lilciaq 24.02.11, 18:29 Mam taką sprawę : Nie kasujcie! Mam brązowe włosy, i brązowe brwi, chce sie przemalować na jasny brąz lub rudy i nie wiem który lepiej.. doradźcie nie wiem tez czy lepiej farbą czy szmponetką czy jak? Licze na waszą pomoc bo sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilciaq Ten kto wejdzie dostanie komentarz i... co chce:D 25.02.11, 09:23 Pliss wchodźcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magic_mushroom Re: Ten kto wejdzie dostanie komentarz i... co ch 25.02.11, 10:42 najlepiej weź szamponetkę, łatwiej się zmyje jakbys zmieniła zdanie ;D Ale jasny brąz Ci może nie złapać, wiec spróbuj na początek rudy Jak nie bedzie Ci pasował, to po kilku-kilkunastu myciach Ci się zmyje Odpowiedz Link Zgłoś
ilolita Oj tam , oj tam 25.02.11, 09:30 Wierz mi, chciałabym ci pomóc ale kompletnie się na tym nie znam ! Najlepiej idź do salonu frysjerskiego ( najlepiej Trendy ) i tam się o wszystko zapytaj i doradź jakiegoś profesjonalisty Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
julkotka Re: Włoski :D 25.02.11, 10:45 może przemaluj się na jasny brąz i najlepiej szamponetką;D wejdziecie - tnij.org/klk8 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Włoski :D 25.02.11, 10:56 Ja bym na twoim miejscu w ogóle nie farbowała włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilciaq Re: Włoski :D 25.02.11, 21:15 madzia2710 napisał(a): > Ja bym na twoim miejscu w ogóle nie farbowała włosów. czemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki majne 25.02.11, 21:23 na rudy może być ciekawie: hmm ja używam : Loreal Casting, nie martw się, po nim nie wypadają włosy bo nie ma amoniaku, już z 1000 razy się tym farbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika tu. 25.02.11, 21:39 na początek, proponuje szamponetkę. łatwiej się zmyje, jeśli się rozmyślisz. jak już, będziesz zdecydowana że taki chcesz kolor, to użyj farby. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
linda szamponetką - bo to tylko próba a nie wyrządza tyl 25.02.11, 21:56 tyle szkód. A druga rzecz to jasny brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ blablabla 27.02.11, 12:44 podejrzewam że chodzisz jeszcze do szkoły, więc lepiej uważaj z ostrymi zmianami bo nauczyciele mogą mieć jakieś 'ale'. moi są dość surowi pod tym względem więc ja czekam z tym do wakacji. też mam brązowe, tylko dość jasne. liczę na ciemny, czekoladowy kolor uzyskany szamponetką *ta, marzenia*. malowanie włosów farbą znaczy zamartwianie się w przyszłości o odrosty, więc lepiej uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: blablabla 27.02.11, 12:44 lol. dwa razy napisałam 'lepiej uważaj', wybaczcie oO Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Włoski :D 27.02.11, 12:51 rudy jest super ja jestem ruda jakby co albo wybierz jaki ja mam kolor włosów rudy-blond i już Odpowiedz Link Zgłoś
klauudus Re: Włoski :D 28.02.11, 22:55 Może jak już coś to czekoladowy brąz.. Szamponetką spróbuj, ona nie niszczy włosów tylko nawet je odżywia tak słyszałam. kosztuje ok.3 zł,, bo farbą nie zawsze wychodzi taki efekt o jakim marzysz Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Włoski :D 01.03.11, 19:31 Sama nie wiem, rudego będzie się później bardzo trudno pozbyć(wiem coś o tym) ale z drugiej strony rudy jest fajnym kolorem bo mało osób go ma na włosach, więc będziesz oryginalna.A co do brązu no to jest to dość pospolity kolor włosów ale za to łatwiej się go pozbędziesz jak Ci się znudzi.Wybór należy do Ciebie.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś