Dodaj do ulubionych

Religia -- Katechetka

23.02.11, 17:06
Mam problem z katechetką , miałam sprawdzian i wszystkie zadania miałam dobrze (sprawdziłam ). No i postanowiłam ją sie zapytac ,dlaczego taka ocena no a ona ja oceniłam tak jak ja sądze .Na początku roku mnie się pytała o brata (mój brat miał problem z polonistką która tam też pracuje za słowo rozprzężenie a ona się w to mieszała no i moi rodzice dali to do prokuratora i gazety ) polonistka jest ok chyba zrozumiała swój błąd a ona uncertain. No i koleżanki myślą że to przez mojego brata ona mnie pyta i daje takie oceny .

Nie wiem co zrobic , już nie chce chodzic na religię uncertain

Proszę o pomoc i przepraszam za błędy kiss
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Religia -- Katechetka 23.02.11, 18:40
      Nie rozumiem prawie nic z tego, co napisałaś. Napisz jeszcze raz dokładnie o co chodzi, ze znakami przestankowymi.
      • ania55888 Re:odświeżam 23.02.11, 19:06
        chodzi o to że katechatka żle oceniła moją pracę zrobiłam kopię i sprawdziłam z książki
        gdy mój brat chodził do tego samego gimnazjum co ja miał problem z polonistką a to są dwie przyjaciółki ,było to w gazecie no i przez te 3 lata co mój brat poszedł do liceum one były spoko do tego czasu gdy ja się pojawiłam mówi że jesteśmy głupkami mnie posadziła w pierszej ławce żeby pytac tak powiedziała .

odpada dyrektorka nic nie zrobi ani z nią nie pogada
    • koniara8 Re: Religia -- Katechetka 23.02.11, 18:50
      Myślę, że taką sprawę powinnaś zgłosić do dyrektora. Albo możesz z nią szczerze porozmawiać na osobności i wyjaśnić to i owo. Bo tak nie może być!

That's all. cool
      • ania55888 Re: Religia -- Katechetka 23.02.11, 18:57
        ale ja poszłam z rodzicami i dyrektorka ni sibie z tego nie zrobiła tylko patrzyła w ekran komputera
    • marsjanka115 x__x 23.02.11, 19:07
      jako druga proszę Cię abyś jeszcze raz napisała w czym problem... Chodzi o to że uwzięła się na Ciebie ?
      • shou Re: x__x 26.02.11, 14:23
        No niestety... prawda jest taka, że z nauczycielem nigdy nie wygrasz. To on/ona ma zawsze rację....
        Wiem, miałam takie sytuacje. A próby zrobienia czegokolwiek sprawiały, że było jeszcze gorzej...
    • yourbadream Idź do kuratora oświaty i tyle. 26.02.11, 19:28
      Jak nie to zmień szkołę.
      • blondi_girl Re: Idź do kuratora oświaty i tyle. 26.02.11, 19:43
        No to moze poproś rodziców żeby wypisali cie z religii? Ten przedmiot nie jest obowiązkowy...
        A w przyszłosci postaraj sie używać znaków przystankowych i pisz trochę bardziej logicznie..
        • klaudiau11 Re: Idź do kuratora oświaty i tyle. 05.03.11, 11:42
          Racja . Można się przecież wypisać . Znam osoby które nie chodzą na religię . Ja na twoim miejscu tak zrobiła .

I proszę cię . Pisz troszkę bardziej logicznie bo musiałam sporo się zastanowić aż zrozumiałam o co ci chodziło . x d
    • martucha. Re: Religia -- Katechetka 05.03.11, 11:31
      Możesz się wypisać z chodzenia na religię smile
    • patrysia441 Re: Religia -- Katechetka 05.03.11, 11:53
      wypisz się z chodzenia na religię lub idz z tym do dyrektora szkoły
    • meinecoon Re: Religia -- Katechetka 30.03.11, 17:34
      Nie znoszę religii, bo mają zacofane poglądy. Nie mogę się doczekać, żeby się wypisać z tej głupiej lekcji.
      • stayaway *______* 16.06.11, 17:49
        religia nie jest obowiązkowa
        wypisz się wink
    • dewiacja Re: Religia -- Katechetka 17.06.11, 11:16
      Dlatego ja nie chodzę na religię. Ci wszyscy katecheci, katechetki i księża są szurnięci.
      • nastasya. Re: Religia -- Katechetka 17.06.11, 12:12
        Jak to się mówi nauczyciel może wszystko.
        Ja sie oczywiscie z tym nie zgadzam jak większość uczniów.
        A co do tej katechetki nie rozumiem jak można sie tak na kimś wyżywać bez powodu.
        I nie moge też zrozumieć ,że dyrekcja nic z tym nie zrobiła!
        Na twoim miejscu albo bym sie wypisała z religi (chociaz trudno by mi było,bo przecież jestem chrześcijanką,ale skoro ktoś taki ma mnie jej uczyć to wolałabym na nia nie chodzić) albo zmieniłabym szkołe.
        Ogólnie to współczucia nie chciałabym miec takiej katechetki i wgl dyrekcji co nie umie nic załatwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka