Dodaj do ulubionych

ratunku!!!

11.03.11, 15:45
Mam mega problem - może to ze względu dojrzewania ale ja już sama nie wiem!

Często tracę przytomność - na krótko, ale to starszne!

Wy też tak macie?
Proszę pomóżcie

taka_dziwna
Obserwuj wątek
    • justyskaa123 Re: ratunku!!! 11.03.11, 15:47
      Niee .
      mi się tylko raz zdarzyło w ostatnim czasie ale to na trochę dłużej xd
      • song tu 12.03.11, 10:01
        Możesz być niedożywiona . Spróbuj ciasteczek oreo !
        *śpiewa*
        Oreo....oreo !
        • sylwia714 Re: tu 14.03.11, 19:33
          uwielbiam twoje komentarze o ciasteczkach oreo. serce
    • answer spoko 11.03.11, 15:48
      Ja też tak miałam.

To strasznie głupie uczucie, ale to wmiare normalnesmile

Jak dojrzewasz to wiesz coś tam się dzieje, hormony buzują
      • sysiek4444 ;) 11.03.11, 15:55
        to normalne raczej.
        dzisiaj chodziłam całą wycieńczona. nie miałam siły na nic. nawet na chodzenie wyrzucałam z siebie dużo siły. miałam wrażenie, że zemdleję.
    • answer ale może pójdź do lekarza jak to jest często 11.03.11, 15:54
    • natip11 idź do lekarza . 11.03.11, 15:55
    • monik4 Re: ratunku!!! 11.03.11, 15:55
      idz do lekarza
      • sylwia714 Re: ratunku!!! 11.03.11, 17:58
        U mnie kiedyś w szkole była taka dziewczyna, która często mdlała i zawsze zabierało ją pogotowie.
    • bff Re: ratunku!!! 11.03.11, 19:34
      Nie jesteś wcale ''dziwna''.Masz problemy z przytomnościa.Zastanów się,czy przypadkiem nie ma w twoim życiu jakichś emocjonalnych huśtawek.Emocje byc może tak bardzo wpływają na twoj umysł,że...tracisz kontrolę.Spróbuj się wyciszyć,uspokoić,jeżeli to powód ciśnienia,zgłoś się do lekarza!
    • by_moonlight Re: ratunku!!! 11.03.11, 21:21
      Z tego co wiem, jest to normalne w okresie dojrzewania. Chociaż nie "normalne" w sensie, że tak powinno być. Po prostu zdarza się tracić przytomność osobom, które dojrzewają. Mimo wszystko lepiej idź do lekarza.
    • lovegame1913 Re: ratunku!!! 12.03.11, 02:23
      Moim zadaniem powinnas isc do lekarze i to szybko!!! bo to moga byc np. z braku jakis witamin albo cos. przyczyn moze byc wiele , ale najlepiej skonsultowac sie z lekrzem, bo wydaje mi sie ze dojzewanie nie ma z tym nic wspolnego. radze Ci isc jak najpredzej do lekarze zanim trafisz do szpitala uwiez mi wiem co mowie juz nie raz lerzalam w szpitalu nic przyjemnego ; //
    • madzia2710 Re: ratunku!!! 12.03.11, 07:50
      Idź do lekarza.
    • salivia Re: ratunku!!! 12.03.11, 07:53
      To mogą być emocje, męczące dni lub problemy z krążeniem (które są normalne) najlepiej idź do lekarza i przekonaj się co ci powie specjalista, żebyś się nie stresowała.
    • leesh Re: ratunku!!! 12.03.11, 08:35
      Ja kiedyś bardzo często mdlałam, pewnie tak z 10 Niedzieli pod rząd, ale zrobiłam badania, dostałam jakieś witaminy i się skończyło.
      Powinnaś iść z tym do lekarza, może po prostu jesteś osłabiona.?
    • olckaa Re: ratunku!!! 12.03.11, 09:12
      spoko to normalne .
      Ja tam lubię mdleć , fajne uczucie i takie błogie , przynajmniej dla mnie
      • kingura117 Re: ratunku!!! 12.03.11, 10:18
        Moja koleżanka miała taki problem. Musisz iść do lekarza!
    • dancehall_gueen TU 12.03.11, 10:21
      szczerze.. to mi się nigdy nie zdarzyło zemdleć, nawet na chwilę ..!
      i mam nadzieję że do tego nie dojdzie .!

te omdlenia mogą być powodowane przez to, ze szybko rośniesz, to się nazywa "padaczka jakaś tam" nie wiem jak to jest dokładnie.. ale skoro to ci się bardzobardzo często zdarza to moze to być niedobór witamin bądź anemia. musisz sie wybrać jak najszybciej do lekarza .!
      • klama_kcmil # 12.03.11, 10:24
        Wiesz, ja tam nie wiem. Osobiście nigdy nie zemdlałam, lepiej idź do lekarza.
    • klaudynka24 przemeczenie 12.03.11, 10:22
      moze jestes za bardzo przemeczona lub zestresowana ?
    • lolisia_xdd Re: ratunku!!! 12.03.11, 11:12
      według mnie powinnaś jak najszybciej iść do lekarza. to chyba nie jest normalne.
    • czarna_. Re: ratunku!!! 12.03.11, 11:29
      Z takimi problemami to nie na forum, tylko do lekarza. Utrata przytomności to nie katar, czy ból brzucha.
      Po pierwsze, serio, idź do lekarza. Przeprowadź serię badań.
      Musisz się UPEWNIĆ czy to nic poważnego, np. cukrzyca.
      Pozdrawiam.
    • meggi_13 Re: ratunku!!! 14.03.11, 19:39
      Mi się wydaje że możesz mieć niedobór żelaza w organizmie.
    • klaudiau11 ; d 14.03.11, 19:47
      wątpie żeby to było przez okres dojrzewania, może twój organizm jest osłabiony . Radziłabym ci iść do lekarza .
      • olgx Re: ; d 14.03.11, 19:52
        chodi ci o to, ze jak, np. wstaniesz czasem to nic nie widzisz tylko czarną plamę i to tak tylko na chwilę? Jesli tak to nie martw sie bo nie tylko ty masz ten problem, ja również, ale tylko na chwile i także moje niekóre kolezanki.
    • winia tu!!! 14.03.11, 20:07
      Kiedyś cały czas mdlałam. Byłam u różnych lekarzy, ale żaden nie wykrył konkretnej przyczyny. Czasem było to przemeczenie, brak witamin, również zdarzało mi się zemdleć bez powodu. Cały czas miałam badania. Teraz już nie mdleje, ale przynajmniej raz w miesiącu mam zawroty głowy. Już się do tego przyzwyczaiłam. Ostatnio zawroty miałam wczoraj. Pierwszy raz zemdlałam jak miałam 6-7 lat. Ogólnie byłam słabym i chorowitym dzieckiem tak jak teraz.

Może idź do lekarza, albo bierz jakieś witaminy i tabletki na wzmocnienie. Najważniejsze to dużo spać. Może jesteś przemeczona.
    • bizzbee Re: ratunku!!! 14.03.11, 21:01
      zgłoś się do lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka