Dodaj do ulubionych

Pidżama party....

12.02.11, 16:39
Hej, wczoraj zaczęły mi się ferieserce.....Będzie u mnie nocować kilka koleżanek....co propujecie do oglądania i jedzenia lub jakieś fajne gry .....dla ok.7 os mogą być też jakieś przepisy......kiss
Obserwuj wątek
    • glam_skarpeta Re: Pidżama party.... 12.02.11, 16:48
      Oglądajcie The Ring suspicious
    • salivia Re: Pidżama party.... 12.02.11, 16:56
      Z filmów to horrory lub komedie. Do wyboru. Z gier nie wiem, ale z przepisów to może... Brushetta (jeśli cię interesuje co to i jak zrobić to napisz na prywatnej wiadomości) , jakieś kanapki które możecie zrobić razem, lub zamówicie pizze i objedzcie się popcornem. wink)
    • martussiaaa oglądajcie horrory *__* . 12.02.11, 17:07
    • marsjanka115 x__x 12.02.11, 17:13
      zamówcie pizze i po sprawie
    • deedee Re: Pidżama party.... 12.02.11, 17:13
      pizza i horror ;d . ja zrobiłam imprezę i właśnie oglądałyśmy horrory i zamówiłyśmy pizzę i potem bałyśmy się wszystkiego ale przy tym były takie ziania że można było się posikać xd
    • sexy_girl Re: Pidżama party.... 12.02.11, 17:34
      haha ja też mam ferie :ddd

pidżama party , elita, podryw na głupka, bratz, pamiętaj mnie, ostatnia piosenka, wciąż ją kocham, i inne ;d
    • szpillla Re: Pidżama party.... 12.02.11, 18:16
      jak playstation to polecam na karaoke singstara - fajna zabawa
    • miastowa. Re: Pidżama party.... 13.02.11, 09:14
      najlepiej zamów pizze , plus postał paluszki , żelki itd
      zabawy karaoke , taboo , butelka na wyznania
      do oglądania zależy jaki typ :
      komedia - kac vegas , poznaj naszą rodzinkę ,raj dla par , narzeczony mimo woli
      komedie i inne filmy o nastolatkach - juno , bratz , akwamaryna , wild child , dziewczyny z st trinians , łatwa dziewczyna , elita , trzynastka itd
      horrory - dużo ich ale np krwawe walentynki , sierota , koszmar z ulicy wiązów *(wersja 2010 r , z Kellanem Lutzem ) inni , oszukać przeznaczenie , ostatni egzorcyzm itd .
    • miastowa. Re: Pidżama party.... 13.02.11, 09:16
      jeśli interesują was horrory tu luknij na mój wątek

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3005,122087425,122087425,horror_mna_noc_z_kumpelami.html
      • 300flowers hm. 13.02.11, 09:43
        jak proponowały koleżanki powyżej- oglądajcie horrory, ale to bardziej w nocy, wtedy wszystko jest ciekawsze. proponuje również robienie maseczek na twarz (rossman, ok. 5zł jedna), malowanie paznokci, peeling dłoni i różne inne zabiegi upiększające.
    • justyskaa123 ., tu ? xd 13.02.11, 09:57
      Zamów pizze, zrób popcorn lub jeśli lubisz zdrowe żarcie to zrób poprostu kanapki i wypożycz KILKA filmów !
      żebyście miały do wyboru suspicious
      Najlepiej gdyby to były dobre komedie lub horrory,
      Jeśli rezerwójesz typowo ''babski'' wieczór (noc), to zróbcie sobie nawzajem make-up, pomalujcie paznokcie.
      Gry... hmm.. Ja tam bym pograła w prawda czy wyzwanie xd byłoby śmiesznie <3
      albo poprostu w butelke tongue_out

nie wiem czy pomogłam ale mam taka nadzieje <3
      Udanej zabawy kiss
    • magdalena13072 Re: Pidżama party.... 13.02.11, 10:21
      moim zdaniem impreza sama się rozkręci zresztą koleżanki rozumieją się bez słówbig_grin
      No wiadomo plotki o chłopach najprzystojniejszych aktorówbig_grin W bravi girl znajdziesz fajną gresmile
      • nikki712 Re: Pidżama party.... 13.02.11, 20:51
        Zgadzam się z magdalena13072 ,ring to tak zwany klasyk i przyjemnie jest go obejrzeć z kumpelami,ale jeśli już go oglądałyście lub nie podoba ci się ten pomysł możecie obejrzeć jakąś komedię :Fałszywą dwunastkę,teraz nic poza familijnymi nei przychodzi mi do głowy;p, dramat:13,Bez mojej zgody,Szkołę uczuć .A moze fantasy:Harrego Pottera.Wszystko zalezy od was, pomysł z grami został wspomniany, zawsze możecie pogadać, powygłupiać się i marzyć wink
    • january29 Re: Pidżama party.... 21.04.11, 21:03
      Obejrzyjcie film pl. 'Pidżama Party'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka