forever_alone 28.01.11, 21:52 bez dłuższych wyjaśnień. macie jakieś pomysły na zemstę idealną? ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapolka Re: zemsta! 28.01.11, 22:03 zalezy na kim i czy ma być bolesna. i zależy ile poswiecisz na to ;] Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: zemsta! 28.01.11, 22:05 bez przesady, nie chce nikomu robić krzywdy. ale chetnie odegrałabym się na dwóch dziewczynach, które mnie wkurzają Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: zemsta! 28.01.11, 22:07 opowiedz chociaż jedną złą rzecz, którą ci wyrządziły, bo narazie mi przychodzą ... dosć mroczne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: zemsta! 28.01.11, 22:08 Hmm..to chyba zależy od tego co jest powodem chęci zemsty, czy to ma być zemsta 'słowna', czy ma dojsć do rękoczynów itp.... Ogólnie, moim zdaniem przez zemstę pokażesz, że jesteś taka jak osoba, na której chcesz się mścić. Ja wolę zignorować niedojrzałych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia703 Re: zemsta! 04.02.11, 17:46 www.youtube.com/user/xTay313x#p/a/u/1/pWz3-tIZ6Lc Odpowiedz Link Zgłoś
szpila812 Re: zemsta! 29.01.11, 21:12 Jeśli ma być upokarzająca... to ja bym na kogoś wylała jakiś słodki syrop a potem pierze, uuu albo wywiesiła wszędzie w szkole jakąś upokarzającą fotkę... nie pytać dlaczego takie pomysły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: zemsta! 28.01.11, 22:08 OMG.śmiechowa jesteś.xd nie wiem może na wf zabierz im ciuchy czy coś.xDD Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: zemsta! 28.01.11, 22:35 hahahahahahah xd świetny pomysł, lejeeeee jedna z nich rozgadała o mnie jakiś plotki, mimo, że nie miała żadnych powodów żeby to robić. a druga się wpieprza w moje prywatne sprawy, mimo, że nawet ze mną nie gadała. pozdro dla obu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kabanos8 Re: zemsta! 28.01.11, 23:02 otruć, udusić, zadźgać xd itp ale jeśli chodzi o zemstę z bólem to zawstydź coś/ktoś na innych. powodzenia xd Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: zemsta! 29.01.11, 00:44 napisz do mnie w wiadomosciach potem co zrobiłaś i jak poszło ] powodzenia . xd Możesz też rozpuścić o nich jakąś plotkę , wylej na nią coś niby niechcący . xd Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: zemsta! 29.01.11, 12:38 spoko, spoko ;d moja przyjaciółka wymyśliła żeby obciąć jej włosy xd ale nie mam pojęcia jak mogłybyśmy to zrobić żeby nie wiedziała, że to my ;o Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: zemsta! 29.01.11, 21:20 Przemyśl czy chcesz zniżać się do ich poziomu.. Czasem lepiej jest coś przemilczeć. To jest tylko moje zdanie, bo Ty zapewne i tak zrobisz jak chcesz (: Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 ;) 29.01.11, 21:20 Zależy za co się mścisz i jakie masz możliwości. Moim zdaniem zemsta idealna to taka kiedy wszyscy wiedzą, że to ty wymyśliłam i zorganizowałaś tak genialny odwet, a ty nie musisz wracać na miejsce zbrodni. Polskie szkoły, a właściwie Polska młodzież ma to do siebie, że lubi pójść do dyrektora albo do rodziców zamiast zemścić się za napisane czrwoną szminką "zdzira" na szafce, albo coś w tym rodzaju. Ach, te przytyki, prawie rękoczyny kiedy nerwy puszczają, pryskające jogurty... Poezja. Kiedyś mściłam się na takiech jednych zdzi.rach w sp- napuściłam na nie całą klasę, z najlepszą kumpelą wymyślałyśmy na nie proste skróty i mówiłyśmy o tym głośno, ogólnie było dla nas dosyć zabawnie. A potem one poszły do wychowawcy i niby jakie one niewinne, chociaż siadały koło nas i obrabiały mi równo tyłek. Miałam wtedy ochotę się nie nie rzucić z pięściami i zębami. Jeżeli macie radiowęzeł- każ komuś coś przeczytać na temat tej osoby, najlepiej niech zrobi to za ciebie jakaś sługuska- wafel, bliska przyjaciółka, która łatwo ulega wpływom. Ja w chwilach kryzysu zawsze się wypieram. powodzenia jak już skończysz, opisz jak było Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: ;) 29.01.11, 21:24 najlepszą zemstą będzie ich zignorowanie. to, że nie zareagujesz na ich docinki, będzie dla nich największą karą. pokaż, że jesteś od nich silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: ;) 30.01.11, 10:26 tak mamy radiowęzeł i mogłabym to zrobić, ale musze uważać na zachowanie , bo na półrocze miałam nieodpowiednie i nie moge sobie pozwolić na żadne tego typu akcję. ale pomysł był niezły ;D mogłabym je zignorować jeśli byłyby dla mnie chamskie czy cos w tym guscie. ale one są właśnie fałszywe i robią to za miomi plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
madziola525 Re: zemsta! 30.01.11, 11:28 jak to dziewczyna to poprzecinaj jej ubrania nożyczkami albo przyklej coś do plecaka np. Jestem łatwa Chłopak to tez coś przyklej do plecaka a jeżeli cie zdradził to na jego oczach pocałuj innego albo zaprzyjaźnij z jego dziewczyna i rób wszystko żeby ta dziewczyna go znienawidziła Powodzenia zemsta powina byc słodka Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan Re: zemsta! 30.01.11, 13:22 Kiedyś zrobiłam zemste na bracie i nalałam mu do herbaty płyn do mycia naczyń xD idio ta się nie zorientował ale potem było mu niedobrze. Możesz im grzebać w plecaku i znaleźć coś dla nich wstydliwego. Rozpowiedzieć w szkole że kocha się w nauczycielu. Schować buty, plecak,,książke wypracowanie, albo wyciąć dziury w bluzce cokolwiek xD Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: zemsta! 30.01.11, 14:55 znisz je ich własną bronią.. Najpierw rozpuść plotki. Potem z fałszywych kont na portalach społecznościowych wyśmiej ich foty, nastaw znajomych przeciwko nim i wyzywajcie je przed jakąś lekcją... tak zeby bylo was duzo... bo inaczej sppokoju ci nie dadza.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 guma we włosach! 30.01.11, 15:04 jeżeli ktoś jest idiotą to sobie obetnie zniszczone włosy, ale równie łątwo wystarczy posiedzieć z głową w zamrażarce, guma stwardnieje i można ją rozbić i się pozbyć. Szkodliwość zależy od poziomu inteligencji ofiary. Ja kiedyś nakleiłam gumę na krzesło takiej jednej a ona sobie zakleiła nowe spodnie. Przyznałam się kilka lat później Odpowiedz Link Zgłoś
wildpeeling Re: guma we włosach! 30.01.11, 18:31 paja96 napisał(a): > jeżeli ktoś jest idiotą to sobie obetnie zniszczone włosy, ale równie łątwo wys > tarczy posiedzieć z głową w zamrażarce, guma stwardnieje i można ją rozbić i si > ę pozbyć. Szkodliwość zależy od poziomu inteligencji ofiary. > Ja kiedyś nakleiłam gumę na krzesło takiej jednej a ona sobie zakleiła nowe spo > dnie. Przyznałam się kilka lat później Debil ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Re: guma we włosach! 30.01.11, 19:45 wildpeeling napisał(a): > paja96 napisał(a): > > > jeżeli ktoś jest idiotą to sobie obetnie zniszczone włosy, ale równie łąt > wo wys > > tarczy posiedzieć z głową w zamrażarce, guma stwardnieje i można ją rozbi > ć i si > > ę pozbyć. Szkodliwość zależy od poziomu inteligencji ofiary. > > Ja kiedyś nakleiłam gumę na krzesło takiej jednej a ona sobie zakleiła no > we spo > > dnie. Przyznałam się kilka lat później > > Debil ;p O Boże, nie roztrząsajmy tego przez całe życie! Poprostu nie chciało mi się ruszyć do kosza! No i się przyznałam... Kilka lat później ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
wildpeeling Re: Re: guma we włosach! 30.01.11, 20:41 paja96 napisał(a): > O Boże, nie roztrząsajmy tego przez całe życie! Poprostu nie chciało mi się rus > zyć do kosza! No i się przyznałam... Kilka lat później ale zawsze Hahahaah i tak debil xd Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczkii Tutaj ! : D 30.01.11, 15:05 Zależy gdzie . Gdy chciałam się zemścić to napisałam przed przyjściem swojej koleżanki w ławce gdzie siedzi jej imię i nazwisko . Fajnie było , bo sprzątaczka wzięła ją do dyrektora . Wszyscy mi bili brawa i już moja ukochana koleżaneczka nie była tą otwartą wkurzającą dziewczyną . Ale wiem , że zemsta nie jest potrzebna lepiej unikać tej o to osoby której nie lubisz . Wiem , bo po paru dniach na 4 lekcji przyszła dyrektorka i kazała mi iść do gabinetu . Nic takiego się nie stało ale musiałam myć ławki . Ale się wszyscy śmieli . Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: Tutaj ! : D 30.01.11, 20:23 hahahahahhahaha xD niektóre te pomysł są genialne! dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś