anciaa 09.03.11, 16:51 hej.. moje włosy stają sie jaśniejsze, a ja chciałabym żeby były ciemne, i ta ciemny brąz, i mam pytanie czy sa jakies domowe sposoby na "pociemnianie" włosów?? Prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxana09 Re: Włosy.. kolor.. :D 09.03.11, 17:42 poprostu sb kup szamponetke i zafarbuj . Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 09.03.11, 18:37 ja bym szamponetki nie polecała bo to przecież tylko na 2 dni... no chyba ze będziesz se tak ciągle farbować Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Włosy.. kolor.. :D 09.03.11, 18:56 szamponetka na dwa dni? mi się trzyma z msc, a mam ciemnobrązowe włosy Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Włosy.. kolor.. :D 09.03.11, 18:57 tzn na co dzień nie maluję, tylko w wakacje robię czerwone pasemka Odpowiedz Link Zgłoś
jill17 Re: Włosy.. kolor.. :D 09.03.11, 19:19 domowy sposob na przyciemnienie wlosow to podobno kawa. tzn przeplukaj sobie wlosy kawa. nie wiem czy to dziala, nie probowalam ale kokosow z tego na pewno nie ma ;p a co do szamponetki to nie warto Znam dziewczyne ktorej ponad pol roku schodzila i nie zeby tak jakos niezauwazalnie,ale paskudnie jej sie kolory zmienialy jak szamponetka schodzila z wlosow.. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Włosy.. kolor.. :D 09.03.11, 19:40 Liściami z orzecha- tyle, że to w lato- bo teraz nigdzie nie ma xd Albo szamponetka- ja sobie farbuje- trzyma mi się 3 tygodnie (myję 2-3 w tygodniu) . Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Włosy.. kolor.. :D 26.03.11, 15:48 ja używam timoteya do wlosów brązowych to troche pociemnia bo ja mam ładny brąz ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Włosy.. kolor.. :D 09.03.11, 20:57 włosy przyciemnia jak myje się je w wywarze z liści ciemnej herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
sandicc ... 10.03.11, 22:09 włosy ciemnieją gdy umyjesz je w korze dębu ( w dodatku to je odżywia) a obiło mi się o uszy że będziesz mogła kupić ją w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
gumis114 Re: Włosy.. kolor.. :D 11.03.11, 13:39 Wieesz, ja tez tak mam ze wlosy mi sie rozjasniaja, ale to mi pasuje .. ; ><br /> a rozjasniaja mi sie zapewne dlatego ze uzywam szamponow do jasnych wlosow ; 3<br /> wiec jezeli ty chcesz miec ciemniejsze to uzywaj szamponow do ciemnych / czarnych włosów ; ] ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Włosy.. kolor.. :D 20.03.11, 14:14 Hah racej nie da się zmienić koloru włosów bez uzycia szamponetki lub farby Odpowiedz Link Zgłoś
annika5 Re: Włosy.. kolor.. :D 24.03.11, 13:14 Płukanka z kory dębu działa rewelacyjnie. Nie tylko przyciemnia kolor, ale również dodaje głębi i fajnego połysku. Koleżanka stosuje takie płukanki, żadną szamponetką nie uzyskasz takiego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolasmusik Re: Włosy.. kolor.. :D 24.03.11, 13:29 Hej Drogie Kociaki! Liczę na wasza pomoc! Proszę o klikanie na reklamy na oto tym blogu: karolasmusik.blogspot.com , poza tym wiele ciekawych informacji! Odpowiedz Link Zgłoś