Dodaj do ulubionych

Poznań - sklepy. ??? ;>>

17.03.11, 16:31
Hej.
Niedługo jadę do Poznania, na weekend.
I mam pytanie:
Czy znacie, albo czy możecie mi polecić jakieś fajnie sklepy w Poznaniu?
Obserwuj wątek
    • happyend13 galeria - MALTA =] 17.03.11, 17:03
      najfajniejsza i najnowsza z wszystkich galerii jedź tam smile
      • myszqa13 stary browar najlepszy!! 17.03.11, 17:07
        są tam zaczepiste sklepy a po buszowaniu po sklepach można napić się przegenialnej kawy ze starbucksa i zjeść sernik który jest znakomity...xd...nie żeby coś...big_grin...ale polecam stary browar...inne galerie handlowe są do kitu...plaa,malta,king cross-tam nic nie ma...a browar jest wieeeeeeelki i każdy znajdzie tam coś dla siebie...big_grin
      • legallyblonde xDDD 18.03.11, 11:49
        Galeria Malta, Stary browar, Plaza... Tam są najfajniejsze sklepy i jest ich bardzo dużo. wink
    • gwiazdka_97 Re: Poznań - sklepy. ??? ;>> 17.03.11, 17:08
      galeria Malta , King Cross .
      ewentualnie Stary Browar i M1 . ; ]
      • january29 Re: Poznań - sklepy. ??? ;>> 17.03.11, 17:16
        Ja lubię robić zakupy w Plazie i Malcie, ale w Poznaniu jest tż wiele innych fajnych sklepów, które mogę polecić ;*
    • madzia2710 No... 17.03.11, 21:45
      W tamte wakacje byłam z rodzicami w Poznaniu i bardzo mi się to miasto podoba...
      Co do centrów handlowych to z najlepszy jest Stary Browar. Super tam jest, a ja kocham sklepy.
      A i jeszcze przed hotelem w którym byłam jest sklep Burberry. Tam niedaleko jest starówka i też można fajne zakupy zrobić...
      Ogólnie bardzo ładne miasto i mi się strasznie podobało serce
      • myszqa13 :D 17.03.11, 22:17
        madzia2710 napisał(a):

> W tamte wakacje byłam z rodzicami w Poznaniu i bardzo mi się to miasto podoba..
        > .
        > Co do centrów handlowych to z najlepszy jest Stary Browar. Super tam jest, a ja
        > kocham sklepy.
        > A i jeszcze przed hotelem w którym byłam jest sklep Burberry. Tam niedaleko jes
        > t starówka i też można fajne zakupy zrobić...
        > Ogólnie bardzo ładne miasto i mi się strasznie podobało serce
        ten hotel ze sklepem Burberry to Bazar...jeśli tam byłaś...xd...przed placem wolności...a stary browar jest genialny...kocham to miejsce...zawsze jest co robić tam bo jest duuuuużo sklepów,jak się zmęczysz można coś zjeść lub wypić a po doładowaniu energii można ruszać na dalsze łowy...big_grin...to jest najlepsze miejsce w Poznaniu...wogóle Ponań jest najlepszy!!big_grin...jak na typową pyre z Poznania musze chwalić moje miejsce narodzin...big_grin
        • elisss92 Re: :D 17.03.11, 22:23
          Malta, Plaza, Stary Browar wink
          Te najlepsze.
        • madzia2710 Re: :D 18.03.11, 11:33
          Ten hotel w którym byłam nazywa się chyba Rzymski.
          • olgx Re: :D 18.03.11, 12:45
            Jedź do malty, tam jest najlepiej.
      • january29 Madzia2710 18.03.11, 14:17
        Ten hotel był niedaleko Placu Wolności? wink
        • madzia2710 ;-) 18.03.11, 18:05
          Niestety nie wiem, bo nie znam dobrze Poznania. Wiem tylko, że bardzo blisko był sklep Burberry i strówka.
    • itsjustmee Re: Poznań - sklepy. ??? ;>> 18.03.11, 13:16
      Jako mieszkanka Poznania mogę Ci powiedzieć, że Malta jest najlepsza. Masz tam sklepy z ciuchami, gadżetami, butami, delikatesy, kino, i restauracje typu McDonald's, KFC, azjatycka kuchnia, North Fish, Subway etc.
    • sami. WCHODZ 18.03.11, 13:19
      Galeria Malta , big_grin Galeria Plaza
    • lolisia_xdd Re: Poznań - sklepy. ??? ;>> 18.03.11, 14:26
      w malcie na pewno znajdziesz coś dla siebie. tam jest wszystko ; ) albo browar.
      • myszqa13 w malcie i plazie nuudno 18.03.11, 19:26
        jakoś tak...w plazie nic nie ma...a w malcie byłam z 3 razy bo mam za daleko więc nie jeżdże zbyt często...więc wole stary browar...mam jakieś 25 minut tramwajem a 15 samochodem więc to blisko...a w browarze też są restauracje,kino itd.:...i są lepsze sklepy...w nowszej części są takie bardziej droższe sklepy a w starej takie bardziej tańsze chociaż w straej też są droższe...więc każdy znajdzie coś dla siebvie
    • lamma Re: Poznań - sklepy. ??? ;>> 18.03.11, 19:33
      w starym browarze są fajne sklepy.
    • elenkaa Tuuu :P 18.03.11, 19:33
      Jeny... Malta, Plaza, Stary Browar, Kupiec Poznański, Factory(jest w Luboniu, ale to bardzo bliziutko Poznania) i ogólnie te wszelkie sklepy wzdłuż deptaku na starówce.
    • madalena Re: Poznań - sklepy. ??? ;>> 18.03.11, 20:13
      galeria Malta, albo Plaza. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka