Dodaj do ulubionych

Honey - No One

03.03.11, 15:56
czy znacie już Honoratę Skarbek Honey? Kilka dni temu teledysk do jej piosenki No One ujrzał światło dzienne, co o nim sądzicie? : )
www.youtube.com/watch?v=NZwfXyFq_o4
Obserwuj wątek
    • cally Dno totalne... 03.03.11, 15:58
      • hopeandsmile . 03.03.11, 16:00
        a mi się podoba :3
      • martunia1 dno . ;/ 14.03.11, 19:11
      • myszqa13 czy ona występowała w sweet 16 pl?? 24.03.11, 15:38
        a co do piosenki-bleeeeeeeeee
    • newborn. . 03.03.11, 16:21
      Ona jest beznadziejna.
      • majusia011 Re: ## 03.03.11, 19:12
        Piosenka jest słaba, a teledysk jest nudny jak flaki z olejem.
        Dziewczyna jak dla mnie nie umie śpiewac.. nie wiem kto ja wylansował ?!
    • marsjanka115 x__x 03.03.11, 16:25
      proste rytmy, płytki tekst ...
    • kaate o,o 03.03.11, 16:32
      większego beztalencia nie było ? -.-
      nie jest warta uwagii .
      • blondi_girl Re: o,o 03.03.11, 16:36
        Piosenka jak dla mnie ani tekstem, ani melodia nie zachwyca, teledysk jest doniczego. Głos tej dziewczyny też za bardzo nie powala...
        Dziwię się, że puszczają to w telewizji czy radio.
    • kamusia99 Dno kto ją wogle lubi? nie ma szans na wybicie sie 03.03.11, 16:35
      z polski crying
      • sysiek4444 Re: Dno kto ją wogle lubi? nie ma szans na wybici 03.03.11, 16:40
        piosenka spk. ale teledysk do niczego.
    • leesh Re: Honey - No One 03.03.11, 16:45
      piosenka jest całkiem fajna, teledysk też może być wink
    • mrrau no one, no one, no one, no one, no one, no one... 03.03.11, 16:51
      no one x9
      w refrenie?
      bez kitu! beznadziejny tekst.
      oj przepraszam, 2 razy but me and you.
      chociaż ona nie wyraźnie śpiewa i ja słyszałam just me and you, a moje koleżanki jeszcze inaczej xd
      w każdym razie nie podoba mi się. teledysk tez kiepski. bardzo. a ci faceci to ani się nie pobili anie prawie nie tańczyli ani nic ;/
      dyno. zdecydowanie na minus.
      (tak samo do samej Honeyyyyyyyyyyyyy -)
      • inna_xd fajna xd 27.04.11, 13:27
        Mi się piosenka podoba ( ;
    • estrellaa Re: Honey - No One 03.03.11, 16:51
      ma fbl , na którym się promuje . lubie jej zdjęcia , nie powiem jest fotogeniczna . fajnie śpiewa ale ta piosenka do mnie nie przemawia . ;]]
    • light W stylu disco polo. 03.03.11, 16:52
      Według mnie: głos brzydki, taniec... jaki taniec?... Teledysk bardzo słaby, no i proszę, nie każcie mi oceniać tekstu tej piosenki...
      Sam fakt, że ktoś chce ją promować jest jakąś pomyłką, no ale cóż.
      • masterofpuppets Dajcie spokuj... 03.03.11, 17:24
        Przecież się sprzedaję no nie? Więc czego więcej chcieć... Tekst nie ma większego znaczenia czy przekazu, ogólnie cały utwór na jedno kopyto ale ważne, że da się puszczać na wiejskiej potańcówce czy w radiu kiedy każdy kawałek jest dobry żeby umilić sobie poranne stanie w korku. Nie mogłam się oprzeć odrobinie sarkazmu.. Monotonia polskiego rynku muzycznego nie zna granic. Jest wiele dobrych polskich kapel rockowych, które nie są znane szerszej publiczności, co w zasadzie jest nawet pozytywne bo straciliby ten swój specyficzny urok. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to polecam Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach lub Muchy. Sorry, trochę odbiegłam od tematu. A więc jak dla mnie to jest któraś już z kolei dziewczyna z ambicjami na co najwyżej celebrytkę a nie prawdziwą artystkę...
        • cariette Powiem krótko - jak dla mnie tragedia. 01.05.11, 12:44
          sciana
    • madziak3 Re: Honey - No One 03.03.11, 17:19
      piosenka ujdzie. Lecz ona sama to trochę zniechęciła mnie do siebie w " Moje super słodkie uroodziny" żenada wszystko naciągane i wg. i ona taka sztuczna się wydaje. piosenka wpada w ucho smile
    • buntowniczkaxd . 03.03.11, 17:28
      jest wiele dziewczyn które śpiewa o wiele lepiej a nikt ich nie zna, według mnie ona nie nadaje się na piosenkarkę, owszem głos ma ale nie ma w nim nic nadzwyczajnego, może jak by zmieniła styl śpiewania tych piosenek, bo osobiście ma denne te piosenki, bezndziejny podkład muzyczny i wogóle bezndziejnie. -,-
    • smileyy776 Re: Honey - No One 03.03.11, 17:30
      Ojeju ludzie nie przeżywajcie ! Zazdrościcie , że POLKA do czegoś doszła ?! Teledysk nie powala , a piosenka jest nawet , nawet nic do niej nie mam wink
    • pauliska1212 Re: Honey - No One 03.03.11, 17:42
      głos ma zwyczajny, moim zdaniem lepsze miała piosenki po polsku, teraz zalatują kiczem.
      • witka Re: Honey - No One 03.03.11, 18:14
        Znam ją i to już od bardzo dawna poznałam, na photoblogu i jakoś jej nei polubiłam;p;p
        • mikessa Re: Honey - No One 03.03.11, 18:46
          Znam i nie cierpię jej. Denerwuje mnie.
    • natip11 nic specjalnego . 03.03.11, 18:53
    • sopwil / 03.03.11, 19:01
      Piosenka to bagno, a teledysk to nudne machanie łapkami.
    • stupiddreamx3 Honey - No One 03.03.11, 19:08
      beznadziejna piosenka i teledysk.
    • dominikax3 Re: Honey - No One 03.03.11, 20:38
      beznadzieja.
      • niemampomyslu . 03.03.11, 20:46
        zabiję tego,który nazwał to muzyką.
        dźwięki z komputera, nudne wycie i machanie łapkami.
        • kitty_emo żadna z niej artystka... :zapraszam: 03.03.11, 23:34
          Komentarz na blogu Honoraty mówi sam za siebie:

"Honorato, fajna z Ciebie dziewczyna ale artystka zadna. Pewnie masz gdzies to co napisze ale i tak to zrobie moze przeczytasz i chwile nad tym pomyslisz. Pchasz sie wszedzie gdzie sie da i lansujesz sie jak sie da. Dla mnie nie jestes artystka tylko celebrytka. Powiesz pewnie ze przeciez nie zaszyjesz sie w norze, ze musisz promowac swoja muzyke itp, ale widzialam ostatnio wywiad z Robertem M i wiesz co poweidzial? Powiedzial ze on nie udziela wywiadow, nie bierze udzialu w zadnych programach, ze robi muzyke i CHCE ZEBY MUZYKA OBRONILA SIE SAMA. On nie chce zeby ludzie kojarzyli jego twarz z tv, on chce zeby kojarzyli jego muzyke. Mowisz ze muzyka jest dla Ciebie najwazniejsza, ze chcesz dawac fanom muzyke, ale gdyby tak bylo to nie pisalabys ciagle o tym zeby glosowac na No One, nie wrzucalabys tego wielkiego banneru i nie zachecaclabys do rozsylania linku do Twojego video. Muzyka obronilaby sie sama jesli bylaby dobra. Twoja taka nie jest wiec zeby cokolwiek osiagnac musisz sie wszedzie wciskac i promowac na sile jak tylko sie da. Mysl sobie co chcesz, zyj w swoim zamknietym swiecie ale niestety taka jest prawda.
          Twoja muzyka sama sie nie obroni, bo jest po porstu srednia, a nawet kiepska (teledysk rowniez). Pomyslisz pewnie ze zyjemy w Polsce, ciezko tu nagrac hit na miare Gagi - masz racje ale Robert M ma takie same mozliwosci jak Ty a jednak potrafil zdobyc Comety i osiagnac sukces i zrobic calkiem chwytliwa muzyke (nie podoba mi sie, nie moja bajka ale jednak przyznam ze jest to cos calkiem dobrze zrobionego). "

Zgadzam się z tym w 100%.
          Szkoda,że stacza się już od samego początku .

• plombrng_mary Re: Honey - No One 04.03.11, 16:30
      piosenka - ok
      teledysk - blee
      ona sama ( honey ) - lepiej nie mówić

ocena ogólna - 3/10
    • koralina94 Re: Honey - No One 04.03.11, 16:43
      słuchałam kilka razy na vivie. jak dla mnie, nic specjalnego. teledysk też nie zachwyca. piosenka dość nudna. ale wiadomo, każdy ma inny gust.
      • anahi_loveyou Re: Honey - No One 04.03.11, 19:59
        a mi się podoba ta piosenka . I Honey też lubię. Wydaje się miłą i sympatyczną dziewczyną wink
        • diamond_girl12 Re: Honey - No One 04.03.11, 23:42
          Piosenka całkiem całkiem, ale teledysk beznadziejny ... sciana
          • katsuumi_17 TUTAJ! 05.03.11, 10:16
            Piosenka w ogóle mnie nie zachwyca. I nie chodzi o to, że jakieś "dicho na wiejską potańcówkę", bo akurat taką muzykę mogę posłuchać, gdyż jestem zwolenniczką piosenek do tańca. Jednak ta po prostu jest nijaka. Z resztą jak sama Honorata. Wychodzi na to, że nawet, jeśli ktoś próbuje się wybić na siłę, poprzez reklamowanie siebie, swoich linków, usilne lansowanie w internecie i nawet, jeśli wkręci się do vivy (która, swoją drogą, ma takich kilka gwiazdek, które tylko i wyłącznie tam jest lansowana... choćby Mrozu, Candy Girl, Grupa Operacyjna i teraz także Honey), a jest NIJAKI i NUDNY, nie zrobi kariery, bo mało kto zwróci na niego uwagę. I tak będzie, wbrew temu, co ona wypisuje na swoim blogu. Tam akceptuje właściwie tylko pozytywne komentarze, albo negatywne, które ją w jakiś sposób "jadą"... prawdziwej krytyki nie. Jak to dobrze, że można się wypowiedzieć na innej stronie, gdzie to faktycznie jest obiektywne spojrzenie smile Nie życzę jej źle, chociaż nie przepadam za nią, jej sztucznym zachowaniem i zakłamaniem, które aż razi, ale według mnie zostanie maksymalnie celebrytką na salonach Vivy. Chociaż dla niej i to dobre, bo chyba wychodzi z założenia, żeby "nie ważne, jak, ważne, żeby mówili".
            • zuzka11 Re:!!!!!!!!! 27.04.11, 19:34
              Ta piosenka mnie po prostu nie kręci i tyle mam do powiedzenia....smile
    • kasia54321 Re: Honey - No One 05.03.11, 10:22
      nie słucham tego typu piosenek, ale nie jest taka zła...smilewink
    • 300flowers mi się nie podoba. 05.03.11, 10:24
    • maadz. Re: Honey - No One 05.03.11, 11:37
      nie podoba mi się kompletnie. w ogóle nie rozumiem tego wielkiego szumu wokół tej osoby. dziewczyna nie rozumie, że nie należy się pchać tam gdzie jej nie chcą / gdzie się nie nadaje.
    • tayyylorswift Re: Honey - No One 05.03.11, 11:54
      Piosenka i teledysk nawet dobre jak na począteksmile Wiadomo ,że na początku nie dorówna takim gwiazdą jak np. Ewa Farna. Ale za to fajnie czyta się jej Blogasmile
    • lady_cat nie jest takie złe . 05.03.11, 17:37
      na początku nie lubiłam honey, ale z czasem przekonałam się do niej .
      twierdziłam, że właśnie ta piosenka jest takim dnem, ale jednak za każdym razem, kiedy ona była pokazywana na stacji viva - nie przełączałam na inny kanał. robiłam na odwrót - oglądałam to , lubię to robić .

za co nie lubicie jej, aż tak bardzo ? jest ładną i utalentowaną Polką. oczywiście, gdyby takie coś stworzyła gaga, to każdy byłby pod wielkim wrażeniem. ale co z tego, że stworzyła to młoda nieznana dziewczyna ze Zgorzelca ? szkoda tylko, że zazdrośc bierze siłę nad obiektywną oceną.
      • light Re: nie jest takie złe . 05.03.11, 21:06
        nie. Gdyby Lady Gaga nagrała coś takiego na pewno nie zmieniłabym zdania na temat tej piosenki. Nawet gdyby mój ulubiony wykonawca nagrał coś podobnego, uznałabym to za błąd i starałabym się wybaczyć, zapomnieć.
        Powód jest prosty: to jest okropne, niechwytliwe i jej głos [tj. Honoraty] jakoś drażni moje uszy.
        I oduczcie się oskarżania ludzi o zazdrość. Każdy ma prawo do nie lubienia czegoś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka