Dodaj do ulubionych

Ciągłe łzy.

05.03.11, 17:04
Od jakiegoś czasu prawie ciągle lecą mi łzy. Ide do szkoly, leca mi lzy, mam lekcje leca mi lzy itd., wstydze sie troche. Bo naprzyklad nauczyciele sie na mnie czesto patrza.
Co mam robic ? czego uzywac?
Powiedzialam to mamie, i powiedzialam jej tez zeby mnie zapisala do okulisty.
Przepraszam za bledy.
dziekuje wszystkim za odpowiedzi. kwiat
Obserwuj wątek
    • th4ever Re: Ciągłe łzy. 05.03.11, 20:53
      No i zapisałas się do okulisty?
      jeżeli tak o nie panikuj ...on cos poradzi..da ci jakieś krople..zrobi odpowiednie badania i sie wszystko wyjasni ; )
      • kropeczka23 TU!! 11.03.11, 16:07
        Czyli łzawią Ci oczy. Ja miałam też coś takiego jak chodziłam do trzeciej klasy. Też nauczyciele myśleli że ciągle płacze, ale to przeszło. Przeszło bo brałam krople do oczu. Nie powiem ci jaka to była nazwa ponieważ już nie pamiętam, ale radze Ci też iść do apteki, tylko nie pamiętam czy była potrzebna recepta do tych moich kropel.

Mam nadzieję że pomogłamkwiat
        • olgx Re: TU!! 11.03.11, 16:21
          to samo mam, tzn. nie że siedze i nagle mi oczy zaczynają łzawić, ale jak jest duże słońce albo gdy idę i wieje mi prosto w twarz wiatr.
    • klaudiau11 Re: Ciągłe łzy. 11.03.11, 17:34
      myślę że krople załatwią sprawę .
    • doggy Re: Ciągłe łzy. 11.03.11, 17:49
      Krople ;D
    • ann_eta Re: Ciągłe łzy. 11.03.11, 17:51
      wizyta u okulisty powinna pomóc smile
      i nie przejmuj się tak tym, ludzie mają różne dolegliwości.
    • madzia2710 !!! 12.03.11, 07:56
      To pewnie uczulenie. Też tak mam. Możesz zażywać taki lek Zyrec. Moi rodzice są lekarzmi i kazali mi zarzywać ten lek i pomaga.
    • tyna606 Re: Ciągłe łzy. 04.05.11, 20:03
      W aptekach są krople na łzawjącw oczy, moja siostra takich używała. Ale je musi przepisać lekarz (okulista).
    • milus Re: Ciągłe łzy. 04.05.11, 22:03
      Wydaje mi się, że możesz być uczulona. ostatnio pojawia się coraz więcej kwitnących kwiatów, które często podrazniają skórę, masz po prostu wrażliwe oczy, to nic złego ! smile
    • kiwi Re: Ciągłe łzy. 04.05.11, 22:38
      przed okulistą w ogóle nie maluj oczu żądnymi cieniami, żadnymi tuszami, żądnymi kredkami, płukaj czystą, letnią wodą rano i wieczorem c;
      • pola16 Mi też czasem łzawią. 04.05.11, 23:38
        Jak wieje wiatr, czy pada śnieg uncertain.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka