Dodaj do ulubionych

Branzoletki z muliny z napisami. Pomożecie ?

26.02.11, 12:46
Cześć kociaki.kiss
Dopiero od niedawna robię bransoletki z muliny , ale mam ich już bardzo dużo , sęk w tym że są top tylko te tzw. podstawowe. W ukośne pasy , żadna sztuka. wink sad
A chciałbym zrobić jakąś z napisem , oczywiście przeróżne napisy ale najbardziej interesuje mnie napis ,,MICHAEL''.
Szukałam na internecie ale nie mogę zrozumieć tych schematów.
Więc mam do Was prośbę , możecie pomóc mi wytłumaczyć się jak robi się te bransoletki z napisami ?
Słownie , jakieś zdjęcia , stronki.
Bardzo proszę. kiss

Obserwuj wątek
    • michaelka Re:*bransoletki 26.02.11, 12:51
      Przepraszam za błąd. kiss
      • emiliagres bransoletka 05.03.11, 13:14
        Zakochałam się z bransoletkach do składania samemu. Koraliki kupuję w sklepie "Niebieski-koralik". Mają tam ogromny wybór, który stale się powiększa. Biżuteria jest włoskiej marki Biagi, tak ładna jak Pandora, ale tańsza, co jest jej wielkim atutem. Tylko tam można kupić bursztynowe koraliki, które świetnie wyglądają na skórkowej bransoletce, która kosztuje 79 złotych, a Pandory 209...
    • ashley001 Re: Branzoletki z muliny z napisami. Pomożecie ? 26.02.11, 12:51
      www.pimex.pl/ensi/ramki.html dzięki tej szkole umiem je zrobićć kiss
      • michaelka Re: ashley001 26.02.11, 12:56
        Patrzyłam już na to , ale dalej nie umiem.
        sad
        A możesz mi to jakoś tak słownie opisać ?
        Proszę. kiss
    • corba 26.02.11, 13:02
      tutaj sie uczyłam wszystkiego .
      jesli tego nie rozumiesz to zobacz i poczytaj setki razy - to łatwe . innym sposobem sie tego nie da wyjaśnić . wiec musisz to zrozumieć .
      • kamusia99 Jesli nie rozumeisz schematów to jednak musi...... 06.04.11, 19:35
        ci to ktoś wytłumaczyć big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka