joanie 02.02.11, 19:41 znacie jakiś dobry horror? zamierzamy z koleżankami w weekend obejrzeć. tylko musi być za**biście straszny. piszcie swoje propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videl_gohan Re: horror 02.02.11, 19:47 Ja też mam zawsze problem z wybraniem horroru ,bo coraz to badziewne wymyslają ale moge polecic EGZORCYSTĘ no i może PIŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna23 Re: horror 02.02.11, 19:48 moze nie mege straszny, ale ja uwielbiam Paranormal Activity! po tym trudno spac i wgl ma sie wyobrazenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: horror 02.02.11, 19:52 ehem, paranormal activity, świetny film . pomimo swojej bezsensowności podobał mi się ' ostatni egzorcym ' . : > Odpowiedz Link Zgłoś
joanie Re: horror 02.02.11, 19:57 paranormal activity już oglądałam. potem przez jakiś czas bałam sie że mnie coś z łóżka wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: horror 02.02.11, 19:48 Może któraś część piły, albo dom woskowych ciał ? Opcji wiele.. Poradź się Wujka Google'a Albo zobacz na filmweb.pl .. Na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.02.11, 19:50 piła tylko ryje banie ale nie straszy. klątwa ? lśnienie ? egzorcyzmy dorothy mils ? Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: horror 02.02.11, 19:53 rec 1 i 2, sierota ( strasznie trzyma w napięciu ) i ty będziesz następna. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha trafilas pod dobry adres:) 02.02.11, 20:05 Boo – Nieuleczalny strach” “Ciemność” “Ulice strachu – Krwawa Mery” “The Amityville” z roku 2005 i 1979 “Boogeyman” ( część 1 najlepsza , 2 i 3 jest ok) “Wrota do piekieł” “Droga bez powrotu” 2003 “Droga bez powrotu 2 – Dead End” 2007 “Droga bez powrotu 3 – Zostawieni na śmierć” 2009 “Wzgórza mają oczy” 2006 “Wzgórza mają oczy 2” 2007 “Wzgórza mają oczy” 1977 “Rec” "kOSZMAR MINIONEGO LATA," "PIĄTEK 13," "EGZORCYSTA," "OSZUKAC PRZEZNACZENIE 1.2.3.4, " "SILEN HILL, " 'KOSZMAR Z ULICY WIĄZÓW 1,2,3,4,5(DALEJ NIE OGLADALAM),'" 'EGZORCYZMY EMILLI ROSE,'' 'EGZORCYSTA, " "LŚNIENIE," "WIDMO, " WZGORZA MAJA OCZY 1,2, SMAKOSZ 1,2, CaRRIE, RING,(LEPSZY JAPONSKI, ALE AMERYKASKI TEZ SPOKO) "PSYCHOZA," "GŁOSY," "KRZYK", INNI," "NOCNY POCIĄG Z MIĘSEM." "28 DNI POZNIEIJ,'' “Klątwa” “Blair Witch Project” “Book of Shadows: Blair Witch 2” “Paranormal Activity” i podobny “Paranormal Entity” “Życie za śmierć” “Zejście” “Lustra” “Lęk” “Nienarodzony” “Zakonnica” “Omen” “Sierociniec” “Sierota” “Udręczeni” “Przeczucie” "Halloween" "Halloween2" "Halloween3" “Klucz do koszmaru” “Posłańcy” “Posłańcy 2” “Głosy” 2005 “Głosy 2” 2007 “Puls” “Nieodebrane połączenie” 2008 “Silent Hill” “Lśnienie” “Przeklęta” “Dead Silence” 2007 “Mroźny wiatr” “Dom na sprzedaż” “Las zgrozy” “Opętani” “Krwawe wzgórza” Jeżeli chodzi o horrory typu :obrzydzenie, krew, flaki: “Piła” no ja kocham wszystkie części “Martyrs” “Eden Lake” “Hostel” “Hostel 2” A teraz w mojej kolejce czekają na oglądanie takie: “Rose red” “Mroczna Plaża” “Szepty w mroku” – film no cóż, “z braku laku i kit dobry” , jedna scena na której podskoczyłam na łóżku, trochę zamotany… mnie osobiście nie przestraszył “Wolf Creek” “Dzieci kukurydzy” “Joshua” “Zabójczy szept” “Bagno” “Gdy zapada zmrok” “Diabelskie igraszki” “Strach” “Tunel śmierci” “Mroczne szczątki” “Zgromadzenie” “Czarownica” lub “Czarownica z Balitmore” (nigdzie nie mogę znaleźć ;[ ) “Mroki pamięci” “Czas śmierci” “Las zgrozy” “Tajemnica śmierci” “Gui Si” "Wzgórza maja oczy" "Wzgórza maja oczy 2" WOW nie wiedzialam ze przypomne sobie az tyle hahah przywwitajcie królawa horroru pozdro arasha “Mroki lasu” “The Abandomed” “Zemsta po latach” 1980 "Beneath Still Waters" “Pozwól mi wejść” “Oni” Odpowiedz Link Zgłoś
betty227 Re: trafilas pod dobry adres:) 04.02.11, 16:28 arasha podała ci wystarczającą liczbę Ja osobiście polecam Lśnienie, Lęk, Lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: trafilas pod dobry adres:) 05.02.11, 12:54 oni , hostel , inny. rec. itp. : p Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: horror 04.02.11, 16:34 Nie wiem , bo wszystkie 'horrory' , które do tej pory oglądałam są takie same np. nawiedzony dom , jakiś morderca, który ujawnia się dopiero na końcu horroru ! Ale dobry horror to "Sierota" uwielbiam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: horror 05.02.11, 12:43 Mgła, Zakonnica (strasznie obrzdliwy), Pirania, Koszmar minionego lata, Klątwa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: horror 05.02.11, 12:54 hotel smierci. droga bez powrotu 1 i 2. teksańskie masakry. piła, 1 ,2 itp. : O Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 tutaj: 05.02.11, 15:12 ale naprawdę straszny horror... trzymaj się mocno krzesła: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś