looveangel
25.02.11, 17:39
hej. od jakiegoś czasu mam problem ze znajomymi. było parę dziewczyn, które jakiś czas temu się nienawidziły, ale ja zadawałam się z każdą z nich bo je lubiłam. od paru miesięcy jednak jest inaczej. a mianowicie one są teraz nierozłączne, a mnie mają gdzieś. dziś jedna z nich napisała do mnie, że idzie z tamtą na dwór a mnie ma w du.pie, ze tak powiem. tak jest prawie zawsze. przez 2 mies. prawie nie wychodziłam z domu, jak pytałam się jednej "wyjdziemy gdzieś dzisiaj?" to ona mówiła "nie chce mi się wychodzić z domu", a później dowiedziałam się, że wyszły sobie na dwór.. a później zaczęły się ze mną kłócić, że ja nigdy nie chcę z nimi wychodzić, chociaż to one nie chcą ze mną. nie wiem o co im chodzi.. nie przejmowałabym się tym tak, gdyby nie to, że mieszkam w małej wsi i mało u nas jest młodzieży, więc nie mam z kim wyjść. mówiłam im tyle razy, że to one nigdy nie chcą wychodzić ze mną to one odpowiadały "my !? jakoś nie przypominam sobie, zebyśmy ci kiedyś odmówiły, albo, żebyśmy się ciebie nie pytały"
proszę, co ja mogę zrobić?
z góry dziękuję za pomoc ;*