Dodaj do ulubionych

Sciąganie na sprawdzianach ?

• morphine_ Ściągamy ! ;D W piórniku ;) 26.02.11, 10:51
    • marzka Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 10:52
      Najczęściej od kogoś ściągam big_grin a czasami książka na stół i zrzynam z ksiązki ;D albo wysyłamy sobie SMS- y z odpowiedziami big_grin albo po prostu ściągam z neta wszystkie odpowiedzi do sprawdzianów big_grin
    • verrley . 26.02.11, 11:01
      Ja ściągam. smile
      Nigdy nie zostałam 'jeszcze' złapana na tym.
      Zawsze robię karteczki i trzymam w piórniku lub kartką smile
    • dancehall_gueen TU / 26.02.11, 11:03
      zależy. Nie ściągam jak się nauczę ( co się żadko zdarza ) i nie sciągam na chemii + biologi bo se nie da ;///
      !!. Jak ściągam to najczęściej daje sb ściąge na krzesło bądź daje ja do piórnika .!
      Jak piszemy kartkówke to sciąge pisze sb na butach .. bo nie duzo tego wink) a ściąga sie geniaaalnie
      . tylko trzeba umieć oczywiscie smile
    • jb.0la Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 11:18
      Ściągam, ale jedynie od przyjaciółki, z którą siedzę w ławce. Nie chce mi się robić ściąg, a nauczycielki by zobaczyły. ;p Ja też pomagam na sprawdzianach. hehe wink
    • angie2 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 11:29
      Ja raczej ściągam od kogoś
      • msthic Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 11:34
        najczęściej trzymam w mundurku [tak niestety musimy je nosić -.-]. podczas pisania ściągę daję na ławkę i przepisuję to co potrzebuję . z reguły to działa jednak na niektórych lekcjach trzeba się obejść bez ściąg ...
        • kiiin55 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 12:18
          W podstawówce ściągałam na okrągło . Teraz prawie wgl . Zdarza sie , że spisuje od koleżanki z ławki . Ale nie robie żadnych karteczek itd .
    • smileyy776 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 12:24
      Nigdy w życiu nie ściągałam ;P
    • madzia2710 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 12:35
      Nie ściągam.
      • schokobonsy Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 12:58
        ściągi chowam często w piórniku
    • twojaa Taak <3 26.02.11, 12:59
      Ja ściągam ale tylko na tych których nie rozumiem. Robię małe karteczki zakładam bluzkę z średnim dekoltem i ją tam chowam. Rozpuszczam włosy i ściągam. big_grin
      • kingura117 Re: Ściągacie na sprawdzianach? 26.02.11, 13:31
        Nie ściągam
    • faith_ Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 13:36
      ściągam. czasami nagrywam się na mp3 i pozniej mam słuchawke w uchu i zakrywam włosami wiec nic nie widać a czasami to na ręce, w piórniku itd.
    • deedee ; > 26.02.11, 13:39
      no tak ; )
      szczególnie to z zeszytu wink .
      a jak nie to na karteczkach ; )
    • myslicielka123 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 13:42
      ostatnio praktykuje SMS-a do koleżanki która akurat ma dostęp do neta, on sprawdza w google i mi pisze, a ja tworze ze strzępków wypowiedzi pięknne zdaniewink
      • gola. ._. 26.02.11, 14:16
        ściągam na wiele różnych sposobów.
    • iguanna Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 14:12
      Ja podchodze do kogoś rzekomo proszą co pożyczenie, np. chusteczki i przy okazjii zostawiam karteczke na ławce. Kiedy przychodze oddać rzekomo pożyczony przedmiot odbieram karteczke. Ważne zeby osoba, od której chcesz ściągnąć nie siedziała z kapusiem, a ni blisko łąwki nauczycielki.
    • gabbs Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 14:13
      Ja ściągam praktycznie na każdym sprawdzianie i każdej kartkówce.U mnie najlepiej się da ściagać na matematyce bo nawet jak masz otwarty zeszyt i on leży obok sprawdzianu to nauczycielka sie nie kapnie. Metody to oczywiście ściąga w piórniku, w telefonie w postaci zdj. i sms'ów, zeszyt pod tyłek lub na kolana,na rekach,dłoniach,palcach i ostatnia; torba na ławkę a pod nim zeszyt.
      • missmurder Nie -,- 26.02.11, 14:34
        Nie ściągam i mnie strasznie wnerwia kiedy inni ściągają. Jestem 3 w klasie jeśli chodzi o średnią. 2 osoby które są lepsze ode mnie na prawie każdym sprawdzianie mają ściągi. Według mnie to jest strasznie niesprawiedliwe, że za oszustwo mają lepsze oceny. I wkurza mnie, tłumaczenie się typu: i tak to umiem, biorę na wszelki wypadek. To jest po prostu nie fair wobec osób nieściągających. Ale cóż, na egzaminie ściągać nie będą mogli i zobaczymy jak im pójdzie devil

Po za tym, ja przynajmniej wiem, że wszystko co osiągnęłam zawdzięczam sobie, a nie karteczce.
    • xxxnatalxxx Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 26.02.11, 14:44
      A różnie. Kiedyś się bałam, to tylko w piórniku. Teraz wkładam do brulion'a, brulion po kartkę(żeby się wygodniej pisało ;P) i tyle.
      Oczywiście jeszcze ściągam z podręcznika. Czasami sobie ordynarnie otworze nawet w 1 ławce i nic XD czasem jak siedzę przy ścianie to koleżanka czatuje czy się nauczyciel patrzy a ja hyc do plecaka :p

Ale rzadko tak. Najczęściej karteczki w mundurki i na ręce napisy.

Ale ostatnio zainspirowała mnie nauczycielka tym, że mam włosy opadające na twarz i jak się schylę to mnie nie widać- co za tym idzie dobra sposobność do gadania i ściągania. Dziękuje proszę pani! ;P
    • kolusia1997 Taak :) 26.02.11, 14:57
      Oj taak. wink
      polecam pare sposobów:
      1. piórnik
      2. na kolanach (prezd nauczycielem przykrywa sie sciage bluza)
      3. na nodze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka