chelsea12 29.01.11, 10:34 Jak w temacie co sądzicie o tym serialu?? p.s Jeśli był to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_kiki Re: Shake it Up! 29.01.11, 12:18 Bella Thorne mnie wkurza, ale nawet fajny Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: pyatnko 29.01.11, 12:19 Zastanawiam sie dlaczego Bella Thorne was wkurza ?? Proszę o odpowiedzi z uzasadnieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
misiaa10 A moim zdaniem DNO! 29.01.11, 12:21 Film bardzo słaby by nie rzecz nieporozumienie.Gra aktorów a raczej aktorzątek-amatorów to totalna klapa a film jest bardzo nierealny mimo iż to jest serialik z bardzo prostą fabuła i tekstami na poziomie przedszkolaka bo moze i one potrafią tam troche tańczyc ale nie na tyle by mogły dostac sie w realnym świecie do takiego programu.Filmu bardzo głupi.I to coś ma byc dziecinstwem dzisiejszych dzieci?Aż sie boje co z nich wyrosnie jesli będą sie wychowywać na takich serialach.Ja przynajmniej z dziecinstwa to reksia pamietam a te dzieci będą pamiętać tylko takie tanie denne szmiry.Ale to tylko moja opinia więc sie nia nie przejmujcie i nie wzburzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 wolałam Hanne Montane i... 29.01.11, 13:33 ...dzisiaj aż się popłakałam jak się skończyła...wiem...mam 14 lat i nie byłam jej fanką ale jednak Hannah Montana t był serial który kochałam i to bardzo a tu mi taki naprwde bardzo fajny serial zastępują "czymś"(inaczej się tego nie da nazwać) z głupkowatą Bellą Thorne i kimś tam jeszcze...żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: wolałam Hanne Montane i... 29.01.11, 16:27 to jeszcze nie był ostatni odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: A moim zdaniem DNO! 29.01.11, 13:39 misiaa10 napisał(a): > Film bardzo słaby by nie rzecz nieporozumienie.Gra aktorów a raczej aktorzątek- > amatorów to totalna klapa a film jest bardzo nierealny mimo iż to jest serialik > z bardzo prostą fabuła i tekstami na poziomie przedszkolaka bo moze i one potr > afią tam troche tańczyc ale nie na tyle by mogły dostac sie w realnym świecie d > o takiego programu.Filmu bardzo głupi.I to coś ma byc dziecinstwem dzisiejszych > dzieci?Aż sie boje co z nich wyrosnie jesli będą sie wychowywać na takich seri > alach.Ja przynajmniej z dziecinstwa to reksia pamietam a te dzieci będą pamięta > ć tylko takie tanie denne szmiry.Ale to tylko moja opinia więc sie nia nie prze > jmujcie i nie wzburzajcie. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!!! pamiętaj pszczółkę maję, gumisie, smerfy... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila812 shake it up 29.01.11, 16:18 No ja mam mieszane uczucia, bo myślałam że będę się mogła nauczyć jakiś nowych kroków tanecznych, ale one tam tańczą jakąś chałę i jeszcze tak sztywno to tańczą. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. ugh, 29.01.11, 12:29 ` jestem na nie. ta bela gra strasznie sztucznie, jest mega roztrzepana, fabuła tego serialu jest taka denna i one tańczą tak...zwykle. naprawdę nie wiem, jak disney mógł zatrudnić to dziecko, bo aż dziwnie mi się to ogląda wiedząc, że ta dziewczyna jest młodsza ode mnie ! nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: Shake it Up! 29.01.11, 12:46 obejrzałam, bo nie było nic w telewizji i powiem, że nie jest to w ogóle śmieszne nudy i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:23 Poruszyłam ten wątek, bo tak chciałam ale powiem,że mi się tez nie podobał ten serialik..... na Disney'u lecą lepsze serialesorry jeśli uraziłam fanów tej Belli T. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:29 nie wiem bo szczerze mowiac to obejrzalam to tylko dzisiaj i to tylko koncowke Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:31 fajne , piosenki super , Zendaya i Bella spoko ogólnie fajny serial ale wkurzają mnie 'gynter i tynka ' i mogli podarować sobie te krzyczenie 'taniec rządzi' po czołówce Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:31 Uważam , że jest całkiem fajny i taki żywy . Odrazu zachciało mi się tańczyć i jak skończyłam oglądać włączyłam muzykę XD Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:42 Pomysł na serial fajny ale żeby brać do niego 2 niedoświadczone dziewczyny to już jakaś masakra bo one tańczyć nie potrafią, to są marne ruchy których każdy by się nauczył nie to co ten układ który tańczyli ci Azjaci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:53 Szczerze ? Jakoś mnie nie powalił ... Mógłby być całkiem spoko, gdyby główne bohaterki umiały lepiej tańczyć . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kate77 Re: Shake it Up! 07.02.11, 12:58 Dokładnie . Pomysł na film nawet ujdzie , ale główne bohaterki tego serialu bardzo sztucznie grają ! Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Shake it Up! 29.01.11, 13:51 Podoba mi sie Może byc nawet ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
diamonds no... 29.01.11, 15:35 całkiem przyjemny tylko moim zdaniem gdyby taki program istniał naprawdę to one raczej by się tam nie dostały Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Nie podoba mi się. 29.01.11, 15:40 Już lepszy był Jake and Blake ! To jest totalne dno , co z tego ,że umieją tańczyć .Akurat na żywo by się dostały ! o 100 % lepsza była Hannah Montana . I co za muzyka ?! co to jest ?! biedne dzieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaley033 Re: Shake it Up! 29.01.11, 15:42 Bardzo fajny. Zabawny bez żadnych wampirów. Po prostu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Shake it Up! 29.01.11, 15:46 Takie sobie , nie znoszę tej Belli . Serial jest głupi jak zwykle to samo 'słiit' dziewczynki spełniają swoje marzenia i oczywiście bez żadnego problemu dostają się do takiego programu, wszyscy wiemy że w realu tak nie ma !! I co to uczy dzieci ??! Biedne dzieciaki myślą , że jak lubią tańczyć czy śpiewać i pójdą na jakiś casting i od razu ich przyjmą nie ?? Żałosne -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_martycia Re: Shake it Up! 29.01.11, 16:10 beznadzieja ! jej serial dla pokemonów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna Re: Shake it Up! 29.01.11, 16:11 Osobiście tańca nienawidzę, ale ten serial ma coś w sobie...Coś takiego ,że nie mogę się od niego oderwać! Bella Thorne jest wręcz do tego serialu stworzona. Ale śmieszy mnie ten brat co ciągle Sisi i ta druga mu niezłe śniadanie robią Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Shake it Up! 29.01.11, 16:35 Mnie Się Bardzo Podobał Taniec Rządzi. Nie lubię Belli ale spodobał mi się ten film. Pozytywnie ! Odpowiedz Link Zgłoś