ladies_frutti 19.03.11, 19:47 Mam gęste włosy w funkcją push up, lekko falowane. Jak bez użycia lokówki mieć kręcone włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladies_frutti Re: Sposoby na kręcone włosy 20.03.11, 12:16 A jakieś pianki itp? Żeby nie zwiększały objętości włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Mój sposób: 20.03.11, 13:53 Umyć głowę wieczorem, rozczesać, zawinąć w turban, odwinąć i położyć się spać w mokrych. Rano nie rozczesywać. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Sposoby na kręcone włosy 20.03.11, 13:58 Możesz sobie zakładać loki. Ja mam naturalnie okropnie kręcone i to nie jest fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 __________________________ 20.03.11, 13:58 w mokrych włosach wieczorem zrób warkocze i pójdź tak spać rano, tylko lekko rozczesać Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Sposoby na kręcone włosy 20.03.11, 18:59 Przynajmniej falowane. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Sposoby na kręcone włosy 20.03.11, 19:05 Myję rano włosy, nakładam piankę [ale nie zawsze jest taka potrzeba] i suszę. Po wszystkim ich nie rozczesuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cobain. *___* 20.03.11, 19:16 myjesz głowe , rozczesujesz , robisz sobie z 6 warkoczyków i kładziesz się spać , rano wstaniesz rozplątujesz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Sposoby na kręcone włosy 06.04.11, 20:22 nie wiem, mam naturalne kręcone i ich nienawidzę wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
whats_my_name Re: Sposoby na kręcone włosy 06.04.11, 21:13 Na falowane : Po umyciu włosów upleć jak najmniejsze warkoczyki... Im mniejsze, tym lepsze . Najlepiej prześpij się z nimi a na drugi dzień masz falowane, a nawet niekiedy kręcone włosy. Na kręcone mam taką szczotkę. Okrągłą... Nawijam na nią włosy, pryskam tym do tego, żeby stały, przytrzymuje, a nie wiem jakim cudem, wychodzą mi kręcone włoski. Nikt tak nie miał, ale ja mam dziwaczne włosy. Raczej musisz użyć lokówki. .. Odpowiedz Link Zgłoś