czekoladowa_me 23.02.11, 22:31 Możecie mi polecić jakiś dobry korektor (dobrze kryjący i nawilżający). Najlepiej nazwa i gdzie go kupiłyscie albo gdzie można taki znaleźć i ile mniej więcej za niego dałyście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszqa13 ja używam... 01.03.11, 15:16 L'oreal Touche Magique...kupiłam go w jakiejś Galeii Handlowej...bo ogólnie w Piotrze i Pawle u mnie przed wejściem do sklepu z jedzeniem itd.: jest taki sklep kosmetyczny i to tam właśnie kupuje rzeczy do makijażu albo w Sephorze...można ten korektor znaleźć raczej w każdym dobrym sklepie z kosmetykami... Odpowiedz Link Zgłoś
xblackxx Re: korektor;) 24.02.11, 14:35 nie wiem jaką masz cerę ale to już sobie dobierzesz na miejscu kolor. korektory są od 10 z mis sporty i droższe. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kristie02 Re: korektor;) 24.02.11, 18:07 Virtual kosztuje 8.50 dobrze kryje i nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaaa Re: korektor;) 24.02.11, 18:47 inglota taki w malej tubce plynny swienty duzo odcieci do wybory 27 zl chyba nie pamietam jakos tak polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ilolita Oj tam , oj tam 25.02.11, 09:36 Wiesz , ja w moim życiu wypróbowałam tylko jeden korektor więc raczej ci nie pomogę . Mój to taki z color coś z Avonu za chyba 10 zł, ale koleżanka polecała mi też taki inny z zielonym taki czmyś, też z Avonu , za 20 zł , podobnież genialny Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. To ja Ci pomogę.! :D. 01.03.11, 11:54 Dermacol. Właściwie to jest podkład ,Ale świetnie kryje ,Więc możesz go używać jako korektor. Polecam nakładać go zwilżoną gąbeczką do podkładu ,Będzie jeszcze lepiej krył. : >. Ma 33g ,Ale jest mega wydajny.! Wierz mi. A kosztuje ok. 20zł [Kosztował 10 ,Ale podnieśli cenę wraz ze zmianą opakowania..]. Możesz znaleźć w mniejszych drogeriach ,Lub na allegro ,Ale tam się trochę nie opłaca. Napisz gdzie mieszkasz ,To mogę Ci pomóc znaleźć miejsce w którym go znajdziesz. :3. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_me Re: To ja Ci pomogę.! :D. 01.03.11, 14:57 soulik. napisał(a): > Dermacol. Właściwie to jest podkład ,Ale świetnie kryje ,Więc możesz go używać > jako korektor. Polecam nakładać go zwilżoną gąbeczką do podkładu ,Będzie jeszcz > e lepiej krył. : >. > Ma 33g ,Ale jest mega wydajny.! Wierz mi. > A kosztuje ok. 20zł [Kosztował 10 ,Ale podnieśli cenę wraz ze zmianą opakowania > ..]. Możesz znaleźć w mniejszych drogeriach ,Lub na allegro ,Ale tam się trochę > nie opłaca. > > Napisz gdzie mieszkasz ,To mogę Ci pomóc znaleźć miejsce w którym go znajdziesz > . :3. J jestem z okolic Działdowa, Mławy, Lidzbarka Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: To ja Ci pomogę.! :D. 01.03.11, 16:02 czekoladowa_me napisał(a): > > J jestem z okolic Działdowa, Mławy, Lidzbarka O to niestety nie pomogę ,Ale wiem że na pewno dostaniesz go w tym mniejszych drogeriach. : >. Słyszałam ,Że niektórzy nawet w Tesco go dostali ,także.. . W tych większych np. Superpharm ,Natura czy Rossmann nie szukaj ,Bo go tam nie ma. Powodzenia w poszukiwaniach.! Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. a.. 01.03.11, 16:04 A jeśli chciałabyś go stosować jako podkład ,To mieszaj go z kremem ,Bo inaczej będzie efekt maski. Polecam do tego Bambino. I także tą zwilżoną gąbeczkę dla polepszenia krycia. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: korektor;) 01.03.11, 19:27 Ja lubię korektor w szmince z miss sporty taki niebieski(w sensie nakrętka). Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: korektor;) 01.03.11, 22:13 z miss sporty są chyba najlepsze. ja wolę puder, dziwnie się czuje jak mam fluid na twarzy o,o Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: korektor;) 05.03.11, 11:14 Oj nie wiem czy taki znajdziesz..bo ja go kupuje w osiedlowym sklepie! ale na serio dobry.. podam ci nazwe..moze znajdziesz... Firma: VIPERA (taki w czarnym opakowaniu..z rozowymi napisami..) Cena ok. 7zl Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_me Re: korektor;) 07.03.11, 15:20 Dziękuje wszystkim za odpowedzi Ale jak ktoś zna jeszcze jakiś dobry korektor to niech napisze Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Korektor ; ) 13.03.11, 18:42 Kurde ,Aż się musiałam zalogować. xD. Nie pamiętam nazwy ,Ale wiem ,Że taki z Bell płynny. Czekaj ,Sprawdzę. xD. Sprawdziłam.! . Proszę Cię bardzo. :3. Jakbyś go gdzieś znalazła ,To mi też możesz kupić . Odpowiedz Link Zgłoś
naranha Re: korektor;) 16.03.11, 23:29 Ja mam korektor antybakteryjny Anti Acne Floslek. Świetnie kryje niedoskonałości i przyspiesza ich wygajanie się. Kupuję go w aptece i płacę 12 zł. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Mój typ :) 20.03.11, 14:21 W sztyfcie z Miss Sporty. Nazywa się So Clear. Kupiony w Rossmannie za 9,99zł. Odpowiedz Link Zgłoś
annika5 Re: korektor;) 24.03.11, 12:57 Ja też stosuję korektor Floslek-u Anti Acne. Jest naprawdę znakomity. Mam również podkład z tej serii - także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś