Dodaj do ulubionych

Telekamery 2011 - ustawione?

07.02.11, 22:20
Czy tylko mi się wydaje, ale czy wszystkie statuetki otrzymała TVP?
A Mam Talent ma mniej fanów niż Jaka To Melodia?
Czekam na opinie tongue_out
Obserwuj wątek
    • marsowy_odlot Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:25
      tez mi sie wydaje że ustawione uncertain
      w kategorii komentator roku wygrał kurzajewski, aja nawet nie wiem czy cos skomentowałsad
      za to yte osoby które na to zasługiwały nie były nawet nominowane
      • paulina88 Nie wiem , ale cieszę się, że Chylińska dostała :) 07.02.11, 22:30
        • love_metallica Ja też, ale 07.02.11, 22:44
          Kibicowałam Ewie, natomiast Kurzajewski mnie zaczyna irytować. Z niego komentator taki, jak ze mnie Justin Bieber. A słyszeliście o unieważnieniu głosów na tydzień przed plebiscytem? To jest mocno podejrzane.
          • zuzalia wiecie 08.02.11, 14:35

Ja ogólnie nie jestem zadowolona z telekamer. ojciec mateusza zamiast czas honoru ?
            i te barwy szczescia których nikt w mojej rodzinie nie oglada. Ciesze sie tylko z Chylinskiej i z Adamczyka wink oni zasluzyli. wogole to zielinska mnie denerwuje, jej przemowa i wgl. smieszne to mialo byc ? nie wiem nie znosze jej od dawna
          • thepretty Re: Ja też, ale 09.02.11, 13:10
            Moim zdaniem raczej nie.
        • klaudianek Re: Nie wiem , ale cieszę się, że Chylińska dosta 07.02.11, 22:45
          Też się zdziwiłak jak telekamerę dostała Jaka to melodia . Ale pomyślcie ile jest starszych od nas ludzi który głosują na Jaką to melodię czy Kocham cie polsko zamiast Mam talent . ? Mnósto , albo nie mają tvn-u , albo nie wiem co . Ale przy co niektórych się wahałam np. przy aktorce czy aktorze oraz serialu cotygodniowym . Ciesze się, że wygrała Zielińska . ! <jupi>
          • mhmm.zuz Re: Nie wiem , ale cieszę się, że Chylińska dosta 07.02.11, 22:48
            oczywiscie, chyba ze głosowała wiocha ktora nie posiada ambitniejszej telewizji i bazuje na tvp uncertain//
            syfiaste nagrody do syfiastych ludzi.
            • sailor_venus Re: Nie wiem , ale cieszę się, że Chylińska dosta 07.02.11, 23:16
              Czym według Ciebie jest ambitna telewizja? Jest nią TVN, który pokazuje w "Mam talent" faceta jedzącego bigos? Proszę Cię! Jesteś zła, bo Twój faworyt nie wygrał, ale to nie znaczy, że masz prawo obrażać innych, bo to świadczy źle tylko o Tobie. I to się tyczy wszystkich, zawistne kotki!
      • mali Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 13:15
        To są tylko jakieś telekamery a nie, no niewiem, Oscary ! shock
    • green_alien Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:50
      Moher głosowały devil
      A tak poważnie : nie mam pojęcia suspicious
      • green_alien Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:50
        *Mohery
        • love_metallica Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:55
          Szkoda tylko, że TVP musi się dowartościować kosztem innych stacji. A kiedy były reklamy, wręczyli nagrody dla innych stacji. big_grin
      • wyobraznia Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:55
        tak, jasne. Wszystko było ustawione, co z tego, że nie wygrało np. mam talent? widocznie jaka to melodia zdecydowanie było lepsze. rany, to, że Wasze poglądy nie zgadzają się z widzami, nie znaczy, że to było ustawione. tłumacz tak sobie.
    • natimiley Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:54
      indifferentCoś mi się tak zadaje...
    • igusiaaa Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:54
      możliwe. nie zastanawiałam się nad tym.
    • happyend13 no boże już przestańcie dostał kto dostał -.- 07.02.11, 22:55
    • alicesz Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:57
      To, że ktoś woli "Jaka to melodia" od "Mam talent" to nie znaczy, że jest gorszy.
      Pan Jankowski prowadzi ten program od tylu lat, że zasłużył na takie wyróżnienie! Ja to lubię oglądać z pewnością bardziej niż "Mam talent". Tam to są dopiero przekręty...

A Kurzajewskiego jako komentatora sportowego znam od dawien dawna. Przecież najczęściej to on robił wywiady z Adamem Małyszem w czasie jego zwycięstw.

Mnie się dzisiejsze "Telekamery" bardzo podobały i cieszę się, że Chylińska została wyróżnionawink

Chyba niedokładnie oglądaliście program jeśli myślicie, że wszystkie statuetki zgarnął TVP;P
      • alicesz Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 22:58
        O Matko! Janowski oczywiście xD
    • sarenka88888 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 23:03
      Nie, nie, nie... I tylko dlatego, że "Mam talent" nie otrzymało statuetki tak twierdzicie?
      Ja osobiście bardzo się cieszę, że "Jaka To Melodia" ją zgarnęło. To jest naturalny program...

Takie jest moje zdanie

Pozdrawiam wink
      • myoshi . 07.02.11, 23:05
        ustawione? szczerze wątpie. <3

bajdełej: "jaka to melodia" jest chętnie oglądana przez 14 lat.
        • mhmm.zuz Re: .aha. zapomniałam dodać....CZAS HONORU.. 07.02.11, 23:08
          CZAS HONORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serce
          • alicesz Re: .aha. zapomniałam dodać....CZAS HONORU.. 07.02.11, 23:14
            A "Czas Honoru" to niby gdzie jest nadawany?! Na TVP!
    • love_metallica Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 23:07
      Nie chodzi mi o konretnie Mam Talent, tylko sie dziwie, bo roznica między oglądalnością tych programów jest dość duża. Osobiście byłam za KKD i Górskim. kiss
      • alicesz Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 23:12
        Z tą różnicą w oglądalności to mi się raczej nie wydaje. Osobiście wolę TVP gdyż, przede wszystkim nie ma reklam w czasie filmu;]
        Ale tvn24 też zgarnął sporo telekamer, więc trochę przesadzasz. No i statuetki przyznawane w czasie przerwy...
        • love_metallica Re: Telekamery 2011 - ustawione? 07.02.11, 23:23
          Natomiast skandalem jest to, że głosy internautów W OGÓLE nie liczyły się do puli, co sprawiło, że Polsatowi i TVN ubyło 3/4 głosów.
          A ja nie lubię TVP, bo dają kiepskie filmy, jeszcze gorsze seriale i każą za to płacić abonament. A reklamy czasem są przydatne.
    • dacey Re: Telekamery 2011 - ustawione? 08.02.11, 02:45
      nie oglądałam :p
      klik
    • kontrastowa Re: Telekamery 2011 - ustawione? 08.02.11, 11:14
      właśnie dziwne to .. : / przecież tvp nigdy, prze nigdy nie dostały prawie wszystkich statuetek suspicious no i Mam talent gorsze niż Jaka to melodia ? nie no błagam ... ' Ojciec Mateusz ' jako pierwszy ? .. / nie wiem .. ale podejrzane to .
    • bellacullenx zgadzam się 08.02.11, 13:54
      oglądając to cały czas myślałam 'no bez jaj, to jest ustawione!'..
      nie wiem czy to prawda... ale no...O_o
      • glam_skarpeta Puknijcie się . 08.02.11, 14:04
        To że telekamer niedostali wasi faworyci ,to nie znaczy że było ustawione. Zresztą telekamery to nie Oscary żeby teraz o to aferę robić -,-
        • arriane_ Re: glam_skarpeta 08.02.11, 14:20
          To są takie polskie Oscary,może trochę mniej ważne ale ważne.

Wracając do tematu ustawione?Nie wydaje mi się ale 100% nie mogę być pewna.
          • molinka Re: . 08.02.11, 14:40
            nie wiem . nie obchodzi mnie to xd
            szkoda tylko że Czas Honoru nie wygrał .
    • pauliska1212 oho, zaczyna się.. 08.02.11, 14:38
      czy wy naprawdę nie dopuszczacie do siebie innej myśli, niż to że wygra wasz faworyt?
    • anahi_loveyou Re: Telekamery 2011 - ustawione? 08.02.11, 14:40
      zgadzam się. prawie wszystkie statuetki dostało TVP . porażka uncertain
      • cukierkova Re: Telekamery 2011 - ustawione? 08.02.11, 14:45
        Nie zawsze musi wygrać wasz faworyt. -,-
    • moonlight_002 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 08.02.11, 15:02
      Jedynym plusem tych telekamer była śliczna Agnieszka Chylińska.....pokazała się pierwszy raz po porodzie i wyglądała piękniesmile I wreszcie zmienili wyniki na procenty bo nikt nigdy nie umiał czytać ty wielikich liczbwink) Ale przynajmniej było sie z czego posmiaćwink
      • roxy11 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 13:03
        telekamery zostały raczej słusznie oddane,
        a z pewnością na nagrodę zasłuży Robert Jankowski.
        i cieszę się, że wygrała również Chylińska.
    • anulka Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 15:29
      ja tam nie uważam żeby były ustawione . Szkoda tylko że nie wygrała Patrycja Markowska
      • miley347 @mhmm.zuz 09.02.11, 15:46
        Możesz mi powiedzieć jaka jest ambitniejsza telewizja???bo chyba nie TVN!

Bardzo cieszę się, że "Jaka to melodia" zgarnęła telekamerę, a nie "Mam talent". Uważam, że jak najbardziej należało im się. Grają bardzo fajną i dobrą muzykę. Natomiast "Mam talent" jest beznadziejnym programem, w którym według mnie wszystko jest ustawione. Cieszę się też, że wygrała również Chylińska. Nie podobał mi się tylko wybór Adamczyka i Kurzajewskiego.
    • chelsea12 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 15:54
      Zgadzam się,ja się tylko z tym,że Chylińska wygrała i z aktorek,bo wygrała Kasia Zielińska. A nie zgadzam się z resztąwink
      P.S. Nie pasowało mi jeszcze 2 miejsce tej Markowskiej,ona jest beznadziejna i moim zdaniem,to Ewa Farna powinna mieć 2 miejsce a nie ta cała Markowska!!
    • justine1495 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 16:04
      Nie wiem. Oglądałam od momentu, kiedy Chylińska wygrała w kategorii muzyka big_grin
    • bella060 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 16:10
      . noom , i szkoda że ewka nie wygrała . ; /
    • princessm Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 17:00
      Gdy oglądałam całą gale to zdziwiłam się ,że TVP ma aż tyle nagród (9).
      To od razu było podejrzane. Reszta statuetek poszła w kategoriach dla kanałów tematycznych.
      Też liczyłam na "Mam talent'...
    • lady_cat tak, wszystkie konkursy są ustawione . 09.02.11, 17:06
      mam to gdzieś . zwróc tylko uwagę na to, że te ,,stare babcie';' mogły głosować . a wone raczej wolą jaka to melodia.
      w telekamerach nie głosują tylko osoby niepełnoletnie, trudno. c;
    • trufla Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 17:17
      Nie były. Bardzo w to wątpię.

TVN też dostał kilka nagród, Polsat też chyba za serial więc nie powiedziałabym, że coś tam było ustawione. Ludzie głosowali jak chcieli. Nie zawsze się z nimi zgadzałam...
    • nusia123 Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 17:21
      no właśnie! krzurzajewski czy jak mu tam w tym roku prawie nic nie komentował a zielińskiej wprost nienawidzę!!,,mi wystarczy tylko szampan i truskawki" żal mi jej!! i te jej barwy szczęścia to naprawdę jużsmile przesada. a czas honoru to świetny serial, czymałam za niego kciuki a jakiś tam ojciec mateusz go wygryzł.dobrze że chociaż adamczyk wygrał.
      • klaudianek Re: Telekamery 2011 - ustawione? 09.02.11, 19:39
        Właśnie też nad tym myślałam i dużo słyszałam . Teraz tak mówią , ale gdyby nie głosowanie przez internet nie byłoby problemu . . A teraz robią afery . A ja to się tam cieszę , że Zielińska wygrała . kiss serceserceserce
    • dream_ pewnie! 09.02.11, 20:00
      wszystko jest ustawione!
      wszędzie same spiski!!

w 1oo% zgadzam się z wyobraźniąserce i myoshi
    • madalena Re: Telekamery 2011 - ustawione? 11.02.11, 21:53
      no cóż może i były może i nie ale ja tam przy niektórych się zawiodłam a z niektórych się cieszyłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka