Dodaj do ulubionych

Chłopcy się o mnie "biją" ;/

07.02.11, 15:19
Hej! Mam taki problem, zakochało się we mnie czterech chłopaków, a ja tak naprawdę żadnego z nich nie chcę, ostatnio oni nawet się o mnie pobili ;/ To nie jest tak, że są brzydcy czy coś, ale po prostu zakochałam się w innym. Oni ciągle za mną łażą i najgorsze jest to gdy powiem żeby się odwalili wymyślają o mnie jakąś plotkę i potem jeden zwala na drugiego uncertain Na każdej przerwie do mnie przychodzą, i ten koleś co mi się podoba myśli sobie, że ja się w którymś z nich zakochałam i dał sobie spokój i powiedział, że nie będzie o mnie "rywalizować", mam już tego dosyć. Na pewno powiecie mi, że jestem dziwna, bo zakochało się we mnie czterech a ja żadnego nie chce, ale kocham innego ! ;/ P.S: I nie założyłam tego wątku żeby się chwalić ! ;/ crying Pomóżcie mi jak spławić tych kolesi i co zrobić, żeby ten chłopak co mi się podoba wiedział, że oni mnie nie kręcą?? crying HeLp
Obserwuj wątek
    • aguskaa_ Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 15:25
      nic się najlepiej nie odzywaj smile przejdzie im xd
    • karate_kotek Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 15:26
      Powiedz że żaden cie nie interesuje, i dodaj że kiedyś napewno znajdą kogoś innego. Może zapoznaj ich z dziewczynami których nie znają. A, i wytłumacz wszystko kolesiowi który ci się podoba, ale tak dyskretnie. Szczęścia wink .
    • buntowniczkaxd . 07.02.11, 15:27
      haha, miałam podobny przypadek, żałosne dziecka, tyle o.
      po prostu daj im zjebke, coś w stylu 'nie rozumie po co za mną łazicie, skoro doskonale wiecie że nic z tego nie będzie, tracicie swój czas, więc sobie darujcie. jesteście żałośni"
      czy coś.
      • sysiek4444 Re: . 07.02.11, 15:39
        Hm. myślę, że sposobem buntowniczki_xd możesz ich tylko zranić.
        Może poprostu powiedz, że to nie wyjdzie, i żeby za tobą nie łazili.
        • sysiek4444 Re: . 07.02.11, 15:40
          Albo poprostu, powiedz że już kogoś masz.
          • buntowniczkaxd Re: . 07.02.11, 15:49
            taa z tym spokojne powiedzenie 'odwal się nie pomogło" więc trzeba mocniej,nie ?
    • kukii Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 15:50
      Ciężka sprawa..
      Widocznie powiedzenie im `Spływaj` nie wystarczy. Może przygotuj jakąś długą mowę? ; D Typu `Sorry, ale żaden z Was mi się nie podoba. Jestem zakochana w innym więc dajcie mi spokój. I nie wygadujcie na mój temat plotek bo to irytujące. Proszę, nie zachowujcie się jak dzieci` coś w ten deseń ;p Może brzmi trochę `ostro` ale może podziała. A jeśli nie to traktuj ich jak totalne powietrze. A temu chłopakowi, który Ci się podoba możesz powiedzieć, że tamci nie są w Twoim stylu i że podoba Ci się tylko On : D P o w o d z e n i a ! kiss
    • angel1117 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 15:57
      może po prostu umów się z tym co ci się podoba..
    • koniara8 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 16:03
      Ignoruj.
    • senseless Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 16:03
      dziewczynoo.
      powiedz tamtemu chłopakowi prawdę lun napisz, nwm jak chcesz.
      tamtym też daj jasno do zrozumienia, żeby spier..., bo oni Cię nie obchodzą i już ktoś za kogo się bierzesz i to nie jest żadne z nich.
      najważniejszy jest chłopak, w którym się "zakochałaś" powinnaś mu wszystko wyjaśnić, bo z tego co napisałaś wnioskuję, ze on czegoś chciał, a tamci mu przszkadzają, wyjaśnij sprawę i spk tongue_out
      powodzenia życzę xd wink
      • poziomka3583 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 16:10
        Jeśli cie nie słuchaja po dobroci to może spróbuj czegos innego. Poproś tego chłopaka co ci się podoba czy nie mógłby ci pomóc ich przegonić to zbliżyło by was do sb i pozbyłabyś sie utrapienia big_grin
        • koloorowa. Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 21:07
          współczuje Ci smile ale może daj im do zrozumienia, że oni Cb nie interesują i mają dać Ci spokój. A jak nie to trzeba bd na ostro ;d

a ja mam tak, że kumpel założył sie z kumplem, że jak do środy nie bd ze mną chodził to musi mu kupić litra. On sam mi to powiedział, dla mnie to żałosne ;/
    • piratka13 . . . 07.02.11, 16:18
      Wcale nie pomyślałam ,że jesteś dziwna ,bo coś tam tylko,że się chwalisz ,ale to na początku...

Zresztą moja przyjaciółka ma tak samo.
      I sama mi mówi ,że ma tego dość itd.
      No ,ale cóż poradzimy na to ,że chłopcy to idioci ?! Nic .

Temu co na niego lecisz powiedz wprost jak sprawy stoją i już .
      Tamtym powiedz wprost ,żeby się odczepili.
    • klema Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 16:22
      Ojejciu. Jaki masz wieeeelki dylemat. Twój problem mnie przerasta!

Wiesz, istnieje coś takiego jak szczerość. I jeśli ci na nim zależy, to po prostu mu to powiedz.
      • limka Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 16:25
        Kobieto, zazdroszczę ci. Niejedna chciałaby być na twoim miejscu.
    • savannah95 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 18:03
      Chwalisz się czy żalisz?
    • trufla Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 18:08
      Miałam tak samo w przedszkolu ;3 Chłopcy wszędzie za mną łazili (w tym, że było ich co najmniej dziesięciu), bardzo tego nie lubiłam. Wtedy powiedziałam o tym wychowawczyni, a ona przemówiła im do rozumu, ale nie wiem czy tym razem to podziała ; DD
    • olciaaa03 ta ty masz tylko4 ja mam szczęśliwą7 07.02.11, 18:14
      uncertain ;/;/;/;/;/
      • mikessa Re: A ja nie mam nikogo 07.02.11, 19:15
        Nie mam chłopaka, nie chce miec i nigdy nikt się o mnie nie bił i spokój... Mam o wiele ważniejsze problemy niż jakieś dzieciaki (chłopacy)...
    • ciapolka ubierz się. 07.02.11, 19:20
      [?]
    • sopwil / 07.02.11, 19:25
      Aha?
    • 300flowers pozwolę sobie nie skomentować. 07.02.11, 19:25
      • pokochaj_mnie Re: pozwolę sobie nie skomentować. 07.02.11, 19:31
        300flowers, tak, lepiej tego nie komentować wink
      • zmierzchowa33 Re: pozwolę sobie nie skomentować. 07.02.11, 19:33
        eee i co to nas obchodzi?
    • magdusia1 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 20:59
      postaram się ci pomóc jako jedna z niewielu na tym forum sad

