Dodaj do ulubionych

Włoski :D

24.02.11, 18:29
Mam taką sprawę : Nie kasujcie!wink

Mam brązowe włosy, i brązowe brwi, chce sie przemalować na jasny brąz lub rudy i nie wiem który lepiej.. doradźcie kiss nie wiem tez czy lepiej farbą czy szmponetką czy jak?piwo Licze na waszą pomoc big_grin bo sama nie wiem sciana
Obserwuj wątek
    • lilciaq Ten kto wejdzie dostanie komentarz i... co chce:D 25.02.11, 09:23
      Pliss wchodźcie!!!kisspiwo
      • magic_mushroom Re: Ten kto wejdzie dostanie komentarz i... co ch 25.02.11, 10:42
        najlepiej weź szamponetkę, łatwiej się zmyje jakbys zmieniła zdanie ;D Ale jasny brąz Ci może nie złapać, wiec spróbuj na początek rudysmile Jak nie bedzie Ci pasował, to po kilku-kilkunastu myciach Ci się zmyjesmile
    • ilolita Oj tam , oj tam 25.02.11, 09:30
      Wierz mi, chciałabym ci pomóc ale kompletnie się na tym nie znam !
      Najlepiej idź do salonu frysjerskiego ( najlepiej Trendy ) i tam się o wszystko zapytaj i doradź jakiegoś profesjonalisty
      Powodzeniakiss
    • julkotka Re: Włoski :D 25.02.11, 10:45
      może przemaluj się na jasny brąz i najlepiej szamponetką;D
      wejdziecie - tnij.org/klk8
    • madzia2710 Re: Włoski :D 25.02.11, 10:56
      Ja bym na twoim miejscu w ogóle nie farbowała włosów.
      • lilciaq Re: Włoski :D 25.02.11, 21:15
        madzia2710 napisał(a):

> Ja bym na twoim miejscu w ogóle nie farbowała włosów.
        czemu???
    • rikkki majne 25.02.11, 21:23
      na rudy może być ciekawie: hmm ja używam : Loreal Casting, nie martw się, po nim nie wypadają włosy bo nie ma amoniaku, już z 1000 razy się tym farbowałam devil
    • nikawika tu. 25.02.11, 21:39
      na początek, proponuje szamponetkę. łatwiej się zmyje, jeśli się rozmyślisz.
      jak już, będziesz zdecydowana że taki chcesz kolor, to użyj farby. ;P
    • linda szamponetką - bo to tylko próba a nie wyrządza tyl 25.02.11, 21:56
      tyle szkód. A druga rzecz to jasny brąz.wink
      • nevermind_ blablabla 27.02.11, 12:44
        podejrzewam że chodzisz jeszcze do szkoły, więc lepiej uważaj z ostrymi zmianami bo nauczyciele mogą mieć jakieś 'ale'. moi są dość surowi pod tym względem więc ja czekam z tym do wakacji. też mam brązowe, tylko dość jasne. liczę na ciemny, czekoladowy kolor uzyskany szamponetką *ta, marzenia*. malowanie włosów farbą znaczy zamartwianie się w przyszłości o odrosty, więc lepiej uważaj.
        • nevermind_ Re: blablabla 27.02.11, 12:44
          lol. dwa razy napisałam 'lepiej uważaj', wybaczcie oO
    • plombrng_mary Re: Włoski :D 27.02.11, 12:51
      rudy jest super ja jestem ruda jakby co big_grin albo wybierz jaki ja mam kolor włosów rudy-blond i już
    • klauudus Re: Włoski :D 28.02.11, 22:55
      Może jak już coś to czekoladowy brąz..
      Szamponetką spróbuj, ona nie niszczy włosów tylko nawet je odżywia tak słyszałam.
      kosztuje ok.3 zł,, bo farbą nie zawsze wychodzi taki efekt o jakim marzysztongue_out
    • mila13 Re: Włoski :D 01.03.11, 19:31
      Sama nie wiem, rudego będzie się później bardzo trudno pozbyć(wiem coś o tym) ale z drugiej strony rudy jest fajnym kolorem bo mało osób go ma na włosach, więc będziesz oryginalna.A co do brązu no to jest to dość pospolity kolor włosów ale za to łatwiej się go pozbędziesz jak Ci się znudzi.Wybór należy do Ciebie.Pozdro kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka