coldprincess Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 15:30 : 3 I kiedy odejdę, wytrwaj, nie pogrążaj się w żałobie Ciesz się każdą chwilą, kiedy słyszysz mój głos Wiedz, że patrzę z góry na ciebie uśmiechając się Ja nie czuję nic, więc dziecinko nie odczuwaj bólu Po prostu odwzajemniaj uśmiech - Eminem "when im gone" Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś tak bardzo, żeby oddać za niego rękę? To nie przenośnia, nie. Dosłownie, czy oddałbyś swoją rękę? Kiedy wiedzą, że są twoim sercem I ty wiesz, że byłeś ich zbroją I zniszczyłbyś każdego, kto będzie chciał je skrzywdzić - Eminem "when im gone" Nie ma znaczenia mówienie, że nie jesteś piękny. Wszyscy inni mogą się pieprzyć tylko pozostać szczerym sobie - Eminem Beautiful teraz już cicho kochanie, nie płacz wszystko będzie dobrze trzymaj usteczka mała damo, mówię ci tata jest tu żeby cię trzymać przez noc wiem, że mamy teraz tu nie ma i nie wiemy dlaczego boimy się tego co czujemy w środku nas to może sie wydać trochę szalone, ładniutka obiecuję, że z mamą wszystko będzie w porządku <33 - Eminem - Mockingbird Wśród dziewczyn zauważam coraz większy upadek, Szerzy się kure*two już wśród małolatek, Trafić zawsze dobrze, szanse raczej słabe, Chyba, że chcesz człowieku szczerba, a nie babę, Tym bardziej doceniam te piękne polki szczere, Które wybierają dzieci, a nie melanż i karierę, - Firma "dobre dziewczyny" Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno I ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą Że ktoś ułożył ten plan precyzyjnie Kiedy odchodzą szybko ci, którzy żyli tak niewinnie Co boli? to, że musisz tkwić bezczynnie Faktów niewoli w wiecznym memento mori Wyrzucam smutek, zostawiam pamięć o nich Twarze z przeszłości, duchy, których nie chcę wygonić - Eldo & Hifi banda. Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 15:31 Soł... Chyba jako pierwsza się tu najbardziej rozpiszę i dam PONAD połowę ;D ''Now! But I can't and I don't know. How we're just two men as God had made us. Well, I can't... well, I can't! Too much, too late or just enought of this Pain in my heart for your dying wish, I'll kiss your lips again.'' ~ MCR "You know what they do to guys like us in prison" ''I am not afraid to keep on living. I am not afraid to walk this world alone." Jeden z moich ukochanych cytatów. ''Famous last words" MCR ''To buy the truth and sell a lie." 30STM ''A Modern Myth" ''Ever in love with your bloodless business?" ''Vox Populi" 30STM ''I got a bulletproof heart You got a hollow point smile Me and you runaway scars Got a photograph dream on the getaway mile.'' ~ ''Bulletproof heart'' MCR ''It just ain't living. And I just hope you know. That if you say goodbye today. I'd ask you to be true. 'Cause the hardest part of this is leaving you.'' ~ ''Cancer'' MCR ''Sometimes I cry so hard from pleading So sick and tired of all the needless beating But baby when they knock you Down and out Is where you oughta stay.'' ~ ''I don't love you'' MCR ''Mama we all go to Hell" ~ ''Mama'' MCR ''I can't slow down, I won't be waiting for you, I can't stop now because I'm dancing." ~ ''Planetary(GO!)" MCR ''We can leave this world, leave it all behind We can steal this car if your folks don't mind We can live forever if you've got the time!'' ~ ''Save yourself, I'll hold them back" MCR '''Cause I don’t feel bad about it So shut your eyes Kiss me goodbye And sleep Just sleep The hardest part is letting go of your dreams '' ~ ''Sleep'' MCR ''Terrified of what I'd be As kid from what I've seen Every single day when people try And put the pieces back together Just to smash them down Turn my headphones up real loud I think I need them now 'Cause you stop the noise and If you stay I would even wait all night Or until my heart explodes How long? Until we find our way In the dark and out of harm You can runaway with me Anytime you want Well anytime you want Well anytime you want'' ~ ''Summertime'' MCR Cytat długi, ale ma dla mnie szczególne znaczenie. ''Can I be the only hope for you, because the only hope for me is you alone." ~ ''The only hope for me is you" MCR ''Love is the red of the rose on your coffin door'' ~ ''Thank you for the venom" MCR ''And you must keep your soul like a secret in your throat'' ~ ''Vampires will never hurt you'' MCR ''And as we're falling down, and in this pool of blood And as we're touching hands, and as we're falling down And in this pool of blood, and as we're falling down I'll see your eyes, and in this pool of blood I'll meet your eyes, I mean this forever '' ~ ''Demolition Lovers'' MCR ''They gave us two shots to the back of the head And we're all dead now '' ~ '' I never told you what I do for a living'' MCR Rozpisałam się. Pewnie nikt tego nie przeczyta, ale lubię sobie tak czasem wszystko z siebie wywalić Mam nadzieję, że nigdzie nie popełniłam jakiegoś rażącego błędu, bo kilka cytatów pisałam z pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen2130 Kocham wszystkie piosenki Marsów! 31.03.11, 15:34 a naj naj : 1.,,Tell me would you kill,to save our a life ,tell me would you kill,to prove you're right .Crush,cruch...Bun let it all burn. This hurricane chasing that's all underground..." 2.,,Come break me down , Bury me, bury me, i have finished with you! Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 15:38 "So hold your head up, girl and you'll go far, Listen to me when I say"- lady gaga Odpowiedz Link Zgłoś
squelly Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 15:49 hmm, dużo mam. dam spolszczone, nie chce mi się po angielsku pisać. no więc na początek; ' A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam, i ociekać szczęściem, miało być sto lat, sto lat ' piosenka HappySad'u. ' Jestem piękna po swojemu , Bóg tworząc nie popełnia błędów , jestem na dobrej drodze kochanie, taka się urodziłam' Lady Gagi Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 cytat z piosenki GrubSon - Naprawimy to :) 31.03.11, 15:44 będzie dobrze, wiem, łatwo powiedzieć, ale lepiej mieć nadzieje niż siedzieć i nic nie mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 15:52 ojj duzo mam . taki naj to chyba : `bo dwie połowy znaczą razem idealny stan . <3 - east west rockers dotknąć cię . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:17 estrellaa napisał(a): > ojj duzo mam . > > taki naj to chyba : > `bo dwie połowy znaczą razem idealny stan . <3 - east west rockers dotknąć > cię . Też to uwielbiam.;d Piosenka jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Jak na marsjankę przystało xD 31.03.11, 15:55 "This is who I really I'am" - 30 Seconds To Mars "The Kill" Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Jak na marsjankę przystało xD 31.03.11, 16:07 "Come break me down Bury me, bury me I am finished with you" 30 Seconds To Mars - The Kill " I'm not okay !!" MCR - I'm not okay Odpowiedz Link Zgłoś
Re: Jak na marsjankę przystało xD 01.04.11, 20:51 You wanna be the one in control You wanna be the one who's alive You wanna be the one who's old It's not a matter of luck, it's just a matter of time 30stm - Edge of the earth i oczywiście: What if I wanted to break Laugh it all off in your face What would you do? 30stm - The kill <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ania1234 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 16:20 Mój ulubiony cytat jest mojej ulubionej piosenkarki La Fee z jej piosenki "Heul Doch" (Rycz) podam cytat w j. polskim "Piszę tą piosenkę dla Ciebie I śpiewam Ci ja prosto w twarz Rzeczywiście masz to na co zasłużyłeś Miałam do Ciebie zaufanie Wierzyłam w twoje kłamstwa Tak, miłość oślepia i ogłupia" Odpowiedz Link Zgłoś
agnessxo Girls don't like boys, girls likes cars and money" 31.03.11, 16:28 oraz "take this broken wings and learn to fly".... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 16:47 to buy the truth and sell a lie the last mistake before you die so don't forget to breathe tonight tonight's the last to say good-bye A Modern Myth-30STM She wants to go home, but nobody's home. It's where she lies, broken inside. Nobody's Home-Avril Lavigne Coś by się tam jeszcze znalazło (szczególnie 30STM i Within Temptation), ale póki co tylko to mi chodzi po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:01 "I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and the words don't rhyme And I know when I die, you'll be on my mind And I'll love you always" "Będę tu, dopóki gwiazdy nie przestaną świecić Dopóki niebo nie wybuchnie i słowa nie przestaną się rymować I wiem, że kiedy umrę, ty nadal będziesz w moim umyśle I będę cię zawsze kochał" To z "Always" Bon Jovi "Sing it from the heart Sing it till you're nuts Sing it out for the ones that'll hate your guts" "Śpiewaj z serca Śpiewaj póki jesteś świrem Wyśpiewaj to, a niektórzy będą nienawidzić twojej odwagi" To z "Sing" My Chemical Romance Na razie to chyba wszystko. Lubię jeszcze "By the way" Red Hot Chili Peppers, bo łatwo wchodzi w głowę. Po paru jej przesłuchaniach możesz powtórzyć cały tekst bez skupiania się nad tym. "Standing in line to see the show tonight And there's the light on Heavy glow By the way I'll tried to say I'll be there Waiting for Dani, the girl is singing songs to me Beneth the marquee Overload" Stoję w kolejce, by zobaczyć koncert wieczorem i tam są światła mocno świecą Przy okazji próbuję ci powiedzieć, że tam będę Czekając na Dani, dziewczyna śpiewa mi piosenki pod namiotem Przegięcie" No to już chyba wszystkie. Walking in Memphis też jest fajne, ale nie będę już wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:16 nie łam się będzie dobrze, wiem łatwo powiedzieć. ale lepiej mięc nadzieję, niż siedzieć i nic nie mieć. chciałbyś niewiedzieć a najlepiej zniknąć, mam klucz dla ciebie, chodź - naprawimy wszystko. grubson - naprawimy to < 3 pozwól, że opowiem ci o znajomości, która trwa, chociaż nie jest pewna swojej przyszłości. jednak pozwala pisać mi teksty o miłości, prawie tak intensywne jak kolor jej paznokci. małpa - paznokcie < 3 kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. od zawsze chciałem znaleźć kogoś , kto by mógł zrozumieć, tak dawno już wiedziałem, że to jesteś Ty. pezet - nieważne < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lovegaga13 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:17 "No matter gay, straight or bi lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive No matter black, white or beige chola or orient made I'm on the right track, baby I was born to be brave" " Born this way" by Lady Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:26 You better be there when they call you Do not twist, do not break, baby do not back down Bon Jovi-It's My Life This Romeo is bleeding But you can't see his blood It's nothing but some feelings That this old dog kicked up It's been raining since you left me Bon Jovi-Always Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:34 Teksty Paramore są mega inspirujące Odpowiedz Link Zgłoś
squashybanana Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:41 'We all deserve to die' - Epiphany (Sweeney Todd soundtrack) 'You'll come back When it's over No need to say good bye' - The Call (Regina Spektor) Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 XoXo 31.03.11, 17:41 [i]Just tonight I won't leave And I'll lie and you'll believe- Just Tonight, The Pretty Reckless I will die for you my love, my love I will lie for you my love, my love' I will steal for you my love, my love I will die for you my love, my love- You Make Me Wanna Die, The Pretty Reckless Who needs a boyfriend? I've got my girlfriends- Summer Girl, Leighton Meester Cała piosenka SweetBox- Everything's gonna be alright- świetny tekst [Come on baby, We get along Please don't just spoil it Don't steer us wrong Let's get together And get it on Let's get those clothes off Before I'm gone- One week of danger, The Virgins Love was blind and I was too blind to see- I'm Sorry, Brenda Lee I want to wake up in a city That doesn't sleep- New York, Frank Sinatra So I'll go but I know I'll think of you Every step of the way- I will always love you, Whitney Houston /i] więcej w tej chwili nie przychodzi mi do głowy... xo xo Odpowiedz Link Zgłoś
greeneska Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:45 "Bang bang!" z Holiday Green Day'ów. Na koncertach robi to największe wrażenie. Można to zobaczyć TUTAJ. 3:17 najlepiej przewinąć, aby nie ucięło, ale całą piosenkę warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: jeszcze parę.xd 31.03.11, 17:55 ,,Zaczęło się tak, pierwsze spojrzenie pierwszy znak na chwilę zatrzymał się dla nas czas nie liczyło się nic oprócz tego, że nie mogę bez niej żyć chyba zakochałem się teraz mam jedno marzenie. jeden sen chcę być przy niej w każdą noc i w każdy dzień."Bednarek,Każdego dnia. ,,My heart stops When you look at me Just one touch Now baby I believe This is real So take a chance and Don't ever look back, don't ever look back" Katy Perry Teenage dream ,,Here I am Feels like the walls are closing in Once again it's time to face it and be strong I wanna do the right thing now I know it's up to me some how I've lost my way If I could take it all back I would now I never meant to let you all down And now I've got to try to turn it all around And figure out how to fix this I know there's a way so I promise I'm gonna clean up this mess I made Maybe It's not to late Maybe it's not to late oh" Demi Lovato It's not too late Odpowiedz Link Zgłoś
busia11 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 17:58 I want someone to love me For who I am I want someone to need me Is that so bad I'm looking past all the madness ...But that's all I have But I want someone to love me For who I am Nick Jonas - Who I Am <3 Odpowiedz Link Zgłoś
greenlove Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 18:03 długo nad tym myślałam ,ale to chyba "kill the fags" z Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 18:20 "[...]wird alles gut .!" - Tokio Hotel - DDM . Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss_ Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 18:27 i asked for sunshine but i thank you for the hard rain - paramore, miracle [outro] somewhere weakness is our strength - paramore, let the flames begin a new day is coming and i'm finally free - 30 seconds to mars, attack Odpowiedz Link Zgłoś
khepri Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 18:46 "This is who I really am" - The kill - 30 seconds to mars "He's a stranger to some and the vision to none" - from yesterday - 30 seconds to mars "Once more a say good-bye, to you" - All these thingd I hate - Bullet for my Valentine Odpowiedz Link Zgłoś
Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 01.04.11, 20:59 khepri napisał(a): > "This is who I really am" - The kill - 30 seconds to mars > "He's a stranger to some and the vision to none" - from yesterday - 30 seconds > to mars > "Once more a say good-bye, to you" - All these thingd I hate - Bullet for my Va > lentine Bullet for my valentine i 30stm <333 Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 18:46 Never Say Never - Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 13:55 'Who Says' - Selena Gomez To mi się spodobało i to najnowsze: Who says you're not pass the test. Who says you can't be the best. Who said, who said. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie.mouse Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 18:46 "See you, breathe you, I want to be you " The Veronicas Untouched Odpowiedz Link Zgłoś