż na opakowaniu.
      • fineaszka Re: Szamponetka - help ;] 30.12.10, 17:12
        Zgadzam się. Palette - jest beznadziejny. Niszczy włosy i jest ogólnie straszny...
    • love_rock Re: Szamponetka - help ;] 30.12.10, 17:20
      Moim zdaniem wyjdzie Ci taki kolor, co na zdjęciu na szamponetce, ale trochę ciemniejszy. A co do rudawych kolorów to moja koleżanka kupiła sobie farbę albo szamponetke chyba na 24 mycia o kolorze smakowity tofii smile I bardzo ładnie jej wyszło, tylko, że ona była ciemną blondynką tongue_out Tobie pewnie wyszedłby taki sam kolor co jej, tylko trochę ciemniejszy smile)) Pozdrawiam i życzę powodzenia w koloryzacji big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka