Dodaj do ulubionych

Czego nie lubicie w chłopakach .?

• mila13 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 14.03.11, 17:44
      Nie chcę mi się za dużo pisać bo jest tego trochę ale najbardziej mnie wkurza OBOJĘTNOŚĆ!Niech od razu powie żebym spierda*ała a nie bawi się w kotka i myszkę.
      • sakura134 sakura134 14.03.11, 18:48
        Z wyglądu nie lubię:
        -gdy ma tłuste włosy,
        -gdy jest niski
        - ma straszliwie długie włosy (jak u dziewczyny. Takie jak Bimber są fajne)
        - gdy nie zmienia ciuchów i śmierdzi
        -gdy ma blond włosy i jasne oczy
        Z charakteru nie lubię:
        -gdy jest chamski
        -jest nachalny (nienawidzę tej cechy, NIE CHCĘ WYJŚĆ NA DWÓR TO NIE I NIECH SIĘ ODWALI)
        - gdy myśli, że może mieć każdą przez jego wygląd (naryz)
        - gdy się popisuje (choć ta cecha czasem jest nawet fajna)
        -gdy wyzywa i śmieje się z innych ludzi
        -gdy nie jest dżentelmenem
      • koloorowa. Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 20:32
        tego, że mogą mieć każdą. Takie cwaniactwo. Takiego wyrazu twarzy .. nie wiem jak to opissć. Ssssss ;/
    • kingusska190 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 14.03.11, 18:59
      takiego lalusiowania.
      Opis takiej sytuacji
      Chłopak siedzi na krześle obok dziewczyna, podchodzi jego kolega i go "spycha" z krzesełka, a ten wtedy tekst do niej
      "crying spadłem na tą rękę co mnie bolała ;'("
      w takich momentach nie wiem jak mam się zachować: tak jak bym mówiła do 15-latka, czy tak jak do dziecka?!
    • sweetona Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 14.03.11, 19:05
      nie znosze kiedy chłopak bawi sie dziewczynami, rozkocha, pożuci.....uncertain
      i nie lubie kiedy mają długie włosy xD.
    • sylwia714 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 14.03.11, 20:14
      nienawidzę CHAMÓW!!! U mnie w szkole takich nie mało. Nawet kiedyś do klasy chodziłam z damskim bokserem. Jeżeli chodzi o wygląd to nie przepadam za blondynami, zielonymi oczami, naturalną ciemną opalenizną itd.
    • boshe Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 14.03.11, 20:19
      ALE PROBLEM SKARPETKI. o.O

to, że są zmienni. i mają zapłon w odpisywaniu zmienny brr.
    • bizzbee Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 14.03.11, 20:48
      zaniedbania (tłuste włosy głównie, bardzo dużego trądziku) , przykrótkich koszulek/spodni i każdej innej części ubioru, braku higieny, kolorowych skarpetek

nie lubię też kiedy chłopak przesiaduje tylko z dziewczynami, kiedy nie ma poczucia humoru, kiedy naśmiewa się z dziewczyn i przy kumplach zgrywa kogoś innego

i pewnie dużo innych rzeczy, jednak czasami na niektóre wady mogę przymnkąć oko.
    • mweezy . 14.03.11, 21:48
      Nie lubię zaniedbanych chłopaków ubierających się w coś co im zupełnie nie pasuje. Nie lubię też zapatrzonych w siebie maczo wiecznie się popisujących, nie posiadających żadnej ciekawej w moim mniemaniu pasji, nachalnych, albo skrajnie nieśmiałych chłopaków, takich, którzy szybko się poddają, głupich prymitywów, nietolerancyjnych i ograniczonych wieśniaków (wieśniactwo to stan umysłu, nie chodzi mi tu o chłopców, którzy mieszkają na wsi, bo tacy potrafią być bardziej rozgarnięci od tych z miasta), chamów pozbawionych taktu i kultury.
    • enqu Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 14:52
      a jeśli są zboczeni.... -,-
      albo jeśli chcą zaimponować za bardzo dziewczynie -,-
    • star_is_best Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 14:52
      egoizm
    • k_stew748 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 14:58
      ja tez nie lubię ja noszą czarne skarpetki i jak mają za długie włosy. Ale tak to bym się musiała zastanowić tongue_out
    • caterina97 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 14:58
      czytając wasze wypowiedzi to zgadzam się w sumie najbardziej z katsuumi. ; )
    • lonelie_ ... ;) 17.03.11, 15:04
      Ja najbardziej na świecie nie lubię jak chłopak jest za spokojny, krępuje się i nie ma pomysłów. Potrzebuję całkowitego romantyka i powaleńca ( w dobrym tego słowa znaczeniu ) bo inaczej to nie jestem szczęśliwa. ;D
    • kinia12.11 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:11
      Nie cierpię , jak używają słowa , którego znaczenia nie znają , albo jak się głupkowato śmieją wink
    • superagniesia Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:16
      Ja ich w ogóle nie lubie.......devil
    • bella20 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:20
      Ja nie lubię gdy chłopaki noszą krótkie spodnie i widać im wtedy skarpetki i gdy zachowują się chamsko wobec dziewczynsmile
      • gola. ._. 17.03.11, 15:24
        nie lubię kiedy o siebie nie dbają, czuję się wtedy zniesmaczona.
        nie podobają mi się też ich popisy i u niektórych brak szacunku.
    • selena_ Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:24
      mam braci dlatego toleruje wszystko no chyba że są chamscy wobec dziewczyn wink
    • just.breathe Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:28
      Niestety, ale 3/4 chłopaków ZA bardzo interesuje się seksem. Wszystko im się z nim kojarzy, mają zboczone teksty itp. Bardzo tego nie lubię.
      Drugie, czego nie lubię, to często złe podejście do nauki. Nie wszyscy (bo zdarzają się wyjątki), mają gdzieś naukę teraz, jednakże kiedyś dopiero uświadomia sobie, jak głupi byli.
      To wszystko. Dziękuję.
    • mileyselfan Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:29
      Tego, że są chamscy! Nie znoszę ich końskich zalotów. Znaczy... lubię jak podrywają, ale nie muszą wyzywać czy coś takiego.
    • lovegaga13 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:33
      Nie lubię długich włosów,arogancji i lalusiów (Bieber to nie laluś)tongue_out
      • dragonica Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:43
        Nie lubię gdy:
        - są przewrażliwieni na swoim punkcie i się obrażają
        - przeklinają
        - nie mają żadnych zainteresowań
        - noszą japonki lub sandały big_grin tego nienawidzę najbardziej
        - są niezadbani i tak dalej
        -wydaje im się, że są megasuper fajni
        To wszystko. Aha... Jeszcze to: nie lubię takich małych kurdupelków poniżej 170 cm wzrostu xD
    • sweet_dudee Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:36
      jeśli chodzi o wygląd to nie nawidze,kiedy chłopak:
      -ma przetłuszczone włosy
      -ma pryszcze i nic z tym nie robi
      -jak nie zmienia ubrań nie wiadomo ile czasu

charakter:
      -gdy jest zbyt zboczony
      -chamstwo
      -gdy ma zbyt wysokie ego i mysli,ze moze miec kazda dziewczyne
      -gdy nalogowo przeklina
      -gdy beznadziejnie sie uczy i ledwo zdaje do nastepnej klasy
      -gdy jest zbyt arogancki
      -gdy jest poprostu nudny i nie ma wlasnego zdania

ogólnie jestes bardzo wybredna co do chlopakow.
    • evanescence24 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:39
      wygląd: zaniedbanie, czyli niechlujny ubiór, zjedzone paznokcie, tłuste włosy i tak dalej. otyłość. mały nos. niski wzrost.
      osobowość: chamstwo. zarozumialstwo. brak poczucia humoru lub jego nadmiar.

generalnie lubię ideały, także powodzenia dla mnie <3
    • frau_jonas Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:40
      Nie starczyłoby mi czasu na wymienienie wszystkiego. Za dużo tego jest.
    • dancehall_gueen TU 17.03.11, 15:47
      ojj. hmm .?!
      no to tak :
      - z pewnością wkurza mnie jak chłopak zapuszcza sb brodę czy coś w tym stylu.. U nas w Klasie jest taki Paweł , który ogolił się dop[iero jak mu nauczyciele kazali.. ( a chodzimy do III gim ) .. wyglądał okropnie w tym zaroście
      ... ale co do długich włosów u chłopców to mi sie podobapodoba.. Znaczy mówie o takich do ramion, troche dłuzsze. Jak by mieli po dupe to bym bleee..
      - nie lubię jak są zbyt namolni ... kurcze a jak mnie wku...a jak macają dziewczyny. spoko mogą od czasu do czasu ale kurcze zeby w każdym "kącie" .?? blee
      - nie lubię jak noszą spodnie z okromnym krokiem. Taktak ten paweł co róznież się nie goli Nosi takie, ze krok ma trochę wyzej od kolan. fuuuj
      • hopeandsmile . 17.03.11, 15:50
        nie lubię gdy chłopak siedzi w łazience dłużej ode mnie, gdy jest namolny i zachowuję się obrzydliwie (beka itp.) i gdy ma zarost.
    • nick_jonas_jb jak maja długie włosy o które nie dbają np. tłuste 17.03.11, 15:52
      fuj tongue_out
    • emily698 Re: Czego nie lubicie w chłopakach .? 17.03.11, 15:58
      Nienawidzę jak chłopaki palą i piją .. jak cały tydzień przechodzą w tym samym, jak mają tłuste lub długie włosy, jak się zachowują w stosunku do dziewczyn, jak przeklinają co drugie słowo, jak uważają się za dorosłych, jak są egoistyczni, jak nie potrafią powiedzieć nawet 'głupiego cześć', jak nie ma dobrych manier, jak jest DEBILEM!!!

Ale jeden jedyny chłopak na świecie taki nie jestserceserceserceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka