Dodaj do ulubionych

Wycieczka szkolna!!!

20.03.11, 00:16
Jestem w 6 klasie i mamyy jechac na 1-dniowa wycieczke do sandomierza. wogule nie wiadomo czy sie odbedzie bo nikt nie chce jechactongue_outmielismy jechac gdzies na dwa dni ale rodzice sie nie zgodziliconfused a wiec to jest nasza ostatnia rezem wycieczka i chce pojechac gdzies moze znacie jakies propozycje na 1 dniowa wycieczke. ale takie fajne jakies big_grin moze wy macie jakis pomyslserce
Obserwuj wątek
    • milk.a Mały Potwór 20.03.11, 18:19
      Na Bora Bora ha ha ha...cool
      • urszulka2691 Re: Mały Potwór 20.03.11, 19:27
        nie wiem do Krakowa se pojedźcie albo do Warsaw czy cos .... ale tez zależy bo mozecie w góry zależy gdzie mieszkasz i gdzie sie bd opłacało wink
    • cobain. *___* 20.03.11, 19:31
      wiesz my jedziemy na basen ....
    • sandrolaxd Re: Wycieczka szkolna!!! 20.03.11, 19:45
      Nie wiem za bardzo gdzie mieszkasz ani nie wiem gdzie byliście więc nie wiadomo gdzie za bardzo się opłaca/ xd
    • sasetka54 Re: Wycieczka szkolna!!! 20.03.11, 19:52
      ja mam na 5 dni i wcale się nie cieszę że moi rodzice się zgodzili .
    • millou Re: Wycieczka szkolna!!! 20.03.11, 19:56
      do wrocławiabig_grin
    • sylwia714 Re: Wycieczka szkolna!!! 20.03.11, 20:08
      to nie za fajnie macie. Ja w 5 klasie jechałam na 3 dniową wycieczkę w Bieszczady. Kraków odradzam, bo nudno. Warszawa dla mnie jest cudowna i bardzo często tam jeżdżę na zakupy, a mam dość daleko, bo około 180 km.
    • szatynka O matko. 20.03.11, 20:35
      Co to za dziwne zwyczaje w ogóle. Zawsze było tak, że na podsumowanie klas np. 3 podstawówki, 6 podstawówki, 3 gimnazjum - jechało się na 14 czy 10 dni na wycieczkę... A rodzice jeszcze pomagali w planowaniu. Nie ogarniam jak wszystko się zmienia.

Wolisz aktywny wypoczynek czy polenić się z klasą?
      Aktywnie - biwak na Kaszubach.
      Leniwie - jeziora na Mazurach.

1 dzień to jak nic. Gdyby takie coś miało miejsce u nas zapewne sami byśmy zorganizowali sobie jakąś wycieczkę i tak zresztą to planujemy, dodatkowo. Tyylee laat raazeem.
    • letty Re: Wycieczka szkolna!!! 20.03.11, 20:43
      MoooOże mazury. zależy gdzie mieszkasz???
    • olcissia_1998 Re: Wycieczka szkolna!!! 26.03.11, 15:25
      Mam dla Ciebie kilka propozycji smile

1. Ciechocinek. Byłam tam na wycieczce w 1 klasie. Zwiedzcie miasto, przejedźcie się dorożką, a wycieczkę zakończcie ogniskiem na obozie za miastem. Gdy dojedziecie na ten obóz, skorystajcie również z okazji, np. wybierzcie się na przejażdżkę konno smile
      2. Toruń. Byłam tam w 2 klasie i na początku tego roku. Idźcie do planetarium, pozwiedzajcie miasto, a jak tam ostatnio byłam, na ulicy było pełno gołębi, chłopcy kupowali jedzenie i ich karmili, niektóre ptaki nawet siedziały na ich ramionach big_grin
      3. Poznań. Byłam tam w 3 klasie. Pozwiedzajcie miasto, odwiedźcie galerie.
      4. Biskupin. Przejedziecie się takimi fajnymi pociągami, zobaczycie, jak one wyglądały kiedyś, a w drodze pozwiedzajcie park dinozaurów.
      5. Malbork. Zwiedzcie cały zamek, czas szybko i fajnie wam zleci smile No i może kupicie te duże, złote monety i sakietni na nie? Tanie są wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka