klama_kcmil # 29.06.11, 21:56 Miałam kilka razy, uczucie jest naprawdę zajebiste. Można się tego nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: # 29.06.11, 22:04 miewam świadome sny. na początku nie wiedziałam, że to właśnie to. u mnie wygląda to tak, że podczas snu wiem, że to wszystko mi się śni i czasami również mogę kierować swoim zachowaniem. jest to fajne, bo podczas czegoś strasznego lub nieprzyjemnego zdaję sobie sprawę, że to nie dzieje się naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_58 Re: świadomy sen? 29.06.11, 22:01 ja mam prawie tak co dzien gdy juz zasne kontroluje swoj sen i pojawia mi sie obraz taki jak chcialam ; p jest to cudowne bo to jest jak marzenie i to sobie wyobrazam- taka fantazja *sorki za pisownie mam posputy alt . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: świadomy sen? 29.06.11, 22:25 Ja raz miałam tak, że gonil mnie pies. I ja uciekałam, ale skapłam się że to sen. Zacisnęłam oczy (w śnie) i sie obudziłam. Wiem że miałam tak kilka razy, bo w snach czasami wiem że moge zacisnąc powieki, to sie obudzę, Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: świadomy sen? 03.07.11, 18:51 Wydaje mi się, że tak i to kilka razy. Byłam w tym śnie świadoma, że śpię i kiedy sobie pomyślałam: to teraz się budzę, faktycznie tak było, ale zdarzało się to kiedy byłam młodsza, teraz jakoś nie wiem, przestało.. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Chyba nie miałam . 03.09.11, 20:15 I szkoda mam nadzieję,że będę miała taki sen xd Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: świadomy sen? 03.09.11, 20:18 Dzisiaj miałam : ] W ogóle się nie wyspałam... Odpowiedz Link Zgłoś
melody_soul Re: świadomy sen? 03.09.11, 21:19 tak, tak miałam. zawsze kiedy śni mi się koszmar, to na końcu zdaję sobie sprawę, że to tylko sen i mogę z nim zrobić co tylko zapragnę. ale czasami w śnie o tym zapominam i pozwalam wyobraźni przejąć kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: świadomy sen? 03.09.11, 21:36 hmmmm no cóż, ja zawsze podczas snu myśle, że to sie dzieje naprawde, dopiero jak sie budze to sobie uświadamiam, że to był tylko sen... Odpowiedz Link Zgłoś