jeżeli zwykłe "odczep się" nie pomaga to olej gości, co sobie będziesz nimi głowę zawracać (chłopcy to taki mechanizm że jak nie widzą zainteresowania ze strony dziewczyny to prędzej czy później sobie odpuszczą smile)) i zajmij sie tym właściwym może podejdź pogadaj, puść oczko, podziel się z nim czyms słodkim żeby widział że ci na nim naprawdę zależy a i zawsze bądź w zasięgu jego wzroku big_grin
      • diamond_girl12 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 07.02.11, 21:04
        Ignoruj ich. Albo powiedz im, że wkurzają Cię nie na żarty i masz ich dość.
        • jessicakaulitz Re:Potnij się różową żyletką w czaszki^^ 07.02.11, 21:10
          Łoooo Jezu, kobieto, nie masz większych problemów? Śmiać mi się chce, czym ludzie się przejmują.
        • kropeczka23 hah.;p znam to .! 07.02.11, 22:09
          też kiedyś miałam podobną sytuację do twojej ;D Ale na szczęście to już przeszłość. Postaram się pomóc. ;p Pogadaj z każdym z nich.. Powiedz żeby przestali się tak dziecinnie zachowywać bo to robi się MeGa nudne i na dodatek MeGa żałosne. ;-/ Dodaj też że nie są w twoim typie, i że możecie zostać tylko i wyłącznie kumplami, i niech niczego więcej od Cb nie oczekują-bo nie jesteś w stanie im tego dać , tym bardziej że jest ich czwórka.. Postaraj się powiedzieć to w taki sposób aby ich nie urazić. Jeśli to nie pomoże to może wykorzystaj parę tekstów.? "Czy już Ci ktoś powiedział że jesteś namolny? " , "Prędzej Justin Bieber wygra w rankingu na najbardziej męskiego gwiazdora, niż ty zrozumiesz, o co mi chodzi." , "Czy ty jesteś pełnoetatowym frajerem, czy po prostu zawsze spotykam Cię w złym momencie?".. I takie tam.. ! Jeśli to nie pomoże to już nie wiem co.. ;] A z tym chłopakiem na którym Ci zależy.. to teraz będą walentynki. Możesz zaczepić go i pogadać. Udowodnić mu że tobie na nim zależy a nie na tych 4 chłopakach .! Trzymaj się. <3 Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam ;pp
    • fantabuu ja tego nie skomentuje! pozdro . x dd 07.02.11, 21:10
    • lucky109 Pierwszy błąd: zauroczyli się w tobie 07.02.11, 21:17
      Drugi błąd: zauroczyłaś się w tamtym chłopaku.

Wiem z doświadczenia.
      • sweet_honey Postaw na szczerość! 07.02.11, 21:24
        Ja uważam, że powinnaś być z nimi szczera. Okaż im trochę szacunku i powiedz im prawdę. Tym czterem co im się podobasz powiedz, że po prostu Ci się nie podobają i niech dadzą sobie na wstrzymanie bo bicie się nic nie da, a temu, który Ci się podoba, powiedz, że Ci się podoba. Wiem, że możesz się wstydzić, ale to może się okazać dobrym rozwiązeniem.wink
    • milla_17_nick Re: łooo ! 08.02.11, 20:16
      Nie masz innych problemów ? To żałosne.
    • dancehall_gueen Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 08.02.11, 20:23
      wiesz, wydaje mi sie, ze ci kolesie to jeszcze nie dorośli do tych spraw .!
      nie wiem po ile macie lat, ale skoro tak sie zachowują to ani ty ani oni nie dorośliście do tej sytuacji .!
      Bo wiesz, to przez cb się zakochali, no nie .? znaczy sie, hmm. nie wiem jak to ująć .!<br />
      dobra nie ważne .!
      jak ci zależy na tym piątym, to po prostu mu wyjaśnij .!
      a tych czterech olej i juz. nie widzę problemu indifferent
    • monik4 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 08.02.11, 20:31
      a o mnie bije sie 6 xDDDD hahaa
    • agi_ Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 09.02.11, 22:10
      ciesz się dziewczyno,
      niektóre by tak chciały tongue_out
    • ania040995 Re: Chłopcy się o mnie "biją" ;/ 12.02.11, 12:40
      Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z chłopakiem który Tobie się podoba..powiedzieć jaka jest sytuacja,że Ty do tamtych nic nie czujesz i chcesz jego.Może to zrozumie.smile
      A co do tych 4...kurde nie wiem może też powinnaś im powiedzieć,że masz dość ich nachalności i że to w żaden sposób nie pomoże im Ciebie poderwać bo Ty kochasz innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka