Dodaj do ulubionych

Czy ona jest Androidem ? <lol2>

21.02.11, 15:28
Dobra tak na serio chodzi mi o dziewczynę ;d Nie będę wam pie... mówił jakiś głupot typu kocham chłopaka, ale boje się z nim chodzić itp. Chodzi o to,że ta dziewczyna jest trochę... bardzoooo leniwa i mnie poprosiła o zrobienie pracy domowej, ja jej odpowiedziałem, że niech sobie sama zrobi. Po czym zareagowała,że dostane satysfakcje( moja waluta za coś ), a ja, że nie chcę, no i trochę pokłóciliśmy się, ale ja (wielki ,,miszcz" dobrego serca) zrobiłem jej to. No i potem gadaliśmy juz po odrobieniu lekcji no i ona wypala
,,Wiesz ty jesteś ładny, nie to co ja"
zaczęła wg mnie podrywać
Dzisiaj rano najlepsze....
Dałem jej coś z matmy i już po dzwonku stoimy przed klasą(całe 17 osób ;D) no i ona do mnie ,,dzięki' dając mi kartki z zadaniem i mnie pocałowała ;O ;O(miał być polik ale pocałowała w ucho ;d ) no i żartownąłem z niej ,że ma aparat kłująco-ssący i chciała mi wyssać woskowinę <lol2> (uszy były czyste) , a dzisiaj jak z nią gadałem przez GG to mi napisała tak ;d

Mateusz
15:12:09
czemu to zrobiłas przed matmą ?? big_grin ;> nie mozna było inaczej podziękować big_grin ?

Kanciasta Karolina
15:12:50
ja to ostatnio odruchowo tak mam xD skate czyni cudabig_grin
15:13:11
wiesz o co chodzi suspicious

Mateusz
15:13:15
ale wiesz, ze ja jestem z kimis innym i to było nie zafajne big_grin

Kanciasta Karolina
15:13:45
aa narzeczona xd

Mateusz
15:13:53
nieeeeee

Kanciasta Karolina
15:14:09
łooo .... ja o czyms nie wiem xD
15:14:17
rzuciles narzeczona
15:14:20
!@!@!

15:14:24
jak mogles
15:14:26
tongue_out

Mateusz
15:14:39
nie mam kogoś innego , narzeczona to tak dla beki lbig_grin

Kanciasta Karolina
15:15:17
looo teraz to mowisz jak ja przed ktupom xD nie no zart z\w bo musze zaczac obiad robic na chwie

Mateusz
15:15:31
dobrze ...

Kanciasta Karolina
15:18:14
ej ja musze isc bo ja w koncu nie zrobie tego obiadu xD

A więc czy to ten no... ,,żart" czy ona coś do mnie czuję ? ;D sciana

Wole to drugie bo mnie narzeczona z domu wyrzuci <lol2> big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • lily_95 wg mnie, 21.02.11, 15:37
      mi sie wydaje, że ona coś do ciebie czuje.
    • szaksel Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 21.02.11, 15:43
      Ktoś jeszcze sie wypowie ;d ?
      • honest_ Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 21.02.11, 15:52
        myśle, ze jej si podobasz, ale po tym jak napisałeś ze to było 'nie za fajne' to sie speszyla i obrocila to w żart. c:
        • szaksel Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 21.02.11, 15:53
          Czyli ona chce ze mną ąą.ęę chodzić ?;d
          L-o-L
        • mileylovexxx Tu 02.03.11, 18:33
          Myślisz , że jakbyś się jej nie podobał to ,by Cię pocałowała wątpieuncertain Pewnie już od dawna jej się podobasz i dawała Ci różne znaki , które dla dziewczyn są oczywiste , a dla chłopaków . Chłopaką trzeba walić prosto z mostu , a dla dziewczyny wystarczy że ten chłopak się do niej uśmiechnie . Takie są dziewczyny ... Jak chcesz to spróbuj z nią chodzić jak nie to nie tongue_out Ale ty jej się napewno podobasz wink
      • szaksel Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 21.02.11, 15:57
        ja z nią nje wiąze jakiś wielkich ambicji czy coś, dla mnie to ona jest gó...arą, złamała pewną przysiege ale nie wiem teraz jak z nią, zupełnie nie wiem co z tym zrobić ;d
        • jeffy Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 22.02.11, 14:27
          Wykorzystuje Cię trochę, wydaje mi się że ma zakład jakiś. :p
    • smile_peace_ a mi się widzi.. 21.02.11, 15:53
      w sumie to też mi się wydaje, że ona się w tb buja. No bo przecież Ci tego nie powie. no bo jak: podejdzie do cb i ci powiem "wiesz, podobasz mi się. Kocham Cię!" <
      • pola16 A ja się pizgam z tego wątku.! 21.02.11, 16:04
        Serio, gdybyś coś do niej czuł to bez niczego zagadasz do Niej jednak wolisz założyć tutaj wątek, a przy okazji, gdyby nie jego nazwa to bym chyba tego nie czytała <lol2>. A swoją drogą to masz nieźle najepane w bani, ale bez urazy pozytywnie oczywiście ;*. A te walnięte creyzolki ->jakkolwiek się to pisze wiadomo, że napiszą: "Ona cię Kocha". Oczywiście w swoim uroczym, pokemońskim stylu, więc wszystkiego najlepszego <lol2>. Musisz coś jednak czuć, bo masz fajnie Ją zapisaną na GyGy xD.
    • smile_peace_ tak, ona chce z tb chodzic ;D tak się mi wydaje ;p 21.02.11, 16:03
      • szaksel Re: tak, ona chce z tb chodzic ;D tak się mi wyda 21.02.11, 16:05
        No a jak jej powiedzieć, ze nie zeby w depreche nie wpadła, bo ona jest troche niedowartosciowana ;d
        • smile_peace_ a to jest trudniejsze pytanie.. 21.02.11, 16:10
          tzn. ja nie wiem bo niedowartościowana nigdy nie byłam ;p

Ale tb chodzi o to, że jak jej powiesz że nie chcesz z nią chodzić, to zeby się nie "załamała", tak?
    • smile_peace_ @pola16 21.02.11, 16:22
      Dorosła się odezwała.. pokemoński świat? hahaha. ale skoro tak twierdzisz.. lepszy taki świat, niż ten twój, "sweetaśny".

A co do tego, jak ma ją zapisaną na GieGie- tak, przez tą nazwę, jaką jej napisał, na pewno się w niej buja. No nie przesadzaj ;/
      • pola16 Re: @pola16 21.02.11, 18:59
        Wiesz co opisać Ci ten mój słodki świat?! Nawet byś nie wiedziała ile rzeczy, sytuacji, a w tym ludzi kopie mnie ostatnio po tyłku.!
        • smile_peace_ Re: @pola16, a więc... 22.02.11, 13:56
          myślisz, że mnie nie? Tylko, że mnie nie ludzie a Bóg i ten poj.bany świat, więc nie czuj się wyjątkowa ;/
          • pola16 Bóg Cię nie może zranić. 22.02.11, 15:04
            Tak przynajmniej twierdziła moja katechetka z gimnazjum, a wracając do tematu. Nie mówię, że jestem wyjątkowa, bo wiem, że możliwe jest znalezienie osób z podobnymi problemami, ale nie będę ich tutaj wypisywać. Jednym słowem- Świat o smaku cytryny.
            • smile_peace_ ja tam nie wiem, czy nie może mnie zranić 24.02.11, 12:54
              ja swoich problemów też nie zamierzam wypisywać, i rozumiem, czemu ty też nie chcesz tego robić. Ale wiesz- ja lubię cytryny. Gorzej z pieprzem i krupnikem. Tak, więc mogę stwierdzić że moje życie się za dużo krupniku najadło i zaczyna mieć niestrawność żołądka, a wszystko leci na mnie ;//
              • pola16 Re: ja tam nie wiem, czy nie może mnie zranić 27.02.11, 20:38
                Życie daje Ci cytrynę? Rób z niej lemoniadę! A na temat krupnika już się tu nie wypowiem, bo kolejna osoba mnie zaatakuje, więc sobie to daruję...
    • fantvd Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 21.02.11, 17:35
      to zalezy jakim tonem to mowila najlepiej pogadaj z niq szczerze
    • szaksel Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 21.02.11, 19:12
      Mam ją tak zapisaną bo wymysliłem jakieś urozmaicenia ;D No nie wiem ;D jak chcecie to dam wam wszytkie kontakty jak mam zapisane np; Prawdomówna patrycja ;D
    • sandrolaxd Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 22.02.11, 10:36
      Fajna rozmowa na GG . xd o lol . sory wali mi dzisiaj.x d a więc postaram się odpowiedzieć normalnie i powiem ci ,że ona chce cię poderwać. xd
      bierz się za nią fajna jest.xd big_grin
    • indianaa Eee tam xD 22.02.11, 14:07
      Przystawia się i tyle,a jeśli Ci się to nie podoba to zachowaj się jak facet,a nie prowokuj jej wink . Dziewczyna da sobie spokój,jak nie będziesz na to zwracał uwagi i nie ciągnij tego tematu .
      Jak chodziłam do gimnazjum jedna babka też tak podskakiwała do mojego kumpla,on to olał,pogadał z nią raz,a serio i wszystko wróciło do normy...poza tym,że płakała przez tydzień,ale jej przeszło big_grin
      • kari116 haha rozwalasz :D 22.02.11, 14:35
        nie no, może pomyliła kierunki i tak odruchowo w to ucho? XD nie wiem, no.
    • pauu26 Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 22.02.11, 19:47
      jeśli ona ma konto na kocie, to masz nieźle przeje.bane kolego XD
      • rockmafia_ Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 28.02.11, 15:02
        KANCIASTA KAROLINA hahahhahahhahahahahaha <lol2> Dobre : D
        Co do tematu ... Jasne , że się w tobie buja ! Specjalnie prosi cie o zrobienie jej lekcji , żeby mogła do ciebie zagadać oO
    • monik4 Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 28.02.11, 15:09
      uncertain tera to głupoty gadasz
    • sopwil / 28.02.11, 16:20
      Kim jest?!
      • szaksel Re: / 02.03.11, 17:19
        Ona ?

PS; na GG mówiła, że nic sie nie stało , a w sql miałem od niej taki przeje.b przed całą klasą <lol2> tak ona jest Androidem
        • sopwil Re: / 02.03.11, 21:51
          dziwne określenie. :d

każ jej się odwalic i będziesz miał spokój. piwo
    • olckaa Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 02.03.11, 18:36
      dziecko , ogarnij się , macie po 12 lat -.-'
      • szaksel Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 02.03.11, 21:43
        Wielka dorosła sie znalazla , bo dziewczynko myślisz ze jak napiszesz jako 16 latka jesteś zajebista, a jesteś żałosna jak Ich troje
        • mileymandy ? 03.03.11, 03:24
          Przeczytałam całą wypowiedź i nie rozumiem prawie nic xD
          Aż z ciekawości weszłam na profil i wszystko się wyjaśniło.12 latscared?!Jakie dziwne pokolenie dzieci rośnie...A na razie to się może zajmij samochodzikami i zadankami ze szkoły,a nie panienkamiconfused
          • szaksel Re: ? 03.03.11, 17:39
            haha sama masz 14 lat, a to że jestem dojrzalszy od Ciebie psychicznie znaczy to, że kazdy dorasta w innym tempie ;d
    • smacznegooo Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 02.03.11, 21:23
      ..lol.xd ..No coś czuje do cb ; P
    • klama_kcmil # 02.03.11, 21:34
      Zarywa, podobasz jej sie suspicious
    • cariette Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 02.03.11, 21:47
      Według mnie, na pewno jej się podobasz. Czy Cię kocha to nie wiem, nie czytam w myślach ;P Ale to bardzo możliwe ;D
    • super_star Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 02.03.11, 21:52
      mi się wydaje, że ona po prostu Cię lubi, "pocałunek" w policzek w geście podziękowania wg. mnie nic nie znaczy, może jest spontaniczna i taka nie wiem jak to nazwać, taka trochę crazy
    • kingusska190 Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 03.03.11, 18:36
      yy to było trochę długie, ale przeczytałam. człowieku, nawet nie wiesz jak śmiałam!
      • mikessa Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 03.03.11, 21:44
        Hahaha, to jakaś głupota... No sorry, al czy ty nie masz ważniejszych spraw niż takie dziecinady ?
    • karola_483_th Re: Czy ona jest Androidem ? <lol2> 05.03.11, 16:54
      Jak Cię podrywa itp. no to widocznie podobasz jej się.
    • kamusia99 hAHA przperaszam ale kanciasta karolina??? 06.04.11, 16:47
      haha
    • kamusia99 kanciasta karolna2 06.04.11, 16:51
      wracajac do tematu ;D to msle ze to dla dziewcyzn oczywiste ze sie jej podobasz inaczej by cie nie oałowała dizewczyny nie idą na jakieś jaja i zakaldy o chłopaów chociasz zdarza sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka