Dodaj do ulubionych

śmieszne teksty ; D

29.01.11, 14:30
macie jakieś śmieszne teksty z jakichś serialów lub filmów które was naprawdę rozbawiły albo jakieś fragmenty jakiegoś serialu i filmu .
Mnie osobiscie śmieszą niektóre teksty ze shreka i madagaskaru a z serialów to świat według kiepskich , miodowe lata , hela w opałach !
pisać . !!!!! serceserce
Obserwuj wątek
    • sylwek11 Re: śmieszne teksty ; D 29.01.11, 14:36
      Jakoś nie mogę sobie niczego przypomnieć ,ale z Pamiętników Wampirów niektóre Damona są śmieszne ;d
    • kusy505 Re: śmieszne teksty ; D 29.01.11, 14:44
      Rozjebało mnie ostatnio w "świecie według kiepskich" takie coś...
      Mieli szkolenie pierwszej pomocy, i paździoch był poszkodowany(wyciągnięty z wody) leżał i facet się pyta boczka co by zrobił a ten "-No ja ten, bym go śniegiem wysmarował" A gość się drze skąd na plaży śnieg. No po prostu myślałam że jebnę.! big_grinbig_grin Genialne to było.!
      • wiolaa Re: śmieszne teksty ; D 29.01.11, 15:12
        no ten odcinek był niezły a na koncu w tych kaskach siedzieli ; DD
        • star_is_best Re: śmieszne teksty ; D 29.01.11, 15:25
          Minie bawią teksty ze Shreka z Pingwinów z Madagaskaru ( teksty króla Juliana ) a z seriali : bawi mnie świat wg Kiepskich ( serial opowiadający o ludzkiej głupocie) I oczywiście Teksty Damona z pamiętniki wampirów
    • trylogia . 29.01.11, 15:39
      Pamiętam taki tekst z "Przyjaciół":
      Joey-Agentka kazała mi się przygotować do nowej roli i kazała wyregulować sobie brwi.Myślicie że facetowi to przystoi?
      Phoebe- To zależy.
      Joey-Od czego?
      Phoebe-Od tego jak bardzo zmienił płeć .
      Nie mogę z nich
      xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka