Dodaj do ulubionych

Gdybym była chłopcem...

• aleksandra25 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 15:49
      grałabym pilke tylko tyle przychodzi mi do głowytongue_out
    • buntowniczkaxd . 09.03.11, 15:50
      miała bym fryzkę w stylu joe jonasa haha, styl ubierania; dunki, rurki, bluuuza. charakter - zachowywałabym się tak jak mój wymarzony chłopak Xd czyli; romantyczny, czuły, nie bojący się okazywac swoich uczuc, aaaaaaaaa i byłam bym skejtem. haha cool
    • atus Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 15:52
      kulturalny, ambitny, wysoki brunet o niebieskich oczach i ładnym uśmiechu. co do stroju: tak, rurki dla chłopaka, wgl. ubierałabym się na pewno inaczej niż chłopcy w mojej klasie. bardziej elegancko, mniej sportowo, po prostu lepiej (:
    • by_moonlight Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:04
      Czy ja wiem... Miałabym długie włosy. xD A poza tym, jeśli chodzi o styl ubierania się to pewnie nie byłoby to coś nadzwyczajnego. Ot, jeansy, bluzka, bluza. Charakter na pewno byłby nieco inny, biorąc pod uwagę to, że chłopcy "myślą inaczej", tak jak powiedziałaś. Na pewno dręczyłabym sąsiadów głośną muzyką, ale oprócz tego - nie mam pojęcia.
    • jb.0la Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:17
      Na pewno miałabym dredy. wink Styl ubioru: skate. ;p Zielone oczy i włosy koloru ciemny blond. big_grin Więcej nie wiem. ;p
    • oliiviia gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:17
      nathan, marshall lub matthew miałabym na imię.
      wysoki, wysportowany blondyn, jasne oczy, najlepiej niebieskie. kaloryfer może nie jak u jakiegoś sportowca, ale taki zarys jak najbardziej. umięśnione ręce i nogi. średnie usta, ostre rysy twarzy, jasna karnacja. włosy krótkie, bardzo krótkie.
      przeważnie czarne dresy + adidasy. nie jakiś dres, chodzący po nocach i pytający, czy masz jakiś problem, tylko tak po prostu. egoistyczny, chamski, obrzydliwy, ale nieziemsko przystojny. szanuje kobiety, jeśli one same się szanują. ma jednego prawdziwego kumpla, który pomaga mu we wszystkim.
      lubi hamburgery, nie lubi pizzy. filmów nie ogląda, dużo czyta. przeważnie poważniejsze rzeczy, a nie takie typowo dla młodzieży. trenuje koszykówkę odkąd skończył 6 lat.
    • kamusia99 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:21
      była bym brunetem sciętym na starego biebera z niebieskii oczami skeatem <3 była bym luzakim który jest miły i opiekunczy serceserceserceserce otak włąsnie tak sobie wyobrazam seibei jako chłopaka i sama bym takiego chciała <3
    • lays_x33 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:23
      Myślę ,że gdybym była chłopcem , byłoby łatwiej . Brak okresu , brak myślenia " ciekawe czy on mnie lubi " po prostu pytałabym się dziewczyny czy chce ze mną chodzić . Aha i prawie zapomniałam o najważniejszym ! = brak gwałtu , brak dzieci . Chodziłabym pewnie ubrana w miarę modnie , a raczej - chodziłbym XD charakter ? nie wiem . Pewnie zachowałabym swój tymczasowy , więc pyskowata lol .cool
    • star_is_best Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:26
      taka jak każdy chłopak ? big_grin tzn rap luźny styl ubierania się ale dobrze bym sie uczyła wink
    • miastowa. Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 16:44
      ciuchy wygląd : spodnie rurki ale nie za obcisłe , koszule w kratę , fajne koszulki , swetry . buty itd . włosy byle nie rude , czyste i zadbane . przystojny
      charakter : miły , pomocny , szczery , dobrze traktujący dziewczyny , inteligentny
      upodobania muzyczne ; rock , inde rock , grunge
    • madalena Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 17:10
      hm. na pewno nie tak szpanerska jak co niektórzy. byłabym odważnym chłopakiem, który traktowałby dziewczyny z szacunkiem!
    • pinkara76 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 17:24
      NIGDY!
    • grabi_son Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 17:27
      Chciałabym być chłopakiem , ponieważ chłopaki mają mniej problemów big_grin oczywiście wolę być dziewczynom bo dziewczyny mają więcej tajemnic i prawdziwą przyjaźń , u chłopaków dużo częściej się zdarza że ma się tylko DOBRYCH KUMPLI a nie przyjaciół . Ale jakbym była chłopcem zakładałabym co chcę ; ) Po prostu na luzie i nie martwiłabym się że za 4 dni muszę włożyć tę samą bluzkę bo wszystkie poszły do prania big_grin
    • superagniesia Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 17:41
      Pewnie (= patrząć na moje szczęście wyglądałabym jak Kuba =)heh
    • kakusiaa__ Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 18:01
      Raczej skate ;d XD .
    • superagniesia Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 18:08
      klama_kcmil napisał(a):

> ...to jakie byście były? Tak mnie jakoś naszło. Chodzi mi o styl ubierania s
      > ie, cechy charakteru itd. No, wiadomo, że tak sie do końca nie da tego wyobrazi
      > ć, bo chłopcy myślą inaczej ;D

Nie zawsze myślą inaczej- A geje? heh
    • kinia163 :) 09.03.11, 18:20
      Gdybym była chłopcem byłabym zupełnie inna niż Ci, których znam(w większości) Byłabym miła dla dziewczyn i nie tylko, tolerancyja(chociaż teraz też jestem), mówiłabym każdego dnia dziewczynom że są wyjątkowe i niesamowite.Cieszyłabym się ich każdym uśmiechem... Gdyby dziewczyny choć na jeden dzień były chłopakami to świat byłby lepszy bo nikt nas nie zrozumie tak dobrze jak my same wink
    • made_in_italia no to tak ... 09.03.11, 18:30
      Miałabym proste długie blond włosy, chciałabym niebieskie oczy. Ubierałabym białe koszulki a na to rozpięte koszule (najlepiej pomarańczowe) ! zachowywałabym się luzacko ! i fajny wątek ; )
    • pauline_demi Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 18:34
      Ja facetem? Oj to chyba byłby koniec świata tongue_out big_grin
    • kara4454 Re: kara4454 09.03.11, 18:38
      nie mam pojęcia^^
    • mmonica183 Szcerze? poszłabym do wojska, albo została piłkarz 09.03.11, 18:41
      em nożnym;P Nosiułabym koszule w krate i jeansy normalna bym byla ( był)
    • wildpeeling Gdybym była chłopcem ... 09.03.11, 18:41
      Byłabym prawdopodobnie metalem albo normalnym chłopakiem słuchającym rocka i metalu ... byłabym wredniejsza a moje adhd ujawniłoby się w większym stopniu... oj, nie wyobrażam sobie tego xD
    • muffy_x3 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 18:43
      Łaaaa... Ale byłoby fajnie O.O
    • justyskaa123 <3 09.03.11, 18:43
      Byłabym ..
      hmm...
      napewno bym ubierała fajne bluzy xd bo lubie jak chłopak ma na sb bluzęę ;]
      jeźdźiłabym na desce ;*
      noo ii nw co jeszcze xd
    • yume Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 18:47
      ciekawe pytanie, nie powiem!

gdybym była chłopakiem zapewne byłabym biseksualna. byłabym niska i miała czarne włosy. słuchałabym psychodelicznego rocka. lubiłabym wyróżniać się z tłumu. nosiła kolorowe ubrania.
      • mila13 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 19:04
        Pokazałabym wszystkim jak być prawdziwym facetem :p :p :p ale szczerze mówiąc pasuje mi jak jest. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka