Dodaj do ulubionych

ts3 : najwyższy poziom osobistości

27.01.11, 16:43
Osiągneliście kiedyś ? Mi zawsze brakowało ostatniego stopnia,do jasnej ciasnej,nie wiem jak mogę zdobyć tę przeklętą gwiazdkę xd . Coś się wtedy zmienia ? Wgl. czy aby być osobistością,trzeba być aktorką ? Znaczy wiem,że taki pocztąkowy bonus można otrzymać bez tego,ale później ...
Obserwuj wątek
    • klama_kcmil # 28.01.11, 13:18
      Tak, miałam. Nic się zbytnio nie zmienia, a żeby go zdobyć, to najlepiej, gdy poznajesz jakieś bardzo znane gwiazdy i masz z nimi dobre kontakty. Albo, gdy dzwoni menager, to wykonuj jego zadania i będziesz miała 5 gwiazdke^^
    • redhead Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 31.01.11, 19:28
      Ja jak chcę stworzyć megagwiazdę to wpisuję kod [testingCheatsenabled true] klikam na skrzynkę na lidty i daje <chcę znać wszystkich>. Potem, dzięki kodowi przeciągam paski znajomości. Ale jak nie chcę taką bardzo gwiazdę to tak podciągam do 2, 3 gwiazdek. Naprawdę fajny triczekbig_grin
      • natip11 Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 21.06.11, 21:05
        redhead napisał(a):

> Ja jak chcę stworzyć megagwiazdę to wpisuję kod [testingCheatsenabled true] kli
        > kam na skrzynkę na lidty i daje <chcę znać wszystkich>. Potem, dzięki k
        > odowi przeciągam paski znajomości. Ale jak nie chcę taką bardzo gwiazdę to tak
        > podciągam do 2, 3 gwiazdek. Naprawdę fajny triczekbig_grin

haha, ja dokładnie tak robię ;d
    • malowana505 Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 31.01.11, 19:31
      Nic się nie zmienia. Nawet nie ma więcej papparazich.angry
    • gronka tutaj. 31.01.11, 19:33
      ożeń się z tym gościem, co ma 5 gwiazdek, albo za pomocą kodu testingcheatsenabled true, naciskając na skrzynkę na listy, wciśnij "znajdź dla mnie przyjaciół". powinno poskutkować wink
    • glodomorra Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 31.01.11, 19:35
      Tak osiągnęłam !
      Musisz ożenić lub chodzić z osobistością i będzie brawo
    • kingusiaaxdd . 11.02.11, 12:45
      Ja mam pięciogwiazdkową po tygodniu grania (xD) i szczerze to nic się nie zmienia, tylko czasem ci fote zrobią albo autograf będą chcieć i dostaniesz fajne rzeczy typu gitara z takim podgłaśniającym czymś i extra samochód i inaczej wyglądające jacuzzi niż zwykle (te rzeczy akurat ja dostalam ^^) i bierzesz udzial w reklamach czesciej, w filmach itd. a nie musisz do tego byc aktorem big_grin
    • glam_skarpeta Pięć razy . 11.02.11, 13:02
      Już nie mam co robić na simach, wszystko banalne jak się zna "sposoby"(nie chodzi mi o kody). Po prostu mam na wszystko sprawdzone sposoby. Na pozimo osobistości mam taki: Robisz sima, przy pomocy edycji otoczenia wprowadzasz do domu znanego ludka , zakochują się w sobie, żenią się i bam! Masz sima który ma 5 gwiazdek.
      • drakangel ;p 16.02.11, 16:11
        myślę że 1 odpowiedz jest najlepsza i przyłączam się do niej!; )
    • emisia1 To zajmnie 5 min =) 18.02.11, 22:36
      Wystarczy, że wpiszesz kod ' testingcheatsenabled true ' , wciśniesz shift, z shiftem kliknij na skrzynkę na listy i daj opcję 'znaj wszystkich' i przeciągasz, żeby byli przyjaciółmi, a tu z 0 gwiazdek masz 5 shock brawo
    • milya Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 19.05.11, 18:46
      Dostajesz graty od producenta, nie trzeba być aktorką. Dam Ci radę. Romans z kimś z 5 gwiazdkami, pocałunek przed paparazzi i już jesteś 5. :3
    • frytaa16 Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 26.05.11, 16:22
      Ja miałam mnóstwo razy. Nie trzeba być aktorką.Ja ostatnio zdobyłam w no nie wiem .. 30min.
    • missmiley97 re re 21.06.11, 19:42
      musisz miec znajomosci z osobistosciami (zakolegowac czy zaprzyjaznic)
      smirksmirksmirksmirksmirkwinkwinkcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolbrawokwiatkwiatsurprisedtongue_outbig_grinsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • bbika Re: ts3 : najwyższy poziom osobistości 28.06.11, 00:15
      prosto go osiągnąć. albo kodem, jak koleżanki mówią, alebo zwyczajnie. chodź dp klubów, spelunek itp. tak zaprzyjaźniaj się z innymi simami. wykonuj zadania (np. odwiedzanie chorych w szpitalu czy co tam ci da) zadane przez agenta(menagera). im wyższy poziom kariery tym lepiej, bo zawsze jakaś pomoc. ale najważniejsze to WYJŚĆ DO LUDZI (na ludzi szczerze mówiąc nie zaszkodzi.)

* simów w zasadzie, nie ludzi ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka