oooola 30.01.11, 12:34 Siemka wszystkim! Zaczęły się ferie, nigdzie nie jadę wiec jestem skazana na nude ;D Jakbyście mogły/mogli podać mi jakieś ciekawe fantastyczno-przygodowe książki, byłabym wdzięczna ;P Z góry dzięki ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sashka13 Re: Książki ;) 30.01.11, 12:36 Harry Potter klasyka fantastyczno-przygodowych powieści Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Książki ;) 30.01.11, 12:50 Fantastyczno przygodowe - to zmierzch pamiętniki wampirów Ever , ale polecam ci też takie realistyczne : stowarzyszenie wędrujących dżinsów , Pamiętnik księżniczki , pamiętnik nastolatki , pamiętnik narkomanki Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Książki ;) 30.01.11, 12:59 INNI Ewa Draga Szkoła dla blondynek Kieran Scott (3 częsci 2- Brunetki kontratakują 3- Zakochana cheerleaderka) nie uderzy żaden piorun - Dominika Ożarowska Seria Błękitnokrwiści Seria SEN 1- SEN 2- MGŁA 3- KONIEC Szeptem - Beca Fizpatrick (mam nadzieję, że dobrze napisałam) Odpowiedz Link Zgłoś
sashka13 Re: Książki ;) 30.01.11, 14:48 @star_is_best<br /> podałaś tyle tych "pamiętników", że przypomniał mi się "Pamiętnik jedynaczki", to raczej taka powieść dla nastolatek, trochę przygodowa, ale nie fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Książki ;) 30.01.11, 13:11 o jak ci fajnie ze zaczynają ci sie ferie, mi sie własnie skończyły polecam książkę klient john grisham sama ją czytałam na feriach jest super + zapraszam do mnie ola-ka.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 masz :D 30.01.11, 13:22 - Szptem - Dziewczyny z Hex Hall - saga Dom Nocy - Tajemny Krąg - Saga Zmierzch - Drugie Życie Bree Tanner - saga Błękitnokrwiści teraz biorę się za czytanie: - Dziedzictwo Mroku polecam też Kod Leonarda Da Vinci. ja nie czytałam, ale koleżanki powiedziały, że super. Bless. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzaa Re: Książki ;) 30.01.11, 14:54 trylogia Dary Anioła, trylogia Atramentowe Serce, trylogia Akademia Wampirów, trylogia Klan Wilczycy ; DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczkii Re: Książki ;) 30.01.11, 15:12 Ja nie czytałam ich , ale moja ciocia . I jej podobały się chyba '' Oskar i pani róża '' , '' Szalone lato z tatą '' , '' Naznaczona '' . Chyba Ci wystarczą , bo po za Oskarem i panią różą to te książki są długie . Ale w razie czego , to jeszcze zdradzona , wybrana , nieposkromiona . Odpowiedz Link Zgłoś