Dodaj do ulubionych

Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ?

• souven. Taak ^^ 15.02.12, 18:33
      Teraz jestem w 1 gimnazjum i nauczyciele pozwalają malować paznokcie... pozwalają nawet przychodzić z tapetą na twarzy (ja się osobiście nie maluję ale inne dziewczyny tak)
      Rok temu w podstawówce nie można było malować paznokci, jedna nauczycielka nosiła ze sobą zmywacz do paznokci i gdy jakaś dziewczyna miała pomalowane paznokcie to na przerwie musiała zmyć lakier
      ;D
    • nati63 U mnie nic nie mówią 15.02.12, 18:35
      U mnie się nie czepiają ale nie maluje bo mi mama nie pozwala bo mówi że jetem jeszcze mała i zniszcze sobie paznokcie indifferent
    • kama14 Radzę sprawdzić w regulaminie:-D 15.02.12, 18:40
      To zależy od szkoły i nauczycieli. W podstawówce w sumie nie wolno było malować ale ja i tak malowałam, szybciej zwracały uwagę koleżanki niż nauczyciele. W sumie paznokcie maluję od 2 kl podstawówki. Raz jakaś nauczycielka zwróciła uwagę ale nic mi nie wstawiła po prostu przez tydzień były nie pomalowane a później znówbig_grin A w gim już nikt na to nie zwraca uwagi. Radziłabym poczytać w regulaminie szkoły w punkcie o ubiorze, tam powinno być napisane jeśli nie możnasmile Albo spytaj się jakiś koleżanek, mi nawet nie zwracają uwagi jak mam 0,5cm paznokcie, a umiem nimi nieźle drapnąćbig_grin
    • synthia. Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 18:48
      U nas można, ale ja nie maluję, bo do szkoły stawiam na naturalność kiss wink
    • olcia456 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 18:52
      Raczej nie ale niektóre dziewczyny ze szkoly maluja sobieshock
    • mysterious69 sorry ale .. 15.02.12, 18:56
      .. ja nie chodze do podstawowki czy gimnazujm,ze mi zabraniaja paznokcie malować . lol -.-
    • marszalinka Można 15.02.12, 18:56
      Nie raz bylam (i nie tylko ja) w czarnych czy ciemno granatowych i przezylam
    • domciach.8 Wszystko zależy od szkoły... 15.02.12, 18:56
      Wszystko zależy do szkoły do jakiej chodzisz i nauczycieli, którzy tam uczą. Na przykład u mnie w gimnazjum nikogo nie obchodzi jak wyglądasz. Pierwszoklasistki farbują włosy, a nauczyciele nic im nie robią. Chodzę do najlepszego w W-wie, więc raczej stawia się na naukę, a nie wygląd uczniów...
    • guma_balonowa Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 18:59
      hehehehh ,ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała big_grin ale wiesz mozesz zrobic tak jak ja - pomaluj tylko kciuk albo oba kciuki ;P tez fajny efekt ;p
    • superpaula nie:( 15.02.12, 19:00
      NIE cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingscianascianascianascianascianascianascianascianadevildevildevildevildevildevildevildevilSZKODAsad
    • espinozaa Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:12
      U nas na to nie zwracjają uwagii ;o
    • kaamcioch ;)) 15.02.12, 19:12
      Nam w szkole pozwalają ; ))
    • kotkaevita15 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:18
      Nie! Kumpela pomalowała sobie pazury tydzień przed wakacjami i pani jej zwróciła uwagę... Tylko bezbarwnym można... Komórek na przerwach też nie można. Inna koleżanka chciała napisać smsa do mamy, jaką ma średnią i pani jej zabrała komórkę...sciana Wg mnie to głupota, przecież nie na lekcji komurka, owszem, ale na przerwach nie!!!? Czemu niby?uncertain
    • silvia1995 Nic do tego nie mają. 15.02.12, 19:21
      Szczerze mówiąc nic sobie z tego nie robią,więc Sylwia zapie... w czerwonych,niebieskich,szarych i wielu innych kolorach po szkole ^^
    • misia7893 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:23
      Zależy , znam osoby które malują paznokcie wink nauczyciele tego nie zauważają :tongue_out . Jak kiedyś moja była nauczycielka zauważyła pomarańczowe paznokcie koleżanki powiedziała żeby je zmyła i pomalowała na ładniejszy kolor xD
    • controversial Oj tam, oj tam. 15.02.12, 19:28
      U nas nie pozwalają, bo w regulaminie szkoły jest zakaz.
    • einmalig Malowanie paznokci:D 15.02.12, 19:37
      Ja maluję praktycznie codziennie i tylko raz mi pani zwróciła uwage aczkolwiek powiedziała , że mam nieodpowiedni kształt do takiego koloru . U mnie jest ogólnie super bo można się farbować i malować paznokcie i ubierać kolorowe stroje bo niby jest w regulaminie że nie można ale nauczyciele się nie czepiają i nigdy za to nie wstawiają big_grinbig_grin
    • isabela990 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:39
      U mnie nauczycielki nie tolerują malowania paznokci do szkoły wieć ci nie radze!!!wink
    • renatka12 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:41
      u mnie wogóle nie pozwalają.uncertain i każą na drugi dzień zmyc a niektórzy nawet wrzesczą itd..
      • hilary_fanka Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:51
        U mnie raczej nie ma z tym żadnego problemu. Dziewczyny malują paznokcie na przeróżne kolory, a o ile sobie przypominam tylko raz jakaś nauczycielka zwróciła uwagę mojej koleżance. Wtedy ona zmieszana odpowiedziała, że zapomniała zmyć...i tyle. Żadnych afer. W mojej szkole nikt nie kładzie na to takiego nacisku. Modnisie mogą sobie być, pedagogów interesują tylko nasze wyniki.
        Pomaluj te paznokcie na czarno i idź do szkoły. Zobaczysz, jak będzie. Jeśli zwrócą Ci uwagę - pogódź się z brakiem szansy na ich ozdobienie. Jeśli nie - nie masz się o co martwić.
        Ja tak zrobiłam z glanami. Żadnemu belfrowi one nie przeszkadzały. Poza moją historyczką, która zagroziła wpisaniem mi uwagi. Podstawiona pod ścianę dałam za wygraną.
    • patrysias Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 19:56
      U mnie pozwalają tylko na jasno żeby nie wrzucały się w oczy
    • matte0808 niektórzy... 15.02.12, 20:07
      big_grinprzewarznie tak , ale tylko raz dostałam opieprz od baby na historii tak to wogóle niezwracają na to uwagi
    • natqa Nie 15.02.12, 20:26
      U mnie nie sad znaczy się ja maluję takim kawowym xD ,którego prawie wcale go nie widać big_grin.
      A tak nie na temat na jaki wy lubicie kolor malować?
      Ja maluje tymi magnetycznymi kisssmile
    • pauli... Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 20:30
      U mnie można się nawet malować i zmieniać kolor włosów!!!
      Nauczyciel tylko nie raz pogrozi i to cała rozmowa. smile
    • selenqqa Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 20:32
      U mnie chyba nie można..
      • ema11 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 20:37
        Zależy do jakiej szkoły chodzisz bo ja chodze do dosyć specyficznej szkoły i u mnie mozna miec kolorowe włosy itp. ale w mojej wcześniejszej szkole nie mozna bylo miec ani jednego pomalowanego paznokcia
    • aneta159 .,... 15.02.12, 20:37
      u mnie w szkole nie ma jakiegoś większego problemu...wszyscy malują i nikomu to nie przeszkadza.. ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka