Dodaj do ulubionych

jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpiewa

07.02.11, 19:04
chodzi mi że na żywo. piszcie!

Ashley Tisdale

Rihanna

Miley Cyrus

Katy Perry

Demi Lovato

Selena Gomez

Justin Bieber

Ke$ha

Hilary Duff

Avril Lavigne

Taylor Swift

Shakira

Vanessa Hudgens

Lady Gaga

Black Eyed Peas

Christina Aguilera

dałabym jeszcze michael'a jacksona ale nie chciałam aby stanął w konkurencji z gwiazdkami disneya i tworami podobnymi do Ke$hysmile
Obserwuj wątek
    • linkinpark. / 07.02.11, 19:06
      ke$ha
    • light Się uśmiałam! 07.02.11, 19:11
      Teraz tylko czekać, aż ktoś skasuje ten wątek, bo się aż wierzyć nie chce, co Ty tutaj powymieniałaś :3
    • sweet94 o mój Boże... 07.02.11, 20:02
      przepraszam za ten wątek! on w ogóle nie jest mój! siostra znów mi tu wlazła! przepraszam!sad
    • anahi49 Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:11
      Vanessa Hudgens i Avril Lavigne najgorzej a najlepiej Demi Lovato,Christina Aguilera i Rihannawink
    • arasha Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:14
      najlepiej:
      rihanna, shakira

najgorzej:
      biber

a tak na marginesie:
      fajna masz siostre smile)
      • sweet94 Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:19
        zaraz jej powiem...big_grin
        • miss_immortal Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:21
          a myślałam, że wyjadę z gwiazdami formatu Amy Lee, czy Chestera : <

cóż w związku z powyższym powiem tylko, ze najgorzej bieber oczywiście. najlepiej się nie wypowiem.
          • sweet94 Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:51
            teraz to ja nie siostra tongue_out(uprzedzam)

chętnie bym JA takie wstawiła ale 1. świat opanował disney a są tu 10-latki, które nawet jednej piosenki Beatles'ów nie słyszały 2. to moja siostra...
      • jessicakaulitz Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:19
        Najlepiej : Demi Lovato
        Najgorzej : Selena Gomez
    • bednaaarkowa Re: jaka gwiazda najlepiej a która najgorzej śpie 07.02.11, 20:26
      Selena najgorzej na żywo uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka