• ghastly Re: Metal. 20.02.11, 16:13
      Ghastly kocha metal. Przede wszystkim stare zespoły, chociaż te nowe też. Ogólnie też takiej ostrej muzyki słucham typu Dragon Force, King Dimond, Dio i masa, masa innych...
    • xxsysia Re: Metal. 20.02.11, 21:25
      Ja uwielbiam kazdy rodzaj metalu zaczynajac od metalcore a konczac na death metal.
      A najbardziej kocham zaspol Bting Me The Horizon . smile
      Moze znacie tez zespol .? ;p
    • seneka4 Re: Metal. 21.02.11, 15:12
      Chcesz poproszę tu mojego tatę bo on słucha. xD
    • light Serio nie widziałaś? 18.03.11, 18:42
      Ostatnio na kocie był taki 'bum' na wszystko, co rockowe i metalowe, że aż nie byłam w stanie określić, czy to młodzież naprawdę się zmienia, czy to zwykłe pozerstwo...
      Ale wracając do tematu, to metalu akurat słucham rzadko, ale jedną z moich ulubionych piosenek to 'Kiedy umieram', Huntera.
    • buuum ___ 18.03.11, 19:34
      lubie i słucham. : )
      • jessicakaulitz Re: ___ 18.03.11, 21:24
        Czasem posłucham Metalu, ale głównie Mansona, albo ostrzejsze kawałki Ozzy;ego Osbourne'a.
    • iamvegas Re: Metal. 19.03.11, 22:52
      osobiście słucham, z wielką przyjemnością.
      a takich najbardziej znanych oczywiście Metallica. są naprawdę fantastyczni. zakochałam się nieodwracalnie w 'the unforgiven II'.
    • magic_girl13 Ja Ilove iron maiden. metal rzadzi. !! 23.03.11, 20:44
    • creeping_death temat dla mnie:D 26.03.11, 14:04
      przede wszystkim Metallica i Iron Maiden.
      poza tym Ozzy Osbourne , Black Sabbath,Megadeth,Slipknot,Judas Priest,Anthrax i wiele innych.

Metallica zdecydowanie tworzy teraz gorszą muzykę niż wcześniej lecz na pewno nie powiem,ze się dla mnie skończyli.Czasami sobie posłucham Load itd. moimi ulubionymi albumami są Ride The Lightning oraz ...And Justice For All
      wielbię równiez Master of Puppets,black album i Kill'em all.
      Metallica na pewno nie gra 100% thrashu pierwszy album tak ale na kolejnych albumach trafiają się pojedyncze piosenki thrashowe.Co do Dave'a hmm uważam,ze jest jednym z najlepszych gitarzystów metalowych bardzo go cenię i lubię na pewno by wzbogacił zespół jak pisała użytkowniczka wyżej ale również mógłby rozpie...ć Mete- prowadził zespoł na dno nie wiadomo czy Meta by trwała .Mustain lubił imprezować i wywalili go z zespołu tylko dlatego,ze szkodził całej grupie i mogli się przez to nie wybić.A z reszta dostał kopa w tyłek i się zmotywował i założył tak zajebisty zespoł jak Megadeth.

Iron Maiden ach ten głos Bruce'a<3 to jest zdecydowanie jeden z lepszych wokalistów mało potrafi tak śpiewać.świetne solówki,riffy tak to jest prawdziwy heavy metal.
    • koniara8 Re: Metal. 26.03.11, 14:24
      Ja słucham Metalica'y.. A jeśli Cię to zainteresuję mój wujek z Anglii przy początkach zespołu Iron Maiden był tam gitarzystą. ;]
    • magic_girl13 TU ! 19.04.11, 21:06
      Ja uwielbiam Iron Maiden, Black Label Society i inne.
      up the metal \m/
    • ciapolka __________________________________________________ 19.04.11, 21:22
      słucham metalu. ale żadnego z tych zespolow ktore ty wymienilas
    • rockwomen Re: Metal. 20.04.11, 17:11
      Ja słucham tylko takiej muzyki ; p trzeba dodać do tego jeszcze Slayer'a ; p
    • rikkki metal 20.04.11, 23:13
      megadeath sporadycznie, ale Metallica i Iron Maiden to jest to ;D
      O! mam napisane XD chyba na moim nie byłaś tongue_out
      lubię też: (bardzo) Alice In Chains, Black Sabbath, Disturbed, Apocalyptica, KISS, The Misfits, Slayer, Ozzy i reszta to już chyba hard rock, ale ogólnie lubię wiele 'metalowych' piosenek devil
      • julii Re: metal 23.04.11, 14:36
        słucham .
    • tinkerbellka Re: Metal. 29.04.11, 18:17
      metal alternatywny -system of a down,mój ukochany zespół.polecam chop suey i sad statue wink
      metallica też jest niezławink
      o,kiedyś kochałam slayera ale już mi troche przeszło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka