innocence_ Re: chłopacy w rurkach 01.02.11, 00:52 "No wiesz napewno są lepsi niż dresiarze którzy śmierdzą i sikają wszędzie gdzie popadnie . " - otóż nie każdy dres jest taki jak go przedstawiłaś. No, ale większość ludzi o dresach ma zdanie bardzo odległe od prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
patka17 Re: chłopacy w rurkach 01.02.11, 08:28 mi się pdobają ale niemogą mieć patyków zamiast nóg Odpowiedz Link Zgłoś
czarwona_opaska Re: chłopacy w rurkach 01.02.11, 16:12 jak obcisłe , to pedalskieee !!!!!!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki majne 01.02.11, 16:23 zależy jakie ma nogi, np Jared ale raczej wolę w normalnych jeansach, fajnie żeby były poprzecierane i jaśniejsze ale to tylko takie moje wymysły ale ogólnie to jest trochę pedalskie Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss_ Re: chłopacy w rurkach 01.02.11, 16:26 Same rurki nie wystarczą. Musi ogólnie fajnie wyglądać, wtedy rurki się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: chłopacy w rurkach 02.02.11, 21:11 Jestem zdecydowanie na NIE ale nie uważam też że to "pedalskie" bo przecież gej też człowiek (więc to stwierdzenie go obraża) Po prostu nie lubię i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: chłopacy w rurkach 03.02.11, 14:09 Jeszcze nikt w takich przy mnie nie paradował , ale chyba wolę to niż dresy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: chłopacy w rurkach 03.02.11, 14:13 i tak i nie. zależy jak w nich dany chłopak wygląda. czy mu pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
teardrops Re: chłopacy w rurkach 03.02.11, 14:24 Haha. Chłopakom w rurkach mówię NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Taa, spoko to wygląda. Przynajmniej ... 03.02.11, 14:31 ... nie boją się być wyśmiani przez innych chłopców. Przez to też pokazują swój charakterek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chopczynka_x3 Re: chłopacy w rurkach 03.02.11, 14:33 Mi tez sie to podaba ale jak nie sa tak mocno obcisłe. Ale ogólnie to fajnie wydlądają ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: chłopacy w rurkach 03.02.11, 14:40 mi się podobają, tylko nie mogą mieć zbyt chudych nóg ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: chłopacy w rurkach 03.02.11, 21:22 Właśnie , to zależy od chłopaków. Czasem wygląda odjazdowo a czasem "pedalsko", Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: chłopacy w rurkach 08.02.11, 17:04 hmm to zależy. mogą być ALE nie aż tak obcisłe. bo gdy takie są, to sory ale to naprawdę pedalsko wygląda. nie żartuję. ostatnio na łyżwach widziałam takiego chłopaka z mega rurkami. porażka na maksa. osobiście wolę na nich szersze gatki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: chłopacy w rurkach 08.02.11, 17:23 Taaaak Mi sie podoba ) Skaty i Emowce fajnie w nich wygladaja lubie taki styl. Moj brat nosi rurki ale nie takie obcisle.. Takie troszke luzniejsze ale nie tak luzne zeby mu z tylka spadaly.. Po prostu w sam raz I to ze ktos nosi rurki nie oznacza ze jest gejem / pesalem.. Ogarnijcie sie!!! To tak jak mowienie ze dziewczyny ktore ubieraja np. Kolor zielony sa lezbijkami... A czy to prawda? nie! wiec nie gadajcie tak glupio! Wnerwiaja mnie ludzie ktorzy oceniaja w taki sposob.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrahmrah_ różnie. 08.02.11, 17:37 nie podobają mi się u nich rurki aż takie, że im jajca ściskają-,-. sorry, za słownictwo. chłopak powinien chodzić w normalnych spodniach. ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonutellaooo Re: chłopacy w rurkach 08.02.11, 17:42 kooocham chłopaków w rurkach Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Nie, nie podobają mi się. 08.02.11, 17:46 A jak jeszcze ubiorą do tego obcisłą koszulkę i czapkę a'la Bieber to już w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś