hayles Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 21.01.11, 14:59 jeżeli fabuła i jest banalna i happy end do przewidzenia, to mnie wkurza. co innego jak dużo się dzieje i sam masz nadzieję że wszystko się dobrze skończy. jednak ostatnio wolę dramaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 21.01.11, 15:02 Uwielbiam jak jest happy end Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 21.01.11, 20:57 raczej nie, lubię szczęśliwe zakończenia Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 21.01.11, 21:05 Nie. Wolę takie zakończenia, bo przynajmniej po obejrzeniu filmu nie jestem zdołowana. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil No to co? 21.01.11, 21:09 Jeśli nie chcesz-nie oglądasz. Proste. Jeśli masz ochotę na jakiś realistyczny dramat, to sobie oglądnij, jest dużo takich filmów, więc śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk @klama_kcmil 21.01.11, 21:14 Po pierwsze, nie ma takiego słowa jak "oglądnij", a po drugie: Skąd ona [albo on] ma do cholery wiedzieć, jak się film skończy, jak dopiero zaczyna go oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
fun.sel Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 21.01.11, 21:20 Hepi endy w filmach... hmm...one są zawsze... no prawie... MIŁOŚĆ zawsze zwycieżY!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 16:33 czy ja wiem. mi tam one nie przeszkadzają xD Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen :) 22.01.11, 16:35 czasem wkurzają. ale jak się film totalnie źle kończy to też jestem bardzo wkurzona. nie dość smutku w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Nie wkurzają, ale... 22.01.11, 16:41 są takie filmy, które, w mojej opinii, nie powinny skończyć się szczęśliwie. Są takie historie, do których happy end, że tak rzeknę, nie pasuje, a jeśli jest, to wydaje się taki... *myśli nad tym, jakiego słowa użyć*... wymuszony? Myślnik Odpowiedz Link Zgłoś
dacey tak , weil ... 22.01.11, 16:49 już na początku wiem , jak się zakończy ;|. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: tak , weil ... 22.01.11, 17:15 jest maga-hiper-prze-cudowne zakończenie i czasami to wkur.wia Odpowiedz Link Zgłoś
anusia30111 Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 17:05 remember me <-- Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 17:09 zależy w jakim filmie. pamiętam, że kiedyśtam mnie strasznie wkurzały, a jak obejrzałam film z bardzo smutnym zakończeniem to pomyślałam sobie : ludzie ciągle narzekają na happy-end, ale podświadomie czekają na takie zakończenie. mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 17:13 Tak to jest okropne...W życiu na prawdę tak nie ma , że wszystko kończy się wspaniale i idealnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stuki To zależy... 22.01.11, 17:16 Hmm ... jak mi się film podoba to nie ( to oczywiście zależy od bohaterów ), ale jak bohaterowie są do dupy to cholernie mnie to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: Wkurzają was happy endy w filmach 22.01.11, 17:19 Czasami ? strasznie ale ostatnio czytalam ksiazke ktora happy endu nie miala bylam tak zadowolona... ksiazka to nie film ale czesto wystepuje to samo zjawisko... Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 17:25 W ambitniejszych filmach szczęśliwe zakończenia potrafią wzruszyć do łez, bo niosą ze sobą jakieś przesłanie itp...jeśli mowa o rozrywkowej taśmie to jak sama nazwa wskazuje mają nas bawić a nie dołować ;] Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_12321 Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 17:31 nie, dlaczego?;///////// Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Wkurzają was happy endy w filmach ? 22.01.11, 23:07 hmm, nie. w czasie oglądania filmu, jakoś "zżywam się" z głównym bohaterem. i cieszę się jak w końcu, wszystko się układa. Odpowiedz Link Zgłoś